Θρύλος και στα στοιχήματα!


Τι να πουν τα Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους-Ρόμα;
Ποιος ασχολείται στοιχηματικά με αυτά τα ματς, όταν παίζει το... Ολυμπιακός-Βέροια;

5-10-2014, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΟΜΑ 3-2 ΤΖΙΡΟΣ: 1.499.097 ευρώ

25-10-2014, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ: ΡΕΑΛ Μ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3-1 ΤΖΙΡΟΣ : 2.534.701 ευρώ

20-9-2014. ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 3-0 ΤΖΙΡΟΣ: 5.921.628 ευρώ

*Από την εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ' είναι τα στοιχεία, τα οποία είναι και στα χέρια του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, αθλητικού εισαγγελέα.

Σχόλια

  1. Παιδια επειδη αρχιζει και θαβετε το θεμα με το σπορτ φμ τι εγινε τελικα; Ξαφνικα εξαφανισθει η ανατρεπτικη εφημεριδσ που ερχοτανε και δεν παιζει ουτε καν σαν διαφημιση!!!!! Δημοσιογραφους σαν το Καρπετοπουλο( ο πιο εμμετικος εκει μεσα πλεον, γνωστος και ως ολυμπιακος) κανει προπαγανδα και δεν λεει την γνωμη του που επρεπε να κανει και ας υποστηριζε την ομαδα του ασ το φαμε ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ το παιζει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ!! ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ Αλαφουζο, ΜΕλισσανιδη, Σαββιδη με καθε ευκαιρια.. ειδικα τον ΑΛαφουζο τον εχει γαμη... και για τον Μελισσανιδη τις προαλλες τον ειρωνευοτανε επειδη ειχε πει σε συνεντευξη τυπου δεν ξερει ποσες ομαδες πεφτουν. Ο αλαφουζος τι εχει καταφερει; Να εχει παρει το σπορτ φμ εδω και τρεις μηνες και να παιζουν συνεχως κοκκινα εξωφυλλα!!! αλλα και να το θαβουν στο ραδιο που πληρωνει χρεη αλλον!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.. το ξανατονιζω αλλο να λες την γνωμη σου και αλλο να κανεις τις τσατσιες του ΚΑΡΠΕΤ. οποιος τον εχει ακουσει καταλαβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορεί να τα αλλάξει όλα αμέσως. Θέλουν τον χρόνο τους. Πάντως αυτή την στιγμή κανείς Παναθηναικός δεν διαβάζει Σπορτντέι , ούτε παρακολουθεί Σπορ ΦΜ , εκτός κάποιων εξαιρέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SAILOR YOUR FATHER25/11/14 7:37 μ.μ.

    Ε αυτό πια σπάει κάθε όριο λογικής.Ο άνθρωπος ο θεός να τον κάνει είναι εκτός τόπου και χρόνου.Ρε βασιλη πλάκα μας κάνεις?Με τα λεγόμενα σου είσαι ο μοναδικός επάνω στον πλανήτη που έχεις ξεχάσει ριζουπολη απονομές στον γαύρο και τον συγκεκριμένο κύριο τον κάνατε πρόεδρο για το κάλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ρε ποσά θες να μας τρελάνεις?Λες και εσύ δεν έχεις προσωπικούς λογούς με τους απέναντι.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου