Στόχος των τρομοκρατών ο Μαρινάκης λόγω Ολυμπιακού - Τι διαβάζουμε Θεέ μου;;



Πας να πάρεις στα σοβαρά την είδηση και διαβάζεις ΟΛΑ τα ΜΜΕ της χώρας να ψάχνουν να βρουν τους ηθικούς αυτουργούς του παρολίγον τρομοκρατικού χτυπήματος.

Πας να πεις "οκ, δεν έχει σχέση με τις εκλογές κτλ κτλ" και να πιστέψεις την είδηση και διαβάζεις από ΟΛΑ τα ΜΜΕ της χώρας πως ήταν στόχος ο Μαρινάκης γιατί είναι πρόεδρος του γαύρου και παίρνει κάθε χρόνο τα πρωταθλήματα με κλεψιές και αδικίες.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ..


Και αυτοί οι άνθρωποι σαν τον Κ.Νικολακόπουλο πληρώνονται για αυτά που γράφουν και μπορούν να τα δημοσιεύουν στα μεγαλύτερα sites της χώρας...

Μαλάκες τι στο διάολο γίνεται; Πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που γράφονται και όλοι συμπεριφέρονται λες και είναι κάτι το φυσιολογικό να πάει ο άλλος να κάνει τρομοκρατική επίθεση σε έναν εφοπλιστή -και πρόσφατα Δήμαρχο, γιατί αυτό είναι- για ομάδες.

Τουλάχιστον εκεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός βγάλτε προς τα ΜΜΕ του εξωτερικού τα non paper σας να γελάνε κι αυτοί..

ΥΓ: Έχετε καταλάβει ελπίζω ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ αυτά που έβγαζε στην φόρα ο Γ.Αλαφούζος και τι προσπάθεια γίνεται και θα γίνει για να μην ξαναδούν τέτοιες συνομιλίες το φως της δημοσιότητας.

Σχόλια

  1. Ούτε ένα κλικ στον και-καλά-γραφικό-εγώ-δεν-ξέρω-εικασίες-κάνω γελοτοπιό του βασιλιά. Αν δεν το καταλάβατε: 1) πάμε για εκλογές και το παρακράτος πάει να χτυπήσει το (παρα)κράτος- αν δεν ήταν τόσο τρομακτικό θα ήταν αστείο, 2) οι κασσέτες της ευπ πάνε να γίνουν "συκοφαντίες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαφτίζουν πόλεμο τις ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ που παίζει αποσμασματική η Δίκη στον ΣΚΑΙ.
    Δηλαδή ένα χ μέσο βγάζει την διαφθορά στην οθόνη ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.
    ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγραψε παλι άρθρο το ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ με την κοριτσιστικη Φανούλα για να προστατέψει τον Φαταουλ..
    Ε ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚο φουκαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους ξεφυγε γι αυτο ειναι με μικρα γραμματα..Τοσο γλυψιμο ..προς την Αλαφουζοδιοικηση η Πρασινη..Ε τωρα που και οι τυφλοι ειδανε οσο λεγαμε καιρο πριν και φινεται να γυριζει το κλιμα..εκανε κριτικη και η Πρασινη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΛΥΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΡΕ!!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΦΑΤΑΟΥΛ ΔΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΔΓ ΔΕ ΓΡΑΨΑΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΠΑΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΚΑΙ, ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ!!!!!! ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΦΑΤΑΟΥΛ ΧΑΚΟΥΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΝΟ Δ.Γ ΕΤΑΞΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ???ΜΕ Δ,Γ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ?ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκει μας καταντησε.... κατεστρεψε τον ποδοσφαιρικο παναθηναικο με τους φιλαρακους του (Βαρδ & Φαταουλ) και τωρα απλα συντηρει το μπασκετ (εχει ριξει το μπατζετ και ουσιαστικα μπαινει ελαχιστα μεσα) και θα του πουμε και μπραβο???


    ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου