Νέος πρόεδρος της Super...League ο Μποροβήλος! - Ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό το πρωτάθλημα!

Έτοιμοι ξανά για στιγμές δοξασμένες...

Με 13 ΠΑΕ να ψηφίζουν υπέρ, ο Γιώργος Μποροβήλος είναι ο νέος πρόεδρος της Super...League και στο τέλος της χρονιάς θα έχει την χαρά να απονείμει στον Β.Μαρινάκη το πρωτάθλημα (εκτός κι αν γκρεμιστεί κανένας φούρνος).

Αν μη τι άλλο ο πρώην διαιτητής της θρυλικής Ριζούπολης και ένας από τους πρωταγωνιστές των συνομιλιών του 2012, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για το -αποδεδειγμένα πλέον- χειρότερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Λίγοι θα μπορούσαν να του "κλέψουν" αυτήν την θέση.

Από σήμερα όπως γίνεται κατανοητό ανοίγει μια νέα σελίδα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο...

ΥΓ: Βέροια, Πανιώνιος, Πανθρακικός, Αστέρας Τρίπολης, Όφη, Εργοτέλης, Πλατανιάς, Πας Γιάννινα και Λεβαδειακός (κι ας ψήφισε λευκό). Είναι πολλές οι ομάδες Βαγγέλη μου...

Η Ξάνθη κι ας μην είναι στα εντελώς πιστά παραρτήματα δικαιολογείται για την θετική της ψήφο. Την θύμιζε όμορφες εποχές το όνομα του Μποροβήλου.

ΥΓ2: Σε αυτό το πρωτάθλημα πιστεύω πως σε κάποια φάση πρέπει να δοκιμάσει την τύχη του και ο Κομπότης ως πρόεδρος.

Σχόλια

  1. ΛΗΜΝΙΟΣ24/11/14 7:04 μ.μ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετα καποιοι λενε μακρια απο συμμαχιες.... 13-5 ο μποροθρυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν με εκπλήσει καθόλου. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τον μαρινάκη να
    πει, περάστε, πάρτε τη λίγκα, εγώ αποχωρώ, βάλτε έναν δικό σας. Θα
    αλλάξει ο Μανωλιός και θα ντυθεί αλλιώς, μέχρι να αλλάξουν οι
    συσχετισμοί. Λογικά από τη νέα σεζόν. Το ΟΧΙ του Παναθηναϊκού όμως θα ήταν πιο μάγκικο αν είχε
    προτείνει και δικό του υποψήφιο και ας μην τον ψήφιζε κανείς. Να
    μπορούσαμε να λέμε τώρα, ορίστε, προτείναμε το κατάλληλο πρόσωπο (ακόμα
    καλύτερα αν δεν ήταν κάποιος "δικός μας" αυστηρά) αλλά όλοι ήθελαν να
    συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση. Προτίμησαν τον μποροβήλο. Εκθέστε τους. Και για την τιμή των όπλων. Κάντε μια καθαρή πρόταση για την προεδρία και θα κερδίσετε είτε περάσει είτε όχι. Δείξτε επίσης ότι δεν συμμαχούμε με άλλες ομάδες για "να κατεβάσουμε κοινή ενδεκάδα" αλλά για το καλό του ποδοσφαίρου.

    Αν δεν ήταν η ευρώπη και τα λεφτά θα έλεγα πως δεν τελειώνει αυτό το πρωτάθλημα. Αλλά θα τελειώσει. Και ο παοκ έχει καλές πιθανότητες. Λευκό ως συνήθως, κόντρα στο αίσθημα των οπαδών του, για να μην ταράξει τα νερά τώρα που είναι πρώτος. Εμείς για τις θέσεις του ουέφα θα παλέψουμε με θεούς και δαίμονες, δηλαδή με κάθε ομάδα που σπρώχνει το σύστημα ως "νέο θαύμα" -μέχρι να παίξει με τον γαύρο και να χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μιχαλαριάς έδωσε σωστή απάντηση:

    "Όταν πάνω από τα μισά σου επίσημα ματς είναι επί της ουσίας φιλικά,
    λογικό να μην καταλαβαίνεις γιατί κάποιοι παίζουν ακόμα τα κανονικά
    φιλικά, αυτά δηλαδή που κάνουν όλες οι νορμάλ ομάδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα τα λεει αλλα να παει να τα πει στην superleague και οχι στο facebook και παμε και στελνουμε στη λιγκα τον αγριογατο και τον χωρίστρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO 2010-2011 HTANΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ; Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΙΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΦΥΓΕΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ. ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ TOY ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΕΙΧΕ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΟΝΩ-ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΦΥΓΑΝΕ ΒΡΑΔΥ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ EKEINH TH XRONIA. ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ . ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΕΙΧΕ 0 ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΤΙ ΕΧΕΙ EΣΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΜΥΡΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΤΑΠΩΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mην τρέφουμε αυταπάτες παιδιά.
    Έτσι όπως έχει η κατάσταση τώρα και να προτείναμε δικό μας άνθρωπο είτε κατά 99% δεν θα ψηφιζόταν, αν υπήρχε αντιπρόταση από τον νοικοκύρη, είτε απλά θα ήταν τα χέρια του δεμένα -στην περίπτωση του 1%- γιατί δεν θα μπορούσε να περάσει απόφαση με όλα τα παραρτήματα-ΠΑΕ που θα στήριζαν τον νοικοκύρη.


    Τα εφικτά -πλέον- σενάρια είναι δύο. Ή περιμένεις φέτος να πέσει το σύστημα μέσω Ελληνικής δικαιοσύνης και άμεσων αποφάσεων ή περιμένεις τον Μελισσανίδη να πάρει αυτός την σκυτάλη και να ευελπιστείς πως θα υπάρχει συνεννόηση και θα πάει για ένα -όσο το δυνατόν ρεαλιστικά γίνεται- 50-50.


    Το καλό όπως και να χει είναι πως είτε μια είτε η άλλη το τοπίο ξεκαθαρίζει και το υπάρχον σύστημα κάνει πλέον σπασμωδικές κινήσεις. Τουλάχιστον εμένα αυτή η εντύπωση μου δίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν γλιτώνουμε απ την σαπίλα,αυτοί θέλουν αλλα μέσα...
    Αυτούς πολεμάς μονο με τον ίδιο τροπο δυστηχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκει ειδικα που αναφερε το προσωπικοι λογοι, επρεπε με τη μια να αποτελει παρελθον απο την ΠΑΕ. Φτανει πια με τους ανικανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εβγαλε μετα ο Σαγωνιας που Μπακος και Μποροθρηνος επαιρναν τηλεφωνο τον μΠεο για να τους κρατησει στην κατηγορια....


    "Μονοι μας και ολοι σας" κατα τα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πέρα από αυτό, μετά τα καλά λόγια που έχει πει κατα καιρούς για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, έπρεπε ήδη να είχε φύγει από τον Παναθηναϊκό. Το ότι κάποτε απέκρουε εξαιρετικά μπάλες, δε σημαίνει ότι έχει το σθένος να εκπροσωπεί την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, ούτε σε καφενεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου