Ποιοι και γιατί δίνουν αναφορά στον Μαρινάκη;


Ο Σ.Βέλλης, πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα, έκανε αναφορά στα όσα δήλωσε ο νοικοκύρης Β.Μαρινάκης και έθιξε ένα ζήτημα το οποίο κανείς δεν σχολίασε και κατ εμέ είναι και το πλέον σημαντικό, αφού για ακόμη μια φορά φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει κουμάντο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και για κάποιο λόγο φοβάται τον Δ.Μελισσανίδη μην έρθει του χρόνου και του πάρει την θέση.


Είναι πραγματικά απίστευτο πως καρφώθηκε μόνος του και...μας ενημέρωσε ότι ξέρει τα πάντα για τους ορισμούς των διαιτητών καθώς και τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Γ.Σαρρή (τον οποίο κανένα Ολυμπιακό ΜΜΕ δεν του χρέωσε για την κατάντια της Εθνικής και την αναβολή του πρωταθλήματος, όταν οι πάντες τον θεωρούν ανίκανο για την θέση που κατέχει).

Οπότε έχουμε και λέμε...

Αρχικά ο Β.Μαρινάκης στις δηλώσεις του ανέφερε:

Ο κύριος Μελισσανίδης που ηγείται της ΑΕΚ, χωρίς να φαίνεται στα χαρτιά, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι κάνει κουμάντο, δεν το κρύβει κιόλας, πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του ζήτησε να διαιτητεύσουν τέσσερις συγκεκριμένοι διαιτητές το παιχνίδι Παναχαϊκή-ΑΕΚ. Οι οποίοι είναι ο κύριος Καρυοφίλλης, ο κύριος Τσίλος, ο κύριος Τίκας και ο κύριος Σοσώνης. Τώρα που μπορεί να βρει το θράσος ένας παράγοντας να ζητήσει ορισμούς, αυτό είναι δουλειά της δικαιοσύνης να το βρεί.

Μετά, τηλεφώνησε στον κύριο Ζωγράφο, κανονικά, από το τηλέφωνο του γραφείου του, τον απείλησε ότι θα τον κάνει και θα τον δείξει. Τον πήρε και άλλες 15 φορές τηλέφωνο από συγκεκριμένο νούμερο το οποίο ανήκει στην εταιρεία του. Τελικά ο ορισμός ήταν διαφορετικός. Αφού ξαναπήρε τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον απείλησε, του είπε ότι «κατά 95% εγώ το παιχνίδι θα το αναβάλλω». Μετά από λίγο είδαμε ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε! Με την συνεργασία αστυνομίας και του κυρίου Ανδριανού.

Πέρσι η ΑΕΚ ήταν στην Γ' Εθνική. Τότε για ένα μεγάλο διάστημα όριζε τους διαιτητές ο κύριος Τσαχειλίδης. Ξανά, ο κύριος Μελισσανίδης, τον πήρε, τον απείλησε και την επόμενη μέρα ο κύριος Τσαχειλίδης έφαγε ξύλο. Μετά από λίγο καιρό αποχώρησε. Το ίδιο έγινε με τον κύριο Κουρίδη, ενώ απειλές είχαμε από τον κύριο Μελισσανίδη και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων για ένα διαιτητή του.


Για να έρθει η εύλογη απορία του Σ.Βέλλη:

Από που και ως που κ. Μαρινάκη σου δίνουν αναφορά για το ποιοι διαιτητές θα ορισθούν σε αγώνες της Football League και για το ποιος ζήτησε την αντικατάσταση τους οι κκ Κουρίδης, Σαρρής και σια στους οποίους αναφέρεσαι; Τι είσαι εσύ και σου "αναφέρονται"; Μήπως κουτό παιδί με αυτά που είπες καρφώνεσαι μόνος σου και μας δικαιώνεις όλους εμάς χωρίς καν να το καταλάβεις; Μήπως έτσι αποδεικνύεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ότι όλοι αυτοί θεωρούν εσένα αφεντικό τους και σου δίνουν πλήρεις αναφορές;

Σχόλια