Αυτή η νίκη θα μείνει στην ιστορία!


To χθεσινό δεν υπήρχε. Πρώτη φορά στην ζωή μου στο μπάσκετ, από το πάρτι του '99 και μετά, δεν πίστευα πως θα κερδίσουμε τον γαύρο. Και είχα συμβιβαστεί με την ιδέα απλά μιας καλής εμφάνισης. Ήταν τόσα τα προβλήματα, οι αλλαγές και γενικά οι διαφορές με τον αντίπαλο που απλά δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να πιστεύει στο θαύμα. Και είμαι σίγουρος πως πολλοί δικοί μας κάπως έτσι ένιωθαν.


Μετά το θαύμα, που τελικά είχε λογική εξήγηση και αποδίδεται στο μέγιστο κόμπλεξ που διακατέχει τους γαύρους, όλοι μας παραδεχτήκαμε πως αυτή η νίκη θα μείνει στην ιστορία. Λόγω της αγωνιστικής διαφοράς που υπήρχε,λόγω του -8 ένα λεπτό πριν την λήξη, λόγω του επιβλητικού καρφώματος ακριβώς στο μηδέν. Το κάρφωμα του Μπατίστα είναι δεδομένο πως κι αυτό θα μείνει στην ιστορία. Θα έχουμε να λέμε για αυτήν την νίκη, θα έχουν να λένε για αυτήν την ήττα.

Να το κατατάξω ακριβώς σε top νικών νομίζω είναι λίγο άχαρο και άδικο, αλλά σίγουρα είναι μέσα στις μεγαλύτερες και μπαίνει δίπλα στο πάρτι του '99 (μακράν η νο1 στιγμή), στην πρόκριση στο Σπόρτινγκ, στις 30αρες του Σεφ, στο Βερολίνο κτλ κτλ

Αν σώνει και καλά, θέλετε να την κατατάξετε απλά σκεφτείτε σε ποια από όλες αυτές τις νίκες πανηγυρίσατε περισσότερο..

ΥΓ: Η νίκη αυτή μας έδωσε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε έναν τίτλο και την ψυχολογία για την συνέχεια, όπως και την πίστωση χρόνου που θα ήθελε όλη η ομάδα. Μακάρι όμως αυτή η νίκη να λειτουργήσει και ως αφορμή να γεμίσει περισσότερο το ρόστερ, στην θέση 3 και 5 όπως πολλοί λένε πως έχουμε αδυναμίες.

ΥΓ2: Προφανώς και σε κάποια σημεία η ομάδα έβγαζε προς τα έξω το...αναμενόμενο. Ότι δηλαδή δεν είχε αυτοματισμούς και ικανότητα να εφαρμόσει το πλάνο του προπονητή. Αυτό είναι λογικό, αφού μιλάμε ακόμη για μια ανέτοιμη ομάδα. Αυτό όμως που γουστάραμε ήταν πως είδαμε ψυχή από όσους μπήκαν στο παρκέ και αυτό μόνο αισιοδοξία μπορεί να μας γεμίζει για την συνέχεια.

Σχόλια

  1. Δημοσθένης10/10/14 3:22 μ.μ.

    ομως με ενα μας φιλι Mr.Bean μου γίνεταιιιιιιιι γίνεταιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι μονο αυτο ΑΛΛΑ πρεπει να ποσταρεις τα αρθρα κατι γνωστων γαυρωειδων (Μαγουλας, Μελαγιες) που οχι μονο δε σκουζουν για γκρι κτλ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου