Με τέτοιο κόσμο πας παντού!

Μοναδική παράσταση από την Θύρα 13 και τους 2.000 τρελούς που έκαναν Λεωφόρο το Phillips Stadium. Αν η ομάδα το πίστευε τόσο, όσο ο κόσμος θα είχαμε πάρει το διπλό αέρα... Παναθηναϊκός είμαστε και δεν είναι αποδεκτό να φοβόμαστε την Αϊντχόφεν τόσο ώστε να πετάμε τζάμπα ημίχρονα. Τώρα έχουμε τις πουτάνες...

Σχόλια

  1. http://gate13.gr/wp-content/uploads/2014/10/eindhoven-PANATHINAIKOS_06.jpg



    ΠΑΟ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς panathinaikos press

    εχω αδικο που λεω οτι διαλεγουν παιχνιδια και στηνουν καποια αλλα?δηλαδη απο την εμφανιση της κυριακης και απο την χτεσινη τι αλλο συμπερασμα μπορει να βγει?απλα κανεναν δεν συμφερει να βγαινουν αυτα προς τα εξω γιατι ολες οι ομαδες τα κανουν....και πολυ περισσοτερο το συστημα των δημοσιογραφων που κανουν τον κινεζο γιατι ζουν απο αυτα και δεν θελουν να χαλασει το κυκλωμα.......ντροπη γιατι κονομανε στις πλατες του απλου κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!


    Μπορεις να πεις πολλα για την ομαδα.... στημενη ομως ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγινε φιλε....πιστευε εσυ σε θυρες 13 και 7,σε κορεο και αλλα παραμυθια....ανοιξε τα ματια σου λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραια εσυ που εχει ανοιχτα τα ματια και τα αυτια σου γιατι δεν τα παιζεις για να κονομησεις????


    Γεμισαμε εξυπνακηδες και μετα χριστον προφητες. Τσουβαλιασμα και τη 13 με την 7....


    ΟΤΙ ΝΑ ΄ΝΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την Κυριακή κρίνονται τα πάντα. Δυστυχώς , με πολλές ελλείψεις θα αναμετρηθούμε με τον ΟΣΦΠ , αλλά με καλή ψυχολογία.


    Μου φαίνεται πιό δύσκολο σε σχέση με το ματς με την Αιντχόφεν και θα πρέπει να καταθέσουμε πολύ ψυχή για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. (παίκτες και προπονητής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ διαφωνώ. Δεν κρίνεται απολύτως τίποτα πέρα από το ότι πρέπει να τους καβαλάμε τους λιμανίσιους όπου τους βρίσκουμε. Από κει και πέρα, είναι πολύ νωρίς ακόμα στην χρονιά και δεν θα βγούμε από κάποιον στόχο, ακόμα κι αν χάσουμε.* Η λύσα τους μετά το περσινό 0-3 είναι πρωτοφανής και ποιος ξέρει τι έχει σχεδιάσει η παρακρατική οργάνωση Πειραιά.


    *Με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι δεν μπορούμε με αυτό το ροστερ και τις συνθήκες στην χώρα του Φαταούλ, του Κινέζου και του Σαμαρά να πάμε στα ίσια για πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι κρίσιμο ματς.
    Κυρίως στην ψυχολογία της ομάδας. Τώρα πήρε κάπως τα πάνω της , μετά το ματς με
    την Αϊντχόβεν , αν δεν πάμε καλά , θα πάμε πάλι πίσω.



    Δυστυχώς , πάμε στο Καραϊσκάκη χωρίς 3 βασικούς παίκτες , τους
    Μπεργκ , Μέντες και Ντίνα. Προφανώς στο
    Θρήνο , θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το ματς , νόμιμα και μη.



    Γιαυτό θέλει κατάθεση ψυχής και πραγματική μάχη ώστε να
    αποσπάσουμε κάτι θετικό. Επίσης , μην
    ξεχνάμε το γεγονός ότι η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς για να μείνει
    ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Τα ματς που έρχονται , σε Ελλάδα και Ευρώπη , κρίνουν
    σχεδόν τα πάντα. Περίπου , μέσα σε ένα μήνα θα κριθεί η πρόκριση στον επόμενο γύρο
    του Γιουρόπα Λίγκ , και η τύχη μας στο Πρωτάθλημα.



    Με όποιους είναι στην εξουσία , πρέπει να το παλεύουμε ,
    είναι , δεν είναι δικοί μας. Τι και αν ο Σαμαράς είναι ΟΣΦΠ και ο Μαρινάκης κάνει
    κουμάντο στο ποδόσφαιρο. Θα το παλέψουμε , θα καταθέσουμε ψυχή και φωνή για να
    αλλάξουμε τις καταστάσεις. Η αλλαγή δεν γίνεται αμέσως , θέλει χρόνο , υπομονή
    και ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΡΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όντως τη Κυριακή είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι ωστόσο με το υπάρχον ρόστερ είναι δύσκολα τα πράγματα. Πέρσι τους πιάσαμε στο ύπνο διότι αυτοί νόμιζαν ότι μας έχουν άνετα, χωρίς να έχουν καταλάβει την ιδιαιτερότητα τέτοιων παιχνιδιών. Δυστυχώς η ήττα από τον ΟΦΗ μας άφησε πίσω και πρέπει κάπου να ρεφάρουμε για να ελπίζουμε σε κάτι καλό στο πρωτάθλημα. Από ότι φαίνεται το πρωτάθλημα -αν ο ΠΑΟΚ χτυπήσει τα κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια- θα έχει ψωμί φέτος. Και η αίσθηση μου είναι ότι εμείς μπορεί να είμαστε ρυθμιστές. Με πληγώνει αυτό ως φίλαθλο του Παναθηναϊκού αλλά καλό είναι να βλέπουμε την αλήθεια και να μην εθελοτυφλούμε. Μία νίκη την Κυριακή θα αλλάξει δραματικά τα πράγματα μόνο αν συνοδευτεί από 2 γερές μεταγραφές το Γενάρη (πράγμα δύσκολο), οπότε τότε ναι μπορεί και να είμαστε γερά στο κόλπο. Για αυτό μακάρι τα παλικάρια μας να κατέβουν μυαλωμένοι ώστε να τους χτυπήσουμε στην ευάλωτη άμυνά τους. Ωστόσο θυμίζω και στους πιο παλιούς ότι όσο θυμάμαι εγώ τον Παναθηναϊκό (από αρχές 80) τέτοια αναντιστοιχία ρόστερ δεν έχει συμβεί μεταξύ των δύο ομάδων (για αυτό και τους πείραξε τόσο πολύ η περσινή ήττα, δεν ήταν μόνο το σκορ). Αυτοί και στα χάλια τους είχαν πάντα στην ενδεκάδα δυο-τρεις μονάδες που μπορούσαν να σου κάνουν τη ζημιά, εμείς έναν έχουμε και αυτός είναι τραυματίας.

    Συνολικά παιδιά πιστεύω ότι η ομάδα θέλει επενδύσεις και για αυτό πρέπει να κοπιάσει η τωρινή διοίκηση, ώστε είτε να της εξασφαλίσει η ίδια ή να βρει μεγάλο επενδυτή-συνέταιρο που να επενδύσει στο Παναθηναϊκό μας (ο οποίος είναι γωνιακό μαγαζί). Καλή επιτυχία την Κυριακή στο Σύλλογο μας, το καμάρι της Αθήνας και όλης της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ σωστό το κείμενό σου φίλε 1908. Το περυσινό ματς , ας το ξεχάσουμε. Θα παίξουν με τα χίλια για να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι και θα προσπαθήσουν να μας βάλουν γκολ από το πρώτο λεπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μακάρι να φανούμε δυνατοί και τυχεροί, και να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από το Πειραιά. Καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα της Ομάδας μας το Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακάρι , να πάμε καλά , ακόμα και αν δεν πάμε καλά , να στηρίξουμε και να έχουμε ΥΠΟΜΟΝΗ. Φέτος είναι η τελευταία δύσκολη οικονομικά χρονιά , σύμφωνα με τα λεγόμενα του κου Αλαφούζου.


    Προσωπικά δεν το βλέπω έτσι. Από πέρυσι έχουμε γίνει ΟΜΑΔΑ με την έννοια του όρου με γήπεδο δικό μας (Λεωφόρος) , προπονητικό δικό μας , και έναν πυρήνα 10,000 μελών της Παναθηναικής Συμμαχίας έτοιμοι να βοηθήσουν σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου