Να φύγει ο Αναστασίου. Και μετά τι;


Μετά από κάθε ήττα/κακή εμφάνιση/ξεφτίλα η κριτική του κόσμου και απόδοση ευθυνών είθισται να περιορίζεται στον προπονητή. Και πάντοτε η λύση του προβλήματος στα μάτια του κόσμου και των ευθυνόφοβων διοικήσεων βρίσκεται γρήγορα και απλά στην απομάκρυνση του.

Η ξεφτίλα της Ξάνθης δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Κάνοντας μια γύρα στα
sites, τα σχόλια Παναθηναϊκών με την μεγαλύτερη απήχηση (μέσω...likes) είναι όσα αναφέρουν την ατάκα "Αναστασίου φύγε". Κι ας μιλάμε για Παναθηναϊκούς που δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η ενασχόληση τους με την ομάδα είναι μόνο τα σχόλια στο internet. Τέλος πάντων. Η ουσία είναι πως οι πολλοί Παναθηναϊκοί έχουν βρει την λύση και την πιπιλάνε μετά από κάθε ήττα, ξεχνώντας κάποια πράγματα..

Όπως ότι δεν υπάρχει κανένας προπονητής στον κόσμο που να μην έχει φάει χοντρές ξεφτίλες από υποδιέστερες ομάδες. Όπως ότι ο Αναστασίου ήρθε με μότο "πάω να χτίσω κάτι" και όχι "πάω να σηκώσω κατευθείαν τα πάντα". Όπως ότι ο Αναστασίου ξεκίνησε από το μηδέν (στην κυριολεξία) να φτιάχνει μια ομάδα, με πολύ περιορισμένο budget και μετράει μια κατάκτηση Κυπέλλου (από αυτές που δεν μπόρεσαν να μας χαρίσουν άλλοι προπονητές με πολύ πιο πλούσια ρόστερ και ευνοϊκότερες συνθήκες). Φέτος μετράει έναν αποκλεισμό από την Ευρώπη με ιστορικά χαμηλά στην συγκομιδή βαθμών και στην Ελλάδα είναι ακόμη μέσα στους στόχους του. Εκτός αν ξέρετε κάτι που δεν ξέρω και τζάμπα θεωρώ εφικτή την κατάκτηση ενός νορμάλ πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Αν φύγει ο Ανασταίου έχετε ως δεδομένο πως η ομάδα θα πάει καλύτερα η ομάδα που ο ίδιος έφτιαξε και οι παίκτες που ο ίδιος δημιουργεί; Ξέρετε... η αλλαγή προπονητή δεν σημαίνει πως πάντα φέρνει αποτελέσματα. Ειδικά στον Παναθηναϊκό, πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να βρούμε πότε πραγματικά η ομάδα απέδιδε καλύτερα μετά από μια τέτοια κίνηση. Και συγκεκριμένα στην εποχή Μουνιόθ.

Αν φύγει ο Αναστασίου, ουσιαστικά είναι σαν η διοίκηση να καίει μόνη της το πλάνο που πέρυσι απέδωσε. Δεν είναι ο Αναστασίου αυτός που περιορίζει οικονομικά το μεταγραφικό budget. Και να φύγει, το budget το ίδιο θα είναι και το ρίσκο θα μεγαλώσει μετά κατά πολύ. Να έρθει ένας νέος προπονητής για να μάθει την φιλοσοφία της ομάδας, για να μάθει τους παίκτες, για να φάει τις πρώτες κρυάδες, για να θέλει να κάνει τις δικές του μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι, για να θέλει να κάνει την δική του προετοιμασία και για...να πούμε πάλι από του χρόνου. Χιλιοπαιγμένο και δοκιμασμένο αυό το έργο. Προσωπικά δεν θέλω να πάρω.

Όταν έγινε γνωστό πέρυσι το αγωνιστικό πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα, όλοι σας θεωρούσατε πως τα πάντα θα είναι μέλι-γάλα; Και ειδικά όταν μιλάμε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εγώ θα σας έλεγα, αράξτε και αφήστε τον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του. Εκτός αν βγάζετε πιο ασφαλή συμπεράσματα τον Δεκέμβρη και όχι τον Μάη.

Ο Αναστασίου όπως ο κάθε Αναστασίου έχει τα κολλήματα του, πιστεύει περισσότερο σε κάποιους παίκτες και προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του. Από την μέση και μπροστά έχουμε δει πολλά. Στην άμυνα τίποτα. Αλλά άμα έρθει κάποιος άλλος, ποιος σας εγγυάται πως θα γεμίσουμε στην άμυνα με ...Χένρικσεν και Κυργιάκους;

Δε γίνεται εμείς να είμαστε πιο έξυπνοι και να βλέπουμε τις αδυναμίες της ομάδας και ο Αναστασίου να είναι ο μαλάκας της υπόθεσης και να μην τα βλέπει. Δε γίνεται εμείς να ξέρουμε καλύτερα την ομάδα από αυτόν που την δουλεύει κάθε μέρα. 

Ας ηρεμήσουμε οπότε λίγο όλοι και ας καταλάβουμε πως ξεφτίλες τρώνε σε όλον τον πλανήτη όλες οι ομάδες. Τέτοιες ήττες είναι φυσιολογικές σε ένα πρωτάθλημα και δεν πρέπει να φέρνουν το χάος. Το χάος έρχεται μόνο όταν νιώθουμε πως οι 4 πόντοι διαφοράς από τον Ολυμπιακό σημαίνουν και απώλεια πρωταθλήματος. Και όταν το πιστεύουμε αυτό είναι σαν να αποδεχόμαστε την ανωμαλία που κυριεύει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και θέλουμε να ξεριζώσουμε το δέντρο, ενώ είναι ξεριζωμένο όλο το δάσος. Άρα μετά μην μιλάμε για παράγκες και παραρτήματα, όταν εμείς οι ίδιοι αποδεχόμαστε την αρρώστια τους.

Ευθύνες προφανώς και έχει ο Αναστασίου. Όπως ότι δεν ήθελε άλλες μεταγραφές το καλοκαίρι ή για να το πω καλύτερα ήθελε μόνο πολύ συγκεκριμένους παίκτες χωρίς να θέλει εναλλακτικές.
Αδυναμίες προφανώς και έχει ο Αναστασίου. Όπως ότι δεν είναι τόσο καλός στο κοουτσάρισμα.

Αλλά ποιος προπονητής δεν έχει πάρει ρίσκα που δεν του έχουν βγει και δεν έχει τρωτά σημεία;

Για να κλείσω λοιπόν 3 πράγματα.

1. Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (αν αυτά διεξαχθούν νορμάλ και τα αρμόδια όργανα αφήσουν την ομάδα να διεκδικήσει αυτό που μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο).

2. Η ζυγαριά από την παρουσία του Αναστασίου τα 2 χρόνια γέρνει προς την θετική μεριά.

3. Η διοίκηση πρέπει να του ανανεώσει το συμβόλαιο και ο Αναστασίου να έχει τα μάτια του μόνο στην ομάδα και όχι αλλού.

Σχόλια

  1. Σταυρος19/12/14 9:34 π.μ.

    Συμφωνω απόλυτα με το αρθρο. Κανένας δεν έχει ευθύνη. Τόσο μπορούν τόσο παίζουν. Αν δεν παίζει Ο Μπεργκ πέφτουμε ένα επίπεδο. Ταβάνι μας είναι η δεύτερη θέση δυστυχώς, ανεξάρτητα από το στάνταρ σπρώξιμο του γαύρου όποτε και αν χρειαστεί.Η μόνη ευθύνη που έχει ο Αναστασίου είναι ορισμένοι παίχτες που βάζει, οι οποίοι δεν μπορώ να κατανοήσω για ποιο λόγο παιζουν ακόμα στην ομάδα, όπως οι Πράνιτς, Μπούρμπος Μπαϊράμι και Μπούι, αντί να παίζουν οι Ντινας και Δώνης, ορισμένες άκυρες αλλαγές που κάνει μερικές φορές και η αδυναμία στα στημμένα στην άμυνά μας. Κατά τα λοιπά αυτοί είναι οι παίχτες μας και τόσο μπορούν να παίξουν. Η ομάδα χρειάζεται κεντρικό αμυντικό και δεξί μπακ και ένα αμυντικό χαφ όπωσδήποτε. Αν πάρουμε παίχτες σε αυτή τη θέση το συζητάμε, αλλιώς μην τα φορτώνουμε στον Αναστασίου και αρχίζει η γκρίνια από λάθος βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΙΟΥ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ν´ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΑΞΕ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΑΦ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΙΤΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ. ΤΟΝ ΠΡΑΝΙΤΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ;; Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΑ.. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ... ΕΤΣΙ ΤΟ 4-2-3-1 ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟ ΣΑΡΩΣΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΡΗ;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΗ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ Ν´ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ;; ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 4-2-3-1 Η 4-3-2-1 ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΧΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω με το αρθρο σου.......φσικα να μην φυγει....αλλα ρε φιλε πολλες εμμονες....φτασαμε χριστουγεννα κ ακομα να παρει στοπερ κ δεξι μπακ.....εχει εκτεθει πολυ με αυτες τις θεσεις......κ εχει κολλημα με τον πρανιτς......αορατος σε καθε παιχνιδι κ εχτες εκανε το κορυφαιο....βγαζει το ζεκα με το λαγο κ αντι να βαλει το κροατη μπακ αριστερα βαζει το χουχουμη.......ελεος.....δε μπορει το παλικαρι.......νταηλικι παντα βασικος????να πανα @@@@@@@@@......ο μεντες δε κανει για στοπερ κ οταν παιζει αμυνα χανουμε στο κεντρο....κ εχτες δηλωσε πως δεν εχουμε δικιο......απο περυσι η ομαδα φωναζει για στοπερ κ αυτος δε θελει....κ μη μου πειτε οτι δεν εχει λεφτα η ομαδα.......να δηλωσει δημοσια οτι χρημα δεν εχει κ δε του περνουν παιχτες.......οχι να μας λεει αλλα νταλλα.....οπως κ στη τριπολη ετσι κ εχτες το παιχνιδι το εχασε απο την αθηνα......δλδ τι εγινε?????η ομαδα δειχνει πως μπορει να το παρει κ χεστηκανε πανω τους????ο ακατανομαστος την εκανε τη κοιλια του...μεχρι φλεβαρη δεν εχει ευρωπη...οποτε τωρα δυσκολευουν ολα.....για μενα η ομαδα μπορει....απλα θελει δουλεια στο μυαλο.......να το πιστεψουν κ να μαθουν που ειναι....κ η διοικηση μαζι....γιατι αν ξερεις δε φερνεις μπουρμπο για μπακ.......κ να του ανανεωσει του γιαννη αυριο.....αλλα να ξεκωλλησει κ αυτος......γιατι θα εκτεθει κ αλλο οσο περναει ο καιρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο προπονητης πρεπει να κριθει στο τελος. Αυτη η ελληνικη λογικη τη μιας εβδομαδα ολα τελεια και την αλλη διωχνουμε τους παντες ειναι τραγικη και πρεπει καποτε να σταματησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει σκεφτεί φίλε μου το πιο απλό;
    'Οτι ο Αναστασίου όπως και όλοι μας έχουμε κάποια όρια σε αυτά που μπορούμε να πετύχουμε;
    Εκτός αν θέλεις να μείνουμε στάσιμοι αλλά με Αναστασίου προπονητή;
    Παραπάνω δεν μπορεί να πάει την ομάδα είναι ολοφάνερο πλέον.
    Κρίμα μόνο που η χθεσινή καυστική επιστολή συνδυάστηκε με το φιάσκο Αναστασίου και μας περιγελά σήμερα ολόκληρο το σάπιο γαυροσύστημα.
    Μη ξεχνάς ότι έπαιζες με την Ξάνθη που παρολίγο να είναι στη Φουτμπολ Λήγκ και έμεινε χάρις στο μπαράζ με τον Βόλο και όμως μας έριξε μόνο 4 και αυτά ελέω Στήλ.
    Φυσικά και το χθεσινό ρεζιλίκι έχει υπογραφή προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασίλη , συμφωνώ σε όλα. Συμφωνώ και με το άρθρο του Πρες. Ο Αναστασίου έχει καλό τιμ και η ομάδα έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση. Στο κοουτσάρισμα , θέλει να δουλέψει περισσότερο.


    Προσωπικά , θεωρώ ότι ο Παναθηναικός έχει από ΠΑΟΚ και Θρήνο καλύτερη ομάδα. Θέλει περισσότερη δουλειά , και να κλείσουν το δυνατόν συντομότερο τις ανανεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο Λουτσέσκου μου φαίνεται πράγματι καλός.
    Ποιος ΦΩΣΤΗΡΑΣ απέρριψε το καλοκαίρι τον Σίβας που μαζί με Λέτο μας κράταγε σε τροχιά τίτλου το 2011.
    'Εχουμε τέτοιο παίκτη να μοιράζει πάσες μισό γκολ;
    Αλλά εμείς βάζουμε να κάνει την δουλειά αυτή ο Πέτριτς!!! Τον Πράνιτς αμυντικό χαφ!!! Τον Ζέκα αριστερό χαφ!!! Τον Μέντες σένερμπακ!!! Τον Τριανταφυλλόπουλο δεξί μπακ!!! Δηλαδή ότι νάναι Ελέω Αναστασίου βεβαίως.
    Η μισή Σουπερλίγκα έχει Αργεντίνους που βγάζουν μάτια και εμείς έχουμε πρώην ποδοσφαιριστές που περιμένουμε να μας βγουν και τους δίνουμε 400-600 χιλ. τον χρόνο.
    Πόσο δύσκολο είναι μέσω Ρότσα να συνεργαστούμε με ομάδες της χρεωκοπημένης Αργεντινής να πάρουμε δανεικούς ή δίνοντας 40% ή 50% ποσοστό μεταπώλησης στους Αργεντίνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μερικα χρονια πριν στην τελευταια χρονια του Καπετανιου,τιμονιερης χριζοταν ο μακαριτης ο Κυραστας και ολοι ελεγαν για λευκη πετσετα.... Αποτελεσμα ηταν μια ομαδα με το καλυτερο ποδοσφαιρο εκεινα τη χρονια και το πρωταθλημα που κλαπηκε με επιστημονικο τροπο απο τα κορακια.....
    Αργοτερα οταν το τιμονι επαιρνε ο Σουμ ολοι ελεγαν ποιος ειναι αυτος με την ωραια κορη που θα κατσει στον παγκο μας,αλλα στο τελος εφυγε νταμπλουχος....
    Ακολουθησαν καθε ειδους εθνικοτητος προπονηταδες αλλα ο Νοπλιας με το Βαζεχα βοηθο, οδηγησαν την ομαδα του Τεν Κατε (βοηθος του ο μαθητευομενος Αναστασιου) στο νταμπλ που ισως να καταλογιστηκε στον Πατερα απο πολλους παρασκηνιακα.... Βεβαια τοτε ειχαμε Σισε,Λετο κλπ....
    Αλλα τεσσερα χρονια κοκκινης ερημου και τιμονιερης αναλαμβανει ο Αναστασιου. Πειρα δεν εχει, αλλα εχει οραμα και ορεξη για δουλεια....
    Αλλα δεν εχει ουτε ομαδα.... Μ'ολα τα μεγαλα συμβολαια να λυνονται λογω χρεων και κρισης φευγει για προετοιμασια με την Κ20 και ενα "θα δουμε"....
    Προσωπικα τοτε πιστευα οτι επιτυχια θα ηταν να σωθουμε οσο νωριτερα γινοταν!!!!....
    Παιρνει την πιστωση χρονου που χρειαζοταν αγοραζει-δανειζεται παιχτες απο τα αζητητα,χρησιμοποιει πιτσιρικια της ακαδημιας που εως τοτε εβγαζε 1-2 στα πεντε χρονια και με πολυ τρεξιμο μεσα στο γηπεδο εφτιαξε μια ομαδα που τερματισε στην τετραδα,ξεσκισε Ολυμπιακο και ΠΑΟΚ και σηκωσε κουπα Κυπελλου....
    ποιος θα το πιστευε.... για μενα αλλα και για πολλους αλλους ηταν σα να ειχαμε παρει και το πρωταθλημα...... ειδικα μετα το 0-3 στο Φαληρο....
    Φυσικα τοτε κανεις δεν τον αμφισβητισε και αν δεν λαθευω,τον βραβευσαν σαν προπονητη της χρονιας....
    Τι και αν η φετινη χρονια ξεκινησε οπως περσι.... τι και αν η φρεσκαδα και το τρρεξιμο εντος συνορων εκαναν τη διαφορα στην Ευρωπη βρηκαν αντιπαλο.....
    Βρισκομαστε στην καρδια του χειμωνα,στη μεση του πρωταθληματος και απεχουμε 4 ποντους απο την κορυφη και 3 απο το γαυρο που οσο και αν τον παρακολουθω,χωρις τα κορακια δε λεει τιποτα...
    περσυ ειμασταν τετοιο καιρο -10 τουλαχιστον απο την κορυφη....
    Απορω λοιπον για ποιο λογο θετουν ορισμενοι θεμα προπονητη στον Παναθηναΐκο οταν εχει προπονητη που προκειται να ανανεωσει για αλλα δυο χρονια,εχει ορεξη για δουλεια,εχει οραμα και προοπτικη.....
    Θα μπορουσε ανετα να μας παρατησει ως Κυπελλουχος και να δεχτει να δουλεψει απερισπαστος στο Βελγιο,μια χωρα που γνωριζει,με λιγοτερη πιεση και περισσοτερο χρημα στη διαθεση του για να φτιαξει ομαδα,αλλα δεν το εκανε....
    Μπορει να εχει τα κολληματα του οπως και οκαθε ανθρωπος αλλα ενας προπονητης χρειαζεται 5-6 χρονια για να δειξει το εργο του.....
    Τι να πει και ο Βενγκερ που μετα την εποχη του Ανρι βλεπει τιτλο με το μακαρονι αλλα ειναι ακλονητος 20 χρονια τωρα στο Λονδινο.....
    Απορω πως ειναι δυνατο με την πρωτη στραβη να αποκεφαλιζουμε τον προπονητη της ομαδος μας αλλα να ανεχομαστε τα ιδια προσωπα για δεκαετιες στον πολιτικο χωρο που στο κατω-κατω της γραφης και εργο δε δειχνουν και μας εξαπατουν κατ'εξακουθηση και ζημιωνουν τις ζωες μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον Αναστασίου θέλυν να τον φάνε. Ποιοι; Αυτοί που ήθελαν να διώξουν τον Κυράστα, τον Μαρκαριάν, τον Σουμ, τον Φερέιρα, τον Τεν Κάτε.
    Ελλάδα: η χώρα με 10μύρια προπονητές της εξέδρας.
    Δεν ξεκινάει Κλωναρίδη. Αουαου βάλε τον Βίκτωρ και θα πετάμε φωτιές. Τον έβαλα. ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΚΑΝΕ.
    Βγάλε Μπουι, Μπαιράμι. Βάζεις άλλους. ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ.
    Παλαίμαχος ο Πέτριτς. Βάζει γκολ, αναγεννήθηκε. Κάνει κακό ματς χθες παλαίμαχος. ΕΛΛΑΣ
    Πρέπει να καταλάβουμε ότι το μπατζετ είναι κάτω από 6εκ.
    Ο Αναστασίου δεν είναι Μουρίνιο και δεν έχει την πείρα που θα θέλαμε.
    Είναι όμως απόλυτα εξελίξιμος, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μας έχει χαρίσει χαρές μετά από χρόνια.
    Να ξέρουν λοιπόν οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ότι τον Αναστασίου θα τον στηρίξουμε ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    Όπως στηρίξαμε και τον Φερέιρα που ο κάθε πουτάνας γιος ΑΡΔ τον έβγαζε γυμναστή και λίγο.
    Στήριξη στον προπονητή.
    Όποιος πιστεύει πώς αυτό το ροστερ θα κάνει όργια με άλλο προπονητή στο κασέ του Γιάννη ΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΟΚΕΙ ΕΠΙ ΧΟΡΤΟΥ γιατί είναι πι άμπαλος και από τον Τουλούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι ο Πράνιτς επιλέγει παιχνίδια. Ο Πέτριτς ΑΝ βρει τον πραγματικό του εαυτό είναι μια εξαιρετική λύση. Όσο βέβαια χάνει τετ α τετ είναι φύρα. Δίκοπο μαχαίρι ο Πέτριτς, αξίζει κάποιες ευκαιρίες ακόμα, πριν τον κρίνουμε οριστικά.

    Από κει και πέρα με τους Αργεντίνους ξέρεις τι παίζει. Υπάρχει η φιλοσοφία να προτιμίσω τον έλληνα Λαγό από τον Λαγό της Αργεντινής, μιας και το μπάτζετ είναι μικρό, δεν είναι όλοι οι Αργεντίνοι παιχταράδες και δεν ξέρεις αν αυτός που θα φέρεις θα κάνει όντως τη διαφορά από τους υπάρχνοντες. Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό, αλλά σου λέω τι παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Gerasimos Jerry Bokas20/12/14 1:21 π.μ.

    EGO PSIFIZO MONO ANA :MONO ME AFTON THA PAROUME PROTATHLIMA::APOLITO DIKIO PAN :PRESS:KAI POLLY SOSTA TA GRAFIS::SYNEXISE::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οποιος λεει "Αναστασιου φυγε" ή ανυπαρκτος ειναι ή καθυστερημενος

    Απο τη μια Πρεςς τι ασχολεισαι μαζι τους απο την αλλη καλα κανεις γιατι τα σοσιαλ ειναι σημαντικα πλεον και ποτε δεν ξερεις τι ζημια μπορει να κανουν τα ασπονδηλα αυτα

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΙΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι διαβαζουμε οι καργιοληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...απο το ...Οσο αφορα τον Αναστασιου... και κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΗΤΗ20/12/14 11:33 π.μ.

    Επιδη δεν ειναι ολα ουτε μαυρα αλλα ουτε ασπρα , ειναι η καλυτερη και η πιο λογικη κριτικη που εχει γραφτει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφού όπως γράφεις ο Αναστασίου '' από τον Λουτσέσκου της Ξάνθης είναι χειρότερος'' τότε μια καλή λύση είναι η διοίκηση να κράατήσει τον Ρούτερ μιας που αυτός είναι ο λόγος που οι παίχτες έχουν την καλύτερη φυσική κατασταση από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, και να πάει να πάρει τον Λουσέσκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. o Aναστασιου ειναι ο καλυτερος προπονητης αυτη τη στιγμη αφου με τα όργια που εχει κανει τα τελευταια δυο χρονια τον ζητουν ομαδες του εξωτερικου ξεροντας οτι εχει συμβολεο.Οσον αφορα τον αγωνα με την Ξανθη ,η ξανθη (της football league που λενε καποιοι),ειναι σε τροχια ευρωπης ,ειναι πολυ φορμαρισμενη,εχει πολυ καλη επιθεση φετος,και θα ειναι στην πενταδα συγουρα.Ολοι ξερουμε πωσ η ομαδα χρειαζεται αμυντικους ιδίως αν φιγει και ο sildenfield η αμυνα θα ειναι αδεια,γιατι το υπολοιπο ροστερ απο το κεντρο και μπροστα ειναι φωτια.Εχουμε BERG που ειναι ο καλλητερος επιθετικος στην ελλαδα μετα τον CISSE,εχουμε τον petric,pranjic,κλωναριδη ,ajagun,zeca,nano,καρελη,steele,ντινας,sildenfield,roster που δεν μπορεις να πεις οτι ειναι και αναξιο για τιτλους.Και τελος μην ξεχνατε οτι ο ΠΑΟ ειναι στην τριτη θεση στο -4 απο οσφπ και -5 απο παοκ εαν αφεραισεις 4-6 βαθμους απο οσφπ που ολοι ξερουμε πως τους πηρε (με αστερα,παο(το καραστησημο του αιωνα (μετα το 2-1,πριν μερικα χρονια)))ο παο θα ηταν στην δευτερη θεση,δηλαδη πολυ χαμιλα για τα οικονομικα (για καποιους) του συλλογου.Ο παο εχει πολυ καλους συμεργατες (πλεον) ,χρειαζεται στηριξει και τα καλυτερα ερχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου