Γιατί έχει χρέη η ΠΑΕ;




Πριν 1,5 χρόνο είχα ανεβάασει το ίδιο ερώτημα. Είχαν βγει κάποια αποτελέσματα.
Σήμερα ξανά το ίδιο ερώτημα, αφού ακόμη η ΠΑΕ τρέχει με τα χρέη των προηγούμενων ετών.
Λόγος που ξαναρωτάω είναι επειδή πιστεύω πως με το πέρασμα του χρόνου, κρίνουμε πιο αντικειμενικά και καθαρά. Να δούμε δηλαδή αν υπάρχουν διαφορές στα τότε αποτελέσματα με τα τώρα..

Το θέμα "χρέη" είναι αλήθεια πως προσφέρεται για πολύ συζήτηση, πολλές αναλύσεις και δυνατότητα να εξαστεί από πολλές οπτικές γωνίες.

Σχόλια

  1. koloniwtissa138/10/14 1:31 μ.μ.

    Όση αντικειμενική κριτική και να υπάρξει υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία δεν αλλάζουν. Η φαμίλια έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτό που συμβαίνει τώρα στο θέμα των χρέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο υπεύθυνος είναι ένας: Γιάννης Βαρδινογιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για κάντε καμία αναφορα όσoι έχετε φατσοβιβλίο εδώ

    https://www.facebook.com/pages/%CE%A4%CE%B6%CE%B9%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CF%81-%CE%93%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B1-%CE%9A%CE%B1%CE%B9-%CE%A3%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%A4%CE%BF%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%9C%CE%B1%CF%82/582993661807286

    Κάποιοι νομίζουν ότι ο κόσμος του ΠΑΟ έχει μνήμη χρυσόψαρου και πάνε να περάσουν προπαγάνδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πως η σωστή απάντηση είναι ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ μερικών από αυτών που έβαλες ως επιλογές.

    1)την κακοδιαχείριση και την σπατάλη χρημάτων κυριως επι 2008 - 2011.
    2)τα μη έσοδα από δικό μας σύγχρονο γήπεδο που θα έφερνε πολλαπλά έσοδα στην ομάδα.
    3)το γεγονος πως εδώ..και σχεδόν 4 χρόνια κανείς δε βάζει λεφτά στην ομάδα..
    4)και σίγουρα το γεγονος πως όταν δε βγαίνεις στο Champions League..μεγαλώνει τρομακτικά η ψαλίδα όταν ο αντιπαλος σου έχει είσοδα 20 εκατομμυρια ευρώ παραπάνω από σένα..
    5)και βέβαια την διοικηση Αλαφούζου που κατάφερε να βγάλει την ομάδα από την Ευρώπη..με τις επιλογές τις και τις ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ που κάνει..Προφανώς με μια άλλη διοικηση που θα έβαζε λεφτά στο τραπέζι και θα μπορούσε να περάσει στο Champions League δυο χρονιές πχ θα είχαμε ήδη ξεχρεώσει και με το παραπάνω..

    Υ.Γ Το οτι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιδίωξε αυτή την κατάσταση ακούγεται ρηχο..Πως την επεδίωξε δηλαδή..? Και πως δικαιολογείται το γεγονος πως η ομάδα είχε μηδενικά χρέη..στα χρόνια που διοικούσε ? Κάτι που είναι επιβεβαιωμένο απο τους πολυμετοχικούς την Ουεφα..και όλους..Περιμένω με αγωνία κάποιο επιχείρημα από τους ..γνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Panos kala13mata8/10/14 2:56 μ.μ.

    Μακριά απ την οικογένεια βαρδινογιάννη, 30+ χρόνια στο τιμόνι της παε και όταν έφυγε δεν άφησε ούτε μια καρέκλα στο όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!!! Ουσιαστικά είναι οι υπεύθυνοι για ότι βιώνουμε έως τώρα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας βλέπω να φτάνουμε το 2016..το 2017 με Αλαφούζο στο τιμόνι..να καταφέρνουμε τον στόχο του πολυπόθητου πλεονάματος...και ακόμα να φταίει για τα στραβα μας ο Τζίγγερ..
    Κοντεύουμε...
    ήδη τρία χρόνια στο τιμόνι της ομάδας είναι στο απυρόβλητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βεβαίως με Αλαφούζο θα πάμε. Οτιδήποτε άλλο βγάλτο από το μυαλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε φαντάζομαι ...να συνεχίζεις το ακατάπαυστο έργο " στήριξης " στον Αλαφούζο σημαιοφόρο στο παρέακι του με στόχους το πλεόνασμα το 2017..Ο Παναθηναικός να συνεχίζει στη μετριότητα στην Ελλάδα ( ωστε να χωρέσει στο μποι όσων των διοικούνε και τον εκμεταλλευτούνε - ζούνε από αυτόν )..

    Τον Παναθηναικό όπως τον ξέραμε να έχει γίνει μια όμορφη ανάμνηση ..το κλαμπ που είχε σεβασμό στην Ευρώπη ως ένα από τα 30 τοπ κλαμπς..και που στην Ελλάδα ερχόταν η κάθε ομάδούλα..για να χάσει..
    Αφού συμβάλεις στο να συρρικνώνεται ο Παναθηναικός σου αξίζει μια θέση διπλα στον Αλαφούζο.Με τα σχόλια σου εγώ αν ημουνα ο Αλαφούζος πάντως θα στην έδινα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώς ο Βαρδινογιάννης επεδίωξε την κατάσταση;


    Το 2008 ο κόσμος του Παναθηναϊκού , στον οποιό ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν λογίζεσαι , απαίτησε την απεμπλοκή της οικογένειας από τα διοικητικά. Αντ' αυτού ο γιάννη ο slow έμεινε σα ... εγγυητής του μέλλοντος και ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ.


    Μετά το νταμπλ πιέζει τον Πατέρα ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να παραιτηθεί και φέρνει τον συριζαίο Κωνσταντό και ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΛΕΣΣΙ ΓΚΟΒΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ. Και αυτός το ανοίγει παραπάνω αντί ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ , αν όντως είχαμε τέτοιο οικονομικό πρόβλημα τότε.


    Και το κερασάκι στην τούρτα:
    http://www.leoforos.gr/article/38933/paraiteseis-kai-aposurse

    Παραιτήσεις αναίτια των μελών του ΔΣ από την πλευρά Βαρδινογιάννη ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.


    Κάνετε φιλότιμες προσπάθειες είναι η αλήθεια αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εστω οτι εγιναν ετσι τα πραμματα..Υποθετικά πάντα..Οι Πατερο - Βγενόπουλοι που τους βγάλατε πανό τώρα είναι η ώρα..Γιατι δεν ήρθε αυτή η ώρα ποτέ ? Ο κακος Βαρδινογιάννης αποχώρησε το 2011...και έπειτα έδωσε τις μετοχές με το τζάμπα στο "τεράστιο" Γιάννη Αλαφούζο που μας κοροιδεύει μέχρι σήμερα..

    Ακόμα τους ψαχνουμε τους Βγενοπατέρες..Μόλις έπρεπε να διαχειριστουνε την ομάδα μόνοι τους και χάσανε τη στηριξη Βαρδινογιάννη Γιαννακόπουλοy πήδηξαν από το καράβι ενώ μπορούσαν να πάρουνε την ομάδα με το τζάμπα..

    Και αυτή η ΓΗΠΕΛ τι έγινε ? Ο " τεραστιος " ΓΙαννης Αλαφούζος..είπε οτι είναι τρίχες !!
    Και εσυ εδω περα εκανες σχόλια για τον Γιαννη αλαφούζο που είναι μπροστινός του..Τζίγγερ !

    Το άλλο αστείο..που οταν βγαινανε τοτε τα δημοσιευματα.. για χρεη
    ΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΙΑ ΧΡΕΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΗ!! Και τωρα τα
    χρεη έρχονται ως πρωτη δικαιολογια !! Εσεις και το συναφι σας που οταν
    ελεγε ..Ο Γιαννακοπουλος για ΤΙΤΑΝΙΚΟ τον κραζατε..

    Ο Αλαφούζος κανει λογιστική διαχειριση στην ομάδα βάζει στόχους πλεονάσματος..η ομάδα πάει από το κακο στο χειρότερο κατρακυλάει στην Ευρώπη και γίνεται έρμαιο της κάθε Εστοριλ ..και οι οργανωμένοι ούτε..κουβέντα..

    Ασε γιατι αμα τα πιασουμε ενα προς ενα..τι εχει γινει ..απο το 2011 και έπειτα θα κλαίμε από τα γιέλια!!Όπως και απο τις κωλοτούμπες..! Απο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οσον αφορά για τα σαπάκια..και τα γεγονοτα..τόσα σαπακια οσο το 2012 δεν έχουνε έρθει σε μια μεταγραφική σεζον..Θυμίζω..

    Μπρούνο Φορναρόλι
    Νίκι Κάιπερ
    Γιοχέι Καζιγιάμα
    Χοκιν Εσπάρθα
    Βελάσκεζ
    Κώστας Μπαρμπαρούσης


    Αυτό έκανε ο πανμέγιστος..ΓΙάννης τη πρώτη χρονιά του ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ητανε μονο η season 2010-2011 ητανε καιι η χρονια 2011-2012 που δεν εμπαιναν λεφτα και μαζευτικαν αυτα τα χρεη! Δηλαδη σχεδον 2 χρονια οι παικτες μας επαιζαν απληρωτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσπαθείς αλλά δεν πείθεις κανέναν με τους λαϊκισμούς που παραθέτεις.

    Ο Πατέρας, ο Βγενόπουλος , ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ( ήταν και αυτός στους ... καταστροφείς της ΠΕΚ ή το ξέχασες;;;), ο Πολέμης , ο Ξυλάς , ο Νίκας , ο Δάβαρης κτλ ΕΒΑΛΑΝ ΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

    Αυτό το έχετε ξεχάσεις ... εσείς.

    Τώρα εγώ ευθύνες δεν θα ζητήσω από αυτούς που μάλλοον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΙ.

    Οι δυο φυλλάδες του Κύριου Γιαννάκη και του κυρίου Δημήτρη είχαν κάνει απίστευτο πόλεμο; Ή όχι; Γιατί;

    Το γηπεδικό είναι το νο1 ζήτημα του συλλόγου.

    Ο ΠΑΟ είναι αγκριστρωμένος από αυτόν ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ. Διπλή ανάπλαση , εμπορικά , κορμοράνοι , τζαμιά Βοτανικοί κτλ..

    Η ΓΗΠΕΛ είναι μεγάλο θέμα.

    Και εγώ διαφωνώ με την προσέγγιση Αλαφούζου στο θέμα που την υποβαθμίζει.

    Η νομοθετική ρύθμιση ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Εννοείται και πιστεύω ότι το χρέος ήταν βιώσιμο.

    Μέχρι την στιγμή που αυτοί που έφεραν ξανά στο ρόλο του καβαλάρη τον ΠΑΟ

    Αποφάσισαν να αφήσουν τις δυο εγγυήτριες οικογένειες που συμφωνούσαν να βάλουν γλάστρα τον συριζαίο, να μας εκτοξεύσουν.

    Ο Αλαφούζος ήρθε το 2012 και περέλανε καμμένη γη από τον ΙΒΒ.

    Ουδεμία κωλοτούμπα. Λαϊκίζεις για να πείσεις κανέναν που έχε μνήμη χρυσόψαρου.

    Περιμένω να μας αναλύσεις πόσο έβλαψαν τα οικονομικά μας οι Μπρούνο Φορναρόλι Νίκι Κάιπερ Γιοχέι Καζιγιάμα Χοκιν Εσπάρθα Βελάσκεζ Κώστας Μπαρμπαρούσης με τι διαθέσιμο μπάτζετ ήρθαν και αντίστοιχα για τους μπεκρήδες που κουβαλούσε εδώ ο ΥΙΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τους παίχτες ξεχνάς μάλλον ή δε γνωρίζεις οτι το ροστερ εκείνη τη σεζόν είχε μπάτζετ των 18 εκατομμυρίων. Ομάδα με 18 εκατομμύρια βγήκε 6η σε ισοβαθμία με την 7η θέση. Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέμε.

    Οσον αφορά τις απολαβές του, ο Φορναρόλι έχει κλιμακωτό τριετές συμβόλαιο, (350.000, 400.000, 450.000 ευρώ). Αυτό και μόνο φτανει...


    Για τα υπόλοιπα εγώ δεν αισθάνομαι ..υποστηρικτης του κάθε Βαρδινογιάννη για να κάθομαι τώρα να γράφω σεντόνια. Εκανε τα λάθη του με βασικότερο όλων οτι δεν έχτισε γήπεδο για την ομάδα και την με θέληση του να πολεμήσει την παράγκα ενώ μπορούσε.


    Σε αυτό που διαφώνησα ήταν ένα..Δε γίνεται να γράφεται πως ο Βαρδινογιάννης φταίει και για τα χρέη..Όποιος το λέει αυτό καλύτερα να πάει να κυνηγήσει πεταλούδες.
    Τέλος ο Βαρδινογιάννης έφυγε το 2011 τώρα έχουμε 2014..οδεύουμε προς 2015.Οπως έγραψα και πριν ακόμα ο Τζίγγερ θα φταίει το 2017..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς Press:

    1) Η απάντηση γιατί ο Βαρδινογιάννης επεδείωξε αυτή τη κατάσταση δεν είναι παρόμοια με την απάντηση "Επειδή έγινε κακή διαχείρηση την σαιζόν 2010-2011"?? Είναι η χρονιά που έφυγαν οι άλλοι και ο Τζίγκερ έδινε εκατομύρια στον Πλεσί, στον Γκαρσία και στον... Βύντρα!!


    2) Πολλές φορές αγωνιάς για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και ζητάς άμεση και πλήρης ενημέρωση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ. Αυτό όμως δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό και προς το συμφέρον της ομάδας να γίνει και θα σου πω γιατί..


    Πριν λίγες μέρες βγάλανε γαυροσάιτ ότι ο Παναθηναϊκος που δεν έχει λεφτά, ζήτησε λεφτά από τους ολυμπιακούς της έπο για να γυρίσει από το εστορίλ ενώ ο Παναθηναϊκός ζήτησε από την έπο απλά αυτά που δικαιούτε από την Ευρώπη.


    Φαντάσου λοιπόν να ξέραν όλοι αναλυτικά τα ποσά που χρωστάει ο σύλλογος, τι παραπληροφόρηση θα γινόταν από τα γαυρομμε εις βάρος του συλλόγου και πόσο θα το χρησιμοποιούσαν εναντίων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βαγγελάκη , μην με προσβάλεις
    , γιατί έχω δουλειά και βγάζω λεφτά , το έχω γράψει κατά κόρον στο μπλογκ. Δεν έχω
    καμιά επαγγελματική , ή συγγενική , ή φιλική σχέση με τον κύριο Αλαφούζο.



    Πολύ καλά έκανε η θύρα
    13 και πίεσε ώστε να φύγει ο πρώην μεγαλομέτοχος. Η μεγαλύτερη αξία σε τούτω εδώ
    τον κόσμο είναι η ελευθερία σκέψης και τρόπου ζωής.



    Από την στιγμή που
    τον διώξαμε ή που έφυγε , όπως θέλεις πάρε το , το να προχωρήσουμε μπροστά και
    να μην κοιτάξουμε πίσω είναι μονόδρομος. Θα επιβιώσουμε και με λιγότερα λεφτά ,
    δεν σημαίνει πάντα , ότι τα λεφτά φτιάχνουν τις ομάδες.



    Η περυσινή πορεία της
    ομάδας απέδειξε περίτρανα ότι η πίστη στο πλάνο , η στήριξη της ομάδας από τον
    κόσμο και το οικογενειακό κλίμα την οδήγησαν στην κορυφή. Γιατί η κατάκτηση της
    2ης θέσης και το κύπελλο Ελλάδας ήταν μία επιτυχία που έγινε ξανά πριν 4 χρόνια.



    Θεωρώ ότι φέτος θα πάμε
    το ίδιο καλά , παρά τον λυσσώδη πόλεμο από το σύστημα , τον Μαρινάκη και τον πρώην.
    Ο πρώην δεν θα έπρεπε να ασχολείται , όταν φεύγεις τηρείς τον λόγο σου , η ζήλεια
    είναι κακός σύμβουλος. Έκανε αυτά που θεωρούσε σωστά , τώρα είναι άλλος στο τιμόνι , τον αφήνεις να κάνει αυτά που θέλει
    αυτός.



    Ο Αλαφούζος για μένα
    είναι μεγάλος επιχειρηματίας και ένας πολύ σοβαρός πρόεδρος. Καραβίσιος , που ξέρει
    καλά τους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Μπορεί για εσένα να είναι τιποτένιος ,
    όμως η δική μου λογική με βάση τα όσα ως στιγμής έχει κάνει , μου αποδεικνύουν
    το ακριβώς αντίθετο.



    Ο μόνος πρόεδρος που
    έφερε το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα , που αγαπά την Λεωφόρο , που έφερε πίσω
    στην παραδοσιακή έδρα το ποδοσφαιρικό τμήμα , που με τις ενέργειές του δουλεύουν
    από κοινού ΠΑΕ και Ερασιτέχνης , που αγόρασε νέο προπονητικό , μέχρι και νέα
    γραφεία νοίκιασε στην περιοχή της Σχολής Ζηρίδη.



    Αυτή την στιγμή χάρη
    στην επιστροφή στη Λεωφόρο , γνωρίζουν άνθηση όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη ,
    γιατί ο κόσμος που μαζεύεται στη Λεωφόρο
    , πηγαίνει τα παιδιά του στα τμήματα του Ερασιτέχνη.



    Σάμπως στο ΟΑΚΑ ,
    την αγαπημένη έδρα του πρώην , και του συστήματος , νομίζεις ότι την ήθελε ο κόσμος; 2~3000
    θεατές μαζεύονταν . Ο κόσμος δεν την γούσταρε
    , αν ο άλλος δεν θέλει , δεν μπορείς με την βία να τον πας στο ΟΑΚΑ ή στο
    Βοτανικό.



    Επίσης , μην ξεχνάς ότι
    ο Παναθηναϊκός , είχε μεγάλο χρέος , που δεν λέω ότι φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη
    ο πρώην , αλλά αυτός είχε την ομάδα. Αν δεν υπήρχε ο Αλαφούζος να βγει μπροστά και
    να αναλάβει την ευθύνη , θα θεωρούταν ο πρώην , ως ο πρόεδρος που οδήγησε την
    ομάδα στην Γ’ Εθνική.



    Αυτή την στιγμή ,
    εξαιτίας των λαθών που έγιναν , ( ακριβοί παίκτες , πληρωμές μανατζαραίων , πρώην
    προπονητών κλπ) ο Παναθηναϊκός πληρώνει διακανονισμούς οφειλών σε χρήματα. Πράγμα
    , που είναι τρέλα , και δυστυχώς ο Αλαφούζος σέρνει το σταυρό του μαρτυρίου για
    σφάλματα άλλων. Όσο για την αγορά του πακέτου των μετοχών , που το πήρε τζάμπα
    , σε πληροφορώ ότι , είναι όπως το σπίτι που λόγω αδυναμίας πληρωμής δανείου
    καταλήγει σε πλειστηριασμό. Η αξία του Παναθηναϊκού , τότε , ήταν μηδαμινή ,
    γιατί το χρέος προεξοφλούσε που θα πήγαινε η ομάδα: στην Γ Εθνική.



    Συνεπώς , τα όσα μέχρι στιγμής
    έχει καταφέρει ο Αλαφούζος συνιστούν άθλο , και ο κάθε σώφρων και λογικός άνθρωπος
    που αγαπά τον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να τον έχει πολύ ψηλά στην εκτίμησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όταν ένα μαγαζί έχει μέτοχο έναν ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ με πλειοψηφικο ποσοστό (54%) , δε γίνεται να κατηγορείς για τ χρέη του μαγαζιού πρωτίστως έναν άλλον μέτοχο ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ την πόρτα εισόδου της ΠΑΕ, και κατέχει ένα 5% ή 10%. Τον Πατέρα ποιος τον έφερε στον ΠΑΟ; Με ποιον έβλεπε το ΠΑΟ-Άρης ο Πατέρας την ώρα του συλλαηλητηρίου;
    Εννοείται και φταίει για ταχρέη από την στιγμή που ΣΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για να μην απάντησες στα προηγούμενα θεωρώ πως συμφωνείς..

    Το γεγονος πως άνοιξε η πορτα δεν ειναι τοσο απλο οσο το παρουσιάζεις και το γνωρίζεις.Όταν σε βρίζουνε στοχευμένα και ανελλειπώς όπως και την οικογένεια σου .Προφανώς το έκανε πέρα από το βρισιμο και τις ανελέητες επιθεσεις σε αυτόν και στην ομάδα και για τους δικούς του λόγους.

    Δε με απασχολεί γιατι το έκανε. Ξαναλέω πως με απασχολεί τι έγινε από εκει και πέρα. Και αναφέρω και κατι που το έγραψα και προηγούμενως όταν αυτός ( βαρδινογιάννης ) και ο Γιαννακοπουλος λέγανε θα γίνουμε Τιτανικος σταματήστε τα ανοίγματα. Βγαίνανε διάφοροι που τώρα υπερασπίζονται τον Αλαφούζο..και λέγανε πως μια ομάδα μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά με τα χρέη και φέρτε αντι για τον Μπουμσονγκ τον Γκαλάς..Ακόμα και ο Γκοβου που ανεφερες πριν και βγήκε οντως σάπιος ήρθε κάτω απο την πίεση σε φάση ..Τζίγγερ αν πουλήσεις παίχτες θα κάψουμε το γήπεδο και αν δε φερεις ονοματα παιχταράδες βρισιδι και κτλ. Εκτος αν εσυ θελεις να μας πεις..πως όλα ήταν μέλι γάλα τότε..και υπήρχε στήριξη στην ομάδα...

    Τέλοσπαντων..για να κλείσουμε την κουβέντα προφανώς και δεν είναι άμοιρος ευθυνών εντελώς στο θέμα των χρεών αλλά αυτο το επιδίωκε ο Γιαννης Βαρδινογιάννης να εχει η ομαδα χρεη είναι ΑΠΛΑ ΑΣΤΕΙΟ και εντελως ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος Παναθηναϊκός που να μην αναφέρει ότι την χρονιά 2012-2013 έγιναν μεγάλα λάθη. Άλλωστε και ο ίδιος ο Αλαφούζος τα είχε παραδεχθεί δημοσίως. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Τζίγκερ δεν είναι τα μόνα του λάθη το γήπεδο και η παράγκα, αλλά και το πως ενήργησε μετά τον Σεπτέμβριο του 2011 όταν και "παρκάρισε" τις μετοχές του αλλά και η στάση του στην υπόθεση "Τσάκα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αποψη μου


    Η ποιο ακριβης απαντηση ειναι "Επειδη οι δυο γνωστες οικογενειες δε γουσταραν τα παλαμακια να πηγαινουν στους βγενοπατερα και λειτουργησαν με τη λογικη ή εμεις ή κανενας..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βαγγέλη , ο Γιώργος Βαρδ. πήρε το 1979 την ΠΑΕ και το πρώτο πρωτάθλημα το κατέκτησε το 1984 , μετά αό 5 χρόνια. Μεσολάβησαν πολλές άστοχες επιλογές , θυμάμαι μια εποχή επί προπονητή Μπρούνο Πεζάολα βγήκαμε έκτοι , στη δε Λεωφόρο πηγαίνανε ελάχιστοι φίλαθλοι στενοχωρημένοι από τις εμφανίσεις της ομάδας. Επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά γίνονταν σε εποχές χωρίς χρέος και με τους Βαρδ. στο απόγειο της δόξας τους. Άρα και ο Αλαφούζος την πρώτη χρονιά του στον Παναθηναικό υπέπεσε σε πολλά λάθη και έκανε πολλές άστοχες μεταγραφές κυρίως από τις υποδείξεις του προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Marinos Theofilopoulos9/10/14 12:05 π.μ.

    ενω το μποι του αγαπητικου σου(τζιγγερ) που ειναι τεραστιο βαση της οικονομικης του καταστασης σε ειχε πρωταθλημα -κυπελλο καθε χρονο......τον αλαφουζο αρκετοι τον θεωρουμε λιγο (οικονομικα) για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ αλλα υποφερτο μπροστα στην λαιλαπα των "ανιωθων"..... που σου τρεχουν τα σαλια οποτε τους αναφερεις...και παντοτε με διθυραμβους....αληθεια απο το λογιστηριο της βαρνιμα πληρωνεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Marinos Theofilopoulos9/10/14 12:21 π.μ.

    θα μας απαντησεις σε τι εμεινε "εγγυητης" με το 54% των μετοχων αρα και το πλειοψηφικο πακετο..... σε μια εποχη που τον εκραζαν μεχρι και τα πεζοδρομια της λεωφορου????γιατι με τα οσα ακολουθησαν εξηγηθηκε γιατι δεν εδωσε ολο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ παρα θελησε να το παιξει "εγγυητης"???!!!??? (σε τι ακριβως ειναι η απορια) εχοντας την πλειοψηφια των μετοχων και βαζοντας τρικλοποδιες με την βοηθεια της "αντιπολιτευσης" την μαυρη εκεινη μερα στο "πεντελικον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. για ολους αυτους τους λογους αλλα με κυριοτερο το γιαννη βαρδινογιαννη

    οτι λεει το πολλ δλδ...με τα τωρινα ποσοστα...ποσοστα φταιξιματος ας πουμε ειναι αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εισαι το σπυρι αυτου του φοβερου μπλογκ. Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου