Αρχίζει να σοβαρεύει - Στο χαλαρό τον Ατρόμητο


Χωρίς να εντυπωσιάσει η ομάδα, πήρε το τρίποντο απέναντι στον Ατρόμητο με 2-0 (αυτογκόλ Λαζαρίδης, Καρέλης) και τώρα περιμένει την Αϊντχόφεν την Πέμπτη στην Λεωφόρο μας ώστε να... φέρει τούμπα τον όμιλο και τον Μπεργκ να μπει στην βασική ενδεκάδα και να μας ανεβάσει επίπεδο.


Aγωνιστικό σχόλιο θέλω να κάνω μόλις ένα και αυτό για το τέρμα μας. Ο Στιλ βγάζει περισσότερη σιγουριά και δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβαίνει. Μακάρι γιατί μέχρι τώρα το τέρμα μας ήταν βασική πληγή και αιτία για τις γκέλες που έχουμε κάνει.

Η ομάδα μετά το κάζο με τον Όφη δείχνει να έχει σοβαρέψει, να παίζει πιο συγκεντρωμένα και με μεγαλύτερο πάθος. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να πάρει επιτέλους και τα αποτελέσματα που θα μας βάλουν ξανά στο κόλπο του πρωταθλήματος (λέμε τώρα..) και της Ευρώπης.

Σχόλια

  1. Μεγάλο θέμα και δεν το προσεγγίζεις σωστά. Είναι λάθος να νομίζεις ότι αυτοί που περίμεναν να νοίξουν οι πόρτες είναι απλά τζαμπατζήδες. Πχ κάποιοι μπορούν να τα έδωσαν όλα για να πάνε μια ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ που μας έχει στερήσει σαν οπαδούς αυτό το γαμήδι γαυριστάν. Το τζάμπα πάντα υπήρχε αλλά
    είναι λάθος να το προσεγγίζουμε έτσι. Και κάτι άλλο: συνήθως αυτοί που πηδάνε τουρνικέ για να είναι δίπλα στην κάβλα τους... είναι πολύ πιο χρήσιμοι από ορισμένους κυριλέ με 4 μάρκες ρούχων πάνω τους που
    διαθέτουν το μαγικό pass για να μπουν στο γήπεδο. Νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να συνεχισουμε ετσι και ακομα καλυτερα με τον Μπεργκ. Βεβαια στο δευτερο ημιχρονο πεσαμε αρκετα και μπορουσε να βαλει και κανα γκολ ο Ατρομητος. Ο Στηλ πολυ καλος!!


    Τωρα PSV, πρεπει να γινει sold out!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω ήταν ίσως η καλύτερη μας εμφάνιση . Επιτέλους χαμογελάσαμε ! Κερδίσαμε σχετικά άνετα και μάλιστα με δυο γκολ χωρις να φάμε κανενα.. Πράγμα που έχει να συμβεί πολύ καιρό..Μας ευνοήσε το παιχνίδι του Ατρομητου που κατέβηκε να παίξει ανοιχτο ποδοσφαιρο όπως και στο προηγουμενο ματς Ο Παναιτωλικός . Ο Στιλ εκανε το καλύτερο του παιχνίδι και έδειξε βελτιωμένος στις εξόδους του . Ο Ρισβανης εμενα μ αρεσει πολύ και εχω πει πως μετά τον Σιντελφεντ μου φαίνεται ο δεύτερος καλύτερος κεντρικός μας αμυντικός.

    Από εκεί και έπειτα ο Νανο πίεζε πολύ τη πλευρά τους και ηταν πάντα κινδυνος. Ο Πετριτς ..τα ίδια. Θετικός ο Πρανιτς και για το γκολ αλλά και γενικά σήμερα εδειξε να τρέχει σε αντιθεση με άλλες εμφανισεις του φετος που ηταν τουλαχιστον αδιάφορος...

    Προπονητικά νομίζω πως αρχίζει και βγαίνει στον Αναστασίου το σχήμα με το πολύπροσωπο κέντρο . Περιορίζονται κάπως οι αμυντικές μας αδυναμιες.

    Μακαρι η ομάδα να κάνει ενα σερι νικών . Το επομενο παιχνιδι στο πρωτάθλημα με τον Παοκ θα δειξει πολλά...Αν κερδίσουμε θα μειώσουμε την διαφορα που βρισκεται στους 9 πόντους..Αν χάσουμε μενουμε οριστικά πάρα πολύ πίσω..Με ενα ενδεχομενο Χ ο μονος ευνοημένος ειναι ο γαυρος.

    Επειδη ομως ακολουθει Ευρωπαικό ματς..ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγουρα φιλε..εγω δεν δικαιολογω αυτους που εχουν...που π.χ θα τους πεις ελα γηπεδο και θα σου πουν θα μπω τζαμπα...αλλα μετα θα παει για καφε και το βραδυ για το ποτο του..θα κερασει και την γκομενα...αλλα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στα αρχιδια του...ειναι μεγαλο θεμα αυτο με το τζαμπα..και σιγουρα μερικοι εχουν οντως οικονομικο προβλημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα
    εισιτήρια με τον Ατρόμητο ήταν όντως πολύ ακριβά. Για 2 άτομα , στις θύρες 2, 4
    , 9 , 11 , 3 και 10 ήταν πάνω από 40 ευρώ , για μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
    Περίπου 5,000 θεατές θα πλήρωναν από 20 ευρώ και άνω. Έτσι ήταν αναμενόμενο, να υπάρχει κόσμος έξω από τις θύρες για να
    μπουν μέσα τζάμπα. Το ίδιο έγινε στο ματς με τον Παναιτωλικό , εισιτήριο 10 ευρώ
    για αγώνα κυπέλλου. Βάλτο 5 ευρώ για να έρθει περισσότερος κόσμος. Αυτό όμως δεν
    αναιρεί την υποχρέωση όλοι να πληρώνουμε εισιτήριο. Στο ΟΑΚΑ και 1 ευρώ , εισιτήριο
    να βάζανε δεν θα πήγαινα ποτέ. Όμως , στην περίπτωση του Απόστολος Νικολαίδης ,
    είναι στοιχειώδης βλακεία να μπαίνει στο 40% των θέσεων του γηπέδου εισιτήριο πάνω
    20 ευρώ. Το λογικό θα ήταν στο ήμισυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kostaspatissia133/11/14 4:22 μ.μ.

    Εν μέρει σωστά αυτά που γράφεις φίλε.. βλέπεις άτομα κυρίως έξω από το πέταλο, που σε κάθε ματς ποδοσφαιρο - μπασκετ κτλ δεν πληρώνουν εισητήριο ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ να μπαίνουν τσάμπα..αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι..
    Προσωπικά είμαι 19 χρονών και χθες μπήκα τσαμπα στο γήπεδο και συγκεκριμένα στη 13.. το θέμα είναι ότι εγώ όπως και ορισμένοι άλλοι δεν το κάνουμε από συνήθεια αλλά επειδή δεν έχουμε..πχ εγώ έδωσα 10αρικο για ο.φ.η, 10αρικο για φενερ,10αρικο για psv την πέμπτη .. Δηλαδή στερήθηκα αρκετούς καφέδες και βόλτες, όσο βαρύ κ αν ακούγεται για να δω την τριφυλλάρα..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΑ..σίγουρα υπάρχουν ΟΙ ''ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ'' αλλά δεν ανήκουν όλοι σ αυτή τη κατηγορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. grigorisgalatsi133/11/14 6:41 μ.μ.

    elate twra paidia as sovareftoume den einai dinaton enas aplos anthropos me tin 3melh oikogenia tou na 8elei na paei gipedo to apogeuma tis pemptis na kseskasei na dei kai tin omada tou kai na 8elei ena 50riko gia 3 atoma stin 8ires apo 8 eos dodeka opos einai logiko mia oikogenia 8a paei se kentriki 8ira na dei podosfairo den 8 paei se petalo einai pragmatika panakriva gia match kipelou...oso gia tis ipodomes p exei to gipedo oste na plironeis kai tosa lefta as min to sizitisoume kalitera..kai stn teliki i omada exei 8ema? geniki isodos 15 euro olo to gipedo 20 xiliades euro mono apo eisitiria se 1 match den einai kai lg gia enan panathinaiko p prospa8ei na plirosei ton mis8o tou risvani min geliomaste..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε Γρηγόρη , τα εισιτήρια είναι μέρος των εσόδων μιας ΠΑΕ. Όχι μόνον του Παναθηναικού , αλλά και των υπολοίπων ΠΑΕ. Η Λεωφόρος είναι ωραίο γήπεδο , βλέπεις από κοντά τις προσπάθειες των παικτών , τουαλέτες υπάρχουν παντού σε κάθε θύρα ως και σαντουιτσάδικα για να πάρουν κάτι τα παιδιά σου.


    Μαζί σου συμφωνώ στην τιμή του εισιτηρίου. Είναι ακριβή για μια οικογένεια και όχι μόνον. Επιβάλλεται οι τιμές των εισιτηρίων να μειωθούν , μιας και η εν γένει οικονομική κατάσταση της χώρας είναι άσχημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε μου προφανώς το κείμενο δεν αναφέρεται σε αυτούς που δεν έχουν. Δεν ζω σε άλλον πλανήτη. Όλοι έχουμε στενότητες. Απλά αδυνατώ να πιστέψω πως όσοι στήνονται απέξω και περιμένουν (έως και απαιτούν όπως σωστά είπες) όλοι τους δεν έχουν να δώσουν. Και αδυνατώ να το πιστέψω γιατί ξέρω και ακούω αρκετές περιπτώσεις που έχουν αλλά δεν θέλουν να δώσουν.


    Είναι μαγκιά να μπεις στο έτσι και σε πιάνουν μαλάκα αν πληρώσεις. Έτσι επιτάσσει η νέα μόδα των γηπέδων (που προφανώς δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγουρα πηγες γηπεδο την πεμπτη εσυ ;;


    10 ευρω γενικη εισοδο ειχε πλην των επισημων κ θυρας 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου