Εξιλέωση!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ...ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ!
Μας έβγαλε την ψυχή, αλλά κατάφερε να το καρφώσει..
Mε γκολ του Πέτριτς στο 81' ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη στην έδρα του Παναιτωλικού και δεν αδίκησε πάλι τον εαυτό του, αφού με εξαίρεση 2-3 φάσεις τους παίζαμε στο μισό γήπεδο κάνοντας την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη. Τώρα πάμε στην Τρίπολη με στόχο ακόμη ένα διπλό που θα μας βάλει ακόμη πιο γερά στο κόλπο του πρωταθλήματος. Σε γενικές γραμμές, αν και δεν το περιμέναμε, αρκετά καλή η διαιτησία του Βοσκάκη.

Για ακόμη ένα ματς η ομάδα έδειξε πως
βελτιώνεται, είχε καλύτερη ανάπτυξη στο παιχνίδι της, περισσότερη σιγουριά στις πάσες και η αμυντική της λειτουργεί με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν αντιμετώπησε προβλήματα.

Για ακόμη ένα ματς όμως φάνηκε πόσο απαραίτητος είναι ο Μπεργκ για την ομάδα. Η εκτελεστική ικανότητα του Πέτριτς -παρά το γκολ που πέτυχε- δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και η ομάδα μέχρι να έρθει το γκολ έχασε πάρα πολλές κλασικότατες ευκαιρίες. Αυτό προφανώς πρέπει να δουλευτεί, γιατί αν σήμερα δεν έμπαινε η κεφαλιά του Κροάτη, θα λέγαμε άλλα και θα χτυπάγαμε στο κεφάλι μας τον τοίχο που δεν πήραμε ένα διπλό σε μια έδρα που οι άλλοι δεν περνάνε και κάνοντας μια αρκετά καλή εμφάνιση.

Η ουσία τώρα είναι πως βρισκόμαστε στο -6 και -1 από Πάοκ και Ολυμπιακό αντίστοιχα και αν από δω και στο εξής έχουμε να κάνουμε με ένα πιο...νορμάλ πρωτάθλημα που ο Ολυμπιακός θα επιτρέπεται να γκελάρει όταν δεν παίζει καλά, τότε θα έχουμε πιθανότητες να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μόνος στόχος μας και δεν υπάρχει λόγος να μην το φωνάζουμε!

Την Κυριακή πρέπει να ντυθεί στα πράσινα και να ξεκινήσουν εκατοντάδες αμάξια από όλη την Ελλάδα, κάνοντα το γήπεδο του Αστέρα Λεωφόρο και περνώντας παράλληλα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Με μυαλο και με την αγάπη μας για το τριφύλλι πάνω από όλα.

ΥΓ: Μπούι και Μπαϊράμι...

Σχόλια

  1. Πολυ εκνευριστικο ματς. ΠΡΕΠΕΙ να καθαριζουμε τα ματς στα οποια ειμαστε τοσο καλυτεροι οσο σημερα.
    Οπως και να εχει ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ στην ομαδα μας για το τεραστιο και αρχιδατο διπλο σε μια απο τις ποιο δυσκολες εδρες του πρωταθληματος (μετα απο τηγανι, τουμπα). Συνεχιζουμε.


    ΥΓ Την Κυριακη ισως παιζουμε το δυσκολοτερο ματς απο τα υπολοιπα που μας εμειναν (με τη λογικη οτι μπαοκ, gay τους εχουμε εντος). ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΤΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΦΑΓΗ.


    ΥΓ2 την κριτικη την αφηνω στον Βαγγελη, θα βρει να πει πολλα. Το συμπερασμα θα ειναι οτι φταιει ο αλαφουζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στα παιδια!!! Διπλο και στην Τριπολη να τους τρελανουμε... Πρωταθλητη σε θελουμε Παναθηναικε...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποθετω πως εννοει οτι απογοητευσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει τον Γενάρη να πάρουμε παίκτες στη θέση των Μπούι, Μπαϊράμι και Πέτριτς, έτσι και αλλιώς το Καλοκαίρι φεύγουν και οι τρεις αν δεν κάνω λάθος...


    Δώστε τα ΟΛΑ για διπλό στη Τρίπολη......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SAILOR YOUR FATHER4/12/14 7:51 μ.μ.

    Δεν ειδε ΤΙΠΟΤΑ?ΚΑΘΑΡΟ το φυλλο του αγωνα?Ε τοτε εισαι ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ απο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ της εντολες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Κροάτης είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριακή όλοι κάτω να πρασινίσει η πόλη της Τριπολιτσάς.


    ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΓΚ ΑΛΛΑΓΗ ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιχταράς είναι, γκολτζής δεν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμενα με προβληματιζει κυριως περισσοτερο ο Καρελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαφωνώ. Τι θα πει γκλοτζής; Με Πανιώνιο σκοόραρε νικητήριο πολύ δύσκολο, σήμερα αν και δε ντον ήθελε, επίσης δύσκολο γκολ... γκολ-ποίημα με PSV.. Οκ δεν είναι Μπεργκ, αλλά ο άνθρωπος το κατέχει φουλ το τόπι σήμερα έκανε μια κίνηση στο δεύτερο ημίχρονο από αριστερά όπου έκανε τρεις αμυντικούς να κουτουλάνε. Τα χρόνια περνάνε και αυτό φαίνεται σε θέμα κούρασης-αντοχής κτλ. Δεν παει όμως μετά από Μπεργκ, Σιλντεφελντ να είναι ο πιο ποιοτικός μας παίχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΗΜΝΙΟΣ4/12/14 9:28 μ.μ.

    ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ.....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέρεις τι θα πει παιχταράς και γκολτζής (εκτός Μπέργκ)? Θα πει αυτός που είχαμε πριν τον Πέτρις, Φιγκερόα... Αυτός ναι... Πήραμε βαθμούς με νιώνιο και σήμερα χάρη στον Πέτριτς, αλλά αν θέλεις να είσαι αντικειμενικός μέτρα και πόσους αγώνες δεν νικήσαμε επειδή ο Πέτριτς δεν έβρισκε δίχτυα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμένα με προβληματίζει ο πιστολέρο ο μήτρογλου, πότε θα βάλει γκολ αυτός ο παιχταράς που σύμφωνα με τους gayρους είναι καλύτερος του Μπέργκ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου