It's Berg time!


Ο Σουηδός κάνει την διάφορα στην ομάδα και φαίνεται. Νίκη 2-1 την Βέροια, αν και θα έπρεπε να την είχαμε πάρει πιο εύκολα.

Σε μια Λεωφόρο μισογεμάτη, η ομάδα κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης παρόλα αυτά δεν έβγαλε για ακόμη μια φορά εμπιστοσύνη. Η άμυνα μοιάζει σαν
καράβι σε φουρτούνα και δεν νιώθεις ποτέ σίγουρος. Απόδειξη πως για ακόμη ένα ματς δεχθήκαμε γκολ. Αντιθέτως στην επιθετική λειτουργεία της, η ομάδα μου δίνει την εντύπωση πως είναι ένα τσακ πιο γρήγορη και αρχίζει να βγάζει περισσότερους συνδιασμούς.

Την νίκη σήμερα την έφερε ο Μπεργκ και ο παίκτης αυτός κάνει μπαμ πως κάνει την διαφορά στην ομάδα. Αυτό είναι καλό και κακό...

Η ομάδα πρέπει να σοβαρευτεί στην αμυντική της λειτουργία. Έχουν μπει στον χορό του πρωταθλήματος και πρέπει να χορέψουν, όσο μας αφήνουν οι εξωαγωνιστικοί παράγοντες.


ΥΓ: Με εξαίρεση την μεταγραφή του Στιλ και ενώ μπαίνουμε στον Δεκέμβρη, η ομάδα φαίνεται πως δεν βοηθήθηκε καθόλου από τις μεταγραφές.

Σχόλια

  1. Πλασματικο σκορ... για 4-0 ηταν αλλα ο τανας γιος εκοψε τα παντα και δεν τους αφησε με 8 παιχτες ως οφειλε... παλι καλα που δεν ειχαμε τραυματισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον ΟΦΗ φάγαμε γκολ απο κόρνερ με την άμυνα "κοιμωμένη" σήμερα ακόμα χειρότερα απο πλάγιο και ένα παιχνίδι που πήγαινε άνετα το κάναμε αγχώδες απο μόνοι μας. Το ότι χρειάζεται ένας ποιοτικός αμυντικός με ταχύτητα και αντίληψη είναι γεγονός αλλά ρε γαμώτο όχι να τρώμε και τέτοια γκολ.
    Ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης μακάρι να κάνουμε το απόλυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλά μας έδωσε πέναλτι και κόκκινη. Να τα λέμε αυτά. Άλλο που θα έδινε κόκκινη και πέναλτι και ο πρόεδρος του παραρτήματος Ημαθίας που αρέσκεται στο να φοράει ρούχα με το σήμα του Ολυμπιακού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτη η ομαδα αδικειται απο την αμυντικη της λειτουργια.εχει χασει πολλους βαθμους για αυτο το λογο.με ενα "Νανο"...απο τα δεξια και εναν καλο παρτενερ του Σιλντενφελντ θα μιλουσαμε αλλιως τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η διαιτησια ητανε παλι για τα πανηγυρια. 6 οφσαιντ τετατετ μας κοψανε και τα 4-5 ητανε στο μπεργκ.. το μονο που μενει ειναι να καθιερωθει και αυτο να του απαγορευουνε να βγενει τετατετ. Για να μην βγει κανας πρωτος σκορερ και του ξευτιλισει( με αποχη 2 μηνων). Να βλεπω να σφυρανε την βεροια μες την Λεωφορο.. σε κανει να νοιωθεις μεγαλη απεχθεια για τον χοντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΗΜΝΙΟΣ1/12/14 2:34 μ.μ.

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!! ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ. ΜΗΝΥΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στον τεράστιο Μπεργκ πραγματικά είναι μια ομάδα μόνος του . Κατα τα άλλα τα γνωστά . Η ομάδα είναι αμυντικά ευάλωτη ακόμα και όταν ο αντίπαλος παίζει από τοσο νωρίς με 10 παίχτες και μέσα στη Λεωφόρο με την Βέροια την όποια σχεδόν πάντα κερδίζαμε πολύ άνετα στην έδρα μας είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ.


    Η ομάδα θέλει ΑΜΕΣΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. Αν θεωρήσουμε πως με το στοίχημα Νινη θα καλυφτεί η θέση του επιτελικού η ομάδα θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα δεξί μπακ και έναν κόφτη( για αρχή). Αν καταφέρουνε να διώξουνε και Πετριτς - Μπαιράμι - Μέντεζ θα ήταν ακόμα καλύτερο γιατι με το κέρδος από τα συμβόλαια τους θα μπορούσαμε να πάμε για το κάτι παραπάνω..!



    Ακόμα εωρώ πως ο Κλωναρίδης αδικείται . Ειδικά όταν παίρνει τόσες ευκαιρίες ο Μπαιράμι. Και οι Ρισβάνης Ντίνας πρέπει να παίζουνε περισσότερο..


    Έρχονται δύο ματς που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε ! Είναι ευκαιρια που ο Παοκ και ο γαυρος παίζουνε τώρα αγώνα.. . Οποιοδήποτε αποτέλεσμα έρθει στο παιχνιδι αυτό με δική μας νίκη θα μας φέρει πιο κοντα ..Χρειάζεται όμως αν θέλουμε να χτυπησουμε σοβαρα το πρωταθλημα να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ώστε ο δεύτερος γύρος να μας βρει σε αποσταση 2-3 βαθμων το πολυ απο την κορυφη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου