Eσείς στηρίξατε αυτό το ΤΕΡΑΣ! Χαρείτε το...


Άντε μιας και είναι της μόδας για σήμερα ,μετά την ανέλπιστη νίκη του γαύρου επί της Ατλέντικο, να ρίχνουμε αναθέματα για το πόσο δεν ταιριάζει στον Σύλλογο που δεν είναι στο Champions League και δεν ζούμε μαγικές βραδιές, να μπω και εγώ στο τριπάκι..

Φωτογραφία από τα παλιά λοιπόν συν έναν guest star.

Εσείς οι τέσσερις στηρίξατε το τέρας που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός να διαλύσει τα πάντα στο πέρασμα του αρχικά με τον Κόκκαλη και τώρα με την πιο σιχαμένη έκδοση, του Μαρινάκη.

Εσείς οι τέσσερις χρησημοποίησατε τον κόσμο του Συλλόγου με πρωτοσέλιδα, συνεντεύξεις, και δηλώσεις βαριές που σας έριχναν τα παντελόνια..

Με τις ευλογίες σας αυτό το τέρας πλέον πανηγυρίζει και καμιά νίκη στην Ευρώπη.. Κάθε χρόνο να γαμάει κάθε έννοια δικαίου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο για να πάρει τα 20 εκατομμύρια και να μπει στους ομίλους...ε σε κάποια φάση θα του κάτσουν και τα αποτελέσματα.

Διαλύσατε τον Παναθηναϊκό με τις συμπεριφορές σας και μετά... δεν είδατε, δεν ακούσατε και δεν είπατε.

Και οι τέσσερις σας κάνατε σαν τρελοί για την ΠΑΕ και...οι τέσσερις σας είστε φαντάσματα σε αγώνες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τόσο Παναθηναϊκοί...

Στηρίξατε τον Κόκκαλη και τον Μαρινάκη (ο Τζίγγερ είχε μόνο την τυχη να το κάνει και με τους δύο) και παραλίγο να καταστρέψετε τον Σύλλογο..

Προς Θεού, δεν λέω πως το κάνατε επίτηδες...προς Θεού. Αλίμονο αν πίστευα πως παίξατε τον ρόλο σας στο να εδραιωθεί ο Fataul στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είτε ψηφίζοντας τον για πρόεδρο της Λίγκα και έχοντας τον στην λίστα με τους αγαπητικούς, είτε αράζοντας μαζί του στο ΟΑΚΑ την ώρα που έδειχνε σε Παναθηναϊκούς τα κατά φαντασίαν μπιρμπιλάκια του και αποχωρώντας εν μια νυκτί από το πουθενά..

Αλίμονο.. ποιος θα πίστευε κάτι τέτοιο;

Ευτυχώς για μένα, γιατί με την συμπεροφορά σας κατάλαβα πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη Άϊ Βασίληδες που θα προσφέρουν εκατομμύρια με αντάλλαγμα να ακούνε το όνομα τους σε συνθήματα, αλλά έχει ανάγκη τον κόσμο του. Να είναι παρών, να βοηθάει οικονομικά και να αποτελέσει επιτέλους τον θεματοφύλακα αυτής της ιδέας..

Ο τροχός θα γυρίσει... αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και αυτό το τέρας που γιγαντώθηκε με τις ευλογίες σας, θα προλάβετε να το δείτε να τσακίζεται με τον πιο άχαρο και επίπονο τρόπο.


Γιάννης Βαρδινογιάννης
Ανδρέας Βγενόπουλος
Νικόλας Πατέρας
Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Η ιστορία έγραψε...


ΥΓ: Όσοι πάτε να μου πείτε γιατί μέσα και ο Δημήτρης... ελπίζω να μην έχετε κοντή μνήμη για τα της ΠΑΕ.

ΥΓ2: Γαμώ το Πεντελικόν και το Plaza.

ΥΓ3: 18/12/2010 ...όλο και πιο ντροπιαστική μέρα όσο περνάει ο καιρός για όλους μας.

ΥΓ4: "Μα βάζανε εκατομμύρια" ...φαντάσου πόσο χειρότερο και πιο περίεργο κάνει το όλο story. Να βάζεις εκατομμύρια και να μην προσπαθείς να προστατεύσεις την επένδυση σου. Απλά να τα πετάς μέσα σε μια τρύπα... νορμάλ έτσι;

Σχόλια

  1. distixos mexri na pesei i xounta file tha exoume pethanei apo ta giratia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρες , μην ασχολήσαι με τον Ολυμπιακό. Ας βάλει και πέντε στην Ατλέτικο. Να σκεφτόμαστε τον Παναθηναικό και μόνο αυτόν , πως θα πάει μπροστά. Όσο για τους Πολυμετοχικούς θα τους κρίνει η ιστορία.


    Ακόμη και τότε που έπεφταν πολλά λεφτά κατά το κοινώς λεγόμενο , οι διαφορές που είχαμε με τον Ολυμπιακό ήταν ουσιώδεις: Ο ΟΣΦΠ είχε ιδιόκτητο γήπεδο από το 2004 , είχε δικό του προπονητικό και βάδιζε με την λογική ότι κάθε χρόνο θα πρέπει να βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ.


    Από την στιγμή που το μοντέλο της Πολυμετοχικότητας κατέρρευσε φάνηκε ότι το χρήμα κάλυπτε τις σοβαρές αδυναμίες του συλλόγου (γήπεδο , προπονητικό ,έλλειψη γραφείων , Παναθηναική Συμμαχία).


    Μην βιαζόμαστε , θα κάνει την στραβή ο Ολυμπιακός και θα επωφεληθούμε. Μέχρι τότε , να έχουμε υπομονή και να στηρίζουμε την ομάδα μας. Να μην ασχολούμαστε με τον Θρήνο , να κοιτάζουμε το δικό μας συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα καλά ΑΛΛΑ.Λείπει αυτός που διοικεί ..την ομάδα 2 μιση χρόνια τώρα..ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ λέγεται..Δε μπορεί να μην μπαίνει στην εξίσωση ο άνθρωπος που μας έφερε τη μια χρονια σε κανονικη περιοδο 6ους και την άλλη 4ους... και να μπαίνει ο Γιαννακόπουλος που στο κάτω κάτω ποτέ δε διοικησε την ομάδα οτι αηδια και να έχει γράψει μέσω Πρασινης.

    Και ένα πραγμα που υποτιθεται θα έκανε ο Αλαφούζος δε το έκανε σε σχεση με τους γαύρους , περα απο τα όσα κάνει στα εσωτερικά μας. Με αυτον γιγαντώθηκε το κράτος Μαρινάκη αυτός είναι που με την ανυπαρξία μας σε Ελλάδα και Ευρώπη τους παραδίδει απλόχερα τα 20 εκατομμύρια του τσου λου ενώ δεν υπάρχει καν ανταγωνισμος για τους γαύρους στην Ελλαδα αγωνιστικά αφού παίρνουνε το πρωτάθλημα..από τις πρώτες αγωνιστικές.. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν δεν υποσχέθηκε αν θα βάλει λεφτά και αν υποσχεθηκε..μόνο το πλεόνασμα το 2017..Πρέπει να φύγει ΑΜΕΣΑ και μαζι με αυτόν και όλοι οι παρατρεχάμενοι .

    Με την Παναθηναική Συμμαχία , τον Αλαφούζο και κτλ δε πάμε ΠΟΥΘΕΝΑ...

    H ομάδα πρέπει επιτέλους να έχει την διοίκηση που αξίζει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Τη διοικηση που επιτέλους θα δημιουργήσει το ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΗΠΕΔΟ που θα ρίξει κάτω τον Μαρινάκη αλλά και θα μας βγαλει από τη νοοτροπία των ..μικροσυμφέρονων της κάθε φατριάς. Είμαστε ξαναλέω μπλεγμένοι στα σκατά ..θέλουμε ΟΛΙΚΗ και ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ..Μόνο κάτι φρέσκο με μεγάλο πορτοφόλι που θα το διαθέσει στην ομάδα θα μπορέσει να ξαναφέρει τους Παναθηναικούς στο γήπεδο και θα αλλάξει επιτέλους ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..Κάποιος που δε θα κοιτάξει να πάρει το μέρος της μιας ή της άλλης φατρίας που μαλώνουνε τα τελευταία 20 χρόνια..με ζημιωμένο παντα τον Παναθηναικό και ευνοημένους τους ίδιους.

    Φτάνει πια αυτή η αηδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να φτάσει ο σύλλογος στον Αλαφούζο αυτοί οι τέσσερις έβαλαν το χεράκι τους. Το κράτος Μαρινάκη ήταν ήδη γιγαντωμένο και τα περισσότερα χρέη ήταν απο εκείνη την περίοδο,όχι ότι δεν βοήθησε και ο Αλαφούζος σε αυτό.
    Θα συμφωνήσω να φύγει ο Αλαφούζος βλέπεις όμως στον ορίζοντα κάποια λύση που θα κάνει όλα αυτά που αναφέρεις που τα περισσότερα σωστά είναι όμως ο ρεαλισμός είναι αυτός που μετράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αλαφούζος , την 2η χρονιά του μας έβγαλε 2ους παίρνοντας το Κύπελλο Ελλάδας. Εδώ κοντεύουμε να χάσουμε την Λεωφόρο , που θα βρεθούν τα χρήματα για νέο γήπεδο; Απο τον αέρα κοπανιστό;


    Η δική σου η άποψη είναι ότι η Παναθηναική Συμμαχία δεν κάνει. Με αυτήν , την Λεωφόρο και το νέο προπονητικό που αγόρασε ο Παναθηναικός θα προχωρήσουμε. Ας βλέπουμε την πραγματικότητα όχι το ιδεατό.


    Εκτός και αν θέλεις να επιστρέψουμε στον πρώην μεγαλομέτοχο. Σεβαστή η άποψή σου , αλλά προσωπικά δεν θέλω επιστροφή στο παρελθόν. Έγινε η αλλαγή στην διοίκηση με αυτήν θα προχωρήσουμε και ανάλογα θα πράξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλουμπαπαραλήρημα.... Θα απαντήσω μόνο με 2 φωτογραφίες σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειδικά τη δεύτερη φωτό την αφιερώνω στους χωριατόβλαχους που λένε ότι δεν κάνει ο Αλαφούζος, χωρίς να έχουν να προτείνουν κανένα άλλο και χωρίς να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να δουν ότι δεν κάνουν οι ίδιο για φίλοι του Παναθηναϊκού.


    Βέβαια το νέο φρούτο ο γιωργάκης 99% είναι η Βaggelitsa με άλλο όνομα...
    Μόνος του τα λέει μόνος του απαντάει...


    Περίεργος και ο Press που περίμενε μια νίκη του gay για να επιτεθεί σε αυτόν που του χάρησε ένα double μόλα τα κακά και τα καλά του, του έδωσε DOUBLE. Και δίνει τροφή για να συνεχιστεί το παραλήρημα εναντίων του Αλαφούζου...


    Για να μη σχολιάσω την καινούρια εμμονή ότι δήθεν ο Αλαφούζος θέλει να πάμε στο Βοτανικό, ξεχνώντας ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ο Αλαφούζος είναι να πάρει τον Παναθηναϊκό από το οάκα και να τον πάει Λεωφόρο και το δεύτερο να κάνει ένα μάτσο κουρελόχαρτα τις συμφωνίες του ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ για το Βοτανικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεμέλιος17/9/14 10:43 π.μ.

    Η προτελευταία παράγραφός σου είναι όλο το ζουμί. Δεν έχουμε πια αφέντη επενδυτή. Και αυτό είναι μια τεράστια ευκαιρία. Ο Σύλλογος στηρίζεται αποκλειστικά στον κόσμο του. ΟΧΙ σε επιχειρηματικά συμφέροντα. Το κριτήριο του κόσμου είναι το καλό της ομάδας.
    Το κριτήριο του επενδυτή είναι το καλό της τσέπης του.
    Έχουμε μια τρομακτική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό μας και την κλωτσάμε...
    Στηρίξτε την ομάδα.
    Γραφτείτε στη Συμμαχία. ΟΧΙ δεν είναι του Αλαφούζου. Είναι δικιά μας συμμαχία.
    Ο Παναθηναϊκός έχει τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια φιλάθλους. Οι μισοί να έδιναν τα 50€ θα καλύπταμε προϋπολογισμό champions league.
    Στηρίξτε οικονομικά την ομάδα.

    Εμείς και κανείς άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να χεσω τα λεφτα σας,τις κόλπο εταιρίες σας,τα ΜΜΕ που έχετε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΤΗΣ ΛΕΖΑΝΤΑΣ.

    ΥΓ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΙΣΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΚΑΛΑΦΑΤΗ.
    (Βέβαια το ενα και μοναδικό του λάθος ηταν τον ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ,προσωπικά θεωρώ γιατι έτσι θα έπαιρνε την ΠΑΕ ο γιός του.Βέβαια ειναι ΤΟΣΑ τα καλα που προσπαθείς να το ξεχάσεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και για να μην ξεχνιόμαστε,άθλος ότι εχει κανει ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ μέχρι σήμερα μόνος του με μια οικονομικά κατεστραμμένη ΠΑΕ.
    Εχει κάνει Ταλιμπάν τα ΜΜΕ που εχει,έγραψε στα @@ του την Παιανια,έγραψε στα @@ του το OAKA,και έφτιαξε και μια ομαδα απ το τίποτα και τις στάχτες που πήρε κύπελλο με ΤΕΣΣΑΡΑ και ΤΡΙΜΠΑΛΟ μέσα στο κόκκινο Μ.....λο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι φίλε οκ δεν Σ αρέσει τίποτα οκ....
    Εμένα η ΤΕΣΣΑΡΑ στο τελικό κυπέλλου μου αρέσει...
    Εμένα η ΤΡΙΑΡΑ στους λαγούς μέσα στο Μ.....λο τους Μ αρέσει

    ΤΩΡΑ έαν βρούμε κανένα να θέλει να ρίξει 100 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ καλα θα ειναι..ΕΑΝ τον βρεις πες το να παμε να τον υποδεχτούμε στο αεροδρόμιο,με καμήλλες με ελέφαντες..ας έρθει και εδω είμαστε να τρελαθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρυσι πρέπει να ένιωσες άπειρη ντροπή έτσι όπως σε κόβω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιωργος17/9/14 12:04 μ.μ.

    Φιλε με συγχωρεις εισαι σοβαρος; φετος τι εκανε; πηγε και πειρε μπουρμπο και μπουι και παιζει ο κοτσολις βασικος που δεν κανει καναν εγκληματα φετος και θα τιμωρηθουμε ασχημα ειδικα στο καραισκακη. Δυστυχως εχουμε φαει μεγαλο ξενερωμα βλεπουμε να μην μπορουμε να κερδισουμε την καλλονη και ο γαυρος να κερδιζει ατλεντικο! Τον καπινακο τον πουλησανε με το ζορι.. Τους σιχαινομαι.. Ειμαστε αρρψστοι παο αλλα δεν μπορω να μην βλεπω.. Οταν δεν μπαινει το χερι στη τζεπη αυτα συμβαινουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Gerasimos Jerry Bokas17/9/14 12:09 μ.μ.

    POLLY SOSTOS ---AKRIBOS ETSI EINAI::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Gerasimos Jerry Bokas17/9/14 12:13 μ.μ.

    PARA POLLY SOSTA PANATHINAIKOS PRESS: PESTA -PESTA POU EINAI KAI O KALLOS MAS DIMITRAKIS :ME TIS MEGALES YPOSXESEIS GIA TO KALOKERI:EKAFANISTIKE APO TON PLANITI:PANATHINAIKOS:::OPOS KAI O DITHEN MEGALOS PANATHAS BGENO-----OUUUUST APO DO KAI APOGOREYSI EISODOU APO TON NAO MAS:::EFXARISTO --SSYNEXISE P-P--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα μας απελευθερώσει η Κίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσο το κράτος και τα όργανά του την καλύπτουν δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο Σαμ-are-ass ήταν παρών όταν οι τραμπούκοι χτυπούσαν τους παίκτες μας στο Καραισκάκι και σαν πολιτικός δεν βγήκε καν να τα καταδικάσει τότε. Και περιμένουμε προκοπή από το φιλαράκι του χοντρού .....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Gerasimos Jerry Bokas17/9/14 12:29 μ.μ.

    POLLY SOSTOS :AKRIBOS::KRIMA GIA AFTES TIS MEGALES OMADES::NE KAI TORA EXOUME:PARAMAGAZA::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλεος πραγματικά.
    Πήγαινε κοίταξε το ημερολόγιο να δεις πόσο έχουμε.
    Αν πάλι συνεχίζεις τα ίδια, προλαβαίνεις να αλλάξεις ομάδα μέχρι το Καραϊσκάκη. Γιατί σε κόβω να ζηλεύεις τους απατεώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Περίμενα μια νίκη του γαύρου;
    Για ψάξε παλιές αναρτήσεις..


    Τα double περάσανε. Τέλος. Έχουν φύγει 4 χρόνια από τότε. Δεν ζούμε τις συνέπειες του double σήμερα, αλλά της εξαφανίσεως τους. Ούτε γήπεδο πατάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτήν την εικόνα βοήθησαν και οι ίδιοι να μην γίνει ξανά πραγματικότητα.


    Αποχώρησαν γιατί δεν υπήρχε...ομόνοια και ενότητα. Ακόμη ψάχνω να βρω τι ενοούσε ο ποιητής, ακόμη προσπαθώ να καταλάβω γιατί πέσαμε στην φάκα και ψαχνόμασταν σε κάθε εντός σχεδόν να κάνουμε ντου στους παίκτες (λάρισα, ηρακλής, γαύρος, γαύρος βόλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιωργος17/9/14 12:41 μ.μ.

    φιλε απογοητευτικα πέριμενα περισσοτερα απο τον Αναστασιου. Φετος γινανε πολλα λαθη ομως κριμα δεν ειναι οτι φτιαξανε περυσι να χαλασει ετσι φετος! Ουτε δευτερη δεν βγενουμε ουτε κυπελλο θα παρουμε. Γιατι το περνεις τοσο προσωπικα; Ολοι ΠΑΟ ειμαστε ΕΔΩ! Επειδη γραφουμε αληθειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μόνο σίγουρο, είναι , πώς δεν έφυγαν για βαρέθηκαν. Έβαλαν όσα λεφτά έβαλε σε 30 χρόνια η οικογένεια Κατσικοκογιάννη και πήγαν το Παναθηναϊκό σε ένα σημείο που μπορούσε να πάει ακόμα και για EUROPA LEAGUE αν συνεχιζόταν η επενδυτική πολιτική.


    Κάποιοι χαλάστηκαν με το "ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ" όμως και διέλυσαν τα πάντα. Σόρρυ, αλλά δεν θα κράξω αυτόν που εκδιώχθηκε αν έχει 5% ευθύνη θα κράζω όμως αυτούς που ΕΧΟΥΝ 95% ευθύνη. Ούτε φταίνε όλοι το ίδιο , ούτε θα κάνουμε το χατίρι στα τουλουμπάκια να βάζουν στην ίδια κλίμακα Τζίκεν και ΠΕΚ. Αυτό είναι ο στόχος του τουλούμπα.
    Ο ποιητής εννοούσε πώς κάποιοι δεν νοιάζονταν αν θα πάει καλά η ομάδα.
    Αλλά αν θα αποτύχει ο Πατέρας για να βγουν να τον σεντραρουν και να είναι πρώτοι μάγκες.
    Αυτοί που τα χάλασαν, να τα φτιάξουν.
    Αλλά τώρα μας καίει αν θα πάρουμε small forward .......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Zafeiris Mouskas17/9/14 12:48 μ.μ.

    Το εκατομμύριο στο πόλο ακόμα μπαίνει από τον Ν.Π. βέβαια.Ούτε cent δε μπήκε στον ερασιτέχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάνεις λάθος, έχει βοηθήσει τον Ερασιτέχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Zafeiris Mouskas17/9/14 12:55 μ.μ.

    Ναι,υπερέβαλα.Αλλά ο ερασιτέχνης δεν ήθελε απλή βοήθεια.Οι τρύπες είναι ένα σωρό.Το να κάνεις μια οικονομική ενίσχυση μέχρι το ''θα γιγαντώσω το τάδε τμήμα'' + απέχει απίστευτα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν ήθελαν να μείνουν θα έμεναν ΚΑΙ αυτούς που πατούσαν γήπεδο τους είχαν μαζί τους γιατί έβλεπαν και καταλάβαιναν.


    Μια χαρά ευθύνη έχουν κι αυτοί για αυτά που ακολούθησαν στον Σύλλογο. Να ήταν παρόντες όπως ο κόσμος.


    Η παράμετρος ενότητα ήταν μια από τις προυποθέσεις που είχαν μπει στο...συμφωνητικό του Plaza. Πολύ εύκολα έσπαγε, όπως κι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ερασιτέχνης είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ακόμη και σήμερα πολλοί απο τους πολυμετοχικούς βοηθάνε με χορηγίες και μεταγραφές κι ας μην ακούγονται τα ονόματα προς τα έξω. Αλλά τώρα μιλάμε για την ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μέντιουμ είσαι; Δηλαδή πέρυσι που χάναμε 3-0 στην Ν.Σμύρνη και γκελάραμε με Πανθρακικούς και Βέροιες στην Λεωφόρο έλεγες ότι θα πάρουμε κύπελλο και θα ξεφτιλίσουμε την ομάδα του δημοσίου με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ή μιλούσες για υποβιβασμούς και δέκατες θέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Press για, μένα το κεφάλαιο Πατέρας, Βγενόπουλος, Βαρδινογιάννης κτλ ΕΚΛΕΙΣΕ. Κρατάω τα θετικά και τα αρνητικά από τον καθένα.


    Δεν γίνεται ο σημερινός Παναθηναϊκός να ζει με τις πατερίτσες του Πατέρα, πρέπει να μάθει να ζει και μόνος του.


    Για μένα μεγαλύτερη πληγή είναι που δεν χώθηκε ο Πολέμης να πάρει τον Παναθηναϊκό, παρά το ότι δεν έβαλε λεφτά, ο Πατέρας, ο Γιαννακόπουλος ή ο Βγενόπουλος.


    Και στο γήπεδο; δε με νοιάζει, αν δε γουστάρουν, μη σώσουν και πατήσουν. Ονειρεύομαι έναν αυτοδύναμο Παναθηναϊκό και με ισχυρή διοίκηση, όχι με τεχνιτές αναπνοές.


    Άρα δεν κατηγορώ τους πρώην. Αντίθετα σήμερα αδιαφορώ για αυτούς όπως αυτοί αδιαφορούν για την ομάδα. Δε, ξέρω διαφωνείς κάπου σε όλο αυτό;; Σου εξηγώ γιατί δε συμφωνώ με τέτοιες αναρτήσεις...


    Υ.Γ. Όποτε έχεις ένα καλό πρόεδρο και φεύγει πάντα υπάρχουν συνέπειες, γι αυτό και ο Τζίγγερ επειδή ήταν κακός πρόεδρος δημιούργησε οικονομικό πρόβλημα για να υπάρξουν συνέπειες με τη φυγή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κριμα, κριμα, κριμα. Η μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα και να μην παίζει στο Τσ.Λ


    Δυστηχώ Πρες έχεις σε όλα δίκαιο!


    Το θέμα είναι ότι μέχρι να συμμαζευτούν τα οικονομοικά (2 με 3 χρόνια το λιγότερο) δεν φαίνεται φως. Το καλό είναι ότι μετά πο αυτά τα χρόνια η ομάδα δεν θα έχει ανάγκη τα λεφτά κανενός απο την στιγμη που δεν θα υπάρχουν χρέη αλλά το μπατζετ θα παρεμένει στα ίδια επίπεδια άρα υπέρβαση δεν....


    Το άλλο θέμα είναι ότι φέτος όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμο μέχρι στιγμής φαίνεται αποτυχία. Θα μου πεις είναι νωρίς. Ναι είναι νωρίς αλλά ήδη στοιχίζει. Δεν γίνεται κάθε χρόνο η ομάδα να ξεκινάει άθλια το πρώτο μισό και να ανεβάζει στροφές το δεύτερο μίσο. Και ποιος μου εγγυάται ότι θα γίνει το ίδιο φέτος?


    Αφού ο Αλαφούζος δεν θέλει να βάλει λεφτά ΠΟΛΛΑ γιατί κάτι λίγα έχει βάλει μέχρι στιγμής (δικαίωμά του είναι)πρέπει ΟΠΩΣΔΙΠΟΤΕ να κάνει 2 πράγματτα


    1. Να λύσει το γηπεδικό. Δεν ξέρω τι πως, μα μου αλλά αυτή η ιστορία έχει κουράσει! Δεν γίνεται κάθε χρόνο να ακούμε για Βοτανικό, ανακατασκευές, γκρεμίσματα κλπ.


    2. Να κάνει κάτι για την παράγκα επιτέλους. Αφού βλέπει ότι όσα έχει κάνει μέχρι τώρα δεν πετυχαίνουν. Και όχι μόνο δεν πετυχαίνουν αλλά κάθε αγωνιστική μας σφάζουν όλο και χειρότερα. Στην τελική ας κάνει ρόμπα μέχρι και τον Πρωθυπουργό απο το πρωί ως το βράδυ ότι είναι γαύρος ότι κάνει τα στραβά μάτια και άλλα χίλια δυο.


    Ας αρχίσει με αυτά τα 2 για αρχή και ίσως στην επόμενη 5ετια ξαναδούμε πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα φίλε,


    ότι σε 2-3 χρόνια θα καθαρίσουμε απο χρέη αλλά δεν θα έχουμε αυξημένο μπάτζετ είναι εικασία δικιά σου. Δεν το ξέρεις.


    Σχετικά με τον σχεδιασμό, δεν μας έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής κάπου. Από την Λιέγη δεν αποκλειστήκαμε λόγω σχεδιασμού, γιατί στα ματς που παίξαμε με τους Βέλγους καλύτεροι ήμασταν, απλά..δεν έμπαινε.


    Σχετικά με τον Αλαφούζο και αυτά που πρέπει να κάνει συμφωνώ μαζί σου, γιατί αυτά τα 2 είναι ΠΟΛΥ πιο σημαντικά από 1-2 πρωταθλήματα. Ειδικά στο 2ο φαίνεται πως κάτι κάνει. Θα δούμε αν καταφέρει τώρα που τα δημοσιοποιεί τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιωργος17/9/14 1:55 μ.μ.

    τι βλεπω την δουλεια και το αναφερω μονο εκ του πονυρου μπορω να δω να μην κανεις κριτικη στον αλαφουζο! Ξεκολλα με το περυσι δεν ΕΙΝΑΙ καθε χρονο του Αι Γιαννιου! Και να στο πω και αλλιως! ναι ειμαστε χειροτεροι ΦΕΤΟΣ απο περυσι εδω θα μαστε θα τα δεις... στην θεση του καπινο εχεις χειροτερο κοτσολη στην θεση του αμπειντ χειροτερο μπουι στην θεση του τριαντα χειροτερο μπουρμπο.. δεν παιζει και ο Σπυροπουλος που οποτε τον βαζει βγαζει ματια σε σχεση με μπουρμπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Zafeiris Mouskas17/9/14 1:59 μ.μ.

    Συμφωνώ,καλό θα ήταν να συζητηθεί σε άλλη ανάρτηση.Γιατί σηκώνει μπόλικη κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου