Χρωστούμενες αναρτήσεις από πέρυσι για να...καθαρίσει ο λογαριασμός στο Gazzetta!


Θυμάστε πέρυσι που είχε ανέβει ένα ωραίο πρωϊνό, θέμα με την πτωτική τάση προσέλευσης κόσμου στο Καραϊσκάκη που είχε ανέβει στο Gazzetta; Τότε που μέσα σε 1 ώρα το θέμα είχε εξαφανιστεί και το είχαν ρίξει στις τρίτες σελίδες..

Μάλιστα είχε εκφράσει μέσω τετραγώνων και τριγώνων την δυσαρέσκεια της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ε φαίνεται πως ξεπληρώθηκε κι αυτό το γραμμάτιο και από το άδειο Καραϊσκάκη πήγαμε στον...πρωταθλητή στα εισιτήρια.

Να σκάσει ένα χαμόγελο και ο επενδυτής...

Σχόλια

  1. Πρες καταρχήν να σου πω μπράβο για την τρομερή δουλειά που κάνεις σε αυτόν τον ιστότοπο. Απο εδώ και στο εξής θα διαβάζω μόνο εσένα. Μέχρι πριν απο λίγο καιρό διάβαζα και ένα άλλο μπλογκ το οποίο δεν θα πω όνομα αλλά μόλις πρόσφατα κατάλαβα ότι πρόκειτε για τσατσομπλογκ, όχι επειδή αναφέρεται ειρωνικά στον κόσμο του Παναθηναικού που στηρίζει την προσπάθεια είτε μέσω διαρκείας, είτε μέσω παρουσίας είτε με την συμμαχία, αλλά ούτε και επειδή ανεβάζει άρθρα του Τουλούμπα. Κοίτα τι έγραψε εδώ. Πως ο Βγενόπουλος πλήρωσε τον κόσμο του Παναθηναικού για να βγει στους δρόμους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο ότι φαίνεται δεν μπορώ να ανεβάσω την εικόνα, πρες να ποστάρο λινκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκεκριμενος ειναι το καλυτερο και καλα ανεξαρτητο γκοτζοπαιδι που υπαρχει στο ιντερνετ. Ο "αγωνας" που εδωσε επι Τσακιαδας Α' και Τσακιαδας Β' θα μεινει αξεχαστος αλλα υπαρχουν μπολικα (ας μη το πω) που μετα απο ολα αυτα συνεχιζουν και τον διαβαζουν και του δινουν αξια και ερχονται που και που και μας λενε οτι εχουμε και κλειστα τα ματια μας. Βρε με τους ανοιχτοματηδες που μπλεξαμε........................................


    ΥΓ Baggelis αν διαβασεις το αρθρο (που δε νομιζω μιας και τα non-paper αναφερονται κυριως στην ΠΑΕ) σου προτεινω να πας στο site του κυριου της φωτογραφιας και να ποσταρεις. Θα εισαι ο Βασιλιας τους, θα παρεις και στηλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπανε και σύνθημα οι 40 ούγκανοι για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη τους. Καλά θα μου πεις ότι τελείωσε το ματς, 0-3 πόυτσα κια φαπόνι και αυτοί τραγούδαγαν ακόμα θρύλε ολε ολε. Την καρπαζιά της Βίλκου δεν θα την πήραν χαμπάρι μάλλον κοιτάγανε κανένα μεροκόματο που θα μοίραζε
    ο πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου