Ντροπή!


Ο χειρότερος φετινός Παναθηναϊκός πήγε για τουρισμό στην Πορτογαλία και έχασε από μια αστεία ομάδα σε ένα άδειο γήπεδο με 2-0.  Με αυτήν την ήττα πλέον από την δεύτερη αγωνιστική κυνηγάμε ένα θαύμα και συγκεκριμένα αυτό του 2008 όπου και τότε είχαμε δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς. Αλλά με τι ψυχολογία να μιλήσουμε για πρόκριση, όταν σήμερα...απολαύσαμε ένα σύνολο παικτών που είτε βαριόντουσαν, είτε είχαν πάρει στην πλάκα το ματς αυτό;

Άλλοι περπατάγανε, άλλοι παίζανε πασούλες στην άμυνα, άλλοι δεν μπορούσαν να την δώσουν στα δύο μέτρα, άλλοι μαρκάρανε τον...αέρα και άλλοι δεν μπορούσαν ούτε με αντίπαλο τα δίχτυα να σημειώσουν γκολ. Αυτή ήταν η σημερινή -και με διαφορά χειρότερη φετινή- εμφάνιση όσων αγωνίστηκαν. Και ειδικά για αυτήν την εμφάνιση ο Γ.Αναστασίου πρέπει να κάνει μια σοβαρή συζήτηση στα αποδυτήρια και να κόψει παίκτες που απλά δείχνουν πως δεν μπορούν ή δεν θέλουν (βλ.Πέτριτς).

Σήμερα περίμενα να δω άλλα πράγματα και είδα ένα συνονθύλευμα παικτών που...βιάσαν την ιστορία του Συλλόγου στην Ευρώπη χάνοντας από μια ομάδα που ήταν... ικανή να κάνει τα βασικά και να εκμεταλλευτεί τα δώρα μας στην άμυνα.

Δεν ενημερώσαν τους παίκτες μας πως την Κυριακή δεν έχει ματς για να τα δώσουν όλα; Ή τουλάχιστον να παίξουν με περισσότερο ψυχή και συγκέντρωση ρε πούστη μου.

Δέχομαι την ήττα από μια καλύτερη ομάδα (βλ. Ντιναμό), δέχομαι την ήττα από ατυχίες (βλ. Σταντάρ). Αλλά ρε πούστη μου δεν μπορώ να δεχτώ την ήττα όταν κατεβαίνετε λες και πάτε για εκδρομούλα, την ώρα που παίζεται μια Ευρωπαϊκή πρόκριση που τόσο έχει ανάγκη ο Σύλλογος για την ιστορία του.

ΣΤΡΩΣΤΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ.
ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΕΤΟΙΜΟ.

Έχετε αποδείξει πως σέβεστε την φανέλα πολύ περισσότερο από άλλες ομάδες μας στο παρελθόν. Σήμερα δεν το δείξατε ούτε στο ελάχιστο...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Σχόλια

  1. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ
    Γελαγαμε εχτες για τα γκολ που ετρωγε ο ολυμπιακος..τρωμε και εμεις..πάλι αστεία γκολ..Παει ο Παναθηναικος που ξεραμε της Ευρωπης..τετελεσται..

    Με τετοιες προυποθεσεις εβγαινε η ΑΕΚ στην Ευρωπη. Να παρουμε τα οποια λεφτα και καλα ειμαστε να πληρώνουμε τα στελέχη!!!
    -Ρε Γιάννη Αλαφούζο..
    αμα είναι να βγάζεις την ομάδα στην Ευρώπη και να χάνει από τον Εργοτέλη της Πορτογαλίας που πέρυσι στο Ουεφα,τερματισε τελευταιος στον ομιλο και τρώει 5 γκολ απο την Ριο Αβε..Άσε την ομάδα καλύτερα εκτος Ευρώπης ..Αλλά ξέρω πρέπει να βγάλουμε το πλεόνασμα..το 2017.
    Να τρώμε ένα ένα τα γκολ από την Ντιναμό στην έδρα μας και να μη μιλάει κανένας..
    Θα παραιτηθεί κανένας από την διοίκηση ή όλα καλά..ρε Γιάννη Αλαφούζο ποσο ακόμα θα μας ταλαιπωρείς ?ΦΥΓΕΙ δεν πάει ο paomprosta ΠΙΣΩ μας εχεις κανει μικρή ομάδα στα μέτρα σου !!

    Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Νάνο, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι, Πέτριτς!

    Κοτσόλης Μπούρμπος Μπαιράμι Πέτριτς..με αυτά που έχουνε δείξει οχι για βασικοί δεν κάνουνε αλλά ούτε για αναπληρωματικοί του αναπληρωματικού..
    Προσπαθεί ο καημένος ο Σιντελφεντ να διώξει μόνος του..Ο Πράνιτς ωσεί παρών..όπως στα 7 στα 10 στα ματς..Κάθετη ανάπτυξη ούτε για πλάκα..έχουμε γίνει πιο προβλέψιμοι και από τα αστεία του Σεφερλή..!!Από επιθετική ανάπτυξη 6 φάσεις σήμερα!!!

    ΡΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ..? Ελπίζω οι οπαδοί του Αλαφούζου σήμερα να αισθάνονται περήφανοι..
    Τη μια χρονια η ομάδα δε παίρνει άδεια για Ευρώπη !!
    Την πρώτη ξεφτιλίζεται από κάποια Μάριμπορ..
    Σήμερα από κάποια Εστοριλ...που δε μάζεψε κάν οπαδούς στο γήπεδο της σε Ευρωπαικό αγώνα..!
    Πήρατε ομάδα στις 30 πρώτες θέσεις στην Ευρώπη και την έχετε πάει κόντα στο 100 !!ιστορικό χαμηλό ρε ξεφτίλες !!
    Ε οποιος στηριζει πλεον αυτή την διοικηση ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ !! Ούτε την ηττα τού γαύρου από την Μάλμε δε μπορέσαμε να χαρούμε!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΥΓΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΦΥΓΕ..
    Υ.Γ
    Γιάννη Αναστασίου είμαστε πλήρεις έτσι ??? Η αποθεραπεία του Πέτριτς και του Μπαιράμι πάει καλά ?
    Τουλάχιστον οφείλεις εσύ να πεις και καμιά αλήθεια στον κόσμο..
    Υ.Γ.1
    Όπως και ο Νταμπίζας βγαίνει χωρίς ντροπή και λέει η ομάδα δε χρειάζεται δημιουργικό παίκτη..δημιουργεί από μόνη της..
    Εγκεφαλικά δημιουργεί Νικολάκη αυτός ο Παναθηναικός..
    Υ.Γ.2
    Μπουι Μπερισα Μπούρμπος..και Στιλ οι φετινές μεταγραφές της ομάδας..Να κλαις..
    Και να δώσουμε χρόνο στον Μπαιράμι και τον Πετριτς που έθελξαν πέρυσι..Αυτά πληρώνουμε..Και τον Πράνιτς..που στα δυσκολα κρυβεται και το καλοκαίρι έκανε τον τούριστα..
    Υ.Γ.3
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΡΚΟΥΣ?????Να σώσεις κάτι από την χαμένη μας αξιοπρέπεια..
    Υ.Γ.4
    Ο Αστερας Τρίπολης έχει ντυθεί ( Παναθηναικός)πρέσβης πλέον..Μετά τι νίκη απέναντι στην Μάιντζ το Χ με τους Τούρκους(μπεσικτας) τώρα κερδίζει και 2-0 την Παρτιζάν...Γράφτε πάλι την δικαιολογια για το μπάτζετ !! Ξέρετε οι υποστηρικτες Αλαφούζου !!!
    Υ.Γ.5
    ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΦΥΓΕΕΕ πηγαινε ρε παλικάρι μου να ασχοληθείς με τον Σκαι με τον Σπορτφμ ασε τον Παναθηναικο να ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ και μαζι σου και όλοι οσοι σε στηρίζουνε !!ΟΥΣΤ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θα μπορουσες να τα πεις καλυτερα. Απιστευτα τραγικη εμφανιση. Μηδεν παθος, μηδεν προσπαθεια. Δωρο δυο γκολ...


    Πετριτς οπως εγραψα και πριν δεν επρεπε να παιξει και γενικα πρεπει να φαει παγκο. Αν χρειαστει ας παιξει παιχτης απο την ακαδημια.
    Κοτσολης τα ιδια με Πετριτς.


    Απιστευτη απογοητευση ειδικα για οσους απο εμας πιστευουμε σε αυτη την ομαδα....


    Εχουμε δυο εβδομαδες κενο... ΠΡΕΠΕΙ η ομαδα να κανει την αυτοκριτικη της και να βρει λυσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηριξτε Αλαφουσκο......ειμαστε ελευθεροι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεμέλιος3/10/14 12:35 π.μ.

    Δυστυχώς παίζουμε με -2 με τους Πέτριτς Πράνιτς, και δυστυχώς ο Σιντελφελντ είναι αργός. Ο Κοτσώλης έξοδο που δεν έπρεπε στο πρώτο, και εκεί που έπρεπε έκατσε γκολποστ. Λείπουν τα τρεξίματα φέτος. Η ομάδα έχει την μπάλα και δεν κινείται. Σε όλο το παιχνίδι 2 συνδυασμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θέλω Βαρδινογιάννεια 2014, τότε που τσιμπάγαμε 3άρες από τις Μακάμπες και τις Μάριμπορ,


    Ούστ ξεφτύλα, Για κάτι σαν και σένα, ντρέπομαι ακόμα περισσότερο και από την "ομάδα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε παρακαλώ να σέβεσαι τον Αλαφούζο. Εμείς που δεν θέλουμε τον Τζίγγερ , δεν τον βρίζουμε. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από την απόδοση της ομάδας , αλλά την στηρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ μαζί σου Πρες , οι παίκτες μας θα πρέπει να δουλέψουν παραπάνω. Προσωπικά , νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινά από τον Κοτσόλη που δεν εμπνέει σιγουριά. Δεν γίνεται πέρυσι να είχαμε άμυνα για σεμινάριο στο β γύρο και τώρα να τρώμε κάθε φορά από 1~2 γκολ. Όσο για την επίθεση ο Πέτριτς δεν είναι Μπεργκ , αλλά και ο Αντωνιάδης όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό τον έβριζαν και κάποια στιγμή πήρε τα πάνω του.

    Στήριξη σε όλα ποδόσφαιρο ,μπάσκετ , ερασιτέχνη. Δεν έγινε η συντέλεια του αιώνα , που χάσαμε από την Εστορίλ , είναι ντροπή , αλλά δεν θα τα διαλύσουμε όλα για μία ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς Νίκο που έχουμε 2 βδομάδες κενό. Φαντάσου με αυτή την ήττα να πηγαίναμε να παίξουμε με Παναιτωλικό. Η αναβολή του πρωταθλήματος είναι σωτήρια για την ψυχολογία της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Baggeli με κάλυψες πλήρως και ας μη σε γνωρίζω και ας έχεις γράψει και σχόλια στο παρελθόν σε κάποια κείμενα που έχουν αναρτηθεί σε κάποια άλλα site...
    Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ....
    Για τους παίχτες, τον προπονητή και τη διοίκηση...
    Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά όταν δε μπορεί να νικήσει μια μικρομεσαία ομάδα του Πορτογαλικού πρωταθλήματος τότε δυστυχώςοι η ομάδα έχει μικρύνει... Δεν είναι δυνατόν ο Αστέρας Τρίπολης να κερδίζει την Παρτιζάν και ο Παναθηναϊκός να μη μπορεί να κερδίσει την Εστορίλ. Δε γίνεται αυτός ο Αναστασίου να μου ξεκινάει με Πέτριτς, Πράνιτς και Μπαϊράμι και να έχει τους πιτσιρικάδες στο πάγκο. Ο Λαγός μπήκε μέσα έτρξε, πίεσε και καταγέραμενα δημιουργήσουμε 2 φάσεις άλλο που Ατζαγκουν και Ζέκα δε σκόραραν.
    Τι κάνει αυτός ο άνθρωποςδε βλέπει, δε νοιώθει τίποτα?
    Και αυτή η διοίκηση τι σκατά κάνει. Εντάξει να καταλάβω ότι επειδή την είχες πατήσει την πρώτη χρονιά με τη Μάριμπορ και μπήκες μέσα δεν θέλεις να ξεφύγεις οικονομικά για αυτό έκανες τις μεταγραφές αυτές.
    Όταν κέρδισε όμως τη Δανέζικη ομάδα και πέρασες και μπήκες στους ομίλους πήρες κάποια λεφτά. Που είναι αυτά γιατί δε πήρες τότε δύο παίχτες να καλύψεις τα κενά σου?
    Γιατί βάζεις τον Αναστασίου να σηλώνει ότι είμαστε πλήρεις για να καλύψεις τα δικά σου λάθη?
    ΝΤΡΟΠΗ
    Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει...
    Ελπίζω αυτή η ήττα να ήτανε το ηλεκτροσοκ που χρειαζόταν ο κόσμος για να αντιδράσει σε αυτήν την ανεκδιήγητη διοίκηση.
    Ελπίζω να βρεθεί μια ομάδα σοβαρών και έντιμων Παναθηναϊκών που θααναλάβει τη διοίκηση της ομάδας που θα έχουν την ομάδα στην καρδιά τους και όχι στην τσέπη τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απ ότι φαίνεται όλη η ομάδα έχει μείνει στις επιτυχίες της περσινής χρονιάς, νομίζω λίγη περισσότερη πειθαρχία δεν βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιάκωβος3/10/14 1:40 π.μ.

    Ότι έχουμε μια διοίκηση που πήρε τα λεφτα της πρόκριση στους ομίλους του E.L και ενας θεός ξέρει τι γίνανε, ότι ο Αναστασίου με τις εμονές που έχει με συγκεκριμένους παίχτες κατεβάζει την ομάδα με 8 παίχτες, ότι έτσι όπως είμαστε τόσο διοικητικά που κανείς δε ξέρει πόσο χρωστάμε και ο κ. Αλαφούζος δεν έχει δώσει ποτέ εξηγήσεις το πως διαχειρίζεται την ομάδα όπως θα όφειλε να κάνει όσο και αγωνιστικά που πραγματικά σερνομαστε, δεν υπάρχει αυριο για την ομάδα, αυτό που σου φταίει είναι η πειθαρχία?

    Συγνώμη αλλά εμένα μου φταίνε οι δύο Γιάννηδες της καταστροφής της ομάδας που δεν είναι άλλοι από τον Αλαφουζο και τον Αναστασίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρόκειται για την χειρότερη εμφάνιση της διετίας, μπορώ μόνο να την συγκρίνω με τις αντίστοιχες της περιόδου 2012-2013. Μηδέν πάθος, νωχελικότητα μέχρι εκεί που δεν παίρνει απέναντι σε μια ομάδα η οποία ουσιαστικά έκανε τα απολύτως απαραίτητα.
    Ελπίζω να βρεθεί κάποιος μέσα από την διοίκηση να τους κάνει ένα μικρό "φροντιστήριο" διοτί μπορεί ο κόσμος να κατανοεί ότι δεν υπάρχουν τα παλαιότερα μεγαλεία όμως δεν ανέχεται την αδιαφορία και τον "ωχαδερφισμό".
    Όσον αφορά από παίκτες θέλω να σταθώ στον Πέτριτς. Ευελπιστούσα από την στιγμή που ο Κροάτης θα έκανε κανονικά προετοιμασία θα αποτελούσε μια πολύ καλή λύση στην επιθετική γραμμή όμως δυστυχώς με απογοητεύει διαρκώς και θεωρώ ότι τον Ιανουάριο θα πρέπει να επανεξεταστεί η περίπτωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μερικες φορες σκεφτομαι πως θα ταν καλυτερα να μην παιζαμε ευρωπη μεχρι να φτιαξουμε σοβαρη ομαδα και να μην αφηνουμε κατι χωρια να μας διασυρουν ετσι!
    ευτυχως που δεν εχει πρωταθλημα το σκ και θα ξεκουραστουν απο την υπερπροσπαθεια οι παιχτες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρήστος3/10/14 3:00 π.μ.

    Μικραινουμε .....!!!! Με το Σταυρο στο χέρι δεν παμε πουθενά .... Ο Αλαφούζος προσπαθεί αλλα θέλει κ τόλμη ! Ας πάρει παράδειγμα το μοντέλο Roma .
    Ετσι οπως παμε δεν θα εχουμε πουθενά να κρατήσουμε .... Όλος ο σύλλογος μικραίνει ....τίτλο βλέπουμε μια στις τόσες σε ολα τα αθλήματα πλέον . Θέλει τόλμη ! Καλα ολα όσα κανει ο πρόεδρος αλλα ειμαστε Παναθηναικος κ κάθε χρόνο θελουμε παντου τίτλους αλλα .... Αλλα δεν μπορούμε να ορθοποδησουμε με τίποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχως οταν επρεπε να προστατεψουμε αυτο που ειχαμε φαγαμε το παραμυθι που μας πουλησαν ενορχηστρωμα οι ΑΡΔ απο τους γνωστους 2 εσωτερικους εχθρους και πρωτοι του επιτεθηκαμε. Μετα ανελαβε δραση ο καρκινογιαννης και πηγε το χρεος στο Θεο. Τωρα............ τωρα ψαχνουμε εναν πολυ μαλακα να πληρωσει το χρεος.... τελικα βρεθηκε ενας ολιγον μαλακας που το πληρωνει λιγο-λιγο....


    Τελος παντων, ειναι κριμα που παει να χαλασει η περσυνη προσπαθεια στο βωμο του "μη ρισκου" που δεν πηρε η διοικηση το καλοκαιρι. Μακαρι "να γυρισει η Παναγια το κουμπι" που θα ΄λεγε και ο Αναστασιαδης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 13 γκολ σε 12 ματς είναι η ΜΙΣΗ αλήθεια

    Ολόκληρη η αλήθεια είναι:

    11 γκολ σε 9 ματς ο Κοτσόλης

    0 γκολ σε 2 ματς ο Στίλ

    Και στο 12 μάτς πάει και μου ξαναβάζει τον Κοτσόλη!!!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαφωνώ, ασυλίες τέρμα στην ομάδα και για αυτή την ήττα φταίμε ΟΛΟΙ. Ας αναλογιστεί ο καθένας τις τεράστιες ευθύνες του, αν θέλει να συνεχίσει να είνα μέλος αυτής της ομάδας.

    Φταίει ο Αναστασίου που βάζει τον κουτσό Κουτσόλη και τον ανύπαρκτο Πέτριτς, που το μόνο που τον νοιάζει είναι πως θα πίνει καφέ με την ελληνίδα γυναίκα του

    Φταίει ο κόσμος του Παναθηναϊκού που σε γήπεδο για σχολική εκδρομή πήγαν 50 άτομα αντί να πάνε 500

    Φταίνε οι οπαδοί που περιμένουν ΜΟΝΟ το παιχνίδι με το γαύρο για να πάνε στο Κορωπί και να ξυπνήσουν τους παίκτες και δεν πάνε νωρίτερα

    Φταίει ο Νταμπίζας που κοιμήθηκε φέτος

    Φταίει ο Αλαφούζος που δεν ρίσκαρε με το να βάλει 5 δραχμές παραπάνω και αντί για παίχτες έφερε τον Φύσσα...

    Φταίει ο Σαραβάκος που δεν κάνει τίποτα και έχει αράξει στο ονομά του



    Ξαναλέω, ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ, ας αναλογιστεί ο καθένας ξεχωριστά τις ευθύνες μας, αν θέλουμε να λεγόμαστε μέλη αυτού του συλλόγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από το Λίβερπουλ, στο Βελιγράδι

    Και στο Wembley ΠΑΝΙΚΟΣ

    Σαν ΑΣΤΡΑΠΗ μεσ'το ΣΚΟΤΑΔΙ

    ΤΟΥ ΠΟΥΣΚΑΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ...

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΡΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. koloniwtissa133/10/14 12:11 μ.μ.

    Προχθές ακούσα από εκπομπή της 13 (δεν ξέρω το ονόμα του παιδιού που το είπε) ότι ο Κωστάκης τελευταίως έχει ένα τουπέ όταν πάει κόσμος για αυτογράφα και φωτογραφίες. Αν αυτό ισχύει και "βγαίνει" και στο αγωνιστικό κομμάτι τότε πρέπει να δώσει εξηγήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. koloniwtissa133/10/14 1:09 μ.μ.

    Δεν του έκαναν δεκτό το αίτημα μεταγραφής το καλοκαίρι και τώρα θα σπάσει τα δικά μας νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αιγιο 133/10/14 4:11 μ.μ.

    στηριξτε τον ''σερ ειμαστε πληρης'' ,ετσι στηριζαμε και τον ''σερ του 4-6-0 και παραλιγο να πεσουμε κατηγορια..........!!!!
    ειμαστε σαλιγκαρια γιατι δεν γουσταρουμε αμπαλους για προπονητες.........τι αλλο θ ακουσουμε.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. O Αναστασίου θυμίζει λίγο Φερέιρα..και εξηγώ..

    Ο Φερέιρα βρήκε ένα σχήμα με Λέτο στη κορυφή της επίθεσης που τον έκανε να βαλει 15 γκολ στο πρώτο γύρο ..και στον δεύτερο με το που τραυματίστηκε ο Λέτο εχασε τα αυγά και τα πασχάλια..Έβαζε τον Κλέιτον τον Λάζαρο να κάνει τον all arround επιθετικό τον όποιον είχε τελοσπάντων στο ρόστερ..και δε του βγαίνε τίποτα..Απότελεσμα η ομάδα έπαθε κατάρρευση.

    Ο Αναστασίου πέρυσι στο πρώτο γύρο πλήγωσε την ομάδα με την επιμονή του στον Μέντεζ μοναδικό αμυντικό χαφ τον Μπαιράι στο δεξί άκρο ( όσο κράτησε ) και τον Κουτρουμπή να τρέχει την μπάλα και να αφήνει την θέση του. Προς τον δεύτερο γύρο βρήκε τον παίχτη που κράταγε όλο το κέντρο ( λέγε με Λαγό ) ανέβηκε ατομικά ο Αμπέιντ και βρήκαμε το σχήμα με τους εσωτερικούς μέσους τα πολλά κλεψίματα και σημείο αναφοράς τον Μπεργκ στην επιθεση ως επιθετικό - οργανωτή. Φέτος προσπαθεί να κάνει το ίδιο πράγμα. Με μια διαφορά όμως ..Το τρικ με τους εσωτερικούς μέσους δε δουλεύει..Εφόσον Αμπέιντ δεν υπάρχει και ο Πράνιτς είναι σε άλλο γήπεδο στα περισσότερα ματς. Σημείο αναφοράς στην επίθεση δεν υπάρχει εφοσον ο Πετριτς δεν είχε ούτε το ξεπέταγμα του Μπεργκ ούτε την οξυδέρκεια να διαμορφώσει φάσεις για τον εαυτό του και για τους συμπαίκτες του. Κλεψίματα δε βγαίνουνε στο κέντρο.. Ο Λάγος και ο Ζέκα χρειάζονται ανάσες εφόσον η ομάδα παίζει σε τρεις διοργάνωσεις . Δεύτερο καθαρό αμυντικό χαφ δεν υπαρχει ..οπότε με αυτά και με αυτά και ο Αναστασίου πρέπει να κάτσει να δει τι έκανε λάθος .

    Κυρίως για μένα πρέπει να πει τις αλήθειες στον κόσμο που δε λέει κανείς. Ούτε πλήρεις είμαστε ούτε τα παιδιά μαζεύουνε εμπειριες ούτε όλα αυτα΄τα περιεργα που δηλωνει τελευταια. Πρέπει να μικρύνει το ροτέισον να κατάλαβει οτι ορισμένες απο τις επιλογές αυτού και του Νταμπίζα ηταν το λιγότερο ανεπαρκείς και να κάνει οτι μπορεί μέχρι τον Γενάρη με τους λίγους παίχτες που έχουμε και μπορούν να σταθούν καλά και να ζητήσει ΑΜΕΣΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και αμυντική σωστή προσέγγιση τα έχουνε χαλάσει ...μια ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ...
    Με τον Φερέιρα είχαμε καλή αμυντική προσέγγιση στα παιχνίδια μας ? Απάντηση ΟΧΙ ..Παράδειγματα που αρκούνε..κάτι Οντένσε και κάτι Μακάμπες που μας κάνανε γιο γιο..Για να μη πω καν για Ελληνικο πρωτάθλημα..
    Με τον Αναστασίου η ομάδα τώρα φαίνεται αδούλευτη στον αμυντικό τομέα.
    Κάτι Φαμπρι Σκάζνι και σια που ήρθανε κατα καιρούς ούτε ..κουβέντα..


    Ακόμα και στην πολυμετοχικότητα είδαμε σοβαρή άμυνα ? Εδώ ψάχναμε το χάμερ..και μας ήρθε ο Καντέ..και ο Μπίαρσμιρ τις χρονιές που πέσανε 70 εκατομμυρια στην ομάδα..
    Με εξάιρεση τον Πεσέιρο που η ομάδα έπαιζε καλή άμυνα..πριν τα θαλασσώσει και χάσει τους κόπους μιας χρονιάς με την τριπλέτα ΟΦΗ - Ξάνθη - Ολυμπιακός ( η καλύτερη άμυνα των τελευταίων χρόνων στο πρωτάθλημα μέχρι τα ματς αυτά).
    ΣΟΒΑΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ προσεγγιση στα ματς έχουμε να δούμε από τον τεράστιο ΣΕΡΧΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ !!!


    Δε μπορώ να κατάλαβω πως ΑΦΗΣΑΜΕ να ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ για να μιμηθούμε τους γαύρους και να πάιξουμε υποτιθεται ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ....


    Οποια ομάδα δεν έχει καλή ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ στα παιχνίδια που αρχίζει απο την ΕΠΙΘΕΣΗ νομοτελειακά στην ΕΥΡΩΠΗ θα τρώει φάβες !!


    Ατομικά η ομάδα πέρα από οτι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε καλούς αμυντικούς δεν είχε ούτε ιδιαιτερα καλούς αμυντικούς χαφ αλλά ούτε και προπονητής που δουλέψανε την ομάδα ΑΜΥΝΤΙΚΑ !


    Για να έρθουμε στο παρών η ομάδα περισσότερο από έναν ακόμα καλό κεντρικό αμυντικό χρειάζεται ΧΑΦ και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...και γι αυτό δεν εχει πεισει ο ΑΝαστασίου οτι μπορεί να το κάνει . ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ





    Τα έχω ξαναπεί αλλά θεωρώ οτι ταιριάζει ..σε αυτή τη τραγικότητα που βλέπουμε τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Zafeiris Mouskas3/10/14 6:16 μ.μ.

    ''Ούτε την ηττα τού γαύρου από την Μάλμε δε μπορέσαμε να χαρούμε!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. για μενα μεγαλυτερη ευθυνη εχει ο κοτσολης οτι παει μεσα γραφει , δυσκολο να θυμηθω μια καλη αποκρουση του


    βεβαια για να ειμαστε δικαιοι δεν φταιει αυτος που παιζει , αλλο αυτος που δεν εφερε ικανο τερμα μετα το πουλημα καπινο


    το τι μπορει να προσφερει ο στιλ ειναι ενα καλο ερωτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. gruenerteufel3/10/14 7:32 μ.μ.

    Απο την στιγμη που εδωσε καλυψη στον Αλαφουζο και τον Νταμπιζα επεσε στα χερια του το μαρμαρο που καποια στιγμη θα πληρωθει και συντομα μαλιστα
    Αλλο η συμπνοια αποψεων για τα ματια του κοσμου και αλλο το κλεινω τα ματια στην καταστροφη. Ισως να εινα προπονηταρας ισως να ειναι και το ταβανι του εδω που εφτασε την ομαδα, αν δεν παρει παιχτες που να μπορει να φτιαξει ενα αξιολογο συνολο για Ελλαδα και Ευρωπη δεν μπορουμε να κρινουμε αν μπορει το κατι παραπανω
    Αρχισε ομως απο την αρχη της δικαιολογιες τις αυτοκριτικες και group therapy στο Απηλιον οι υπευθηνοι σφυριζουν αδιαφορα βαζοντας παλι μπροστα τα χρεη που κανεις δεν μιλαει για το ποσο και για ποσο ακομα θα παμε με τροικα και μνημονιο
    Η διοικηση Αλαφουζου δεν ειναι πλεον λυση τουλαχιστον οσο αφορα τις ενεργειες που κανει για την εξαφανιση της ομαδας απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη γιατι εκει παει η δουλεια αν συνεχιστει αυτη η καταντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ στηρίζω τον προπονητή που έκανε το 0-3 στην Τρούμπα και το σεξάκι του 1-4 με τα βούλγαρα και έφερε τρόπαιο στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά από χρόνια. Μάλλον άμπαλος άλλος είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι θες να βγει να πει δηλαδή, ο Αλαφούζος δεν έβαλε 100.000 να πάρω παίκτη; Έχεις δει πουθενά προπονητή να μην καλύπτει την διοίκηση ή να εκθέτει τους παίκτες του;
    Η διοίκηση Αλαφούζου δεν είναι η ιδανική. Όποιος έχει εναλλακτική να πάει να πάρει την ΠΑΕ. Ο δρόμος είναι ανοιχτός άλλωστε όπως φάνηκε και με την πιθανότητα βοήθειας του Δ.Γιαννακόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. diimpaogate133/10/14 7:53 μ.μ.

    Κάτι τέτοια σχόλια είναι η χαρά των "αντικειμενικών" και των θιασωτών του "τσουκου τσουκου μπολ".

    Κύριος Γιάννης

    Μαρκαριάν

    Μουνιόθ

    Φερέιρα

    Τεν Κάτε

    Σειρά του Αναστασίου λοιπόν

    Κριτική με του ντζάμπα... το εθνικό σπορ αυτής της βορειοαφρικανικής χώρας που καλείται Ελλάδα

    http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/04/anastas.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. SAILOR YOUR FATHER3/10/14 8:05 μ.μ.

    Το οτι δεν εχω ομαδα το δεχομε.Το οτι δεν θα παρω πρωταθλημα το δεχομε.Το οτι πρεπει να στηρίξω μια ομαδα που δεν εχω το δεχομε.Αλλα ρε πουστη μου ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΗΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΊΖΟΥΝ ΣΤΙΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝΎΠΑΡΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ ,ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.Τα μαλακισμενα να μην σεβονται τιποτα?ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ?Καταφερανε και μπήκανε στιν BLACK LIST του παναθηναικου οι λουζερς ως οι πιο ανίκανη ευρωπαικη ομαδα.

    Υ.Γ Προς ΑΛΑΦΟΥΖΟ.Συγκεντροσου και συνελθε γιατη τις δικες σου μαλακιες βιώνουμε αυτη την στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. gruenerteufel3/10/14 8:05 μ.μ.

    Να θεσει βετο ισως, αφου σε αυτον θα πεσουν οι ευθηνες οπως παει το πραγμα αλλα μαλλον ετσι βολευει αφου θα κανουν το παν οι διαφοροι ρεπορτερ και ειδημονες να βγει λαδι ο Αλαφουζος και να φανει οτι ο Αναστασιου δεν ηθελε παικτες
    Οσο αφορα για τον ανοιχτο δρομο που λες δεν υπαρχει γιατι δεν βγηκε κανεις απο την διαχειριζουσα διοικηση να πει επισιμα πως υπαρχει πωλητηριο και οταν ο Δ.Γ. ειπε να μπει στην ΠΑΕ την επομενη τα ΜΜΕ του καναλαρχη αρχισαν τον πολεμο
    Οταν πει επισημα ΠΩΛΕΙΤΕ θα δουμε αν υπαρχει φως στο τουνελ αλλα δεν το λεει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κριτική με το τζάμπα στηριξη με το αζημείωτο.Στήριξη όποτε μας αρέσει όποτε μας συμφέρει όποτε μας λένε. Έχεις δίκιο για την χώρα..
    Το τσουκού τσούκου μπολ δε σ άρεσε έτσι..τρεις φορές στους 8 συνεχόμενες και οχι κηδείες απο τις Εστοριλ τις Μαριμπορ και τις ΜακαμποΟντένσε..


    Για το Κύπελλο και η ΑΕΚ πήρε Κύπελλο το 2011 και το 2012 βγήκε 5η. Έπειτα έπεσε.
    Τρια χρόνια ο Παναθηναικός με Αλαφούζο παρουσιάσε ένα κύπελλο μια 4η θέση ( κανονική περιόδος) μια 6η θέση σε ισοβαθμία με την εβδομη. Φέτος θα δούμε. Και όλα αυτά σε ενα πρωτάθλημα που ουσιαστικά δεν υπάρχει άλλος..για δεύτερος.


    Ο Παναθηναικός για την ιστορία..δε σήκωσε για πρώτη φορά Κύπελλο τώρα.
    Πίσω από έναν τίτλο κρύφτηκαν όλες τις ομάδες. Τα ξέρει καλά επικοινωνιακά ο Γιάννης ο Αλαφούζος. Γιατι εκεί ειναι το πρόβλημα.
    Υ.Γ : Για την Εστοριλ δε μας ειπες..τίποτα..δε βγήκε γραμμή ακόμα ? Καμια δικαιολογια για το μπατζετ τον λαο της Εστοριλ ..κατι τελοσπαντων δε βρήκατε..εκει στη συναγωγή ? Σε αναμονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλά κρασιά.
    Πάμε πάλι: ο Αλαφούζος είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ όχι ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ. Ακόμα να το καταλάβουμε. Δεν μας λες όμως, αν βάλει πωλητήριο και δεν βρεθεί κάποιος ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ, τι γίνεται;
    Θα το διαλύσουμε το μαγαζί και θα κάνουμε αγροτικό παρέα με τα εβραιοσκόλικα στα γήπεδα της δ' εθνικής;
    Εγώ έχω άλλη μια λύση.
    Μαζευόμαστε 50.000 μέλη και βάζει για πρόεδρος ένα ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ.
    Να το κάνουμε πέρα τον φαλακρό μωρέ.
    Έχουμ τα @@ να το κάνουμε σαν κόσμος;
    ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ
    Ας περιμένουμε λοιπόν τα funds από το Χονγκ Κονγκ που έταζε ο Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επειδη καιροφυλακτουν οι ξυπνητζήδες εδώ μέσα..Προφανώς δε κάνω συγκριση με την ΑΕΚ . Απλά ξαναεπισημαίνω πως αντι να ενισχύσουνε την ομάδα πέρυσι ενώ έπαιζε και Ευρώπη και είχε πιθατότητες ακόμα και Champions League να παίξει με τις ενέργειες τους την αποδυνάμωσαν και την άφησαν να εμφανίζεται στην Ευρώπη ξυπόλητη.
    Σε κάθε περίπτωση.. μας λένε οι αυλοκόλακες Αλαφούζο..
    Δε φταίει ο Αλαφούζος ( σωτήρας )..
    Δε φταίει ο Αναστασίου ( και συμφωνω και εγώ..λιγο φταίει οταν δε του πήρανε παίχτες)
    Δε φταίει κανενας παιχτης..( όλοι ειναι παιχταραδες μαχητικη ψυχη..ουδεν σχολιον τα εχουμε πει )

    Ε ποιος φταίει τελοσπαντων.. ??
    Το βρήκαμε..ο Νταμπίζας....( που φταίει και αυτος..αλλά είναι ενα κομματι ενος συνθετου προβληματος και παντα φταιει το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ )..

    Α φταίει και ο κακός κόσμος..που δεν παίζει το παιχνιδι ..πεταει ο γαιδαρος..πεταει..Οι εκτός γραμμής Αλαφούζου και παρέακι ειναι αντιπαναθηναικοι βαλτοι κτλ κτλ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σωστος αλλα δε πρεπει να γινει το εγκλημα να φυγει ο προπονητης στη μεση της χρονιας. Πρεπει επιτελους να δωσουμε το δικαιωμα σε καποιον να κανει τη δουλεια και στο τελος της χρονιας να κριθει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε Τριαντα εσυ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ περισσοτερο απο πολλους στην ομαδα. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπούρδα είναι αυτά που γράφεις Βαγγέλη. Πλήρη
    σαχλαμάρα , λυπάμαι που το γράφω , αλλά έτσι είναι. Η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού
    με Πεσέιρο ποια ήταν ; ο Σαριέγκι , που του έφευγε ο Λούα Λούα 30 μέτρα;

    Μήπως ο Σέριτς , ή ο Μόρις που ήταν άμπαλος;



    Καμία αντίρρηση για τον τρισμέγιστο Σέρχιο Μαρκαριάν
    , αλλά ξέρεις ποιος και πως τον έδιωξε.



    Η σημερινή ομάδα έχει καλούς παίκτες στην άμυνα , πέρυσι
    στο 2 γύρο πήρε άριστα. Δυστυχώς , ο Αλαφούζος , ο οποίος δεν ξέρει από μπάλα ,
    και θεωρεί από την εμπειρία του στο ΣΚΑΙ , ότι με Πορτοσάλπες και Παπαδημητρίου
    θα βγάζει δελτίο , έτσι και στο ποδόσφαιρο πούλησε τον ΑΡΙΣΤΟ Καπίνο , νομίζοντας
    ότι θα τον αντικαταστήσει επάξια ο Κοτσόλης.



    Τεράστιο λάθος , γιατί ο ΚΑΛΟΣ δεν βρίσκεται εύκολα.
    Δυστυχώς είναι δυσεύρετος.



    Το λάθος του Αλαφούζου είναι ότι ο καλός είναι
    ακριβός και μπορεί να πουληθεί σε υψηλή τιμή , αλλά πολύ δύσκολα θα βρεις επάξιο
    αντικαταστάτη του.



    Στο ΣΚΑΙ έκανε το ίδιο λάθος. Έδιωξε τον άριστο
    Ευαγγελάτο , που κόστιζε κάποια παραπάνω λεφτά , αντικαθιστώντας τον με τον
    Βογδάνο καταβαραθρώνοντας με αυτή την
    επιλογή την τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σταθμού.



    Ο γκολκίπερ είναι μια θέση κρίσιμη και εξαιρετικά
    καθοριστική στην ψυχολογία των υπολοίπων παικτών της άμυνας. Μια λάθος αντίδραση
    αμυντικού , με αντίστοιχη καλή απόκρουση του γκολκίπερ που διορθώνει , παρέχει σιγουριά και αυτοπεποίθηση
    στους παίκτες.



    Προσωπικά πιστεύω ότι αυτός ο Παναθηναϊκός έχει
    πολλούς και καλούς παίκτες. Είδα την ομάδα
    με τον Ατρόμητο , στο φιλικό της 23ης Ιουλίου , παίξαμε πολύ καλά θα
    μπορούσαμε να τους είχαμε βάλει 4 γκολ.



    Όλα παίζουν το ρόλο τους : η απουσία του Μπεργκ είναι
    καθοριστική , ως επίσης η επιλογή του ακατάλληλου Κοτσόλη για τη θέση του γκολκίπερ.
    Δεν έχω κανένα προηγούμενο με τον παίκτη μας , προέρχεται από τα σπλάγχνα της ομάδας
    , αλλά δυστυχώς δεν παρέχει την ασφάλεια και την σιγουριά στην αμυντική τετράδα
    με τις ελάχιστες αποκρούσεις που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγγελος4/10/14 12:56 π.μ.

    Μου θύμισε λίγο την Serena williams που δεν έκανε σωστή(από ότι φαίνεται) χρήση των χαπιών και παραπατουσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ίσως και το πιο σωστό σχόλιο που έχω διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου