Μην γίνεστε υποκριτές σε αυτήν την αρρώστια..


Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι πάνω σε αυτό το θέμα, όπως δεν έκανα και όταν έγινε το άρρωστο συμβάν στην Τουρκία όταν με αφορμή τα...χρώματα, αφαιρέθηκε μια ανθρώπινη ζωή. Φαντάζομαι είναι τραγικό από μόνο του να μπω στην διαδικασία να πω πόσο άρρωστο είναι όλο αυτό.

Προσωπικά δεν συμφωνώ με αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ και όσοι με διαβάζετε όλα αυτά τα χρόνια ξέρετε την άποψη μου για όλα αυτά.

Αλλά πηγαίντε και πείτε το αυτό στους φίλους του Μιχάλη. Δυστυχώς ο Μάρτης του 2007 δεν ξεχνιέται. Ποιοι μιλάνε για σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή; Αυτή που αφαίρεσαν μια και μετά βγάζανε μπλουζάκια, συνθήματα και γεμίζανε τους τοίχους αποθεώνοντας εκείνο το συμβάν; Ποιοι μιλάνε για ντροπή και πως αυτοί που ξέρανε τον Μιχάλη να μην νιώσουν αηδία μέσα τους; Οι Σέρβοι που κάνανε ταξίδια για να έρθουν σαν ενισχύσεις σε έναν αρρωστημένο πόλεμο;

Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ.

Σχόλια