Δεν ψάχνει τα clicks το Gazzetta όταν το θέμα κάνει...τζιζ για τον Βαγγέλη!


Συνέντευξη του ερευνητή της Daily Mail, που ανακήρυξε την Super...League ως το χειρότερο πρωτάθλημα στον κόσμο, πήρε το Gazzetta ώστε να εκφράσει ο ίδιος την άποψη του για την έρευνα αυτή καθώς και για το Ελληνικό πρωτάθλημα.


Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το Gazzetta λοιπόν από την συνέντευξη αυτή, έβαλε σαν τίτλο "Το Ελληνικό ποδόσφαιρο υποφέρει...".

Όλα οκ.

Πάμε να δούμε ατάκες που πέταξε ο εν λόγω ερευνητής.

"Ο όποιος πλούτος υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα συγκεντρώνεται σε λίγους συλλόγους και συγκεκριμένα σε έναν, τον Ολυμπιακό."

"Η ανταγωνιστικότητα είναι... χάλια! Ο ίδιος σύλλογος έχει κατακτήσει τα 9 από τα 10 τελευταία πρωταθλήματα, το χειρότερο ποσοστό στον κόσμο!"

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο κυριαρχείται από ένα σύλλογο και αυτό δεν είναι υγιές. Υποφέρει σε θέμα εικόνας και αξιοπιστίας."

"Η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Αγγλία είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που φτάνει στο Champions League κάθε χρόνο και αποκλείεται."


Και έρχεται τώρα το ερώτημα μου.

Καταρχάς όλοι ξέρουμε πως το -ειδικά- το Gazzetta αρέσκεται στους πικάντικους και παραπλανητικούς τίτλους ώστε να παίρνει το maximum των clicks από το κοινό. Πρόσφατο παράδειγμα τα ντοκουμέντα που έβγαλε το Έθνος για την προπαγάνδα που έστησε η Χούντα για τον ημιτελικό του 1971 με τον Ερυθρό Αστέρα και το Gazzetta τα αναπαρήγαγε με έναν τίτλο που παραπλανούσε εντελώς τους αναγνώστες.

Στο συγκεκριμένο θέμα λοιπόν το Gazzetta επέλεξε να βάλει έναν...αδιάφορο τίτλο και να μην πιάσει το ρεζουμέε των όσων είπε ο τύπος αυτός. Ότι ο Ολυμπιακός είναι το πρόβλημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένας τίτλος πιασάρικος που θα τραβήξει την προσοχή όσων μπουν στο site και θα τους "αναγκάσει" να πατήσουν πάνω στο θέμα και πάνω από όλα ένας τίτλος που παρουσιάζει την ουσία των δηλώσεων.

Γιατί προτίμησε να κινηθεί έτσι το site;

Με λένε Βαγγέλη και δεν μου αρέσει να με ενοχλούνε...

Σχόλια