Σεβασμός!


Ο Ερίκ Αμπιντάλ κρέμασε τα παπούτσια του, με το Καλλονή-Ολυμπιακός να είναι το τελευταίο ματς της καριέρας του. Ο 35χρονος Γάλλος αμυντικός τον Μάρτη του 2011 έκανε γνωστό πως είχε όγκο στο συκώτι. Για σχεδόν 2 χρόνια ταλαιπωρήθηκε με επεμβάσεις, έκανε μεταμόσχευση και απέδειξε πως είναι νικητής της ζωής όταν στις 6 Απριλίου του 2013 πατούσε ξανά το χορτάρι του Καμπ Νου δείχνοντας πως η θέληση είναι ικανή να κερδίσει τα πάντα.

Σχεδόν 2 χρόνια μετά, βάζει τέλος στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τέτοιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να αποτελέσουν πρότυπα για την ίδια την ζωή και να είναι έμπνευση για την μάχη που δίνει κάθε άνθρωπος σε οποαδήποτε προβλήματα προκύπτουν στην ζωή του.

Σχόλια

  1. Γιάννης 1321/12/14 4:47 π.μ.

    Σε κάποια σημεία διαφωνώ και γω, ο φίλος τα ισοπεδώνει όλα. Σε κάποια άλλα όμως λέει και αλήθειες όπως:

    1. Ο Αλαφούζος από τη στιγμή που ζητάει τη στήριξη του κόσμου είναι υποχρεωμένος να τον ενημερώσει για την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Δεν γίνεται να ζητάει τη βοήθειά μας χωρίς να γνωρίζουμε τί γίνεται με τα οικονομικά.
    2. Αυτό που συμβαίνει μέσα στην ομάδα με συγκεκριμένους παίκτες αδυνατώ να το καταλάβω! Ο Πετριτς είναι απαράδεκτος και περιμένουμε πότε θα αξιωθεί να βάλει κανα γκολ για να αρχίσουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα να τον αβαντάρουν. Έλεος κύριοι, ο άνθρωπος δεν μπορεί τί είδους εμμονή, εις βάρος μάλιστα της ομάδας, είναι αυτή; Ή έχουν όρο στα συμβόλαιά τους να παίζουν ή κάτι άλλο συμβαίνει που δεν μας περνάει απ' το μυαλο.
    Τώρα αυτά που λέει για χαρτζιλίκια είναι κουταμάρες! Ο οργανωμένος κόσμος του Παναθηνα'ι'κού δίνει απ' το υστέρημά του για τον ερασιτέχνη ενώ τα περισσότερα παιδιά είναι και μέλη της συμμαχίας. Καλό θα ήταν κάποια πράγματα να τα μαθαίνουμε καλύτερα και μετά να γράφουμε.... Αυτά και ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον ποδόσφαιρο.
    Καλές γιορτές σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περιστερι1321/12/14 10:13 π.μ.

    Aπορώ με την υπομονή σας ρε μάγκες ειλικρινά...Οταν λες οτι δε χαρηκες πολυ καλα έκανες.Τι κομπλεξ είναι αυτο πια ρε Αναστασιου?Βαλε Μαρινακη γαμωτο δεξια και καντονα παιχτη!Βαλε Χουχουμη αριστερά και άρχιζε σιγα σιγα να ξεκουραζεις το Νανο...Τι γινεται ρε πια σε αυτη την ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο γκαλιτσιος μπροστα στον ανεπαρκη μπουρμπο φανταζει σαν κραμα καφου ,μαικον.........ο μπουρμπος ειναι με διαφορα η μεγαλυτερη αποτυχημενη μεταγραφη στην ιστορια του παναθηναικου και δικαιωνει εμας τους ''προπονητες'' της κερκιδας οπως μας λενε ,που λεγαμε απο την πρωτη μερα οτι μακρια απο το παλτο..............!!!!
    οσο για τον μαρινακη η αστεια συμπεριφορα του αναστασιου τον εχει παει πισω........κανενας δεν καταλαβε γιατι βγηκε απο την ενδεκαδα περσι αφου τα πηγαινε παρα πολυ καλα και αν οχι πολυ καλα σε καποια ματς τουλαχιστον δεν ηταν κατω απο την βαση............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περιστερι1321/12/14 11:17 π.μ.

    Αυτος που σε λιγα χρονια οπως και ολοι οι ελληνες της ομαδας 8α ναι ραχοκοκαλια της εθνικης και πιθανοτατα να τους λιγουρευονται και στο λιμανι λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με μια κουβεντα, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...!
    Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι ο λογος μια τετοια αποψη να γινεται αρθρο..!
    Απολυτο ξενερωμα, κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρήστος21/12/14 1:04 μ.μ.

    Το κορυφαίο είναι ότι γράφουν ότι η ένσταση έγινε στο ημίχρονο όπου νικούσαν. Η ψευτιά κι η προβατοποίηση σε όλο το μεγαλέιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλά εντάξει.. μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει δείξει τίποτα, σε αντίθεση με τον Μαρινάκη που όντως στις αρχές πέρυσι άρεσε αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακριβώς. Είχα ανοιχτά τα social media εκεινή την μέρα και με το τέλος του αγώνα γέμισε η αρχική μου από ποστ-ειδήσεις από όλα τα σαιτ για την ενστασή. Τώρα αν τα προβάτα δεν το θυμούνται δικό τους προβλήμα... στον εγκεφάλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί είναι μούλοι. Γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιχνίδι κοροϊδία. Ούτε καν στημένο. Κάθισα και το είδα μέχρι που άνοιξε πολύ το σκορ. Γνώμη μου είναι ότι μπήκαν για να παίξουν ένα ημίχρονο και στο δεύτερο να "κάτσουν" και αυτό ήταν περισσότερο επιλογή του προπονητή παρά των παικτών.

    Ο Ματζουράκης έβαλε κεντρικούς αμυντικούς που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί και έφτιαξε τις προυποθέσεις για να χάσει η ομάδα του ή έστω να μην μπορεί να κερδίσει. Αποκαλυπτική εικόνα, στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο 0-1, παίχτης της καλλονής κάνει ωραίο σουτ που βγάζει σε κόρνερ ο ρομπέρτο και ο ματζουράκης αναστέναξε καθισμένος στον πάγκο, καμία αντίδραση. Καθισμένος έβγαλε το ματς, εξέθεσε την ομάδα του και λογικά είχε όλο το χρόνο να σκεφτεί σε ποιές θέσεις χρειάζεται δανεικούς. Η ιστορία της καλλονής αξίζει τόσο, για 5 γκολ, τόσο αξίζουν και τα πανηγύρια τους στο μεταξύ μας παιχνίδι που ήταν η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή του νησιού. Η μεγαλύτερη ήταν το χθεσινό: η εξυπηρέτηση στον τακτικό τους βιαστή και εργοδότη. Και δεν υπάρχει και μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να ξεσπά πάνω τους και να δείχνει το μέγεθός τους το αφεντικό τους.

    Κανένας σεβασμός για προσκυνημένες ομαδούλες που παίζουν για να χάσουν. Κανένας σεβασμός για τον "Ελληνα Προπονητή", τον κάθε έλληνα προπονητή θαύμα της σεζόν που παίζει σε τούμπα και λεωφόρο λυσασμένα, και καλά κάνει, και στο γήπεδό του με τον γαύρο κατεβάζει την ομάδα για να χάσει, που τον σφάζουν και αυτός ανησυχεί αν θα είναι αρεστός στον ολυμπιακό μήπως και τον σκεφτούν για τη θέση του προπονητή, που τον κάνουν ροτέισον μέσα στη χρονιά 2-3 ομάδες, που δε σέβεται ο ίδιος τη δουλειά του.
    Κάθε ομάδα έχει την ιστορία της, μικρή μεγάλη δεν έχει σημασία, στις
    καρδιές των οπαδών της είναι η μεγαλύτερη και αυτό είναι σεβαστό. Αλλά
    πραγματικά μεγάλη ομάδα είσαι όταν συμπεριφέρεσαι σαν τέτοια. Αλλιώς
    εμφανίζεσαι, κάνεις ένα μπαμ και μετά όταν δεν είσαι χρήσιμος,
    εξαφανίζεσαι και δε λείπεις σε κανέναν. Κανένας σεβασμός για ομάδες με ελαφριά φανέλα που βγαίνουν στην ευρώπη σαν θαύματα της ελληνικής επαρχίας και "το ποδόσφαιρο ζει στην ελλάδα παρά την κρίση των μεγάλων" ενώ δεν έχουν οπαδούς, δεν πληρώνουν παίχτες, κανείς πέρα από τους δημοσιογράφους που επιζούν από τη μιζέρια και τα λεφτά της επο/οπαπ δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνουν. Κάθε χρονιά και νέα θαύματα σε ένα πρωτάθλημα με μόνιμο πρωταθλητή, με σταθερά έσοδα-κλέβουμε τους χαζούς ευρωπαίους για 6 παιχνίδια ευρωπαικά το χρόνο, με παναθηναϊκό αδύναμο, με αεκ και άρη στις χαμηλές κατηγορίες, με παοκ για δεύτερο πόλο-υποτίθεται και μια εθνική για να παίζουν ποδοσφαιριστές με μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων αλλά χωρίς αληθινή πορεία, μόνο και μόνο για να πηγαίνουν ταξιδάκια οι παράγοντες και οι δημοσιογράφοι.

    Γι' αυτό, ανεργία και χρωστούμενα στον έλληνα προπονητή αυτού του είδους (αναστοπουλοι, τσιώλιδες, ματζουράκηδες, βεργέτηδες) και 5άρες από τον ολυμπιακό στους υποτακτικούς του. Και στη Λεωφόρο να τις σκοτώνουμε αυτές τις ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν είναι να γράφουμε έτσι , και να φτύνουμε την ομάδα τότε δεν μας αξίζει τίποτα , ούτε η Ευρώπη. Πάντα γράφω συγχαρητήρια σε προπονητή , παίκτες , διοίκηση γιατί καταλαβαίνω το δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν.


    Διαφωνώ με το κείμενο της ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ πήγε ο αλλος να δει στόπερ που έφαγε έξι γκολ ....!! Γελάνε κ τα τσιμέντα .... Επειδή τον πρότεινε ο νάνο !!! Πρόεδρε Συγκεντρώσουουου κ κανε την υπέρβαση φέτος ειναι ευκαιρία να κλείσουν στόματα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δεν νικησαν ηταν ενα ποντο πισω και κανονισμος λεει οτι η ενσταση πρεπει να γινει 48 ωρες μετα τον αγωνα η υποθεση δεν θα παει στο αθλητικοδικαστη που δηλωσε αναρμοδιος αλλα στο αναπληρωτη και το πρωτο πραγμα που θα εξετασει ειναι οι προθεσμιες αν δηλαδη η ενσταση εγινε εμπροθεσμα η εκπροθεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θελει 'κοτσια' να γραψεις ενα τετοιο αρθρο και μπραβο φιλαρακι που το εκανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν ο αντίπαλος που έπαιζε αυτός επί 80 χρόνια δεν σέβεται ΚΑΝΕΝΑ παίχτη της δικιάς σου ομάδας, εσύ γιατί να τους σεβαστείς??

    Επειδή δεν μου αρέσει να ξεχνάμε εύκολα, να θυμίσω ότι οι οπαδοί της ομάδας που αγωνίζεται ο αμπιντάλ, είχαν βγάλει πανό για το Διαμαντίδη όπου έγραφε "ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ"... Επίσης να θυμίσω τι λέγανε για τον Djibril Cisse και πόσο πολύ σεβάστηκε ο πρόεδρος της ομάδας τους τον αθλητή μας, λέγοντας "I screw you"... Ή μήπως σεβάστηκαν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα???

    Εγώ δεν είμαι ο ερυθρός σταυρός για να σέβομαι τον αμπιντάλ ούτε το νοσοκομείο παίδων.

    Εγώ δεν λέω να πάμε στο άλλο άκρο και να βρίσουμε τον αμπιντάλ (άσχετα που εγώ το κάνω), απλά αναρωτιέμαι γιατί μια ζωή να είμαστε εμείς οι λακαμάδες που πρέπει(????) να τους σεβόμαστε κι' όλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το θεμα ειναι να την κανανε τωρα την μεταγραφη.. εναι αστειο να παιζει καποιος μπουρμπο; δεξι.μπακ στον παο.. αλλα καλιο αργα παρα ποτε. Ο Γιαννης Αλσφουζος το καταλαβε και το λεει με την πρωτη ευκαιρια οτι καποιες μεταγραφες δεν επρεπε να γινουν φωτογραφιζοντας και την συγκεκριμενη οπου ευθυνες εχει ο Αναστασιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιωργος23/12/14 2:53 π.μ.

    αυτος που ητανε mvp σημερα και εβαλε γκολαρα αυτος ο χουχουμης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Εγώ δεν είμαι ο ερυθρός σταυρός για να σέβομαι τον αμπιντάλ ούτε το νοσοκομείο παίδων."


    Να είσαι άνθρωπος, να ξεχωρίζεις άτομα που με την συμπεριφορά τους εμπνέουν και να μην σε τυφλώνει το οπαδικό μίσος. Ότι οι γαύροι έχουν κάνει αυτά που αναφέρεις, είναι εντελώς άσχετα με τον σεβασμό που αξίζει ένας άνθρωπος που έδειξε πως με την θέληση μπορείς να πετύχεις πολλά στην ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "να ξεχωρίζεις άτομα που με την συμπεριφορά τους εμπνέουν και να μην σε τυφλώνει το οπαδικό μίσος"

    Προκύπτει από κάπου να με τυφλώνει κάπου κανένα οπαδικό μίσος??? Είναι μίσος τα όσα λέω ή απλές απορίες για ένα τέτοιο blog????? Εσένα δε ξέρω αν σε τυφλώνει κάτι που αντί να ζητάς σεβασμό για Παναθηναϊκούς σε αναπηρικά αμαξίδια που ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ζουν αξιοπρεπώς και δε χάνουν παιχνίδι στη Λεωφόρο, ζητάς σεβασμό για τον αμπιντάλ...


    Και η συμπεριφορά του που ζητάς να με εμπνεύσει ήταν από εκεί που κατάφερε να ξεπεράσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και να ζήσει (όπως ένα σωρό άλλοι σε αυτό το κόσμο και μπράβο τους) αυτός κατάφερε αφού επέζησε να γίνει εργαζόμενος part time μιας εγκληματικής οργάνωσης... Αυτό να με εμπνεύσει?? αλλά αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή ο Αλαφούζος ζητάει τη στήριξη του κόσμου χωρίς να τον ενημερώσει για την οικονομική κατάσταση της ομάδας, στη χθεσινή συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πήγαν καμιά 25αριά άτομα. Στην οποία παρεμπιπτόντως δηλωσε ότι η περισσότερες μετοχές βρίσκονται σε μια off-shore εταιρία.


    Ρε δεν πάμε καθόλου καλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μπραβο ρε πρες...ανωτερη φυλη,φυλη παναθηναϊκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου