Παναθηναικός - Βέροια 2 -1

Τέλος του ματς. Ο ηλεκτρονικός πίνακας αναφέρει το τελικό 2-1.



Τέλος του παιγνιδιού - αποθέωση των παικτών μας από την κερκίδα

Πανοραμική φωτό της κερκίδας των επισήμων μετά το τέλος του ματς.
Πιο εύκολα από το τελικό 2-1 η ομάδα κέρδισε την Βέροια. Συμφωνώ με την ανάλυση του Πρες , ο Μπεργκ μαζί με τον Κλώνα ήταν όλα τα λεφτά , αλλά θα σταθώ σε δύο ακόμη σημεία που είχαν επίπτωση στο τελικό σκορ.

Το πρώτο: Το λάθος του Αναστασίου να βγάλει τον Μπούι , που ήταν πολύ καλός και να περάσει τον Πέτριτς , αφήνοντας το κέντρο χωρίς παίκτη παραπάνω , με αποτέλεσμα η Βέροια να μειώσει και να απειλήσει με ισοφάριση.

Το δεύτερο: Τα σοβαρά διατητικά λάθη , που ανέκοψαν πολλές επιθέσεις , μορφής τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ της Βέροιας και τα χέρια των Βορειοελλαδιτών που περνάγανε αέρα-πατέρα από τους λάισμαν και τον διαιτητή. Διαιτησία 70-30 υπερ Βέροιας μέσα στη Λεωφόρο. Τι άλλο να πω.

Διαφωνώ με πολλούς που γράφουν ότι ο Παναθηναικός δεν έχει ομάδα και άλλα τινά. Σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν καλοί , γινόσαντε πολλές ευκαιρίες από πλευράς Παναθηναικού , υστερούσαν οι επιθετικοί μας στην τελική προσπάθεια.

Εμένα μου άρεσαν ,- παρακολούθησα το ματς από την θύρα 6- οι Πράνιτς , Μπεργκ , Κλώνα , Μπούρμπος , Μπούι , Λαγός και Ζέκα. Ο Τριάνα και ο Κουτρούμπας μαζί με τον Νάνο ήταν καλοί. Τον κλείσανε καλά τον Μπεν , το γκολ προήρθε από στιγμή αδράνειας.

Αυτά , ευχαριστώ τον Πρες για την φιλοξενία των απόψεών μου στο μπλόγκ του.

Σχόλια