Aπίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο του Βαγέλη! Και κανείς δεν μιλάει..

Δεν βρέχει...

Από την προηγούμενη εβδομάδα που ο νοικοκύρης Β.Μαρινάκης πήγε σαν αφεντικό του Ελληνικού ποδοσφαίρου στα γραφεία της Super...LEague, έχει ξεκινήσει μια σειρά απίστευτων γεγονότων που από ότι φαίνεται σε κανέναν δεν κάνουν εντύπωση.

Να τα πάρουμε όμως με την σειρά...


Την Παρασκευή (14/11) ο Β.Μαρινάκης πήγε στο έκακτο διοικητικό συμβούλιο της Super...League για να ονοματίσει τον θύτη του χτυπήματος στον Ζωγράφο. Ασχέτως, με το τι πιστεύει ο καθένας για τον λόγο που αντέδρασε τόσο απότομα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ -τόσο που θύμησε το..."έγκλημα κατά της Ελλάδας" που είχε προϊστορία από δικές του υποθέσεις- είναι πραγματικά απίστευτο ότι ο άνθρωπος για τον οποίο εκκρεμούν δύο δικαστικές έρευνες που σχετίζονται με "εγκληματική οργάνωση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο", βγαίνει σαν προστάτης του αθλήματος και της ισονομίας!

Το ακόμη πιο...μοναδικό είναι πως κανένα Μ.Μ.Ε. δεν ασχολήθηκε με τον τρόπο που...καρφώθηκε ο Β.Μαρινάκης ,την ώρα που παρουσιαζόταν on camera ως ο μεσσίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας πως ήξερε με ποιους μιλούσε ο Σαρρής, με ποιους μιλούσαν οι διαιτητές καθώς και τους διαλόγους αυτούς!

Δεν ανναρωτήθηκε κανένα Μ.Μ.Ε. λοιπόν για ποιο λόγο ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και διαιτητές πάνε και τα λένε όλα στον Β.Μαρινάκη. Προφανώς για τα Μ.Μ.Ε είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν δεν του τα λένε, αλλά τα μαθαίνει ή απλά λέει ψέμματα και φαντάζεται δικές του συνομιλίες.

Μετά από αυτά...ερχόμαστε στο σήμερα όπου μαθαίνουμε ότι ο Χ.Ντάλας δεν θα συνεχίσει να έχει τον ρόλο για τον οποίο ήρθε. Απλά θα επιμορφώνει τους διαιτητές και δεν θα τους ορίζει. Γιατί δεν τους ξέρει και θέλει να τους μάθει...ενώ 3 μήνες τώρα τους όριζε κανονικά!

Προφανώς τα Μ.Μ.Ε. θα το θεωρήσουν κι αυτό ως μια φυσιολογική αντίδραση του Σκωτσέζου αρχιδιαιτητή και αν θέλουν να ασκήσουν καλά την προπαγάνδα τους, μπορεί να τα ρίξουν στην...αηδία που ένιωσε με τις επιθέσεις στους διαιτητές.

Με άλλα λόγια, επιστροφή στον παλιό τρόπο ορισμού των διαιτητών από τα ίδια πρόσωπα, με τις ίδιες τακτικές. Ενδιαφέρον θα χει να δούμε αν τα τεστ που έγιναν και κόπηκαν κάποιοι, θα αχρηστευτούν ή θα ισχύσουν κανονικά.

Και στην κορυφή των...απίστευτων έχουμε τα "θέλω" της Super...League προς τις ΠΑΕ και τα Μ.Μ.Ε.

Οι πρώτες να υπογράψουν αίτημα προς την Ελληνική Δικαιοσύνη ώστε να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης στον Ζωγράφο.

Και έρχομαι εγώ τώρα και ρωτάω, πότε ξάνα έχει υπάρξει τέτοια κινητοποίηση της Super...League για επίθεση που έγινε σε διαιτητή ή γενικά σε κρούσμα βίας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ή ακόμη πιο γενικά σε περιστατικό που το υποβαθμίζει; Μην ψάχνεστε... ποτέ! Η καινοτομία και η σκιά της αντίδρασης αυτής ταυτίζεται με αυτήν του Β.Μαρινάκη.

Και ολοκληρώνουμε με το πλέον απίστευτο..

Η Super...League ζητάει από ΠΑΕ και Μ.Μ.Ε να σιωπήσουν σε θέματα διαιτησίας!! Για αποκλιμάκωση της έντασης.

Με άλλα λόγια "έλα κ.Σπάθα, κάνε τα όργια σου και μην φοβάσαι για αντιδράσεις. Αποκλιμακώνουμε την ένταση και κανείς δεν θα σου πει τίποτα".

Για όλα αυτά τα απίστευτα, προφανώς θα με (ξανα)κάνουν να πιστεύω πως είμαι ο τρελός του χωριού και απλά δεν μπορώ να δω ότι είναι απολύτως φυσιολογικά!

Σχόλια

  1. Τεραστια μαλακια που μπηκε στη Λιγδα. Δηλαδη τι περιμεναμε να κερδισουμε με τον να βαλουν τον ανικανο Σωπηλη στη Λιγδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρα τους βολεψε η επιθεση στον Ζωγραφο... θα θελα πολυ να μαθω ποιος εβαλε να του την πεσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είχαμε κανένα γατόνι στη θέση του Σιωπήλη θα έκανε δουλειά. Απλά αυτός κοιμόταν.
    Ξέρω από πρώτο χέρι συνομιλίες του Σιωπήλη που για τα θέματα πλαστόν ενημερωτήτων οφη και νιώνιου έλεγε "άστο μην ανησυχίσουμε τον πρόεδρο..."
    Με σιωπή δουλειά δεν γίνεται και αφού κακώς τοποθετίθηκε ο συγκεκριμένος εκεί, καλώς έφυγε.

    Υ.Γ. Στο άλλο για τη lady gaga σου απάντησα, πριν λίγο το είδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελλας ΕΛΛΑΣ η χώρα της πουστιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε Βοιδούμπαση Μαρινάκη. Νομίζεις , ότι με τις απειλές προς πολιτικούς , θεσμικούς παράγοντες , δικαστές , διαιτητές και πρόσωπα του ποδοσφαίρου , θα περάσει το δικό σου.



    Το πρόβλημα δεν είσαι εσύ , αλλά η υπεύθυνη Πολιτεία που έπρεπε
    να σε είχε μπουζουριάσει εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς , όμως ο ΟΣΦΠ , και αυτό
    το φωνάζω από το καλοκαίρι , έχει πολλούς οπαδούς και οι πολιτικοί φοβούνται
    μήπως χάσουν την πελατεία τους.



    Σε αυτό φταίμε εμείς ,
    σαν Παναθηναϊκός , που 18 τόσα χρόνια καθόμαστε και βλέπουμε τον ΟΣΦΠ να ασελγεί
    στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Να παίρνει τα πρωταθλήματα , τα κύπελλα με δόλιο τρόπο
    και εμείς να κάνουμε την πάπια. Να το ξεκαθαρίσω , όχι ο Αλαφούζος , αλλά οι πρώην
    ιδιοκτήτες που δεν ήθελαν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου
    , μολονότι είχαν μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια από τον σημερινό ιδιοκτήτη.



    Είναι πλέον αργά για κλάματα. Ο Μαρινάκης κάνει κουμάντο
    στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν ξέρω τι τρόπο αντίδρασης πρέπει να επιλέξει η
    ΠΑΕ ως μέσο αντίδρασης σε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση που πάει να γίνει. Ο πρόεδρος
    του Ολυμπαικού βλέπει ότι η ομάδα του έμεινε χαμηλά στην βαθμολογία και θέλει ,
    όλοι ΚΕΔ , ΕΠΟ , και Σούπερ Λίγκα να δουλεύουν για αυτόν , ώστε ο ΟΣΦΠ να ξαναβγεί πρωταθλητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το να το έχουν κάνει αυτο με τον Ζωγραφο απο Πειραιά μερια το εχει σκεφτει κανεις? για να κατηγορησουν τον Μελισσανιδη!!!;;;; εχθες διαβασαμε οτι ο προεδρος της ΕΠΟ του ασκουσε πιέση για να ριξει το φταιξιμο σε αεκ και Μελισσανιδη! Για να μην κοροιδευομαστε κιολας αυτοι που της βρεξαν στον Ζωγραφο δεν προκειται να βρεθουν ποτε. Επισης ο προεδρος της επο εχει ξαβρακωθει πρωτα με τον Σάντος μετα με το Φυσσα και τωρα με τον Νταλας. Το εχει το ψεμα για πλάκα. Λεει οτι απειληθηκε και αυτος αλλα πιθανον να ειναι ψεμα! Μεγαλα παιχνιδια παιζονται εδω εμενα ποιος μου λεει οτι ολο αυτο δεν ειναι σχεδιασμένο για να αρχιζει να χτυπαει τον μελισσανιδη απο τωρα (τακτική). Μην ξεχναμε οταν εχει σοβαρο αντιπαλο τι κανει.. ελεγε για εγκλήματα κατα της Ελλάδας κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ειναι δυνατον. Πρεπει να παρει πουλους απο την ΠΑΕ αμεσα, εχουμε πολεμο και κραταμε τους μαλακες τους δημοσιοσχεσιτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε κάποια λίγα ΜΜΕ δεν φάνηκε φυσιολογική η ξαφνική παραίτηση ντάλας.

    Στο ΜΜΕ που αν κρίνω από το πρωτοσέλιδο του φάνηκε απόλυτα φυσιολογική γιατί δεν το παίζει καθόλου, είναι η εφημερίδα... Μαντέψτε ποια.... Ναι το έχετε... Η εφημερίδα... ΓαυροΠΡΑΣΙΝΗ που για μια ακόμα φορά κάνει τουμπέκα στο έγκλημα και έπιασε τις αφιερώσεις στο κόσμο της θύρας 13 που όμως δινοπαθεί από τα εγκλήματα αυτά...

    Υ.Γ. Ήταν που θα έκανε επιθέσεις η ΓαυροΠΡΑΣΙΝΗ στο μαρινή, αμ, δε σφάξανε...

    Y.Γ.2 Πάει ένας φίλος μου ολυμπιακός στο περίπτερο και του λέει "έχεις την εφημερίδα γαύρος;", "Όχι" του λέει ο περιπτεράς "αλλά έχω την εφημερίδα Πράσινη αν θέλεις...", "Φέρτην" λέει ο φίλος μου, "το ίδιο κάνει"

    Υ.Γ.3 Έχει ξεπεράσει η ΓαυροΠΡΑΣΙΝΗ το γκόντζο κατά πάαααρα πολύ...... Θα βάλει και κουπόνια για τουλούμπες σε λίγο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελλάδα ή αλλιώς γαυριστάν η χώρα του ΠΑΣΟΚ και της εγκληματικής οργάνωσης Πειραιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακριβώς και γενικά με Σωπήληδες και Κωνσταντίνου δεν πας πουθενά κόντρα στο στρατό του Καραπάπαρου που στέλνει non paper στο 90% των αθλητικών μμε... Βέβαια μας χάλαγε ο Ησαίας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To leoforos.gr , έχει υποβαθμίσει το θέμα , ενώ είναι πολύ σοβαρό. Ασχολείται με την θύρα 13 , που όντως είναι πολύ σημαντικό ως θέμα , αλλά από την άλλη το θέμα της εμπλοκής του Μαρινάκη στην υπόθεση του Ζωγράφου το έχει υποβαθμίσει πάραυτα. Τι να πώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. SAILOR YOUR FATHER19/11/14 6:18 μ.μ.

    Θέλει η πουτάνα να κρυφτή και η χαρά δεν την αφηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξέρεις τι με ενοχλεί; Πάει να σε ξεσκίσει η σούπερ λιγδ με τρομονόμους ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ (!!!!) για τη διαιτησία. Το έχει πρώτο θέμα η Ώρα για σπορ, το παίζουν δυνατά τα Σπορ του Βορρά και η Πράσινη γ@μιέται. Δεν κοιμάται, γ@μιέται γιατί το κάνει επίτηδες... Γιατί τα έχει κάνει πλακάκια με το πούστη, γιατί έχει για δικηγόρο το δεξί χέρι της παράγκας τον κούγια...


    Γιώργο σόρι αν βρίζω αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται έξω από τα δόντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Μπιάφρα , προσωπικά , δεν διαβάζω αθλητικές εφημερίδες λόγω έλλειψης χρόνου.Όμως το καλοκαίρι , κατά την διάρκεια των διακοπών , διαβάζω ανελιπώς την Πράσινη. Τα θέματα που προβάλλει είναι άκρως φιλοπαναθηναικά. Αυτά που αναφέρεις για όλες τις σημερινές εφημερίδες πλήν της Πράσινης είναι αλήθεια. Η Πράσινη αναφέρεται στη Θύρα 13. Θα μπορούσε να αναφερθεί κατά 60% στο σκάνδαλο του Μαρινάκη και κατά 40% στη Θύρα 13. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκε έτσι , αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν πίσω από άλα αυτά ΚΑΙ επιχειρηματικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΓ+ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ = LFE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νίκο κάντο λιανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χααχαχαχαχαχαχ George να στο κάνω εγώ λιανά το πρώτο είναι τράκης και το τελευταίο είναι το Love For Εver που γράφαμε στο σχολείο χααχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου