Να στηρίξουμε την ομάδα, να αντέξουμε την αλλαγή!


Πρεμιέρα για το πιο πετυχημένο τμήμα του Συλλόγου και ολόκληρου του Ελληνικού αθλητισμού απέναντι στον καλύτερο δυνατό αντίπαλο από πλευρά προϊστορίας. Τα ερωτηματικά -ίσως- πρώτη φορά είναι τόσα πολλά σχετικά με το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα φέτος και αυτό από μόνο του κάνει την χρονιά που έρχεται πολύ ιδιαίτερη.

Είναι δεδομένο πως την φετινή σαιζόν η κριτική θα είναι αρκετή όμως για καθοριστικό σημείο για μένα είναι εμείς οι ίδιοι να αντιληφθούμε τι συμβαίνει στο τμήμα, να κατανοήσουμε πράγματα και να μην εθελοτυφλούμε λόγω...φανέλας.

Δεν θα το παίξω παπατζής. Φέτος, φοβάμαι μην πέσει το ταβάνι απότομα πολύ περισσότερο και από την πρώτη χρονιά στην μετα-Ζοτς εποχή που μόλις δύο παίκτες είχαν απομείνει στο καράβι. Το φοβάμαι και θεωρώ ψιλοσίγουρο πως θα βιώσουμε στο ΟΑΚΑ σκηνές που θα έχουμε χρόνια να ζήσουμε (ίσως κάποιοι ούτε τα θυμούνται).

Η ομάδα φτιάχτηκε το καλοκαίρι με σκοπό ...να χτιστεί μια νέα ομάδα. Αυτό απαιτεί χρόνο και αναπόφευκτα, κακά αποτελέσματα. Όταν ο Διαμαντίδης μιλούσε για στόχους που προσδιοριζόντουσαν σε πρόκριση στο Top16 πρέπει να καταλαβαίνετε πως φέτος δεν θα είναι όπως τα υπόλοιπα χρόνια.

Και κάπου εκεί κουμπώνει η μαγική λέξη "στήριξη". Αλλά προσέξτε. Δεν μιλάω μόνο για στήριξη του κόσμου, αλλά κυρίως της διοίκησης. Αν πιστεύει σε αυτό το πλάνο με τους νέους παίκτες, πρέπει να έχει τα άντερα και να το στηρίξει. Στα χαστούκια που -πιθανότατα- θα έρθουν να μην μπει στο ON η εύκολη λύση, του ηλεκτροσόκ με γρήγορες αλλαγές σε ρόστερ και πάγκο.

Όλοι έχουν ρίξει μέσω των δηλώσεων τους από το καλοκαίρι χαμηλά τον πήχη, οπότε κι εμείς πρέπει να...μυρίσουμε πραγματικότητα και να μην πετάμε σε...αστεράτα πράσινα συννεφάκια.

Η ζωή κάνει κύκλους, η ομάδα κάποτε θα έμπαινε σε διαδικασία χτισίματος από την αρχή όπως συμβαίνει πάντα στον αθλητισμό, ο Διαμαντίδης είναι στην δύση του και η νέα γενιά πρέπει να ζυμωθεί άμεσα ώστε να μπορέσει να αντέξει το βάρος της πιο ιστορικής φανέλας του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Εγώ το διαρκείας μου το πήρα ως όφειλα και θα είμαι ξανά μέσα στο ΟΑΚΑ να χειροκροτήσω και να στηρίξω την ομάδα μου..

ΥΓ: Για πρώτη φορά έχω στο μυαλό μου τόσο outsider εμάς απέναντι στον γαύρο. Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο ματς. Θα το δούμε. Αλλά αν χάσουν τώρα από εμάς στο άδειο ΟΑΚΑ και με τα όσα προβλήματα έχουμε, τότε καλύτερα να διαλύσουν το τμήμα μπάσκετ τους!

Σχόλια

  1. Σημαντικό "διπλό" στον Βύρωνα ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Με πρόλαβες για το υστερόγραφο ήθελα να το αναφέρω και εγώ. Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση το γεγονός αυτό το οποίο δεν είναι τωρινό αλλά είχε παρατηρηθεί και την περυσινή περίοδο.
    Πάλι καλά που υπήρχε live από ένα μπασκετικό σαιτ και έτσι μπορούσα να μάθω την εξέλιξη του σκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σε οσους ετρεξαν (ναι αυτοι οι πρεζακηδες, οι καταστροφεις) ωστε το τμημα να αγωνιστει κανονικα με ολα του τα οπλα!! Καλη χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου