Δεύτερο όχι για την ανακατασκευή της Λεωφόρου!


To Eλεγκτικό συνέδριο έδωσε και δεύτερη αρνητική απάντηση για την ανακατασκευή της Λεωφόρου με βοήθεια 7.000.000 ευρώ από την Περιφέρεια και από ότι φαίνεται, αν θέλει η ΠΑΕ να κάνει πραγματικότητα την παραπάνω μακέτα, πρέπει να ψάξει να βρει η ίδια τους συγκεκριμένους πόρους.

Το κράτος είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλει να υφίσταται πλέον γήπεδο στον χώρο αυτό και δεν το λέω με αφορμή την απόφαση αυτή, αλλά με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από το ζήτημα αυτό από τους κρατικούς φορείς και τα κατά καιρούς πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει σε κάποιο διοικητικό πόστο.

Σχόλια

  1. Που θα πάμε; Εκεί που θέλουν αυτοί; στο ΟΑΚΑ , απο όπου θέλει να φύγει η ΑΕΚ , ή στον Βοτανικό που δεν γίνεται με τίποτα γήπεδο , αν δεν υπάρχουν χοντρά φράγκα;

    Το κράτος δεν ξέρει τι του γίνεται. Αν μας διώξουν από την Λεωφόρο , ο Παναθηναικός θα μικρύνει , όχι μόνο το ποδόσφαιρο , αλλά και τα αθλήματα που συντηρεί ο Ερασιτέχνης. Υπόψιν , ότι αυτό που γίνεται με τον Παναθηναικό και την ΑεΚ που δεν έχουν γήπεδα , μαζί με την παράγκα , έχει κάνει για 18 χρόνια τον Θρήνο πρωταθλητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομα ξεπληρωνουμε τις μαλακιες του τζιγκερ. Μας εβαλε μεσα 30εκ, μας φορτωσε και την γηπελ, μας φορτωσε και την παραγκα....


    Και ακομα υπαρχουν βαρδινογιαννικοι............. ΗΜΑΡΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα καθαρισει ο Τζιγγερ για το γηπεδο .Θα μας παει στο καραισκακη να τελειωνουμε να βλεπει τις 2 ομαδες που αγαπαει στο ιδιο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποτέλεσμα των χειρισμών του εγγυητή και χορηγού τίτλων στην εγκληματική οργάνωση Πειραιά, Ιώαννη Καβουρογιάννη όλες αυτές οι αστοχίες πάνω στο γηπεδικό. Ο τύπος με το υπερμετρο IQ που τον διακατέχει, κατάφερε να μπλέξει τον ΠΑΟ σε ένα απίστευτο φαύλο κύκλο με την ιστορική μας έδρα να κινδυνεύει απο τα επίδοξα κοράκια που πετάνε πάνω από το οικοδόμημα της.
    Αλλά να ξέρουν ένα: Η Λεωφόρος δεν γκρεμίζεται ούτε σε 2 χρόνια ούτε σε 102.
    Γιατί πολύ απλά ο κόσμος του ΠΑΟ δεν θα το επιτρέψει.
    Και στην Λεωφόρο θα μείνουμε και γήπεδο εκεί θα χτίσουμε ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
    Όλοι δίπλα στην Θύρα 13 και στην πιο Παναθηναϊκή διοίκηση του τμήματος ever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπασταρδοι η λεωφόρος θα μειώνει εκεί που ειναι....ελάτε ρε μουνια να την γκρεμίσετε εαν έχετε @@.
    Γαμω τον ΕΛΑΙΩΝΑ ( ψευτοβοτανικο) και τη διπλή ανάπλαση με τα κόλοMALL σας ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τραγικες καταστασεις ο τζιγκερ (αυτος ο τεραστιος ποδοσφαιροπαραγοντας που καναμε λαθος που τον διωξαμε) πηγε να χτισει γηπεδο ουσιαστικα για να χτιστει το MALL!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου