Γραφτείτε στον Ερασιτέχνη!


Όλοι χαρήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα με το διπλό στου Ρέντη στις γυναίκες και με τις χθεσινές νίκες επί της Άεκ σε Κυψέλη και Γλυφάδα. Αυτά τα αποτελέσματα ήταν απλά απόρροια της μεθοδικής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται από την διοίκηση και τις ομάδες μας τα τελευταία δύο χρόνια. Με ελάχιστα λεφτά διαθέσιμα για το αγωνιστικό κομμάτι των τμημάτων μας, ποντάρουμε στις νέες γενιές και φέτος βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα.

Όμως παρόλα αυτά πολλοί γκρινιάζουν... πολλοί λένε πως ο Σύλλογος πρέπει να είναι πρωταθλητής σε όλα τα σπορ ή τουλάχιστον να κάνει πρωταθλητισμό και όχι να αρκείται σε 1-2 νίκες σε ντέρμπι.

Και εγώ μαζί σας...

Αλλά γιατί
έχουμε μόλις λίγα εκατοντάδες μέλη; Στο ποδόσφαιρο δεν θέλετε ο Αλαφούζος να σας πιάνει μαλάκες και δεν βάζετε τα λεφτά σας. Στον Ερασιτέχνη;; Και εκεί μαλάκες θέλουν να σας πιάσουν άτομα που βρίσκονται χρόνια στον Σύλλογο;

Γραφτείτε στον Παναθηναϊκό και γίνετε κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Όταν όλοι είστε έξω από τον χορό είναι το πιο εύκολο να κάνετε κριτική και να σας φταίνε οι πάντες και τα πάντα.

Πως να γραφτείτε; Ακόμη και μέσω internet μπορείτε χωρίς να κουραστείτε καθόλου...

Aπλά μπαίνεις εδώ: http://www.viva.gr/tickets/sports/pao-erasitexnis-diarkeias/

ΑΝΤΕ, ΞΥΠΝΑΤΕ!!

Σχόλια