Kαι κάτι τελευταίο..


Επειδή η αλήθεια είναι πως πολύ καιρό είχαμε να μπούμε σε κάποιου είδους ίντριγκα, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι και να τονίσω την μόνη για μένα ουσία που διάβασα και συμφωνώ..

Αν ήθελαν Αλαφούζος και Τζίγγερ δεν θα βγαίνανε να δειπνήσουν δημόσια, ούτε θα έδιναν χαρτάκι στα ΜΜΕ για το τι (δεν) συζήτησαν. Προφανώς και ήξεραν ότι θα γίνει θέμα η συνάντηση τους, άρα δεν είχαν και πρόβλημα να μαθευτεί. Προφανώς και ήξεραν πως θα ξεκινούσε ένας νέος χορός θεωριών (ηλίθιων και μη) και δεν τους ενδιέφερε..

Αν έχουν ή όχι καλές σχέσεις είναι δικό τους θέμα. Αυτό που είναι δικό μας θέμα, είναι πως δεν θέλουμε ξανά την οικογένεια Βαρδινογιάννη και αυτούς που άφησαν τον Σύλλογο έρμαιο στις ορέξεις του πράκτορα και του κράτους και με τις πρακτικές πότιζαν μιζέρια και διχόνοια τον κόσμο.

Πολύ απλά πράγματα τα οποία φαντάζομαι πως θα τα γνωρίζει ο Αλαφούζος.

Και για όσους μιλάνε για ηρεμίες στην ομάδα κτλ κτλ, αυτό πρώτος από όλους έπρεπε να το διαφυλάξει ο ίδιος ο Αλαφούζος.

ΥΓ: Ο Σύλλογος το 2008 προσπάθησε να γιγαντωθεί και έφαγε τα μούτρα του. Το 2012 ξεκινήσαμε νέα σελίδα από το σημείο μηδέν. Για να ανέβουμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχουν δύο προυποθέσεις (αναγκαίες). Η πρώτη έχει να κάνει με το παρασκήνιο και το ρίξιμο του γαύρικου καθεστώτος. Η δεύτερη έχει να κάνει με την δημιουργία του αθλητικού κέντρου. Αθλητικού κέντρου που θα γιγαντώσει στην πράξη όλον τον Σύλλογο. Αυτοί πρέπει να είναι οι δύο βασικοί μας στόχοι. Για αυτό ας κοιτάμε το δάσος και ας σταματήσει να μας τραβάει την προσοχή το κάθε δέντρο που πετυχαίνουμε μπροστά μας. Και πιστέψτε με αυτοί που τρέχουν ή έτρεχαν τον Σύλλογο, μια χαρά κοιτάνε το δάσος...

Σχόλια

  1. Ετσι πως το εθεσες εχεις απολυτο δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Greenmaniac136/9/14 4:04 μ.μ.

    Press συμφώνω μέχρι τελευταίας τελείας.

    Κάποια ψυχή από ότι βλέπεις συνεχίζει να κάνει τον τυφλό και τον κουφό στο θέμα αντιδράσεων των οπαδών σε συγκεκριμένα θεμάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιχάλης Περβολαρακης6/9/14 6:19 μ.μ.

    Από όσα γράφεις το πρόβλημά σου είναι οι Βαρδινιογιάννηδες και όχι η ομάδα! Αυτή η καφρίλα από μια μεγάλη μερίδα δυστυχώς των φιλάθλων, μάλλον μόνο των ΟΠΑΔΩΝ είναι η οικογένεια. Προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει ποιος θα έχει την ομάδα, αρκεί να πληρώνει. Εσείς ποια προσφορά έχετε στην ομάδα εκτος από ένα διαρκείας ( αν δε μπαίνετε τσάμπα!); Εμένα με πονά το χάλι που βλέπω σε κάθε παιχνίδι, η απαξίωση της ομάδας εντός και στην Ευρώπη! Να σου έρχεται η Καλλονή και να διεκδικεί βαθμό ή και βαθμούες, ενώ μια εποχή λέγαμε "Πόσα θα βάλουμε σήμερα;" Αν δε σταματήσουμε αυτή τη φαγωμάρα, τη διχόνοια, να εκλείψουν τα έκτρωπα της 13 με τα ανάλογα πρόστιμα, αρα αφαίμαξη οικονομική θα είμαστε για λύπηση κάτι που δεν αρμόζει σ' αυτήν την τεράστια ομάδα. Αν νομίζετε ότι οφελεί αυτή η εσωστρέφεια συνεχίστε την. Στο γήπεδο θα υπάρχουν 500-600 που θα βρίζουν τις οικογένειες. , οι πάκτες λαι πι "\επίσημοι'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατσε τωρα γιατι περδευτηκα, εβαλες το πρωτοσελιδο της ΓΑΤΑΣ(!!!) για να ενισχύσεις την αποψη σου??? ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ????


    Η γατα ειναι το αντιστοιχο της Ελευθερης ωρας, καθημερινως γραφει ΑΠΕΙΡΕΣ μπουρδες που ποτε δεν επαληθευονται και ακομα καποιοι την πιστευετε???????!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Κάποιος αναλαμβάνει και βρίσκει - με δική του επίσημη δήλωση - 18,2 εκ. στο ταμείο.
    2. Παραμένει περίπου ένα χρόνο και δεν πληρώνει παίκτες, φουρναραίους, τυροπιττάδες.
    3. Αποχωρεί αφήνοντας κάποιο 25άρι - επιεικώς - χρέος στην ομάδα.

    Εσύ τον κατατάσσεις σε αυτούς που πληρώνουν; Μήπως να έκανες μια επαναδιαπραγμάτευση των απόψεών σου;

    Και αν δεν μπορείς να το επαναδιαπραγματευτείς, μπορείς να μη μας κάνεις τα νεύρα κρόσια με τις αφόρητα λανθασμένες απόψεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Greenmaniac136/9/14 9:59 μ.μ.

    Δεν την πιστεύω απολύτα (για την ακριβεία σχέδον καθόλου) απλά προσμέτρω και την πιθανοτήτα που υπάρχει να ισχύει ότι λέει. Κανονικά δεν θα την προσμέτρουσα αλλά με αυτά που μας έχει δείξει ο Αλ ( διαφωνία στο θέμα του γηπεδικού - προσλήψη Νταμπίζα παρά τις σοβαρές αντιδράσεις που υπήρχαν και διαφόρα άλλα που κάνει παρά τις διαφωνίες των φίλαθλων) την προσμέτρω. Ξέρω βλακεία αλλά πότε μην λες ποτέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι - ελπίζω - ξέρουμε ότι στην Ψιψίνα είναι συνιδιοκτήτης ο κομιστής. Γι' αυτό το λόγο ακριβώς είναι από τις πρώτες που θα αναφερθεί σε παρόμοια διχαστικά θέματα για τον εχθρό. Σήμερα το συνεχίζει και λέει ότι ο Σωφέρ θέλει να κάνει χορηγία στην ομάδα.






    Επειδή η συνάντηση ήταν καταφανώς προσχεδιασμένη από τους δυο συνδαιτημόνες, τα κρατάμε και περιμένουμε τις ερμηνείες που θα δώσουν τα βαριά χαρτιά της δημοσιογραφίας. Γιατί θα μου κάνει εντύπωση αν δεν ασχοληθούν να το "ερμηνεύσουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Greenmaniac137/9/14 5:16 μ.μ.

    Προς το πάρον μας "σώζει" η εθνική από τις γνωστές αερολογίες των ΑΡΔ.
    Έγω πάντως απόρω πως δεν το έχει σχολιάσει ο Νικολογιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δεν είναι αυτή η σωστή σειρά αν πρόκειται για κάτι "ενορχηστρωμένο". Τυχαία νομίζεις ανέφερα άλλο όνομα πρώτο;


    Υπομονή και θα δείξει. Κλασική συνταγή της εκάστοτε προπαγάνδας είναι να πιέσει το υποκείμενο-στόχο να βιαστεί να αποφασίσει. Γι' αυτό και μεις θα περιμένουμε. Χαλλαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πεστα γιατι θα τρελαθουμε τελειως....
    Ακομα και σημερα νοσταλγοι των καταστροφεων......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου