Δεν είναι απλά ένα ματς, είναι σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων!

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ



Το ιστορικό πλέον κείμενο που εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο τι είναι για τους Παναθηναϊκούς ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό, θα κοσμεί ως συνήθως το blog μέχρι και την ημέρα του αγώνα.


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 31ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΩΝ MAD BOYS ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ,ΠΡΟ(Σ)ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.



342 μέρες μετά και κάτι χρόνια...


342 μέρες και νύχτες που αυτός ο εφιάλτης στοιχειώνει μέσα στο μυαλό και τη ψυχή ...342 μέρες απο κείνο το απόγευμα που κάποιοι απο εσάς λυγίσατε και ντροπιάσατε την φανέλα που φοράτε μα και τους εαυτούς σας! Μα να ...ήρθε πάλι η μέρα που μπορείτε οι παλιοί να εξαγνιστείτε για κείνο το απόγευμα και οι νέοι να δείξετε πως καταλαβαίνετε τις αξίες και τα ιδανικά του Συλλόγου που είστε πια μέλη  ...ξεχάστε τον κόσμο... ξεχάστε την διοίκηση ...ξεχάστε τις τεχνικές οδηγίες ...ξεχάστε τα όλα και παλέψτε μόνο για εσάς! Πολεμήστε για την δικιά σας μαγκιά και για την ιστορία του αυτοκράτορα της ψυχής μας! Αποδείξτε σε σας πως ξέρετε τι κουβαλάτε στις πλάτες σας ...βουλώστε τα στόματα όλων ,ακόμα και τα δικά μας και φτάστε νικητές ως το τέρμα!  Βγάλτε απο πάνω σας την ρετσινιά του αποτυχημένου ,θυσιάστε το εγωισμό σας και πάρτε αυτά που σας/μας ανήκουν ...μπέιτε στο γήπεδο με  σκοπούς: το πρωτάθλημα και την δική σας εξιλέωση! 

342 μέρες μετά και τώρα πρέπει να δείξετε σε όλους πως "νέος σερίφης ήρθε στην πόλη" ...δεν είναι ντέρμπι σαν τα προηγούμενα ...δεν είναι ένα ακόμα πρωτάθλημα ...είναι κάτι παραπάνω ...είναι η σύγκρουση 2 κόσμων! Ένας αγώνας κόντρα στην κόκκινη χούντα ..είναι μάχη κόντρα στο σκοτάδι των υπονόμων ...διώξτε λοιπόν το σκοτάδι που 7 χρόνια καλύπτει την κοινωνία  και ξαναφέρτε το φως στις δικές σας και τις δικές μας ψυχές! 

Όποιος απο σας φοβάται ας μείνει μακριά και ας ζήσει με τις τύψεις του ,οι υπόλοιποι όμως μην σκέφτεστε τίποτε και κανέναν άλλον πάρα μόνο το τέρμα! Σκεφτείτε μόνο τον εξαγνισμό ...σκεφτείτε μόνο την χλεύη και την ειρωνεία εχθρών και φίλων πέρυσι και επιτέλους δείξτε πως είστε κοινωνοί της Παναθηναϊκής ιδεολογίας ,δείξτε πως είστε άντρες και εκδικηθείτε φέτος!

Το χρωστάτε σε σας και σε μας τους ...MAD BOYS του δρόμου...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ