Φάνηκε στην γιούχα...


Μετά από κάθε ματς, πέρα από τις αναλύσεις δημοσιογράφων και τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, ο καλύτερος κριτής για να δει μια ομάδα αν τα πήγε καλά ή όχι είναι ο κόσμος και η αντίδραση του. Μόλις σφυρίξει την λήξη ο διαιτητής, αν ο κόσμος θα χειροκροτήσει ή θα γιουχάρει.

Χθες, ο ίδιος κόσμος που μετά από γκέλες χειροκροτούσε την ομάδα, για πρώτη φορά την γιούχαρε.

Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να καταλάβουν στο τμήμα πως κάτι δεν πάει καλά...

Σχόλια

  1. Λυπαμαι και στα αλήθεια δε περίμενα ποτέ ο Παναθηναικός να μπλέξει τόσο πολύ..Πριν απο καμια δεκαριά χρόνια στις βόλτες στη Θεσσαλονικη..έβλεπα τα περίπτερα της λέσχης του Άρη..και εκεί κατι περίεργοι τυπάδες σε σταματούσαν..Δώσε ένα 20άρικο φιλαράκι για τον Άρη μας ..Γίνε μέλος..να σώσουμε την ομάδα μας..Μετά από μερικά χρόνια και πρόσφατα όταν αποκαλύφτηκε τα πόσα λεφτά κλέψανε..τα μεγαλο-στελέχη της λέσχης Άρη..ήταν αργά..

    Ο Παναθηναικός τώρα βρίσκεται σε παρόμοια θέση..και στη σημερινή συνέλευση - παρωδία..υπήρχε και το πλήθος των..100..που χειροκρόταγε !!

    -Ένας δε βρέθηκε να τους ρωτήσει τι σκοπεύουν να κάνουνε για την κατάντια στην Ευρώπη ..!
    -Ένας δε βρέθηκε να ρωτήσει τον Αλαφούζο πως επιτέλους θα γίνουμε
    ο Παναθηναικός της Ευρώπης ?? Ειπώθηκε ακόμα από τον Αλαφούζο πως φέτος είμαστε καλύτεροι χωρίς ντροπή !! Ξέχασε να πει οτι αποκλειστήκαμε ήδη από το Champions League..Και ξεκινήσαμε τους ομίλους στο Europa με δύο ήττες..Ενώ στο πρωτάθλημα δυσκολευόμαστε με την Καλλονή ..και την Λειβαδιά..και τον Οφη..

    Και δυο τρεις σοβαρες ερωτήσεις που κατάφεραν να γίνουν .. Δεν απαντήθηκαν !! Αναφέρομαι στην ερώτηση για το γιατι δε βάζει λεφτά ο ίδιος..που πήγαν τα λεφτά απο τις πωλήσεις.. ( Καπινο πχ -Μαυριας κτλ)? Τι ακριβώς συμβαίνει με την offshore..Καμία απάντησης..και γιατι ο Παναθηναικός ενώ θα έπρεπε να βαζει τα νεα παιδιά και να βρίσκει ταλέντα τείνει να γίνει κέντρο αποθεραπείας !!Και εκει απαντησε..με χαμόγελο

    Κατάντια όσο υπάρχουνε οι παλαμάκηδες του Αλαφούζου που συνδιοικούν μαζί του ο Παναθηναικός θα κινείται στη μετριότητα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας είχε τρελάνει χθες η ομάδα Πρες. 11,000 κόσμος ούρλιαζε , οι Κρητικοί τα είχανε κλάσει και πέφτανε κάτω ενώ οι δικοί μας δεν μπορούσανε να κάνουν μια ευκαιρία της προκοπής. Να φωνάζουμε στο Ντίνα , έμπαινε Θανάση , μην αργείς , δώσε πάσα και άλλα συναφή και οι δικοί μας κάνανε άλλα αντί άλλων. Απογοητεύθηκε πολύ ο κόσμος χθες Πρες , κυρίως από την μη ύπαρξη ενός παίκτη που να πάρει την ευθύνη και να βγάλει το γκολ. Στο τέλος ο κόσμος γιούχαρε , γιατί ενώ στηρίζει οι παίκτες δεν βγάλανε το πάθος και τον τσαμπουκά που έπρεπε. Όταν έχεις τέτοιο κόσμο στη Λεωφόρο , που οι άλλοι (ΟΣΦΠ , ΜΠΑΟΚ , κλπ) κάνουν μαύρα μάτια για να τον δουν , πρέπει παίκτες και προπονητής να αποδίδουν ένα κομματάκι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστηχως μπλεξαμε κυριοι με εναν επικινδυνο ανθρωπο που σκοπο εχει να κρατησει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μια γλυκια, αναμνηση οσοι θελουμε να δουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ οπως ονειρευομαστε πρεπει να απαλαγουμε απο αυτη την λαιλαπα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑBΩ ΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Yπάρχει το ενδεχόμενο να μην θέλουν οι ίδιοι να βγουν στην δημοσιότητα τα ονόματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αμπεμπαμπλομ20/10/14 9:18 μ.μ.

    Ποιοι ειναι οι παλαμακηδες φιλε και πως ακριβως συνδιοικουν μαζι του?Βαζουν χρηματα και συνδιοικουν,τον απειλουν και συνδιοικουν,με ποιον τροπο τοκαταφερνουν αυτο?Το αν εχει βαλει λεφτα ή οχι,μονο εαν εισαι κατω απο 3 χρονων δεν μπορεις να το καταλαβεις,εαν εισαι 4 μπορεις ευκολα να διαπυστωσεις τι απο τα 2 ισχυει.Και ολα αυτα απο καποιον που δεν γουσταρει τον Αλαφουζο διοτι μαζι του δεν προκειται ποτε να γινουμε ο ΠΑΟ που οι περισσοτεροι οπαδοι του ονειρευονται(καποιον τιτλο ουεφα και καλες πορειες στην Ευρωπη γενικα και τα γνωστα οσον αφορα τις εγχωριες διοργανωσεις)....
    Οσο για το τρομακτικο ποσο του 1,5 εκατομμυριου και το που πηγε μπορεις να διαλεξεις μεταξυ χρεους,απηλιον και διαφορων αλλων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αμπεμπαμπλομ20/10/14 9:21 μ.μ.

    Αυτο που δεν εχεις καταλαβει εσυ και πολλοι αλλοι ειναι οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.Εχεις δει εσυ κανενα ενδιαφερομενο που δεν εχουμε δει εμεις?Να φυγει και να μεινει ποιος?Αν βρεθει ο ενδιαφερομενος και εχει σκοπο να χωσει χρημα ο αλαφουσκας θα φυγει(νυχτα κιολας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εβγαλε ανακοινωση οτι πωλειτε οτι χαριζεται η' οτι μεταβιβαζει τις μετοχες σε καθε ενδιαφερωμενο??? πως ξερεις οτι δεν υπαρχει κανενας???δεν προκειτε να φυγει νυχτα αν δεν το θελει ο ιδιος η΄αν δεν τον αναγκασει κατι ,το 73% στην off shore δεν το καταλαβες??? μας εκατσε στο σβερκο και μας γλενταει κανονικα τα χρεη τη μια ετσι και μια γιουβετσι για το γηπεδο ναι μεν αλλα και για την ομαδα βαλε κοσμε να το παιζω τιμωρος στο tweeter,οσο για την δικαιολογια για τα τραπεζοματα με ΙΒΒ ποσο προβατα μπορει να ειναι καποιοι !!!!!
    Ο Αλαφουζος δεν ειναι πλεον λυση τελειωσε οτι εκανε εκανε αν δεν μπορεις να το καταλαβεις δικο σου θεμα ΑΣ ΠΕΙ ΠΩΛΕΙΤΕ Η' ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!


    ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν εσυ θεωρείς..οτι εχει βάλει λεφτά για να κρατάει τη καρέκλα του Προέδρου του Παναθηναικού..τι να συζητήσω μαζί σου έπειτα.. ? Δηλαδή με τα τόσα λεφτά που έβαλε..μας έβγαλαν τα μάτια οι φετινές μεταγραφές του Μπουι του Μπερισά και του Στιλ και του Μπούρμπου...! Δε πήρε κάν το ρισκο να βάλει 1 εκ παραπάνω να κάνουμε 2-3 σοβαρές μεταγραφές ένα έκανε μπαμ αυτό και στον κάθε άμπαλο...Λεφτά που αν περνούσαμε την μέτρια Στανταρ..θα τα έπαιρνε άμεσα..
    Ο άνθρωπος κάνει λογιστική διαχείριση ...άλλωστε και ο ίδιος το παραδέχεται με κάθε ευκαιρία..Στόχος το πλεόνασμα το 2017 και απο εκεί και πέρα αμα τυχει και βγούμε... κάνα Europa League..Ο άνθρωπος φοβάται να πει ..την λέξη ομιλούς Ch. League..Εχτες στη συνέντευξη του σε κάποια φάση ..που μιλούσε για το μέλλον..είπε.. Αν βγούμε..Champions League..θα μειώσουμε το χρεός άμεσως..αλλά το πλάνο μας λέει πως θα κινηθούμε ..με άλλη πολιτική..δηλαδή για όσους δε καταλαβαν δε βάζω φράγκο αλλά διαχείριζομαι τα έσοδα..

    Και για ποιον τίτλο Ουεφα..και Ευρωπαικές πορείες γράφεις .. ? αντιλαμβάνεσαι τι μας συμβαίνει ? Έχουμε κατρακυλήσει..στην 100 στη θέση στην Ευρώπη..και χάνουμε από ΕστοριλοΜάριμπορ..Για ποια πορεία και κατάκτηση λέμε..ούτε τα βασικά δε γίνονται..

    Και ναι για τον Αλαφούζο και τη τσαμπατιδικη λογική το 1.5 εκατομμύριο που σου φαίνεται ψιλολόι ο ίδιος είπε ..οτι με 2-3 ψωροεκατομμυρια δε θα κάναμε την διαφορά..

    Και σε κάθε περίπτωση..αν εσυ δεν εκνευρίζεσαι να ακούς συνέχεια..από έναν ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΗ και ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ οτι τα λεφτά πάνε στις διάφορες υποχρέωσεις..εντάξει τι να κάνουμε βλέπουμε τα πράμματα αλλιώς..

    ¨Οσο για τους παλαμάκιδες όποιος έχει μάτια βλέπει..Δε φαίνεται να θέλεις να δείς οποτε να με συγχωρείς αλλά δε μπορώ με το ζόρι να σε βοηθήσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα δυο τελευταια ματς ηταν ντροπιαστικα. Πέρσι οι παιχτες δινανε τα παντα και ακομα και στις ηττες το αξιζαν το χειροκροτητα.... φετος δεν το βλεπουμε αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καμια μαγκια... προπονητης ειναι, ειχε την δυναμη να τα κοψει και δεν το εκανε.... αλλα προφανως δασκαλευτηκε και αυτος απο τον βαρωνο που συναντησε πριν ερθει η ομαδα στην Αθηνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στέφανος21/10/14 3:26 μ.μ.

    Σε μια φάση που ο τερματοφύλακας της φΟΦΗς είχε πεσει κάτω, ο Γκατούζο ρωτούσε στον πάγκο απορημένος "τι κάνει αυτός;" και του φώναζε να σηκωθεί. Μου έκανε ευχάριστα εντύπωση αυτό, όπως και τα όσα είπε μετά το ματς.
    Όσο για τα υπόλοιπα θεωρώ πως είναι καλύτερο και εμείς και ο κόουτς να ασχοληθούμε με το πως θα παίξουμε καλύτερη μπάλα και μετά τι κάνει ο αντίπαλος. Και το λέω αυτό γιατί πολλές φορές έχει γίνει το ίδιο (με καθυστερήσεις αντίπαλων παικτών για να κρατήσουν αποτέλεσμα), αλλά η ομάδα μας προσπαθούσε μέχρι το τέλος να πιέσει κ να πετύχει το γκολ. Προχθές ακόμη και όταν την είχαμε αναλωνόμασταν σε λάθη δικά μας στο κέντρο και έξω από την αντίπαλη περιοχή. Υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης -πράγμα για το οποίο φταίνε και τα νεύρα από τις βλακείες των αντιπάλων- αλλά και έλλειψη σχεδίου επίθεσης. Έβγαινε η μπάλα στα άκρα και δεν υπήρχε κανείς δικός μας στη περιοχή τους να βγει μια σέντρα. Θεωρώ πως το σχήμα της ομάδας δεν ήταν σωστό για αυτό το ματς.
    Βέβαια πάντα ο κόουτς ξέρει καλύτερα και περιμένω απο αυτόν να με δικαιώσει. Ας αφήσουμε τη ΦΟΦΗ στην άκρη και να στηρίξουμε τη συνέχεια της ομάδας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακριβως. Εχουμε ριξει τις απαιτησεις γιατι καταλαβαινουμε τι γινεται αλλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ. Οποιος φοραει τη φανελα και δεν δινει το 100% θα τα ακουσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντως , Νίκο αν ήταν μέσα ο Μπεργκ 3~4 γκολάκια θα τους βάζαμε. Παρότι η άμυνα και το κέντρο πίεζε ασφυκτικά , οι επιθετικοί μας είχαν χαθεί. Τόσες σέντρες γίνανε στην μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ δεν βρέθηκε ένα πόδι να βάλει την μπάλα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε διαφωνω αλλα γενικα εχει πεσει πολυ η ομαδα και σιγουρα δεν ειναι μονο ο Μπεργκ ο λογος. Ελπιζω στα επομενα ματς να δουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ παθος και ψυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νίκο , θεωρώ ότι ο Μπεργκ σηκώνει όλη την ομάδα. Σίγουρα , δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Τι να σου πω: Όταν έχεις κατοχή σχεδόν 80% , ξεκινώντας αντεπίθεση οι επιθετικοί γυρίζουν μπάλα πίσω σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.


    Ελπίζω να μην υπάρχει οικονομικός λόγος , γιατί σήμερα τα ψιλομάσησε στο προπονητικό ο κ. πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου