Να'χα χίλια μάτια να σε βλέπω!


Σε μια μοναδική παράσταση με ένα απίστευτο κρεσέντο τριπόντων (18) ο Παναθηναϊκός έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ομάδες που θεωρούνται φαβορί για το Final 4 και νίκησε με απόλυτο τρόπο την Φενέρμπαχτσε του μεγάλου Ζοτς με 91-73!


Πριν το ματς σίγουρα κανείς μας δεν περίμενε να έχει αυτήν την εξέλιξη, αφού από το πρώτο δεκάλεπτο η διαφορά είχε ξεφύγει και η συνέχεια απλά ήταν ένα χορταστικό μπασκετικό θέαμα, που είχαμε καιρό να δούμε.

Εγώ απλά θα ήθελα να εστιάσω αλλού την προσοχή μου και να τονίσω πόσο πολύ μου άρεσε η μαχητικότητα που έβγαζαν οι παίκτες μας και το κυνήγι κάθε χαμένης μπαλιάς. Είναι διπλά θετικό σημάδι αυτό για την συνέχεια, αφού μην ξεχνάτε πως τώρα χτίζεται η νέα ομάδα και ακόμη είναι λογικό πολλά πράγματα να δουλεύονται και να ψάχνονται.

Η ουσία του πράγματος είναι πως κάναμε μια πολύ δυνατή νίκη βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά και η ομάδα θα παίζει τα επόμενα παιχνίδια με πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση.

ΥΓ: Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής οι περισσότεροι περιμέναμε πολύ χειρότερη την ομάδα. Και σήμερα μας εξέπληξε ευχάριστα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να λέμε μεγάλα λόγια για την συνέχεια. Στόχος είναι η πρόκριση στο Top 16 όπως είχε πει και ο Διαμαντίδης.

ΥΓ2: Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό, αλλά δυστυχώς δεν γέμισε.

ΥΓ3: Ομπράντοβιτς πόρομ πορόμ πομ πέρομ περόμ... γιατί δε γίνεται αλλιώς! Τον αναγκάσαμε να σηκωθεί, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να κάνει την κλασική κίνηση να μας δείξει τον πάγκο..

Σχόλια

  1. Καλη εμφανιση μετα απο καιρο με αντιπαλο ομαδα που επαιξε ταμπουρι (ως το 1-0). Βεβαια στην αμυνα παλι ειχαμε τα γνωστα προβληματα.


    Μπεργκ παιχταρα μου να εισαι παντα καλα σε χρειαζομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε ομαδαρα!! Βγαζει αυρα νικητη αυτη η ομαδα κατι που νομιζω δεν το ειχαμε τα τελευταια δυο χρονια. Μπραβο και στον Ιβανοβιτς φυσικα και για την ομαδα που φτιαχνει αλλα και για τις πολυ σωστες και μετρημενες δηλωσεις του ως τωρα.


    Ομπραντοβιτς πορομ πομ πομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο , η άμυνα δεν είχε μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει επιθετικός , πλην Μπεργκ που να πατάει την μεγάλη περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SAILOR YOUR FATHER31/10/14 5:32 π.μ.

    Πολύ θετικά τα σημάδια, ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το team .Το να βλέπω τον ΖΕΛΙΚΟ σε άλλο πάγκο με έχει ξενεροση πάρα πολύ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που την είδες την ασέβεια;
    Παναθηναϊκό μεγαλείο της Θύρας 13 λέγεται το χθεσινό.
    Απθέωση για τον ένα και μοναδικό
    και αναγνώριση του προπονητή που θα μας οδηγήσει ξανά εκεί που ανήκουμε νομοτελειακά
    Απλά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει ενα δικιο με την εννοια οτι ειναι σα να εξισωνουμε τον Ομπραντοβιτς με τον Ιβανοβιτς αλλα επειδη ο παναθηναικος κοσμος χρειαζεται βραδιες σαν τις χθεσινες προσωπικα το προσπερνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμία σχέση όμως.
    Αν το λέει σαν ρυθμός συθήματος τι να πρωτοπώ... ότι πχ λέμε Διαμαντίδης οεοεοε και είχε ακουστεί και ένα επικό Πεδουλάκης οεοεοε ; ήταν ασέβεια λόγω ρυθμού προς τον ΔΔ δηλαδή;
    Αν το λέει επειδή ήταν αμέσως μετά πάλι είναι λάθος
    Δεν έχουμε Αλβέρτη στον πάγκο να φωνάζουμε φέρτον πάλι πίσω Γιαννακόπουλε τον Ζοτς
    Νομίζω το καταλαβαίνουμε αυτό
    Και για σκεφτείτε πώς θα αισθανόταν ο Ιβάνοβιτς με το να αποθεώνουμε μονο τον Ζοτς
    και αυτόν να τον έχουμε αναλώσιμο αν και έφοσον αλλάξει κάτι δραστικά και γυρίσει ο Σέρβος;
    Λίγη σοβαρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ερώτηση για το πως ένιωσε όταν άκουσε το όνομά του από τις κερκίδες: «Όχι, δεν άκουσα το όνομά μου "Ομπράντοβιτς" φώναζαν και του άξιζε γιατί είναι ένας μύθος, είναι μύθος γι' αυτή την ομάδα και πολλά οφείλονται σε αυτόν. Ακόμα και μνημείο να του σήκωναν θα το άξιζε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν αλλάζει κάτι σε αυτά που λεω η δήλωση του κοουτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου