Μήπως ήρθε η ώρα να ψάξουμε να βρούμε την λύση;


Η εικόνα παίκτες με πράσινα να διαμαρτύρονται δικαίως σε έναν διαιτητή που αλλοιώνει αποτελέσματα πλέον έχει γίνει συνήθεια. Η αντίδραση των ΜΜΕ που καλύπτουν "χειρουργεία" και βγάζουν τον κόσμο του Συλλόγου τρελό, έχει γίνει συνήθεια. Οι ανακοινώσεις (με όλους τους τόνους, με όλους τους τρόπους) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά των διαιτητων και της διαφθοράς του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχει γίνει συνήθεια. Η προκλητική συμπεριφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός που βγάζει όλο τον κόσμο τρελό μετά από διαιτητικά δώρα έχει γίνει κι αυτή συνήθεια. Τα αναθέματα του κόσμου έχουν γίνει κι αυτά μια συνήθεια.


Από το 1996 δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει αλλοιωθεί με την εξαφάνιση ιστορικών ομάδων, το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει υποστεί ανεπάληλους βιασμούς, ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει τα πάντα(;) και το μόνο που δεν αλλάζει είναι ο πρωταθλητής και ο μόνιμα ευνοημένος αυτής της αρρωστημένης κατάστασης.

Δεν θα το παίξω εξυπνάκιας, ούτε αντιδραστικός που θα μειώσει τα όσα βγάζει στην φόρα ο Αλαφούζος. Απλώς θα τονίσω το γεγονός που βιώνουμε ακόμη μια Δευτέρα.

Η κατάσταση μένει ίδια και ο Παναθηναϊκός κακομεταχειρίζεται. Γενιές μεγαλώνουν, περνάνε κι όμως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι θύμα βιασμού. Ή αν θέλετε να σας το πιο πιο κομψά... Έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε να μας ΓΑΜΑΝΕ τον Συλλογο. Ακόμη κι εγώ πλέον δεν τσαντίζομαι όπως παλιά. Αρκούμαι να τονίζω το πρόβλημα και να μην εστιάζω στην εύρεση μιας λύσης. Και αυτό είναι που με εξοργίζει περισσότερο.

Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η λύση. Είπε ο Αλαφούζος να αντιδράσει η Κυβέρνηση. Όταν είσαι υποανάπτικτη χώρα (και αυτό δεν είναι ανθελληνικό σχόλιο αλλά μια πραγματικότητα) δεν σε ενδιαφέρουν τομείς όπως η παιδεία, η υγεία και ο αθλητισμός. Σε ενδιαφέρει μόνο η κονόμα και η λεζάντα. Δεν πρόκειται καμία Κυβέρνηση να επέμβει γιατί αυτό συμφέρει στην τελική και την ίδια.

Οι αποκαλύψεις που γίνονται μέσω του ΣΚΑΪ δεν έχουν φέρει χειροπιαστά αποτελέσματα. Πριν 2 χρόνια μετά το ματς στο Καραϊσκάκη πάλι ο Γ.Αλαφούζος μιλούσε για εξελίξεις δικαστικές κτλ κτλ. Ακόμη στο ίδιο σημείο είμαστε.

Ο Ολυμπιακός ελέγχει και στήνει τα πάντα ό,τι ώρα και όπως θέλει. Το ξέρουν όλοι αυτό και είναι δεδομένο. Να το φωνάζουμε δεν έχει νόημα, όταν δεν έχουμε την λύση.

Ποια είναι αυτή; Ίσως να μπεις κι εσύ στα σκατά, ίσως να υπερνικήσεις διαιτησίες σπαταλώντας πολλαπλάσια του λογικού λεφτά...

Δεν ξέρω... πάντως έτσι δεν προχωράμε και με μαθηματική ακρίβεια όταν θέλουν να μας ξαναστήσουν θα το κάνουν και πάλι εμείς θα λέμε τα ίδια...

Σχόλια

  1. http://sanogiaprobata.blogspot.gr/2014/10/akoma-dinei-foul.html

    και σε youtube
    https://www.youtube.com/watch?v=MqUeykpqUtM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέναλτι ΜΑΡΣ στον Καρέλη έπνιξε ο Καλογερόπουλος
    https://www.facebook.com/video.php?v=1503516916586458&set=vb.100007844911141&type=2&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Zafeiris Mouskas27/10/14 9:41 μ.μ.

    ''Ο Κώστας Γκόντζος αγνοεί τις φωνές του Παναθηναϊκού και αναδεικνύει στον SportDog το πραγματικό και θλιβερό συμπέρασμα από την ήττα που γνώρισε από τον αιώνιο αντίπαλο.''

    Ξεσαλώσανε τα τσουτσέκια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικιο εχει. Ολοι οι βαρδοτσατσοι (ονοματα δε λεμε, συνειδήσεις δεν θιγουμε) τον μισουν θανασιμα! Φερτε πισω τον Πεσειρο ρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει καμία όρεξη.. . Ο Παναθηναικός στα χέρια του Αλαφούζου και των παλαμάκιδων έχει μικρύνει επικίνδυνα..Μου θυμίζει έντονα τακτικές της Αεκ πριν έρθει η ολική κατάρρευση.. Παίζουμε στην ΕΥρώπη για να πάρουμε τα 50.000 χιλιάρικα από καμια ισοπαλία..μεταγραφές μανατζαρέων και γενικά ..οτι κάτσει ..και είναι φτηνό έχει καλό.. Να κερδίσουμε κανένα ντέρμπι μπας..και βγάλουμε λίγο το κεφάλι μας λίγο πιο ψηλά..που εχει συνηθίσει πλέον τις ηττες απο τις μικρές ομάδες..τις ηττες στην Ευρώπη...Τι ειναι αυτά μωρε..? Ηρωες οσοι κάνουμε άκομα σχόλια...γι αυτο που βλέπουμε και φέτος..

    Δεν υπάρχει κανένα όραμα και καμία ελπίδα για κάτι καλύτερο με αυτή την διοικηση ΑΛαφούζου. Απλά περισσότερες πικρες στεναχωριά να βλέπεις τον Παναθηναικό έτσι..Εκει που περιμέναμε να πάει η ομάδα καλύτερα πέρυσι την άφησαν γυμνή και την κάνανε ακόμα χειρότερη. Ο πόλεμος της παράγκας είναι ανέκδοτο μπας και το πιστέψει κανενας αφελής..Ο Αλαφούζος δεν ενδιαφερεται ΚΑΘΟΛΟΥ. Λετε οτι θέλετε..


    Τι να πεις για το ματς του Ολυμπιακού.. ? Σωστά κατέβασε την ομάδα ο ΑΝαστασίου να πάρει το Χ . Αφού η ομάδα τόσο μπορεί σε αυτή τη φάση. Κακά τα ψέμματα παίζαμε χωρις φορ..και απλά με μαχητική ψυχή.. ( νέο σλόγκαν ) ...Και οι διατητές το χαβά τους..μας κλέψανε έστω και την ισοπαλία που αξίζαμε..Να κάτσεις να σχολιάσεις αγωνιστικά για τον Μπουι και τους παίχτες που δε μπορούν να κάνουνε κοντρολ...? Για τον Πέτριτς..? Τι να πεις..μονο με τον Φορναρόλι συγκρίνεται..Για το οτι δεν έχουμε δεξι μπακ..? Γιατι ακριβώς..Μια θλίψη μεγαλη βγάζει αυτή η ομάδα για αυτό που κάποτε ήταν ..


    Λυπάμαι αλλά αυτός δεν είναι ο Παναθηναικος που θέλω..Οσοι γουστάρουνε έτσι την ομάδα σε αυτά τα χαλιά και με αυτη την διοικηση ..είναι αυτοί που είναι συνένοχοι και τα προκάλεσαν...


    Ο Αλαφούζος..εχει να αντιπαράταξει σε όλο αυτό λίγο ακόμα κλάμμα για το θεαθήναι..Ε όσοι τον πιστεύουνε χαλάλι τους..ο σημερινός Παναθηναικός ελπίζω να αισθάνονται δικαιώμενοι..


    Αν δε χτίσεις ομάδα δυνατή και περιμένεις απλά την μοίρα σου..μπας και σε παίξουνε οι διαιτητές σωστά..μπας και δε ξερω εγω αγιάσει ο Μαρινάκης και ο Σαρρής..Αυτά θα βλέπουμε..Κουράγιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρατηρώ μια μονομέρεια απο την πλευρά σου προς την διοίκηση Αλαφούζου λες και μόνο αυτή φταίει για τα όσα έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό, λες και αυτή έχει αναλάβει το τιμόνι εδώ και 30 χρόνια.
    Τα λάθη του Αλαφούζου πολλά και ποικίλα στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στο θέμα της παράγκας. Όμως είναι ο μόνος που τα τελευταία χρόνια έβγαλε κάποια πράγματα στην φόρα. Δυστυχώς άλλοι με το τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό στάτους το άφησαν να γιγαντωθεί και δεν έκαναν τίποτα για να ανακόψουν την πορεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα εχουμε ξαναπεί ..και πραγματικά δεν έχει νόημα η επάναληψη για το παρελθόν..Θα σου πω μόνο οτι σε λίγο καιρό έχουμε Δεκέμβρη 2015. Και αυτοί που ήταν 30 χρόνια όπως αναφέρεσαι φύγανε το Σεπτέμβριο του 2011 ή μάλλον πιο σωστα τους διώξανε( μαζι με τους άλλους που λάκησαν). Αν εσυ θες να αναλώνεσαι για το τι εγινε το 1996 το 2000.. το 2004 το 2008 ή το 2011 είναι δικαιώμα σου..αλλά η σημερινή διοικηση σε λίγο καιρό κλείνει επίσημα τριετία και η ομάδα βγάζει μια θλίψη και μια μιζέρια. Φουλ της μετριότητας στα πάντα.. Μέτριο ποδοσφαιρο ..μέτριοι παίκτες.,


    Και ακόμα και αυτό που λες οτι ειναι ο μονος που τα βγάζε στη φόρα..είναι λάθος..Έχουνε ξαναβγει στη φορά πολλά και μας έχουνε αδικήσει πολύ περισσότερο από οτι πχ τα τελευταια 2 χρόνια..και τότε είμασταν πολύ ανώτεροι αγωνιστικά.. Τώρα έρχεται και μας κερδίζει ο Οφη και η Καλλονή και μας κοντράρει η Λειβαδιά..Για την Ευρώπη τι να πούμε..για την Αιντχοβεν..που πέταξε για πλάκα δυο γκολ .. ? Για το Εστοριλ ; Για τη Μάριμπορ..; Για τα αρνητικά ρεκορ..Η εικόνα αυτή προσωπικά με ξεπερνάει..Πραγματικά κακως έκανα σχόλιο ..Θα περιμένω μπας και κερδίσουμε κανεναν αγωνα γιατι η χαρα και η νικη αγνοειται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. την..Αιντχοβεν..οτι να ναι..Την Στανταρ Λιεγης ηθελα να γραψω( που βολοδερνει στο πρωταθλημα της)..Τελοσπαντων πικρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να 'τος και ο Βαγγελης... εξαφανιστηκες τις τελευταιες μερες... και φυσικα για τα οργια που εγιναν παλι τιποτα... κλασσικα... 4-4-2. Το οτι αυτο που ζουμε τοσα χρονια ειναι αποτελεσμα της ανυπαρξιας των Βαρδ ξεχναει να μας το πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ ρε Νίκο , δεν μας φτάνουν όλα τα υπόλοιπα (χρέος , τραυματισμοί παικτών , διατησία , ανυπόληπτη πολιτεία ) έχουμε και τους πεμπτοφαλαγγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Marinos Theofilopoulos28/10/14 6:51 μ.μ.

    οταν θα γραφεις καποια πραγματα, θα τα γραφεις και σωστα τζιγγεροπουλε οκ? δεν εφυγε η αγαπημενη σου οικογενεια το 2011 απο την ομαδα....ισα ισα που εδιωξε ΠΑΤΕΡΑ με τον γνωστο τροπο απο διοικηση και ανελαβε το πρωτο απο τα δυο πουλεν της....(ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΟΝΤΙΚΑΣ) κοψε τις μαλακιες λοιπον και πες πραγματα που εχουν συμβει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαχα νατος παλι..Παλι καλα που ειστε και εσεις και με κανετε να γελω.Να απαντησω με τον ιδιο τροπο.. Οφρανο του πατερα που σε υιοθετησε ο Αλαφουζος κτλ κτλ ? Μετα να με βρισεις χμ ? Κατι τετοιο δεν εχεις στο μυαλο σου ?
    Τον Πατέρα ποιον τον έδιωξε..μωρε ? Τελικα που ειναι ο καπετανιός των ονείρων ? Ειναι ωρα ακόμα..η ακόμα έχουμε χρόνο.. ? Γιατι ο ιδιος κατι δηλωσε πως εφυγε..επειδη καποιοι σε εναν αγώνα κάνεναν ντου..Α και για τις εφημερίδες..Η μια έκλεισε..Η άλλη γλυφει καθημερινα Αλαφούζο..Γιατι δεν επιστρεφει ο καπετάνιος..?

    Ο Γόντικας..το ιδρυτικό μέλος της Συμμαχίας..μαζί με κατι δημοσιογραφακια του Σκαι και δε ξερω εγω ποιον άλλον..Ο Γοντικας που ο Αλαφουζος τον εβαλε..να ειναι προεδρευων αντιπροεδρος..
    Για την ταμπακερα τιποτα ετσι ? Τα ιδια και τα ιδια.. Και σε καθε περιπτωση..εσυ εχεις βαρδια..καθηκοντων σημερα ποιος λεει κατι αρνητικο για τον Αλαφούζο την προεδραρα..?
    Ωραια ολα αυτα ελπιζω να σε εκαναν χαρουμενο..Πηρες κοκκαλακι απο εμενα.Αντε σε κανα χρονο παλι.Παλι καλα που υπαρχετε και εχω με κατι να ασχολουμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το παρελθόν που εσύ το θεωρείς αναλώσιμο είναι διδακτικό γιατί μας δείχνει για ποιόν λόγο φτάσαμε μέχρι εδώ,και γιατί καλώς η κακώς η παράγκα δεν ξεκίνησε το 2012 αλλά το 1996 όταν στο τιμόνι βρισκόταν η οικογένεια Βαρδινογιάννη.
    Για θύμισε μου ποια ήταν η αντίδραση του προηγούμενου διοικητικού καθεστώτος σε διάφορες αδικίες σε σχέση με την περίοδο Αλαφούζου για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης.
    Α και κάτι ακόμα για να είμαστε σωστοί, οι "παρκαρισμένες" μετοχές δεν σημαίνουν παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Άλλωστε είναι γνωστό από ποια πλευρά ήταν τα μέλη που είχαν παραιτηθεί μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τον κίνδυνο Πρωτοδικείου, και όχι τότε δεν υπήρχε Αλαφούζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ουτε καν, ο Baggelis γαυρος ειναι και ακολουθει πιστα τα nonpaper του καραπαπαρα και του Σαββα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σου αρέσει πάντως να μεταφέρεις την κουβέντα εκεί που επιθυμείς. Αυτό όμως μπορώ να το κάνω πολύ εύκολα και εγώ..Οπότε σε ρωτώ λοιπόν εφόσον η παράγκα ειναι δεδομένο πως υπήρχε και παλιότερα γιατι οι οπαδοί δε στηριζαν όσο πρέπει την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια που με αγωνιστικά κριτήρια ήταν πολύ ανωτερη της σημερινής ; Και γιατι σε κάθε περιπτωση αφου αρέσκεσαι στο παρελθον και το κυριώς προβλημα που υπηρχε επι Τζιγγερ ηταν οτι δεν κατάφερε ποτέ να διαλύσει την παράγκα του Κοκκάλη δε του δώθηκε αντιστοιχο συγχωροχάρτι όπως δίνεται τώρα απλόχερα στον Αλαφούζο ;
    Γιατι και πολύ περισσότερα λεφτά έβαλε και στο κάτω κάτω ποτέ δε ζήτησε να γίνει έρανος για την ομάδα . Ούτε έβγαλε ποτέ ανακοίνωση συγγνώμη αλλά η ομάδα μας για οικονομικούς λόγους δε καταφερε να συμμετάσχει στις Ευρωπαικές διοργανώσεις..
    Αλλά πάνω από όλα γιατι η μερίδα οπαδών που τώρα σε πολύ χειροτερες ήττες σε αρνητικά ρεκορ ..σταζει μελι για τον Αλαφούζο ενώ για τον Τζίγγερ..επειδη δε καταφερναμε καθε χρονο να περασουμε τουλάχιστον στις 16 καλυτερες ομαδες υπήρξε τετοια γκρίνια εναντιον της διοικησης ? Τα γιατι ειναι παρα πολλά και μπορώ πολύ εύκολα να μεταφέρω και εγω την κουβεντα οπως θελω.
    Και επειδή όμως εγώ απαντω..και δε πετάω τη μπάλα στην εξέδρα. Εγω συμφωνω πως η αντιδραση του Τζίγγερ ήταν μικροτερη απο το μεγεθος του και εξ ολοκληρου λανθασμενη. Εσυ ομως δε λες το ιδιο για τον Αλαφούζο αλλα λες απλα κανει λαθη..θα γινει καλυτερος..Δηλαδη οσα κατηγουρατε τοτε για τους Τζιγγερολαγνους ( που οντως υπηρχαν ) . Αλλα αυτο ακριβως κανατε μερικοι τώρα.


    Και ξαναρωτω μπας και απαντήσεις..Γιατι ΔΕΝ απαντησες.
    Γιατι ο Αλαφούζος δε δεχεται καμια κριτική ..για το γεγονος οτι εχει καταφερει ενα μεγαλειωδες ΤΙΠΟΤΑ τρια χρονια ως προεδρος της ομαδας αναφορικα με το θεμα της παραγκας ???


    Γιατι τελοσπαντων στις ηττες με μικρες ομαδες οπως ολες αυτες που ανεφερα προηγουμενως..παντα εφευρισκονται δικαιολογιες ?? Εκτος αν πιστευεις..οτι η ηττα με τον Οφη εγινε λογο διαιτησιας...η ηττα με την Εστοριλ και την Μαριμπορ.. Γιατι ναι με τον Ολυμπιακο σαφως και συμφωνω..αλλα με τους μικρούς τι γινεται...


    Θεωρεις δηλαδη οτι το μεγαλο προβλημα..για να παρει αυτη η ομαδα περιορισμενων δυνατοτητων πρωταθλημα..ειναι η διαιτησια...? Ε οχι φιλε μου δεν ειναι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ υπαρχουνε 4-5 βασικα προβληματα πριν απο αυτο..Μακαρι να μας εφταιγε μονο η διαιτησια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μήπως , αυτό που γράφεις , και είναι σοβαρή υπόνοια για το τι υποστηρίζει , θα ήταν καλό ο Πρες να το ψάξει , γιατί ο Παράς κάνει πολιτική , σφόδρα εναντίον του Παναθηναικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο αλαφουζος οτι μπορει κανει, το θεμα ειναι γιατι δεν αντιδραει ο κοσμος. θα μου πειτε πως? απλα κανοντας φασαρια, ειτε σε εισαγωγικα ειτε χωρις αυτα. δυστυχως μικραινουμε πολυ σαν ομαδα, και δεεν βλεπω διαθεση αντιδρασης. ουτε καν μια ανακοινωση απο τους οργανωμενους. σημ. ειμαι και εγω ενας απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η σημερινή εκπομπή της Θύρας 13:

    http://www.mediafire.com/download/6mniep3xvgr7yu1/Gate+13+-+Dynata+Kai+Panathinaika+%28ekpompi_2014-10-28%29.mp3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν είναι θέμα ανακοινώσεων. Έχουν βγει χίλιες ανακοινώσεις πάνω στο θέμα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι από εκεί. Κια οι τυφλοί έχουν δει. Ανακοίνωση της Θύρας 13 βγαίνει όταν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να σχολιαστεί, βλ. θέμα Τσακαντίνα, διαρκείας κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ φίλε λες ότι μικρύναμε. Το λες χωρίς να σκεφτείς ,
    ότι τώρα , σήμερα , σαν ποδοσφαιρική ομάδα έχουμε έδρα στο δικό μας γήπεδο , την
    Λεωφόρο μας , έχουμε μια μάζα πιστών φιλάθλων , την Παναθηναϊκή Συμμαχία και
    δικό μας προπονητικό κέντρο στο Κορωπί.



    Αν το 2012 , που έφυγε ο Βαρδινογιάννης από τον Παναθηναϊκό
    , μας έδιωχνε από το προπονητικό της Παιανίας , γιατί είναι δικό του και δεν μας
    γούσταρε , στο ΟΑΚΑ μας ζητούσαν νοίκι που δεν έβγαινε από την προσέλευση των
    φιλάθλων , ή από την επιτροπή σωτηρίας , η Λεωφόρος βάσει νόμου περί Διπλής Ανάπλασης
    κατεδαφίζονταν και δεν υπήρχε η μάζα των πιστών οπαδών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας
    , τότε τι θα έλεγες , ότι μεγαλώσαμε;



    Από ποιόν θα γίνονταν τότε οι μεταγραφές; Από τον Φούφουτο;



    Να λέμε ευτυχώς που δεν χαθήκαμε , βρέθηκε ο Αλαφούζος και
    μπήκε μπροστά και προχωράμε. Είναι τα πράγματα ιδανικά;



    Προφανώς όχι , αλλά προσπαθεί να αλλάξει τις καταστάσεις.
    Κάνει μεταγραφές με όσα λεφτά έχει και προωθεί ταλέντα από τις Ακαδημίες. Προσωπικά
    , θεωρώ ότι αν καταφέρει και κάνει σύνολο
    ομάδας αυτούσιο , επανδρωμένο από νέους των Ακαδημιών , θα έχει πετύχει , ότι πέτυχε
    ο Ερυθρός Αστέρας στην Γιουγκοσλαβία πριν 40 χρόνια κατακτώντας πρωταθλήματα
    και διακρίσεις , χωρίς πανάκριβους ξένους παίκτες , στηριζόμενος σε δικά του
    παιδιά. Αλλά το όλο θέμα θέλει πολύ οργάνωση , πίστη στο πλάνο και καλούς
    κυνηγούς ταλέντων. Αν όλα αυτά γίνουν τότε οι μεταγραφές ξένων παικτών στον Παναθηναϊκό
    τα επόμενα χρόνια , θα είναι ελάχιστες.



    Πιστεύω πολύ σε αυτό το πλάνο και θεωρώ ότι ο Αλαφούζος θα
    φτιάξει σε λίγα χρόνια ομάδα που θα πετάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να σου αντιστρέψω το ερώτημα ποιες ήταν οι κινήσεις που έκανε η οικογένεια για να
    φέρει τον κόσμο κοντά της.Βγάζω έξω τους οργανωμένους οι οποίοι είχανε κόντρα με τους Βαρδινογιάννηδες, αναφέρομαι στον υπόλοιπο κόσμο.
    Επίσης επί των ημερών της δημιουργήθηκε η παράγκα, επαναλαμβάνω και πάλι μιλάμε για μια οικογένεια που στις υπόλοιπες επιχειρήσεις της δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, εφόσον οι ίδιοι έβλεπαν τον Παναθηναϊκό ως επιχείρηση, άρα ποιο συγχωροχάρτι να τους δώσεις όταν δεν βλέπεις κάποιες κινήσεις απο την μεριά τους.
    Επίσης κάνεις ένα λάθος συγκρίνεις τις δύο διοικητικές καταστάσεις χωρίς να εξετάσεις τις παραμέτρους. Ο "Τζίγκερ" ανέλαβε το τιμόνι της ΠΑΕ απο τον θείο του σε εντελώς διαφορετικές καταστάσεις οικονομικές κυρίως, ο δε Αλαφούζος ανέλαβε μια καταχρεωμένη ΠΑΕ σε περίοδο κρίσης αφενός και με πολλά χρέη.

    Το ότι δεν έχει βγει κανα πανί σαν το αντίστοιχο "Τζίγκερ πούλα" δεν σημαίνει ότι δεν του ασκείται κριτική ακόμα και απο τους οργανωμένους. Μάλλον δεν είδες την τελευταία Γενική Συνέλευση της "Συμμαχίας" η δεν έχεις ακούσεις τις εκπομπές των οργανωμένων απο το ιντερνετικό ραδιόφωνο.
    Εγώ προσωπικά ούτε τζιγκερολάγνος,βγενοπουλολάγνος,πατερολάγνος πόσο μάλλον αλαφουζολάγνος είμαι. Στην τελική εγώ θέλω να βρεθεί ένας άνθρωπος ο οποίος θα έχει τα χρήματα και την διάθεση να κάνει τον Παναθηναϊκό ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ και δεν νομίζω με τα τωρινά δεδομένα ότι αυτός
    μπορεί να είναι ο Αλαφούζος.
    Όσον αφορά τα αγωνιστικά η διαιτησία δεν είναι δικαιολογία για τα πάντα αυτό είναι το μόνο σίγουρο, όπως και το γεγονός ότι υπάρχουν χτυπητές αδυναμίες στο έμψυχο υλικό της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να σε βγάλω απο την διαδικασία να μη κυνηγας φαντασματα. Εγω σου λεω πως ο Τζιγγερ συγκεκριμενα ηταν αδιαφορος για το ποδοσφαιρο και μπηκε επειδη του ειπανε απο την οικογένεια του ξερεις Γιαννη μαζι με την Avin σου δινουμε και τον Παναθηναικό . Και γι αυτο ποτε ο ιδιος περαν απο το να βαζει λεφτά δεν ασχοληθηκε και δε βγηκε ποτε μπροστα. Οποτε χωρις να εχω πει εγω ποτε..οτι ο Τζιγγερ εφερε τον κοσμο κοντα στην ομαδα δε μπορεις να με κατηγορεις για αυτό. Και σε καθε περιπτωση το προβλημα σχεσεων μεταξυ κοσμου Τζιγγερ δεν ηταν με τους κατοχους διαρκειας των κεντρικων θυρων..Εαν το πιστευεις αυτο αυταπατάσαι.


    Ποιες ηταν οι κινησεις του Αλαφούζου για να φερει κοντα στην ομάδα τον απλο Παναθηναικό..? ΜΗΔΕΝ . Ισα ισα σε καθε ευκαιρια που του δίνεται αυτός υπερθεματίζει παντοτε υπερ της μειοψηφιας που τον στηρίζει και την χρησιμοποιεί. Αυτους τοποθετησε στα Δ.Σ της συμμαχίας εναν απο αυτους βαφτισε και συμβολο επικοινωνιας . Δεν εχει καταφερει σε καμια περιπτωση να πεισει τον απλο Παναθηναικο να συνισφερει στην Π.Σ γι αυτο και ειναι μονοι οσοι ειναι γραμμενοι τώρα. Ισα ισα οσοι γραφτηκαν ειναι για να παρουν πιο φτηνο διαρκείας απο τα club τους..Αντε και μερικοί που είπαν δεν εχω λεφτα πχ να πηγαινω στους αγωνες θα δώσω μερικα στη Συμμαχία για να βοηθησω την ομαδα..Αλλα σε καμια περιπτωση ο Αλαφουζος δεν εχει πεισει ουτε καν αναφερεται στον απλο οπαδο..Οποτε το οτι εκανε κ τι δεν εκανε ο Τζιγγερ..ειναι μια κουβεντα..που εγω πλεον την ονοματιζω παρενθοντολαγνεία...


    Και για ποια κριτική στον Αλαφούζο μιλάς.. ! ?!? Θα αστειευσαι..Δυστυχως εχω παρακολουθησει..τις σκληρες ερωτησεις της τελευταιας συνεντευξης και τα παλαμακια απο τους 50 - 100..Ας μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας..Αν ο Τζιγγερ ( μια π εχεις αδυναμια ) εκανε ανοιχτη συνεντευξη εχοντας φτασει την ομαδα στην 100η θεση στην Ευρωπης και χανοντας απο το παζαρι του Εστοριλ ...θα τον ειχανε σκοτώσει . Αυτο το λεει ολα. Σε παρακαλω δηλαδη φαινεσαι εξυπνο ατομο..μη προσβαλεις και την δικη σου νοημοσυνη λεγοντας οτι ..γινεται κριτικη στον Αλαφουζο..Χαιδεμα και παλαμακι..


    Για το να βρεθει ενας ανθρωπος συμφωνω και επαυξάνω . Αυτός δεν ειναι ο Αλαφούζος πρέπει να φύγει τελος. δε προσφερει τιποτα στον Παναθηναικο . Μονο ο ιδιος κερδίζει απο αυτη την ιστορια.Χαιρομαι λοιπον που συμφωνα στα δυο τελευταια που ειπες.Καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φαντάσματα προσωπικά δεν κυνηγώ και προς θεού δεν κατηγόρησα κανέναν ερωτήσεις έθεσα. Χαίρομαι που συμφωνείς ότι ο Τζίγκερ αποδείχτηκε αδιάφορος για το ποδόσφαιρο και ότι ουσιαστικά τον έβαλαν με το ζόρι να αναλάβει την ΠΑΕ, δυστυχώς αποδείχτηκε με πολλούς τρόπους.
    Το ότι δεν έχει καταφέρει η "Συμμαχία" να προσελκύσει τον κόσμο που θα μπορούσε και θα έπρεπε φαίνεται απο τα νούμερα, αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι ενιαίο πράγμα οπότε ο καθένας για τους δικούς του λόγους αποφασίζει εάν θα μπει η όχι.
    Εγώ έχω διαφορετική άποψη για το εάν γίνεται η όχι κριτική στον Αλαφούζο γενικότερα, πάντως ο Τζίγκερ ανοιχτή συνέντευξη τύπου δεν νομίζω ότι θα έκανε ποτέ. Δεν είναι θέμα αδυναμίας προς τον Τζίγκερ, είναι θέμα απαιτήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου