Τρέλα!


Τελειώσαμε και την Ολίμπια με 27 πόντους διαφορά (90-63) και τώρα...απλά δεν ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα του Ιβάνοβιτς. Μέχρις στιγμής πάντως βουλώνει -και τα δικά μας- στόματα προσφέροντας στον κόσμο θεαματικό μπάσκετ και νίκες επί των -θεωρητικά- φαβορί.

Εν αναμονή λοιπόν των πιο σπουδαίων...γιατί το σύνθημα σήμερα στο κλειστό ακούστηκε! Και όταν είχε ακουστεί ξανά ήταν προφητικό...

Σχόλια

  1. Θα έχεις απάντηση το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "δωστε και 50 ευρα να παιρνετε αερα κοπανιστο"


    ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ -Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΣ- ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σου έγραψε κανείς Γιώργο για αξιοπιστία. Για δύσκολες κληρώσεις από τα προκριματικά έγραψα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mias kai eipes gia syn8hma, h kerdida x8es den htan kalh, se kamia periptwsh de ftanei ayth tou prwtou agwna me thn turow. Kai to provlhma einai oti kai me ton PSV sto podosfairo de ta phgame kala. Kalo 8a einai siga siga na anevainoume kai na allaksoun kai merika skatomyala pou erxontai sto petalo kai de fwnazoun. Poios o logos na er8eis sto petalo kai na mh fwnazeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδωσα 50ευρο
    ειμαι ηλιθιος και στηριζω την ληστοσυμμορια


    ο πανεξυπνος και ξερολας καναπεδατος βαζελακος της πουτσας με τα πληκτρα αγκαλια να κρινει ανθρωπους αντι να κοκκινιζει απο την ντροπη για την ανυπαρξια του σε ολα τα επιπεδα


    αλλα φυσικα δεν φταις εσυ , 20 χρονια διαλυσης του ποδοσφαιρου κια του παναθηναικου απο εντος και εκτος εχθορυς εχουν μεταλλαξει το dna Του μεσου φιλαθλου


    περαστικα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H κερκίδα μια χαρά ήταν χθες. Με την PSV θα συμφωνήσω πως ήταν κατώτερη του αναμενομενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαστιμικη η ομαδα και ακομα ειμαστε στον Νοεμβρη! Χαιρεσαι να τη βλεπεις, καμια σχεση με τα 2 προηγουμενα χρονια. Μερα με τη νυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή η εικόνα μαζί με την ανακοίνωση του " συγγνώμη αλλά για οικονομικούς λόγους δε καταφέραμε να βγούμε στις Ευρωπαικές διοργανώσεις " περιγράφουνε με γλαφυρό τρόπο τα αποτελέσματα της διοικησης Αλαφούζου.. Η εικόνα των αρνητικών ρεκόρ. Πρώτη φορά λέει ο Παναθηναικός χάνει την πρόκριση σε όμιλο από την 4η μολις αγωνιστική με μαθηματικό τρόπο.

    Ο Παναθηναικός διοικείται μεσω των ΜΜΕ έχει μετατραπεί κατι σαν κανάλι..Χανεται η προκριση για την Ευρωπη έχουμε μόλις ενα βαθμο σε 4 ματς..και οι εφημερίδες ασχολούνται με την μεταγραφή Νινη ..που δε τον ήθελε καμία ομάδα και μετά την ήττα εντός έδρας αντι να γίνει μια κάποια κριτική..μπας και πιεστεί η διοικηση να αλλάξει τροπάρι έχουνε πρωτοσέλιδο τον Νινη....

    Να τα χαιρόμαστε αυτά τα " Παναθηναικά μέσα.." Τόσο προβατίλα και σανο στον Παναθηναικό κόσμο ποτέ. Τώρα που πήρε και ο Γιαννης ο Αλαφούζος τη Σπορντει θα σωθούμε.
    Υ.Γ Ο Γιώργος λέει ευτυχως να λέμε που δε πέσαμε Γ Εθνική. Αυτό έχει να επιδείξει ο Αλαφούζος στη τριετία των αρνητικών ρεκορ και σμικρυνσης του Παναθηναικού..Και πάνε διαφοροι και πατάνε like κάτω από τέτοιο σχόλια. Καμία ελπίδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι ομαδαρα εφτιαξες παλι ρε ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ! ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! δημοσιογραφους( κυριος του γκαζζεττα που κανουν πισωπλατο πολεμο αλλα και τους μη αισιοδοξου οπαδους μας.! Το μονο που μενει ειναι να σε παρακαλαει για να γυρισει παλι ο ζοτς γιατι στην φενερ φανηκε πως τελικα οικογενεια Γιαννακοπουλου δυσκολα βρισκεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια ακομα φανταστική εμφάνιση ! Ιβάνοβιτς τρομερός προπονητής εχει κάνει την ομάδα να παίζει πυραυλοκίνητα. Οι επιθεσεις μας ειναι γρήγορες αλλά οχι βιαστικές . Υπάρχει πλάνο για ελεύθερα σουτ οι παιχτες έχουνε ρόλους και αυτοπεποιθηση. Χτίζεται κάτι σπουδαίο με όχι πολλά λεφτά. Συγχαρητηρια λοιπόν στον προπονητή Ιβάνοβιτς.
    Οι παίχτες που επέλεξε από την άλλη είναι λίρα εκατό . Εμενα ηταν αδυναμία μου ο Λάσμε αλλά με τον Μπατίστα πιστεύω θα τον ξεχάσουμε..γρήγορα. Το παλικάρι τα δίνει όλα και στην επιθεση βάζει καλάθι με τον οποιοδήποτε τρόπο. Κάνει συγκλονιστικά πράμματα. Ο Σλότερ είναι ταχύς εχει φοβερή τρίπλα τρομερό σουτ κανονικός φονιάς. Και ακόμα δεν έχουμε δει και τον Νέλσον που ήταν βασική επιλογη και ήταν ίσως το καλύτερο όνομα από αυτούς πού ήρθανε !
    Ο Γιάννης ο Μπλουμς ειναι τρομερος σουτερ με αυτο το ιδιαιτερο στυλάκι με τα ποδια ανοιχτα κάπως όταν σουτάρει..Και μοιάζει και μορφή ως άτομο !
    Έχουμε τον Γιάνκοβιτς που πλεον δείχνει οτι το σκεπτικό της μη ανανέωσης Ματσιούλις έχει λογική. Έχει πλεον τεράστια αυτοπεποίθηση και κάνει τρομερά πράμματα..
    Ευχαριστιέσαι πραγματικά να βλέπεις αυτή την ομάδα και το μπασκετ που παίζει . Είναι απολαυστικό.
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ . Γιατι τελικά ΞΕΡΕΙΣ τι πρέπει να κάνεις και το έχεις αποδείξει. Το εχέγγυο για τις επιτυχίες είναι η οικογένεια. Με νέους ή με παλιούς παίχτες με Ομπραντοβιτς ή χωρίς όσο υπάρχουνε Γιαννακόπουλοι δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα σε αυτό το τμήμα. Ευτυχως το μπασκετ κρατάει τον Παναθηναικό εκει που του αξίζει ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. gruenerteufel8/11/14 5:19 μ.μ.

    Να υποθεσω οτι εισαι στο γηπεδο και γραφεις σχολια στο internet απο το τηλεφωνο??
    δικα σου τα 50 δωσε οσα θες στηριξε το σωτηρα οσο θες χειροκροτησε φωναξε σε καθε ηττα ποιο δυνατα να νιωθεις περηφανος που εισαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ακομα ποιο περηφανος που η ομαδα σου παιρνει αυτο που της αξιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. gruenerteufel8/11/14 5:24 μ.μ.

    Ποιος προλαβε να μπει στην ΑΜΚ με 0,33 την μια μετοχη και τιμη εναρξης 99 ευρω για 300 μετοχες???
    Αφου εγινε ανοιγμα στον κοσμο να αποκτηση κομματι του συλλογου πως βρεθηκε το 73% σε offshore στην Κυπρο??
    Ο μεσος φιλαθλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ δεν εκανε 30000 διαρκειας??? αλλαξε ο τροπος σκεψης η' απλα δεν πιανετε μακακας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια χαρα δεν θα το λεγα. Καλουτσικη ισως. Επαιξε ρολο η ελλειψη οργανωτη χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ! ΣΙΧΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στην Ομάδα. Η ανανέωση πέτυχε εξ΄ολοκληρου. Μάλλον και φέτος θα είμαστε πρώτοι στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θα έχει δύσκολες κληρώσεις Πρες. Θα τα καταφέρει , αλλά δεν πρέπει να επαναληφθεί ο περυσινός άστοχος καλοκαιρινός μεταγραφικός σχεδιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O μέσος φίλαθλος έκανε 30 χιλιάρικα γιατί έδειξε πως θα δώσει δυναμικό παρών μόλις δει αστέρια στην ομάδα του, κούπες και πορείες.


    Όταν τα πάντα στράβωσαν και έπρεπε να βάλει πλάτη έγινε φάντασμα.


    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εβαλε πλατη με την περισυνη χρονια και υπομονη εκανε και μουγκα στην στρουγκα οταν δεν βλεπομασταν και καταπιε κραξιμο και δουλεμα σανο απο τον Αλαφουζο και απο τον καθε τυχαρπαστο.
    Ολα αυτα εχουν ομως και ενα οριο ο σωτηρας και η υπολοιποι το ξεπερασαν ετσι δεν κουνιεται φυλλο και δεν θα κουνιεται μεχρι να αποφασισει ο σωτηρας να γινει αυτο που πραγματικα ειναι στην ομαδα. Ιδιοκτητης!!!! Αυτο ειναι και οχι διαχειρηστης και αλλα κουφα που πουλαει στον κοσμο αν δεν θελει λοιπον να φερθει σαν ιδιοκτητης ας βαλει επισημο πωλητηριο και ας παει αλλου να κανει τις λαμογιες του.
    Μην μου πεις πως δεν κανει λαμογιες με τα οικονομικα και με την ομαδα?? μην μου πεις πως δεν το ξερεις?? η' δεν πηρε το αυτι σου κατι??
    Εχεις παει γηπεδο δεν εχεις παρατηρησει κατι στην διανομη των εισητηριων??
    Το Απηλλιον το αγορασαμε?? γιατι δεν υπαρχει στο κτηματολογιο τιποτα στο ονομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ??
    Οι μετοχες πως βρεθηκανε στην offshore στην Κυπρο??
    Ποιοι απο την Θ13 γινανε ξαφνικα επιχειρηματιες με μαγαζια στην πανορμου??
    Πως τα χρεη πεσανε την περισυνη χρονια 7 μυρια μονο με τα εσοδα απο συμμαχια και φετος με τα 3 μυρια του Europa επιπλεον θα παραμεινουν ιδια???
    Πως γίνεται να παρέλαβε 28 εκατομμύρια χρέη, να έχει δώσει 18 στην εφορία, να έχει πληρώσει κοντά στα 5 σε χρέη παικτών και να χρωστάμε ακόμα 15?

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τι λες ρεε


    ποιο γηπεδο ;;; μεσημερι σαββατου ποσταρα
    ειχαμε αγωνα μεσημερι σαββατου ;


    καμια ελπιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άλλο η υπομονή και άλλο το βοηθάω οικονομικά μέσω της Συμμαχίας και της κάθε Συμμαχίας.


    Στα υπόλοιπα που ρωτάς, γιατί δεν ήσουν στον Τάφο να δούμε τι απαντήσεις θα σου έδινε;


    Όσο για τα μαγαζάκια μην γράφεις άκυρα πράγματα γιατί προφανώς δεν ξέρεις και αναπαράγεις χωρίς να έχεις ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. o αποθεωτης του πεδουλακη και παραλληλα υβριστης οσων δεν την εβρισκαν με το αυτο το εμετικο αντιμπασκετ τωρα αποθεωνει τον ιβανοβιτς και το πυραυλοκινητο παιχνιδι


    μιλαμε φιλε τοσο κομπλεξ και συμπλεγματα δυσκολα να βρεθει σε αλλον οπαδο της ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ήμουν εγώ στον Τάφο σύντροφε.
    Απέναντι του ήμουν και τον ρώτησα, και για την Κύπρο, και να μας πει ΕΠΙΣΗΜΑ αν έβαλε χρήματα και για το που πήγαν τα χρήματα από την πωληση Καπίνο
    Υπάρχει η συνέλευση παντού στο διαδίκτυο,μπορεις να την ξανακούσεις. 55 λεπτό
    Έδωσε καμμιά απάντηση;;;;;; ΚΑΜΜΙΑ !!!!!!!!!!!!!
    Γιατί επιμενετε να προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε καταστάσεις που δεν δικαιολογούνται;;;;;;
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα συμπλεγματα και τα κομπλεξ τα εχουνε ορισμενοι ( ξερεις ποιοι και που)με τον Γιαννακόπουλο γιατι εκει ειναι το προβλημα. Γι αυτο βγαλανε το Λασμε αμπαλο και που παμε με Γκαμπονεζο βασικο σεντερ. Τον Γκιστ παλτο ..Γι αυτο και φετος βγαλανε τον Μπατιστα οικοδομο αμπαλο. Τον Σλοτερ τον βγαλανε..παιχτη επιπεδου ρεθυμνου ξερω εγω κ κτλ κτλ ..Τον ΙΒανοβιτς βασανιστη που θα βαλει την ταφοπλακα πανω απο τον Παναθηναικο . Οτι θα χανουμε απο την Πατρα την Αμαλιαδα την Πατρα την Ελευσινα και δε ξερω εγω ποιον αλλον. Και για οσους δε ξερουνε αυτα γραφονται χωρις ντροπη σε υποτιθεμενο Παναθηναικο χωρο. Και ναι με αυτους τους τυπους εχω μεγαλο κομπλεξ αυτους τους " Παναθηναικους " του γλυκου νερου.
    Για οσους δε ξερουν κι ομως υπαρχουνε αυτα τα τυπακια.

    Εγω την ομαδα παντα υπερασπιζομουν που κατα τους γνωστες ολοι ηταν αμπαλοι και δε θα παιρναμε καναν τιτλο μετα την φυγη Ομπραντοβιτς. Τελικα ο Πεδουλακης που ναι μεν επαιζε οντως αμυντικο μπασκετ καταφερε να παρει 4 τιτλους απεναντι σε εναν γαυρο που σηκωσε Ευρωπαικο . Και η ομαδα εφτασε δυο φορες ενα κλικ πριν τους 8. Τοσο χαλια πηγε η ομαδα.
    Ασε λοιπον τα κομπλεξ γι αυτους που πραγματικα τα εχουνε επειδη τους χαλαει τη μανεστρα ο Γιαννακοπουλος..Και αν θες και σε ενδιαφερουν τα κομπλεξ εγω εχω ενα και μεγαλο με αυτους που κρινουν τον Γιαννακοπουλο για ψιλου πηδημα και χτυπανε ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ . Ναι με αυτα μεγαλο κομπλεξ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οπως τα λες καμια ελπιδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ας βάλει ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλο το γήπεδο ο Αλαφουζος να δουμε τοτε ποιοι αγαπούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον Παναθηναϊκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οικονομικα να βοηθησω τον διαχειρηστη αυτον που του ελαχε να ειναι μπροστα ναι να το κανω οπως το εκανε και φετος αλλα να βοηθαω τον μιντιαρχη εφοπλιστη και κυριως ιδιοκτητη που του ανηκουν οι μετοχες δεν υπαρχει περιπτωση οταν μοιρασει τις μετοχες οπως ειπε αλλα ξεχασε να το κανει τοτε αλλαζει το πραγμα. Καμια απαντηση στα θεμματα που ζοριζουνε η' μαλλον στα θεμματα ξεβρακωματος στον ταφο η σιωπη λεει πολλα. Για τα μαγαζακια το ακουσα εκτος διαδυκτιου και επηδη δεν πιστευω κατι αν δεν το δω μαλλον εσυ εχεις λαθος πληροφοριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. και φυσικα ο κομπλεξικος αποθεωτης του πεδουλακη θα βγει και απο πανωμε κολοτυμπες και αλλα λογια να αγαπιομαστε , μιλαμε για τετοιο θρασος για τετοιο ρεζιλικι


    μονα ζηγα δικα του ο συμπλεγματικος
    σημεια των καιρων να μου πεις


    α ναι και που σαι , αρχισε να γραφεις σε κανα φορουμ οπαδων της ουνικς γιατι δεν τον βλεπω καλα τον δασκαλο των 4 τιτλων και εκει πανω στα κρυα δεν εχει και τη μπασκετικη μασονια να τον σωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είσαι σούπερ ανορθόγραφος. Ο "διαχειρηστής" γράφεται διαχειριστής , τα "θέμματα" γράφονται με ένα μ , το "επηδή" γράφεται με ει. Από αυτό και μόνον κρίνω ότι είσαι Ολυμπιακός , γιατί αν κανείς μπεί σε σάιτ του Θρήνου , η ανορθογραφία και οι λεξικομαγίες κάνουν πάρτυ. Παντως είναι πολύ μάγκικο κάποιοι να το παίζουν Παναθηναικοί , και να κάνουν σχόλια σε σάιτ Παναθηναικά , ενώ είναι οπαδοί του Θρήνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Περιμένω να δω πότε θα κάνεις ενα αφιέρωμα στις αγωγές των εκατοντάδων εκατομμυρίων που θα πλήρωνε η ΠΑΕ απο την ΓΗΠΕΛ όπως έλεγε ο Ανδρεας κι εσύ αναπαρήγαγες με τόσο πάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όλους τους γαμάει η ομάδα σε Ευρώπη και Ελλάδα, όλοι τρέμουν τον Παναθηναϊκό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. gruenerteufel9/11/14 5:29 μ.μ.

    Συγνωμη κ.Μπαμπινιωτη εκτος απο ανορθογραφος μηπως γραφω και ψεμματα??? αν τα λαθη στην ορθογραφια ειναι το προβλημα μαλλον γραφω την αληθεια τουλαχιστον δεν παιρνω χαρτακι σαν καποιους με καταλαβες ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτά που γράφεις , θέλουν αποδεικτικά στοχεία. Δεν μπορείς να κατηγορείς τους πάντες από φιλάθλους της Θύρας 13 , ότι άνοιξαν μαγαζιά στην Πανόρμου , έως και τον Αλαφούζο ότι είναι διαχειριστής. Αν θέλεις να είναι βάσιμα αυτά που γράφιες , φέρε φωτογραφίες μελών της 13 , με τα νέα τους μαγαζιά. Επίσης και του Αλαφούζου , διάφορα έγγραφα που δείχνουν ότι η 2η απόδειξη στα εισιτήρια της Λεωφόρου ότι πάει ως χρήμα την επόμενη χρονιά στα ταμεία της Παναθηναικής Συμμαχίας. Διαφορετικά , αν δεν έχεις αποδείξεις , όλα αυτά , θεωρούνται συκοφαντίες και επισύρουν μηνύσεις.


    Λυπάμαι , που στο γράφω έτσι , αλλά κάπου αυτά που γράφουμε πρέπει να στηρίζονται σε στοιχεία.


    Επίσης , λυπάμαι για το ότι υπάρχουν Παναθηναικοί που μέσα τους κρύβουν τόσο μίσος και εμπάθεια ενάντια στον Αλαφούζο , την στιγμή που η ομάδα μας παίζει όλη την χρονιά στην Τούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. gruenerteufel9/11/14 5:47 μ.μ.

    Το "σουπερ" δεν υπαρχει στην ελληνικη γλωσσα μαλλον θα φοβασαι να γραψεις στην μητρικη σου μην καρφωθεις, δεν πειραζει καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος και αν εσυ κοκκινιζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. gruenerteufel9/11/14 6:15 μ.μ.

    Τωρα το γυρισαμε στις μηνυσεις???
    Τι μου ζητας να βγω στην γυρα να τραβαω φωτογραφιες και ποζες με ταμπελες??
    εσυ πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι συκοφαντιες?? νομιζεις οτι ολοι στην Θ13 περνουν το bonsus?? 5-10 κανουν κουμαντο και ολοι οι αλλοι ειναι τα θυματα μονο απο εμενα το ακουσες ?? ειμαι ο πρωτος και πεφτεις απο τα συννεφα?? σε οτι αφορα τα εισητηρια λες οτι η δευτερη αποδειξη παει στην συμμαχια για να το λες κατι θα ξερεις γιατι εγω δεν ειπα κατι τετοιο ειπα μονο οτι υπαρχουν διπλες αποδειξεις
    Απο εμενα ζητας στοιχεια απο τον Αλαφουζο ακι τους γυρω ζητησες στοιχεια να δεις αν υπαρχει σωτηρια η χοντρο δουλεμα??
    Εγω λυπαμαι που ενας ανθρωπος 47 ετων με μορφωση οπως εχεις πει που εχει δει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μεγαλο να σκορπαει τον φοβο να στηριζει αυτο το εκτρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. gruenerteufel9/11/14 6:18 μ.μ.

    Εμπαθεια στο προσωπο του Γ. Αλαφουζου δεν εχω δεν συνεργαστηκα ποτε μαζι του δεν του χρωσταω και δεν μου χρωσταει σκοτωνει ομως με αυτα που κανει την αγαπη μου εκει εχω την εμπαθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όταν γράφεις κάποια κατηγορία εναντίον κάποιου , το στοιχειοθετείς με αποδείξεις και στοιχεία. Είναι η βασική αρχή οποιασδήποτε δικογραφίας.


    Προσωπικά , δεν θα σου κάνω καμία μήνυση. Εξάλλου δεν είμαι ο πάσχων για να κάνω κάποια μήνυση. Το αν 10 από τους 6000 οπαδούς της 13 άνοιξαν κατάστημα , αυτό μπορεί να γίνεται για διάφορους λόγους , δεν είναι απόδειξη ότι τα λεφτά τους τα έδωσε ο Αλαφούζος.


    Δεν λέω ότι , η 2η απόδειξη πάει στην Συμμαχία. Γράφτηκε κατά κόρον , από κάποιους , εδώ μέσα στο σάιτ , που οφείλουν να προσκομίσουν στοιχεία.


    Φίλε , λογική , όχι μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μια χαρά όταν οι από την μέση και δεξιά έλεγαν ένα σύνθημα, οι από την μέση και αριστερά ένα άλλο και οι μεσαίοι λίγο από τα δυο δεν υπάρχει. Όπως έγραψε και ο graz πώς να γίνει εξέδρα χωρίς ούτε έναν οργανωτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όταν ντεφορμαριστεί να δούμε πόσοι θα έρχονται γήπεδο. Στα πανηγύρια δεν μας φοβάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άφησε και αιχμές για τον Ομπράντοβιτς........

    Ρε τι γίνεται που έλεγε και ο σοροπιαστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. gruenerteufel9/11/14 8:36 μ.μ.

    Εαν προσεξες το σχολιο μου δεν κατηγορησα ρωτησα και στο επομενο σχολιο ειπα πως μου αρεσει να βλεπω με τα ματια μου και μετα να κρινω
    Η επιχειρηματικοτητα του καθενος δεν με ενδιαφερει καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη αρκει να μην γινεται εις βαρος καποιου
    Αφου λοιπον αυτα για τα οποια θες να με συνετησεις γραφτηκαν κατα κορον και οχι απο εμενα προς τι η υπονοια της μηνυσης???
    Λογικη υπαρχει και μυαλο γι'αυτο και πολλα και αναπαντητα ερωτηματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου