Mε αλλαγές για την νίκη!


Πέντε νέα πρόσωπα σε σχέση με το κυριακάτικο παιχνίδι επιστρέφουν στο βασικό σχήμα οι Λαγός, Πράνιτς, Καρέλης, Ντίνας και Τριανταφυλλόπουλος κι αντίστοιχα πρόκειται να μείνουν στον πάγκο οι Κλωναρίδης, Κουτρουμπής, Μπούρμπος, Μπούι, αλλά κι ένας εκ των Ατζαγκούν ή Πέτριτς.

Σε περίπτωση που προτιμηθεί τελικά ο Κροάτης, τότε οι Καρέλης και Ντίνας είναι αυτοί που θα αγωνιστούν από πίσω του, ενώ εφόσον αγωνιστεί ο Ατζαγκούν, θα παίξει μαζί με τον Ντίνα πίσω από τον Καρέλη επιθετικό. Αυτό σημαίνει ότι ο Αναστασίου αφήνει παράλληλα το 4-4-2 και θα προτιμήσει πιθανότατα το 4-2-3-1, όπως δηλαδή απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης ή το 4-1-4-1.

Σχόλια

  1. Ο Μαρινάκης ανέλαβε το καλοκαίρι του 2010 όταν το καλοκαίρι είχε ξεσπάσει η κόντρα ανάμεσα στους μετόχους και τότε ανέλαβε στην θέση του Πατέρα ο Κωνσταντόπουλος.
    Όταν αποχώρησαν το 2011 όλοι αυτοί ζήσαμε το σίριαλ των Αράβων και του Βλάση Τσάκα πριν φτάσουμε στον Αλαφούζο.Φτάσαμε ένα βήμα πριν το Πρωτοδικείο και την διοίκηση του συλλόγου θα αναλάμβανε ο Ερασιτέχνης ο οποίος δεν θα έφταναν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ίδιος θα έπρεπε να διαχειριστεί καταστάσεις πολύ μεγαλύτερες. Εάν εσύ θεωρείς ότι είναι αυτό ψευτοδίλημμα τότε πάω πάσο
    Εγώ ξέρω ότι όταν ο Γιαννακόπουλος ζήτησε στοιχεία από τον Αλαφούζο αυτός του τα παρεχώρησε αμέσως χωρίς κάποια καθυστέρηση. Όποιος θέλει λοιπόν να πάει να αγοράσει την ομάδα επίσημα και με στοιχεία δεν νομίζω ότι θα του βάλουν εμπόδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες συμμετοχές έχω στους ομίλους και πόσες εσύ; Μήπως έχω 8;
    Πόσες φορές μπήκες ως πρωταθλητής απευθείας στους ομίλους και πόσες από αυτές πήρες όλα τα λεφτά παίζοντας μόνος σου;


    Βρες καμιά άλλη μαλακία να γράψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οτι ο Μαρινάκης ήρθε ένα χρόνο αργότερα ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτό που σου γράφω. Για το σίριαλ με τον Αράβων και τον Τσάκα έπρεπε να τη τελειώναν την ιστορία νωρίτερα βρωμουσε απο την αρχή. Προφανώς όλα ήρθαν βολικά στον Αλαφούζο για να πάρει τότε την ομάδα.

    Πολύ βολικά του έδωσε και ο Βαρδινογιάννης τις μετοχές στο τζάμπα ενώ μερικούς μήνες μόλις πριν ζήτουσε τον ουρανό με τα άστρα από τον Βγενόπουλο . Δηλαδή αναλογίσου το αυτό λίγο ..πριν κάτι μήνες αναλάβει τελικά ο Αλαφούζος, ο Τζίγγερ ζητούσε από τον Βγενόπουλο ..εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσει την ομάδα..Και μετά βρέθηκε ο Αλαφούζος κ του παραχώρησε την ομάδα..ενώ δημιουργήθηκε μια τεχνητή κρίση με παραίτηση μελών για να γίνουνε όλα αυτά.. Όσο για τον Ερασιτέχνη..και τώρα συμμετέχει στη διοικηση Αλαφούζου..
    Σε κάθε περίπτωση για το τελεύταιο που γράφεις δε γνωρίζουμε αν τελικά όντως ο Γιαννακόπουλος σκόπευε να πάρει την ομάδα ή απλώς για τους δίκους του σκοπούς ήθελε να πιστεύουμε οτι θα την πάρει. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι όλο το πράγμα ήταν φούσκα. Το θέμα δεν είναι να βρεθει κάποιος που θα πάρει τον Αλαφούζο από το " λαιμό " για να δώσει την ομάδα τό θέμα είναι ο Αλαφούζος να αποφασίσει να φύγει γιατι δε φαίνεται να ξεκολλάει από την καρέκλα. Και εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα . . Ασε που ο Αλαφούζος έχει αλλεργία και απεχθάνεται τα μοντέλα που ενας κανει κουμάντο πως λοιπον θα αποχωρήσει έτσι απλά από την ομάδα.Αν περιμένουμε να βρεθεί ο κάποιος που θα τον αναγκάσει να φύγει θα έρθει και σε συμφωνία με τους όρους του Αλαφούζου..ζήτώ που καηκαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει αυτό που λες.
    Πως γίνεται να είναι κολλημένος στην καρέκλα;
    Θα έρθει ένας και θα πει θέλω τον Παναθηναϊκό και βάζω εκατομμύρια και θα του πει ο άλλος όχι;


    Δικαίωμα σου να θεωρείς λάθος ό,τι κάνει ο Αλαφούζος αλλά μην λες πράγματα που δεν ισχύουν.


    Όποτε θέλει, όποιος θέλει τον αναγκάζει να του δώσει την ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ σωστο το αρθρο σου. Καθε φορα που η εγκληματικη οργανωση νικαει στην Ευρωπη ενω κανονικα θα επρεπε να βρισκεται στη Γ, σκεφτομαι αυτους τους ξεφτυλες που αναφερεις (τους Βαρδ δε τους βαζω καν μεσα γιατι ειναι αποδεδειγμενα γαυροι) που βαλαν πανω απο την ομαδα το ποιος θα παρει τα περισσοτερα παλαμακια... κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πολέμης δεν μπήκε γιατί ο αδερφός του Αδαμάντιου δεν ήθελε. Δεν γουστάρουν να βγαίνουν πρώτη γραμμή και να παίζουν το όνομα τους τα ΜΜΕ. Δικαίωμα τους.


    Έτσι κι αλλιώς ο Λεωνίδας βοηθάει αρκετά στον ερασιτέχνη κι ας μην αναφέρεται πουθενά το όνομα του.


    Ότι έκλεισε το κεφάλαιο δεν σημαίνει πως δεν έχουν μέχρι και σήμερα ευθύνες για τα βουνά που έχει να αντιμετωπίσει ο Σύλλογος.


    Κοιτάμε μπροστά αλλά λακίσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιωργος17/9/14 4:12 μ.μ.

    περυσι δεν ημσσταν και τοσο κακοι στις αρχες αλλα και παλη δικαιολογουμασταν γιατι ειχαμε καινουρια ομαδα! με πανιωνιο που ειχαμε φαει τρια ημασταν καλυτεροι! τι θες να σου πω; οτι δεν πιστευα; ωραια στο λεω.. αλλο τοτε, αλλο τωρα κανονικα η ομαδα επρεπε να πετουσε αφου κρατησε τον κορμο.. αλλα απετυχε στις μεταγραφες οποτε......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία και ας πούμε ότι φετος τα έκανε Σκατα....τι να κάνουμε? θα κάνουμε κριτική και θα περιμένουμε να δούμε....
    ΟΜΩΣ εγω προσωπικα δεν θα παρακαλέσω κανένα καραγκιόζη απ την φωτογραφία του άρθρου να επιστρέψει.
    ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω ομως σημερα αφου εφυγαν οι Καρκινοι απο την ΠΑΕ επρεπε να ηταν εδω και ας εκλαιγε ολη μερα ο ΔΓ και η πρασινη αγκαλια με τον Φαταουλ. Γι αυτο εχουν και αυτοι τεραστια ευθυνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπραβο ρε μαγκα...τα ειπες ολα.....συμφωνω απολυτα με ολα.......μονο με εμας να ασχοληθουμε.......εχει πολυ δρομο ακομα ολη χρονια.....μπραβο σου....το καλυτερο σχολιο σου απο ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να έχουν ξενερώσει τόσο, ώστε να ρίξουν μια μούντζα πίσω τους παίζει; Υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν 10εκ σε Α.Μ.Κ , δεν έχουν ακουστεί παρά ελάχιστα, και τους αναγάγαμε σε αεριτζήδες και κομήτες. Ίσως να μην έχουν βίτσιο να γυρίσουν εκεί που κάποιοι τον απαξίωσαν με αισχρό τρόπο. Επίσης δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να μπει και να προσπαθεί να καλύψει το οικονομικό χάος που παρέδωσε ο εγγυητής Γ.Βαρδινογιάννης στην τωρινή διοίκηση. Άλλωστε αυτοί ήταν αεριτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου