Έπεσε στο παγόβουνο η Μακάμπι - Μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο



Η Μακάμπι ήταν μπροστά στο σκορ, έδειχνε πως είχε τον τρόπο να πάρει το διπλό, οι διαιτητές την σφύριζαν ώστε να το πετύχει αλλά ήταν...άτυχη αφού έπεσε πάνω στο παγόβουνο το ΟΑΚΑ και γνώρισε την ήττα με 83-76, ύστερα από μια ψυχωμένη εμφάνιση της ομάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το σημερινό ματς, αν και πρώτη αγωνιστική, ήταν
πάρα πολύ σημαντικό για την συνέχεια αφού με τους Ισραηλινούς θα παίξουμε πιθανότατα ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στα προημιτελικά της Euroleague και όπως καταλαβαίνετε ένα διπλό της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την συνέχεια. Αντιθέτως με αυτήν την νίκη -και με τον τρόπο που ήρθε- η ομάδα βλέπει από τώρα αλλιώς τον όμιλο και μπορεί να συνεχίσει βάσει προγραμματισμού κυνηγώντας το κάτι παραπάνω, όταν χρειαστεί.

Καλύτερος παίκτης του παρκέ σήμερα για μένα ήταν ο Γκιστ που έβγαζεε στα τελευταία λεπτά ψυχή και κρατούσε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Επίσης πολύ σημαντικά καλάθια για την τελική έκβαση του αγώνα, δύο σουτ των Σλότερ και Διαμαντίδη στο τέλος. Εντάξει, για τον πρώτο δεν μας έκανε εντύπωση ότι τα...είχε για να βάλει ένα τέτοιο καλάθι, αλλά για τον Αμερικάνο ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και διαπίστωση πως δεν κρύβεται όταν η μπάλα καίει.

Eπόμενα ματς στην Πυλαία με τον Πάοκ (4/1) για το πρωτάθλημα και με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία (9/1) όπου θα πάμε για την υπέρβαση, η οποία όπως είδαμε και στον πρώτο γύρο δεν είναι τόσο δύσκολη να γίνει.

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 39-43, 60-64, 83-76

Παναθηναϊκός (Ντούσκο Ιβάνοβιτς): Σλότερ 15 (3), Γιάνκοβιτς 7 (1), Φώτσης, Νέλσον 12 (1), Μαυροκεφαλίδης 7, Διαμαντίδης 11 (2), Γκιστ 15 (1), Μπατίστα 16, Μπλουμς.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Γκάι Γκούντες): Πάργκο 8, Χέινς 9 (2), Ραντλ 18, Λίνχαρντ 18 (4), Τάιους 14, Κοέν, Οχαγιόν 7 (1), Λάντεσμπεργκ 2, Σχορτσανίτης.

Σχόλια

  1. Οταν σταματησουν να βαζουν μαστουρια μπορει να δεις και πολιτισμο, και αυτο ειναι σε ολο τον κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη Λεωφόρο η Θύρα 13 έδειξε τι σημαίνει να είσαι κορυφή. Το πέταλο (θύρες 13 και 14) μου φάνηκαν πιο καλές από το Γκρομπάρι της Πατριζάν και τους άλλους του Ερυθρού Αστέρα. Μακάρι του χρόνου , η αξιολόγηση να μας φέρει στην κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο , ο Παναθηναικός κρατά ψηλά την σημαία. Συγχαρητήρια σε παίκτες , προπονητικό τιμ και πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ..
    13.000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΑ,ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ατυχέστατο το άρθρο το θέμα είναι ότι υπήρχαν 13.000 και βάλε και όχι γιατί δεν ήρθαν 2.000 παραπάνω κόσμος να ξέρουμε για τι πράγματα κάνουμε κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ μαζί σου αλλά μπορούσες να του το πεις ποιο ευγενικά... όχι και άρρωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελα ενταξει μην υπερβαλλεις 30 Γεναρη μερα Τριτη μια χαρα ειναι 13 χιλιαρικα κοσμος
    καλη χρονια αδερφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου