Βρε Λαμπρούκο δώσε κάνα...σιγουράκι για το στοίχημα και άσε τα του Παναθηναϊκού!


Με μεγάλη συγκίνηση διάβασα ένα κείμενο του μοναδικού Λάμπρου Γκαραγκάνη που δεν έχασε ώρα και μπήκε κι αυτός στην...μάχη των φαντασμάτων. Πήρε θέση για τις γιούχες του Ναυπλίου από κόσμο του Συλλόγου προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη και... βγήκε από τα ρούχα του.


Τι έγραψε; Ότι ο Ολυμπιακός παίρνει σήμερα εύκολα τα πρωταθλήματα (δίκαια φανταζόμαστε Λαμπρούκο μας), ότι ο Παναθηναϊκός επί Βαρδινογιάννηδων ήταν υπολογίσιμη δύναμη (7 πρωταθλήματα σε 3 δεκαετίες και σύμμαχος στην παράγκα Κόκκαλη) και πως αυτοί που κράξανε είναι τα πάντα εκτός από Παναθηναϊκοί.

Λαμπρούκο μας, ραντεβού στα γήπεδα που παίζει ο Σύλλογος!
Ή μήπως δεν πληρώνεις εισιτήριο και μόνο αν παίξει δημοσιογραφικό...pass;
Ή μήπως είσαι Παναθηναϊκός...until 2008;
Ή μήπως είσαι Παναθηναϊκός ανάλογα με τα πρόσωπα;
Ή μήπως δεν πατάς καθόλου γήπεδο;

Επειδή Λαμπρούκο μας όπως φαίνεται ο πόνος ακόμα βαρύς είναι που έφυγαν οι σωτήρες μας και έκλεισε η φυλλάδα σας (που την τελευταία σαιζόν προ πολυμετοχικότητας γινόταν πάρτι με τα δώρα που δίνατε κάθε διήμερο και ζούσατε πραγματικά glory days) ,σου κάνουμε μια πρόταση..

Ασχολήσου με κάνα παρολί, γράψε μας τις προτάσεις σου σε ποια ματς προτείνεις να παίξουμε γαύρο και κόντρα Παναθηναϊκό και άσε τα του Συλλόγου για αυτούς που τον αγαπάνε και δεν ζουν από αυτόν!

Για όσους θέλετε να διαβάσετε το ξέσπασμα του Λαμπρούκου, ιδού το αριστούργημα:

Τετριμμένο αλλά στην περίπτωση του «τριφυλλιού» η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης και πραγματικότητα όσων περιμένουν τον πολύπαθο σύλλογο. Όποιος δεν σέβεται το παρελθόν του δεν έχει μέλλον...

Είναι εντυπωσιακό πώς υπάρχουν οπαδοί του Ολυμπιακού οι οποίοι έχουν την άποψη πώς επί Βαρδινογιάννηδων είχαν υπολογίσιμο αντίπαλο. Σε αντίθεση με τώρα... Αν το τώρα αφορούσε έναν Παναθηναϊκό άκρως ανταγωνιστικό, θα ήταν εύκολο να καταρριφθεί η ανωτέρω πραγματικότητα μ΄ ένα απλό «έπαιρναν πρωταθλήματα, γι΄ αυτό το λένε». Αλλά και τώρα μήπως κάνουν κάτι άλλο; Πρωταθλήματα παίρνουν και μάλιστα εύκολα. Οπότε καλό το παραμύθι, αλλά λείπουν οι ιππότες και οι δράκοι!

Πιο εντυπωσιακή, όμως, είναι η συμπεριφορά των «υπαλλήλων»-αμοιβάδων που πιστεύουν πώς υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό και φέρθηκαν με τον πλέον αήθη τρόπο σ΄ ένα κομμάτι ζωντανής ιστορίας του αθηναϊκού συλλόγου. Τα όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στο Ναύπλιο αποτελούν αγιάτρευτη πληγή στην ταλαιπωρημένη σάρκα των «πράσινων». Το λυπηρό είναι η αντιμετώπισή τους από το σύνολο των ΜΜΕ, που απλώς κατέγραψαν και δεν καταδίκασαν το γεγονός. Θα μου πείτε: Γίνεται αυτοί που λάνσαραν τα συνθήματα εναντίον της οικογένειας, παραμονές της πολυμετοχικότητας, να το κάνουν;

Ο κόσμος, ευτυχώς, καταλαβαίνει: Έχει «τοποθετήσει» τις εφημερίδες τους σε κυκλοφορίες της «Derby» που κορόιδευαν, διότι όλα εδώ πληρώνονται! Δεν εύχομαι να έχουν το μέλλον της «Derby», η οποία πολεμήθηκε λυσσαλέα, μόνο και μόνο για να μην μείνουν άλλες οικογένειες στο δρόμο, αλλά αυτό θα έχουν. Τα «κλικ» λιγοστεύουν και στις ιστοσελίδες οι οποίες με «ασπίδα» το πράσινο χρώμα διέλυσαν τον Παναθηναϊκό εκ των έσω και με τον πιο βρώμικο τρόπο. Πού να βρεθεί η «τσίπα» για να καταδικαστεί το γεγονός; Οι μισοί νεόκοποι ρεπόρτερ αδυνατούν να μιλήσουν τα στοιχειώδη ελληνικά κι άρχισαν να υποστηρίζουν την ομάδα το 2008.

Νομίζοντας πώς επειδή απολαμβάνουν τσάμπα ταξιδάκια, είναι μέσα στα πράγματα της ομάδας κι εμείς οι υπόλοιποι απ΄ έξω! Μπορεί ο οποιοσδήποτε να μην θέλει να βλέπει Βαρδινογιάννη ούτε ζωγραφιστό. Μόνο, όμως, αν έχει προσωπικά μαζί του. Ως οικογένεια που είχε την τύχη του συλλόγου στα χέρια της επί χρόνια, με επιτυχίες που οι Παναθηναϊκοί... after 2008 ακόμη μνημονεύουν, πρέπει να χαίρει της αντιμετώπισης ως κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου που είναι. 

Όσοι είχαν αυτήν τη συμπεριφορά στο Ναύπλιο πέρα από το ότι σε ευφυία δεν ξεπερνούν του πρωτόζωου, πολύ απλά δεν είναι Παναθηναϊκοί. Άρα όσοι τους γράψατε στα λιβελλογραφήματά υπ΄ αυτήν την ιδιότητα, διορθώστε το!

Σχόλια

  1. εμετος απο τα ματια απο αυτον που κατα δηλωση του πιστευε καθε λεξη του βλασση του τσακα !!!!!!!!!
    ο απολογητης του φασιστα και αγραμματου σφακιανακη
    το παιδι του τουλουμπα και του σπορ φμ


    αληθεια ολοι αυτοι οι ανυποληπτοι σαν τον γκαραγκανη που κραζουν τον κοσμο αγκαλια με τα πληκτρολογια που ακριβως βρισκονται στην πραγματικη ζωη ;;; στα γηπεδα ; στις εξεδρες ;στα καφενεια ; στα κλαμπ ; που ακριβως ;;;;


    ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SAILOR YOUR FATHER16/10/14 7:04 π.μ.

    Evα ορθιο κρεας με 2 ποδια που σερνει τιν σαπιλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλε μάλλον σου έπεσε βαρύς ο ψεκασμός σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω σε θελω να απαντησεις μη ψεκασμενε Νικο-Κωστα-Γιωργο-Βαγγελη ή οτι αλλο ονομα σκεφτεις να βαλεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γνωστή συμμορία του Τουλούμπα.
    ΟΑΕΔ ρε κτήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου