Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάει για πρωτάθλημα!


Επειδή μετά το διπλό στην Τούμπα, τα ΜΜΕ έχουν πάρει...φωτιά και χρήζουν τον Παναθηναϊκό ως άξιο διεκδικητή του πρωταθλήματος θα σας πρότεινα να μην μπαίνετε στο τριπάκι τους και να μην γεννάτε προσδοκίες που δεν είναι και τόσο ρεαλιστικές.


Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάει για πρωτάθλημα. Όχι λόγω ποιότητας στο ρόστερ του, αλλά λόγω...Βαγγέλη. Είναι τουλάχιστον χαζός όποιος πιστεύει πως απλά αν η ομάδα έχει ψυχολογία και κάνει καλές εμφανίσεις, θα μπορέσει να κοντράρει τον δικτάτορα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ναι, είναι αυτονόητο πως όλοι μας θέλουμε το πρωτάθλημα αλλά μην παραμυθιαζόμαστε μόνοι μας...

Ό,τι ώρα γουστάρει ένας διαιτητής-καμικάζι μας προσφέρει δώρο μια γκέλα αλά Λεβαδειακός/Καλλονή. Είναι πολύ απλό και εύκολο να γίνει ξανά. Η ιστορία έχει δείξει -και πρέπει να μας έχει διδάξει- πως υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να σε σταματήσει η διαιτησία.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω νιώσει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να προστατευτεί από τις ορέξεις του Βαγγέλη. Οπότε δεν έχω κανένα λόγο να το πιστεύω για πιο μετά όταν τα λουριά θα ζορίζουν όλο και περισσότερο.

Τα ΜΜΕ έχουν δημιουργήσει μια ωραία τριπλέτα υποψήφιων πρωταθλητών, ξέροντας όμως κι αυτά εξαρχής ποιος θα είναι ο πρωταθλητής και τον ρόλο που θα παίξουν τα ίδια σε πιθανή περίπτωση συγκάληψης κάποιου "εγκλήματος". Προσπαθούν να αναβαθμίσουν το απαξιωμένο προϊόν της Σούπερ Κλίκας ώστε να δημιουργήσουν περισσότερο ενδιαφέρον μπας και πουλήσουν κι αυτά περισσότερο, μπας και ασχοληθεί μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας με αυτήν την σαπίλα.

Εμείς απτην πλευρά μας ας κάνουμε τα...βασικά. Το γηπεδάκι μας, την ομάδα μας και όπου μας βγάλει... θαύματα στην ζωή γίνονται. Αν δεν πιστεύαμε σε αυτά τότε απλά θα κατεβάζαμε τον διακόπτη και θα ασχολιόμασταν με το ποδόσφαιρο μόλις ο Ολυμπιακός τιμωρούταν και έπεφτε κατηγορία...


ΥΓ: Όσον αφορά τον Αλαφούζο, αν και φέτος δεν πετύχει κάτι ουσιαστικό με την παράγκα τότε θα πρέπει να χαράξει άλλη πορεία ως προς την ομάδα γιατί αλλιώς θα καίει μόνος του ό,τι καλό θα πάει να δημιουργηθεί.

ΥΓ2: Αν θέλουμε να πιστεύουμε στα θαύματα, η ομάδα θέλει τον Γενάρη ενίσχυση. Αν και ποτέ δεν πίστευα πως οι μεταγραφές του χειμώνα βοηθάνε ουσιαστικά στο υπόλοιπο της σαιζόν.

Σχόλια