Καμία δικαιολογία


«Είχαμε κατοχή, ενώ ο ΟΦΗ με δύο σουτ έβαλε δύο γκολ. Δεν ήταν κακό ματς. Κακό ήταν αυτό που παρουσίασε ο ΟΦΗ. Αυτό δεν λέγεται ποδόσφαιρο.»


     Όσο κι αν σ αγαπάω ρε Αναστασίου, αφού μόνο γι αυτό που παρουσίασε ο ΟΦΗ έχεις να πεις κάτι, ας πω εγώ γι αυτά που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός. 

      Ήμασταν απλά κάκιστοι για άλλη μια φορά, απέναντι μάλιστα σε ομάδα που δεν ήταν καλύτερη σε καμιά περίπτωση. Με λίγα λόγια, στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε και δε χωρά περαιτέρω ποδοσφαιρική συζήτηση. Πάλι δεν υπήρχε πλάνο, πάλι δεν υπήρχε άμυνα, πάλι πετάξαμε ένα ημίχρονο. 

Και για να μην παρεξηγηθώ.

    Αν με πόνεσαν τα μάτια μου μια φορά με αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα, με αυτό που παρουσίασε ο ΟΦΗ με πόνεσαν 10. Συμφωνώ με τον Αναστασίου σε αυτό. Αλλά δεν περιμένω από τον αντίπαλο, ειδικά όταν παίζει στην έδρα μου, να μου κάνει καμία χάρη αφήνοντας ανοικτούς χώρους, για να παίξω εγώ το ποδόσφαιρο που φαντάζομαι και θέλω. Ούτε να μου στήνει τη μπάλα στο κόρνερ για να εκτελέσω. Και βρώμικα θα παίξει και καθυστερήσεις με θέατρο θα κάνει, όταν βρει το περιθώριο. Εδώ το κάνει ολόκληρος Μουρίνιο, δεν περιένω τίποτε διαφορετικό από κανέναν ΟΦΗ και κανέναν Γκατούζο (δεν ξέρω αν ζήτησε συγγνώμη ειλικρινά, αλλά και μόνο που το έκανε κάτι είναι κι αυτό) 

       Αν δημιουργεί νεύρα σε μένα αυτό, φαντάζομαι πόσο άσχημο θα είναι για εκείνον που παίζει στο γήπεδο και το ζει περισσότερο, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που χάσαμε. Χάσαμε επειδή ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, καθαρά και ξάστερα. Αν δε μπορούμε να το παραδεχτούμε αυτό, μην περιμένουμε βελτίωση. Απλά θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες που κι αυτές θα τελειώνουν.

Σχόλια

  1. Ο Αναστασίου έχει αρχίσει να μη βρίσκει λύσεις στα πρόβληματα της ομάδας..και γίνεται ενοχλητικός με τις δηλώσεις του το τελεύταιο διάστημα..Με αποκορύφωμα το " είμαστε πλήρεις " . Και τώρα με τα σημερινά διαμαντάκια... Η ομάδα μας είναι πλέον αγωνιστικά μικρομεσσαία και αυτό φαίνεται και απο τις παρουσίες μας στην Ελλάδα αλλά βέβαια και στην Ευρώπη. Θα ήταν αντρικιο να παραδεχτεί τα δικά του λάθη ή τελοσπαντων να πει κύριοι η διοικηση οταν ζητησα παιχτες μου ειπε γιοκ..

    Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως το καφενείο η ΕΣΤΟΡΙΛ αποκλείστηκε από ομάδα Ερασιτεχνικής κατηγορίας...

    Για το σημερινό ματς τι να σχολιάσει κανείς.. Θα επαναλάβω αυτά που έγραφα πέρυσι τέτοιο καιρό γιατι πραγματικά η ομάδα αγωνιστικά αλλά πάνω από όλα αυτός ο συρφετός παλαμάκιδων μου χαλάει την όρεξη να σκεφτώ..και να δημιουργήσω νέες σκέψεις..

    Η ομάδα μας είναι ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΗ με έναν ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ στο παιχνιδι που ..7 στις 10 φορές γίνεται ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΦΕΛΕΙΑ.. ενώ έχει άμυνα ΤΡΥΠΙΑ...Δεχόμαστε γκολ σε ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ..Τουλάχιστον ένα..Ενώ έχουμε κάποιες επιθετικές εξάρσεις..που με την απουσια του τεραστιου ΜΠΕΡΓΚ αλλά και του Αμπειντ..μας έχουνε κάνει ακόμα και στο θεωρητικά καλό μας..κομμάτι ( το επιθετικό ) ..τραγικούς..

    ΧΩΡΙΣ παρουσιες ηγετικές που μπορεί να αλλάξουνε την εικόνα..Και χωρίς ουσία..Μια ανούσια κατοχή.. και μόλις φάμε το γκολ μετά τρεχάτε ποδαράκια μου.. Αδούλευτη σε αμυντικές καταστάσεις και οργανωτικά πλαγιοκοποιήσεις σέντρες..και μπας και βγάλουμε κανενα καλό στημένο..

    Ατομικά τα γνωστά...Αποθεραπεία..οι πρωην ποδοσφαιριστες Μπαραμι Πετριτς..ο Μέντεζ..όποτε μπορεί το παλικάρι...και αυτοί που προσπαθούν να προσπαθούν πάντα..Όπως ο Νάνο..

    Αυτη την ομάδα έχουμε..Μια ομάδα που ναι μεν ΠΑΛΕΥΕΙ..αλλά απλά δεν έχει τα φόντα για να ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ..Μόνο οι φανέλες θυμίζουνε Παναθηναικό...απο ποιοτητα..μηδεν ..( χωρις Μπεργκ)

    Υ.Γ Οι δικαιολογίες πάντα πρώτες...Θα φταίει ο διαιτητης..ο ήλιος ο ανεμος...η προσπάθεια των παιχτών του Οφη..και βέβαια πάντα ο Τζίγγερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμενα μου θυμιζουν ολα αυτα παναθηναικο 2012-2013
    κανενα παθος σταρχιδισμος αγγαρεια και δεν συμμαζευεται
    παλι ενα χαμενο ημιχρονο και προσπαθεια για γκολ κανα 10λεπτο στο δευτερο , μετα ισοφαριζεις και τα χανεις λες και ειναι τιποτα παιδακια στο τοπικο που παιζουν με αντιπαλο α εθνικης


    τωρα για τον ψοφη και το καθε παραρτημα γνωστα ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παληκαρια κανενα αρθρο θα ανεβασετε για το τι ειπωθηκε στην παν συμ και πια ειναι η γνωμη σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω 100% με τον φίλο Γιώργο για το κείμενο του. Το πως θα παίξουν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού είναι γνωστό από την αρχή πόσο μάλλον όταν παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Επίσης αυτή η κουβέντα περί κατοχής και τελικών προσπαθειών σε αρκετές περιπτώσεις δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα.
    Άν θυμηθούμε το παιχνίδι του Κυπέλλου λίγους μήνες πριν είναι η μέρα με την νύχτα, βέβαια θα πει κάποιος ότι ήταν ημιτελικός κυπέλλου ότι υπήρχαν οι Μπέργκ και Αμπέιντ δεκτά όλα αυτά ,όμως αυτό που με προβληματίζει είναι η έλλειψη πάθους κατά πρώτον και κατά δεύτερον το μεγάλο όπλο που ήταν το πρέσινγκ το βλέπω από ελάχιστα έως καθόλου.
    Την Πέμπτη έχουμε αγώνα στην Ολλανδία απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει να είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη, μακάρι η ομάδα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου