Πρωταθλήτριες σας θέλουμε!

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ 3-0

Τα φίνα τα κορίτσια συνεχίζουν αήττητες και πρώτες στο πρωτάθλημα με 6/6. Η νίκη αυτή ήρθε σε μια γεμάτη Κυψέλη που θύμησε...ξανά άλλες όμορφες εποχές Τάφου.

Το σύνθημα που δονούσε το κλειστό στο τέλος είναι και η επιθυμία μας. Να πάρουν τα κορίτσια το πρωτάθλημα και να επιστρέψουν τον Σύλλογο εκεί που του αξίζει. Μέχρι στιγμής έχουν δείξει ότι μπορούν, οπότε γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας;

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!

ΥΓ: Το ακόμη πιο αισιόδοξο είναι πως μιλάμε για ομάδα μικρή σε ηλικία. Φανταστείτε να δέσουν, να καταλήξει θετικά η χρονιά και να συνεχίσουμε με τον ίδιο κόουτς... θα δούμε πολύ όμορφα πράγματα!

Σχόλια

  1. Αν σκεφτόμασταν το 2005 , ότι η Λεωφόρος θα μπορούσε να ανακαινιστεί αποκτώντας 2ο διάζωμα κερκίδων όπως το σκέφτηκε τώρα η ΠΑΕ , θα είχαμε γήπεδο 21,000 θέσεων και θα είχαμε την ευκαιρία πατώντας σε νόμους την Πολιτείας να το μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο. Μπλέξαμε με την Διπλή Ανάπλαση , όπου ούτε ο Παναθηναικός αποκτά νέο γήπεδο και από την άλλη η Λεωφόρος πρέπει να αταματήσει την λειτουργία της το 2018.Γιαυτό πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι , το καλό , όχι πάντα το καλύτερο , γιατί μπορεί να χάσουμε και αυτά που ήδη έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου