Ήταν όλα τέλεια στημένα για την...επική ανατροπή του Ολυμπιακού στην Λιβαδειά!

Ζήσ...αμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα

Ο Λεβαδειακός πήγε με σκορ 1-0 στα αποδυτήρια και ο Ολυμπιακός στο 92' έκανε το 1-2. Όσοι παρακολούθησαν το ματς συμφωνούν πως τα πάντα ήταν τέλεια στημένα και για αυτό αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τους μισούς παίκτες του Λεβαδειακού που
ανενόχλητοι χάνανε την μπάλα και τις θέσεις τους, τον Σηφάκη που και στα δύο γκολ που δέχτηκε ήταν στην άλλη μεριά του τέρματος, τον επόπτη που του πετάγανε μπουκάλια οι οπαδοί του Ολυμπιακού και αυτός δεν διέκοπτε το ματς και στον Μήτρογλου που κατάφερε να ολοκληρώσει το σχέδιο.

Ο πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ και ο πρόεδρος ΠΑΕ από την πρώτη κατηγορία πρέπει σήμερα να ανακουφίστηκαν για πάρα πολλούς λόγους.

Πάντως το ματς απέκτησε ενδιαφέρον από το 60 και μετά που φάνηκαν όλων οι προθέσεις -και επιβεβαιώθηκαν οι κακοπροαίρετοι που μιλούσαν για ...επικές ανατροπές- και υπήρχε η περιέργεια να δούμε με ποιον τρόπο θα κέρδιζε εν τέλει ο Ολυμπιακός.

Πλέον το μόνο που μένει να μάθουμε είναι πόσα λεφτά παιχτήκαν σήμερα και σε ποια στοιχήματα..

Σχόλια

  1. ΑΗΔΙΑ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα και γενικά όταν παίζει η ομάδα της Πουστιάς και της λαμογιάς οι αποδόσεις στο live τρελαίνονται. Ο άσσος της Λιβαδειάς με το σκορ στο 1-0 στο πρώτο ημίχρονο πήγαινε από το 8.00 στο 4.50 και ξαναανέβαινε στο 7.50 μέσα σε δύο λεπτά. Και μετά ξαναέπεφτε στο 5.00! Και το παιχνίδι όλη μα όλη την ώρα κλείδωνε...Πρέπει να παίχτηκαν τεράστια ποσά. Και σίγουρα εκτός από μεγαλοκαρχαρίες παίχτηκαν και από τον απλό κοσμάκη που έχει καταλάβει καιρό τι γίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ13/12/14 10:40 μ.μ.

    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΜΕ ΓΕΝΙΑ
    ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΖΟΥΝΕ
    Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ
    ΟΥΣΤ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την κότα Ξάνθη ίσχυε μέχρι πέρυσι. Έχει αλλάξει άρμα και ανήκει πλέον στο μπλοκ των ομάδων που είναι φιλικά προσκείμενος στο αεκ44.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η προεδράρα μας ο Μητσάρας όμως φίλε δεν αναφέρει τίποτα στα δεκάδες ΜΜΕ που έχει στην κατοχή του για κύριο Φαταούλ. Ούτε το όνομά του δεν γράφει και αυτό είναι προκλητικό. Στους Αγγελόπουλους που υπάρχει ευθεία κόντρα έχει κάνει μέχρι και ρεπορτάζ για το πώς απέκτησαν την περιουσία τους στα χρόνια της ... Κατοχής. Αλλά Φαταούλ Χακούε δεν ακουμπάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλαφούζε πάρε ένα δεξί μπακ να ανεβαίνει να κάνει κούρσες να πάμε για πρωτάθλημα. Όλα είναι ιδανικά, η διαιτησία 50-50, παραρτήματα δεν υπάρχουν, όλα είναι ρόδινα. Ένα δεξί μπακ θέλουμε και γίναμε.


    Υ.Γ: Αν έβαζε και ο κοουτς πολύ Κλωναρίδη μέσα θα υπήρχε καθαρό 50-50 στα σφυρίγματα. Γιατί Γιάννη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα φανει οταν θα παιξει με τον αρουραιο. γιατι με τον παοκ επαιξε το ματς της ζωης της και την πεμπτη και με εμας θα παιξει το ματς της ζωης της. αν νικησει και τον αρουραιο τοτε ισως να αλλαξε στρατοπεδο. παντως βρωμικη ομαδα παραμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό είναι σίγουρο, άλλωστε επί παράγκας Κοκκαλιάρη συμμετείχε ενεργά στο σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ13/12/14 11:16 μ.μ.

    ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΦΑΤΑΟΥΛ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΚΙΝΗΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πουστηδες μια ζωη και τιποτα αλλο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ-ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε τυφλά να εχει η πρεμιέρ λιγκ.
    Ποιο Τσέλσι Άρσεναλ,Λίβερπουλ Τόττεναμ....μιλάμε για το.λεβαδιακος-γυφτοι.ΜΑΤΣΑΡΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο τέλος.
    Έ ρε κολομπαραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αστερας,καλλονη,ατρομητος?????δες λιγο ποιοι ειναι στις διοικησεις αυτων των ομαδων και μετα ξανασκεψου αν χαριζονται η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ_1314/12/14 1:44 μ.μ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η Π.Α.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πως και δεν εμφανιστηκε ο ..."αστυνομικος" να σου πει οτι τραβας ζορι με τον ΔΓ και οτι εισαι κλακαδορος επειδη λες την γαμημενη αληθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δες και εσύ λίγο τι αποτελέσματα έχουν φέρει αυτές οι ομάδες με τον ολυμπιακό και μετα ξανασκεψου αν χαριζονται η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο άλλος στράβωσε μαζί σου όχι επειδή είπες την αλήθεια, ότι η Πράσινη κοντεύει να γίνει φιλιπινέζα του Φαταούλ, στη τελική από την αρχή και εγώ αυτό του είπα. Ότι δεν πάει άλλο η προστασία της πράσινης. Αυτός στράβωσε μαζί σου για την ειρωνία σου, ότι πως σου ξηγιέται ετσι η πατσαβουρογαυροφυλλάδα.


    Εγώ όταν το είχα διαβάσει εκείνο το σχολιό σου, έλιωσα γιατί ήταν έξυπνο και εύστοχο. Ο άλλος όμως, αν είναι κανένας συγγενής του ΔΓ, θα στραβώσει, εκτός και αν δεν έχει καμία σχέση με τον ΔΓ και είναι κανένας τρελαμένος μπασκετόφιλος που έχει ρίξει μαύρο στο ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου