Έκανε μπαμ στον Βύρωνα!


Πολύ μεγάλο διπλό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ σήμερα στον Βύρωνα στην πρεμιέρα του πρωταθήματος. Τα κορίτσια μας επιβλήθηκαν του Αθηναϊκού με 55-71 και με αυτό το αποτέλεσμα εντυπωσίασαν πολύ κόσμο...ακόμη και εμάς.


Μετά τον αποκλεισμό από τον Κρόνο την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα με πλήρη σύνθεση (αφού φτάσαμε σε συμφωνία με την Μαρτζινεάν) έδειξε πως έχει δυνατότητες για κάτι καλό φέτος κι ας είχαμε πολλές αλλαγές στο τμήμα το καλοκαίρι.

Αυτό το διπλό είναι ακόμη πιο σημαντικό, αν σκεφτεί κανείς πως από το 2ο λεπτό της αναμέτρησης το βαρόμετρο της ομάδας, η Καλέτζου τέθηκε νοκ άουτ λόγω προβλήματος στην μέση.

Κορυφαίες οι Όλιβερ και Εϊβερι.

Δεκάλεπτα: 10-21, 26-38, 44-50, 55-71

Αθηναϊκός (Κεραμιδάς): Λουκάτου 9 (1), Κωστάκη 18 (1), Μαγαλιού 5, Βλάνη 3 (1), Παντέλη 12, Χριστινάκη, Ιωαννίδου, Χρονοπούλου, Αλεξανδρη, Καραμπάτσα, Νίξινα , Ραντούνοβιτς 8.

Παναθηναϊκός (Πρέκας): Αυτζή 7 (1), Εϊβερι 17 (5), Κόνιαλη 2, Καλέντζου , Σλούκα 16 (2), Κυριακοπούλου 2, Γλυνιαδάκη 2, Ολιβερ 25.

ΥΓ: Εντύπωση προκαλεί που κανένα από τα μεγάλα Παναθηναϊκά sites (Πράσινα Νέα, Λεωφόρος) δεν είχε ούτε κάλυψη αυτού του σημαντικού ματς, ούτε καν ενημέρωση για το αποτέλεσμα ...2 ώρες μετά! Ακόμη ένα παράδειγμα για το πόσο αναγκαίο είναι να δημιουργηθεί ένα Παναθηναϊκό ενημερωτικό site που θα ενημερώνει άμεσα με εικόνα και ήχο τον κόσμο του Συλλόγου για όλα τα τμήματα.

Σχόλια

  1. Και μονο που βλέπω στην φωτό τον Διαμαντίδη....ότι και αν γίνει φετος μπορει να λυπηθώ ΑΛΛΑ δεν πρόκειται να ξεχάσω ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ το διαρκείας μου το πήρα ως όφειλα και θα είμαι ξανά μέσα στο ΟΑΚΑ να χειροκροτήσω και να στηρίξω την ομάδα μου..



    ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στήριξη στην ομάδα.


    Νέα αρχή , πρέπει να την στηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι υποχρεωση ολων να στηριξουν καθε τμημα του Π.Α.Ο. και ειδικα το τμημα του μπασκετ για ολες τις χαρες που μας εχει προσφερει. Καλη χρονια και καλα γαμησια στον γαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ!
    Και στο τελος παλι θα ΚΑΒΛΩΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου