Πνίξιμο στην Μυτιλήνη!

Τέτοια εγκλήματα, δεν είναι δικαιολογίες..

Οι γνωστοί λόγοι που φέρνουν μια ήττα στο Ελληνικό πρωτάθλημα εμφανίστηκαν σήμερα στο γήπεδο της Καλονής και η ομάδα γνώρισε την ήττα με 1-0.  Ο Τριτσώνης δεν απέβαλε τον τερματοφύλακα της Καλονής στην αρχή του ματς για πεντακάθαρη ανατροπή στον Κλωναρίδη και μετά δράση ανέλαβαν οι παίκτες μας που έχαναν εύκολες ευκαιρίες για γκολ και οι παίκτες του Ματζουράκη που δεν ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και πέρασαν περισσότερη ώρα πεσμένοι στο χορτάρι και στα φορεία.

Όπως έχω γράψει άπειρες φορές, όταν θέλουμε να σχολιάσουμε μια γκέλα της ομάδας μας εντός συνόρων πρέπει να μάθουμε να διαχωρίζουμε τις αιτίες στα δικά μας λάθη και στα...ανθρώπινα λάθη που έχουμε συνηθήσει πλέον να αδικούν την ομάδα μας. Με αυτήν την λογική λοιπόν δεν είδαμε τίποτα καινούργιο σήμερα, ούτε γίναμε σοφότεροι.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά..

Ο Γ.Αναστασίου παρέταξε μια ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, αφήνοντας εκτός τους Λαγό, Καρέλη, Τριανταφυλλόπουλο, Ντίνα και Πράνιτς που χρησημοποιούσε στα προηγούμενα ματς, προφανώς για να τους ξεκουράσει. Μοιραία αυτές οι αλλαγές, αφού χάσαμε το ματς θα βάλουν τον κόσμο σε συζήτηση και θα τις κριτικάρουν. Είχα πει πως πλέον, αφού θα έχουμε 3 ματς ανά βδομάδα θα πρέπει να γίνει πιο προσεκτική διαχείριση του ρόστερ, το οποίο σημαίνει πως θα υπάρχει και περισσότερο rotation. Αυτό που θα φανεί και στα επόμενα ματς, είναι αν οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα αποδώσουν ή αν θέλετε να το πούμε κι αλλιώς...αν το ρόστερ θα εμφανιστεί γεμάτο ή με σημαντικές τρύπες.

Το ματς ξεκίνησε καλά από μεριάς μας με τον Κλωναρίδη να είναι ο πιο κινητικός και να δημιουργεί καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα αφού κανείς δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτια, με πρώτο τον Πέτριτς που έχασε αρκετές από αυτές και στα δύο ημίχρονα, κάνοντας πιο έντονη την απουσία του Μπεργκ.

Στο 9ο λεπτό αναλαμβάνει δράση ο Τριτσώνης που δεν βλέπει μαζί με την επόπτρια καθαρή ανατροπή του τερματοφύλακα της Καλονής στον Κλωναρίδη και δεν τους αφήνει με 10 παίκτες. Μια απόφαση που προφανώς θα επηρέαζε το ματς και θα μας έδινε μεγάλο πλεονέκτημα για την συνέχεια. Αλλά προφανώς αυτές οι αποφάσεις δεν είναι για να σφυρίζονται σε μας...

Μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν θα έχει να δούμε αν θα τιμωρηθούν Τριτσώνης και επόπτρια ή θα θεωρηθούν από τον Σκοτσέζο αρχιδιαιτητή ως ανθρώπινα λάθη.

Μετά φάγαμε το γκολ και το δεύτερο ημίχρονο χαρακτηρίζεται από δύο λέξεις. Αστοχία και...φορεία, αφού οι παίκτες της Καλόνης φανήκαν ικανότατοι στο να μην αφήσουν να παιχτεί ποδόσφαιρο, να σπάσουν τα νεύρα των παικτών μας και να μας κάνουν εντελώς ακίνδυνους. Κάτι που πρέπει να δουλέψει η ομάδα, αφού σε κάθε ματς απέναντι σε μικρή ομάδα, έτσι θα πηγαίνει το παραμύθι, ειδικά αν προηγούνται και στο σκορ.

Κακοί σήμερα Μπούρμπος, Μπούι, Ζέκα και Κουτρουμπής.

Τώρα έχουμε την Ντιναμό την Πέμπτη στην Λεωφόρο. Γεμίζουμε το γήπεδο και στηρίζουμε την ομάδα για να ξεκινήσουμε καλά στην Ευρώπη σε ένα ματς που αν το πάρουμε, αποκτάμε και τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

ΥΓ: Προς ...γκρινιάρηδες: Η ομάδα σε γενικές γραμμές δεν παίζει καλά. Είναι δεδομένο (φαντάζομαι) ότι θα βελτιωθεί. Όμως η μέτρια αγωνιστική μας κατάσταση δεν δίνει το δικαίωμα σε διαιτητές να μας σφάζουν σε τόσο πεντακάθαρες και καθοριστικές φάσεις. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνετε, τότε κάπως λάθος τα έχετε μέσα στο μυαλό σας.

ΥΓ2: Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε. Πρέπει να γίνουν ΤΑ θαύματα. Και γαμώ τις ομάδες να έχουμε, δεν μπορούμε να νικάμε και συνεχή ανθρώπινα λάθη. Αυτό είναι ευθύνη του Γ.Αλαφούζου. Αν δεν μπορέσει να το φτιάξει πιέζοντας προς κάθε κατεύθυνση άμεσα, τότε έτσι θα πηγαίνει η ιστορία. Αλλιώς ...χρειαζόμαστε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να ρίξουμε την δικτατορία του Ολυμπιακού και την αλαζονεία του Β.Μαρινάκη. Απλά πράγματα.

Σχόλια

  1. Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Μέντες, Κλωναρίδης, Ζέκα, Ατζαγκούν, Νάνο, Μπούι, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Πέτριτς.


    Από αυτή την ενδεκάδα που κατεβάσαμε..το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο όπως και τα προηγούμενα φετινά..Δε μπορώ να καταλάβω γιατι ξεκίνησε με τον Μπούι ενώ είχε διάθεσιμο τον Λαγό ο οποίος δε θα παίξει και στο επόμενο ματς με την Ντιναμό εφόσον είναι τιμωρημένος..Ούτε επίσης μπορώ να κατάλαβω γιατι ένας παίχτης που υποτίθεται είναι από τις προσωπικότητες στο ροστερ ( ΠΡΑΝΙΤΣ - χωρις να παίξει παιχνιδι με την Εθνική του ) ήτανε εκτός απόστολης..Ούτε γιατι δε ξεκίνησε ο Καρέλης..



    Δυστυχώς το ροστερ είναι μικρής δυναμικότητας σε ποιότητα αλλά και ποσοτικά λίγο..Άρα όταν λείπουνε ορισμένοι παίχτες είναι θέμα..Δυστύχως η διοικηση ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ αντι να ενισχυσει την ομάδα την ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕ αφού ποτέ δεν αντικατασταθηκε ουσιαστικά ο Αμπειντ ούτε ήρθε πρώτος τερματοφυλακας υψήλου επίπεδου..Αλλά ούτε και οι ΤΡΥΠΕΣ της περυσινής χρονιάς καλύφθησαν .. ΦΥΣΙΚΟ και επόμενο λοιπόν η ομάδα να κάνει ντέρμπι τα ματς με Λεβαδειά Πανιώνιο και Καλλονή ειδικό όταν της λείπει ο ΜΠΕΡΓΚ..


    Δυστυχώς ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο να καλύψει τις αδυναμιες της ομάδας και τουλάχιστον να νικά με ευκολια τις..Καλλονές...Μπορει να το βρει στο δεύτερο γύρο..Φοβαμαι όμως οτι θα είναι αργά. Δεν ειναι μάγος ο άνθρωπος κύριε Αλαφούζο ..Πάντως φταίει και αυτός γιατι κάλυψε τον Αλαφούζο λέγοντας πως η ομάδα είναι πλήρης..Η ομάδα ούτε για ΑΣΤΕΙΟ δεν ειναι πλήρης όταν παίζει σε 3 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ !



    Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι..Γιάννη Αλαφούζο άσε τη καρέκλα να δοκιμάσει κάποιος ικανότερος που θέλει πραγματικά να πάει την ομάδα μπροστά..Δεν αντέχεται να χάνουμε από τις Καλλονές και να μένουμε χωρίς αντίδραση..Ελπίζω αυτό να ήταν μεγάλο καμπανάκι ..γιατι η στηριξη σε αυτή την διοικηση λειτουργικα εγκληματικά για τον Παναθηναικό και το μέλλον του..ΞΥΠΝΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛ, ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΙΜ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΕ Η ΜΑΠΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργος14/9/14 11:15 μ.μ.

    Και που σαι ακομα φετος δεν παμε πουθενα! Αλλα πρεςς δεν υπαρχει ανησυια ουτε για πρωταθλημα πηγαιναμε ουτε για κατι.. Συνοθηλευμα εχει φτιαξει ο νταμπιζας.. Τον Αναστασιου δεν το βλεπω πολυ καλα.. Θα κανει παρελαση; δεν το βλεπω. Αλαφουζο σηκω και φυγε ειμαι ΠΑΟ και απαιτω πρωταθλημα αμα δεν μπορεις καντην για αυτο εδιωξα και τζιγγερ αλλωστε! Μην μικραινετε αλλο αυτον το τεραστιο συλλογο.. Κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Toν αποθέωνες πέρυσι τον Αναστασίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργος14/9/14 11:28 μ.μ.

    Εχεις καταλαβει ποια ομαδα υποστηριζεις; σου εβρισα τον αναστασιου; οτι θα τον διωξουν ειπα επειδη δεν παιζουμε τιποτα χωρις να φταιει αυτος αλλα ο ψευτοαφραγκουζος. Φαινετε οτι αντιλαμβανομαστε διαφορετικο παο εγω τον θελω πρωταθλητη.. Εσυ ελεγες οτι δεν παμε για τιποτα φετος οποτε δεν τρεχει.και κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασε το 2ο ΥΓ..νομίζω θα πάρεις την απάντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!!
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ Γ*** ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΟΥ Γ***!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε τον εγραψα εγω, το πηρα απο το board αλλα καλο ειναι να το διαβασουν ολοι ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


    ------

    Αν ειχε δοθει το πεναλτι στο Μπεργκ στο ΟΑΚΑ, πιθανοτατα θα κερδιζαμε το ματς.

    Αν ειχε δοθει η αποβολη σημερα, πιθανοτατα θα κερδιζαμε παλι το ματς.

    Διαφωνει κανεις μεχρι εδω; Λογικά οχι. Αρα θα ειχαμε 9 βαθμους και θα ημασταν στο +2 απο την εγκληματικη οργανωση; Ναι.

    Πρόκειται ή όχι για αλλοίωση; Δηλαδη, ο μονος τροπος για να κερδίσει ο Παναθηναικος ειναι να βαλει 3 γκολ για να ειναι ησυχος; Αν ειμαστε άτυχοι ή αν δεν παιζουμε καλά ή αν δεν κανουμε ανατροπη στο 90, πρέπει να συμβιβαστούμε οτι θα χανουμε βαθμους; Αυτά δεν είναι αλλοίωση;

    Αλλα ξερω, εισαι Παναθηναικος, μπες μεσα να βαλεις 4, δεν εχουμε ενα Δομαζο ή ενα Σαραβακο σημερα (αληθεια ειναι, και;), με την Καλλονη παιζεις κλπ. Οποιος θελει, επιλεγει αυτο το ευκολο επιχειρημα. Αλλά επειδη και τα αθλητικα δρωμενα ειναι μεσα στη ζωη, να κρατά αυτη τη στάση και στα υπολοιπα θεματα της καθημερινοτητας. Οχι μονο με το 4-4-2.

    Σου εκοψαν το μισθο; Εσυ φταις, ας φροντιζες να δουλευεις περισσοτερο για να μη χρεοκοπησει η χωρα κι αναγκαστουν να σου κοψουν το μισθο. Καποτε περασαν κατοχη κι επεζησαν. Μην ψαχνεις αλλου δικαιολογίες. Στην τελικη τρωγε μονο φακες και λαχανο.

    Σου πήρε τη δουλειά κάποιος γλείφτης, βυσμα, τσάτσος ή καποια βρωμα που της τον δινει το αφεντικο; Οχι μεγάλε, επιστήμονας είσαι, μπες μέσα στο γραφείο σου και βγάλε 10 πελάτες με ενα τηλέφωνο! Και μην ψαχνεις δικαιολογιες αλλου...

    Σε κερατωνει η γκομενα; Ας της το εκανες 24 φορές τη μέρα για να μην παει με αλλον. Εσυ φταις. Μην αναζητάς δικαιολογίες.

    Ιδια λογική δεν ειναι; Αλλά εκει δε μας αρεσει λογικα...Ολη την αυστηρότητα και τη wannabe δημοσιογραφια μας να τη βγάλουμε στον Παναθηναικο...Αντέχει, ρίξτε κι άλλο, αντεχει. 7000 συνδρομές να στηριζουν το εγχειρημα κι ενας στρατός αλλοιωμένων συνειδήσεων να κάνει κριτική σε όλα, από το κουρεμα του Πρανιτς μεχρι το παπουτσι του Ατζαγκουν.

    Οποιος εχει κουραγιο για αγωνιστικες αναλυσεις, μπραβο του. Δε μιλαμε για ποδοσφαιρο παντως και δεν ξέρω μέχρι πότε θα τραβαει αυτο. Ή που θα διαλυθει και θα τελειώσει ή που θα γίνουμε στο τέλος ολοι μαλακες και θα φτασουμε ολοι να λεμε "παιξε μπαλιτσα και μη μιλας". Εγω βαρεθηκα παντως και φοβαμαι μην αρρωστησω κιολας στο τελος. Ελπιζω να γινει κατι αμεσα. Βιώνεις την αδικία 6 μέρες τη βδομάδα, όχι να σου γαμάνε με το ετσι θελω και την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επικοινωνιακα ο χοντρος δεν πιανεται παντως, ο στρατος του δουλευει σε ολα ποστα μια χαρα... ξυπνατε γιατι χανομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ιάννη Αλαφούζο άσε τη καρέκλα να δοκιμάσει κάποιος ικανότερος :"
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ?


    ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ...ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ) ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!
    Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ. Η΄ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
    Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΟΠΙΑΖΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ. ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ!

    ΥΓ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ... Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΑΓΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μπορει να κανει τιποτα παρα μονο tweet και απλετο σλουρπ στους διοσκουρους απο τα ΜΜΕ του, δεν τον ενδιαφερει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα σκασουν σιγα σιγα και αλλα ραντεβουδακια θα φανει ο ρολος του εως το τελος του χρονου και θα πεσουν πολλοι απο τα συννεφα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μιλάω σοβαρότατα. Το αμέσως είναι σχετικό ..Κάθε τρία χρόνια γίνονται οι διαδικασίες της Παναθηναικής Συμμαχίας. Που σημαίνει αν δε κάνω κάποιο λάθος έχουμε Αλαφούζο πρόεδρο για έναν ακόμα χρόνο . Αλλά και πάλι επειδή μιλάμε σοβαρά..για ποια λαική βάση μιλάμε..? 1000 άτομα κατέβηκαν να ψηφίσουνε ο Αλαφούζος, πήρε αν δε κάνω κάποιο λάθος καμιά 600 τόσες ψήφους.. και μέσω Δ.Σ απόλυτα ελεγχόμενο από εκείνον βγήκε πρόεδρος! Αφού στη πορεία έβαλε άτομα του δικού του περιβάλλοντος..ακόμα και αν δεν ήταν πρώτοι στις ψήφους.Αλλά εγώ σου λέω πως όλα έγιναν σωστά..τα 1000 άτομα θα αποφασίζουνε ..για τον πρόεδρο του Παναθηναικού..? Αυτά να με συγχωρείς Γιώργο είναι για την Λέσχη του Άρη και όχι για τον Παναθηναικό. Ο Παναθηναικός πρέπει να έχει για πρόεδρο για μεγαλομέτοχο ένα μεγάλο πορτοφολι που πέρα από το χρήμα που θα βάζει από τη τσέπη του θα καταφέρει επιτέλους να σταματήσει τη λαίλαπα Μαρινάκη όχι στα λόγια αλλά στη πράξη.



    Ακόμα και 10.000 μέλη να μαζευτούνε στην Π.Σ από 50 ευρώ το άτομο . Είναι καμιά 500.000 δηλαδή το συμβόλαιο του Μπαιράμι και του Πετριτς..Ετσι θα προχωρήσει ο Παναθηναικός.. ? Θέλουμε σοβαρό επενδυτή .. Όλα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.και να καθόμαστε και να κοροιδεύομαστε μεταξύ μας.Ο Αλαφούζος αν θέλει το καλό της ομάδας και μόνο πρέπει να κάνει δύο πράμματα να ζητήσει επιτέλους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ για το ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για το ποιοι και πως φτάσανε την ομάδα ΜΕ ΧΡΕΗ και ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΗ ΠΑΕ ΟΤΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ..


    Τα υπόλοιπα που λες οτι δεν ειναι μεγαλόμετοχος της ΠΑΕ ειναι για μικρά παιδιά bed time stories..Όταν αυτός αποφασίζει ΓΙΑ ΟΛΑ χωρίς να δίνει ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ για το τι κάνει χωρις ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ χωρις ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΤΙ και να παιρνει ενα σωρο αποφασεις στην ομάδα χωρίς να ρωτήσει κανέναν εσενα τι σου φαίνεται οτι ειναι..? Οτι εκφράζει το σύνολο του κόσμου του Παναθηναικού ? Είπαμε να μιλάμε λίγο σοβαρά..


    Για τον Γιαννακόπουλο τι να σου πω τώρα ? Πολύ κακώς έκανε που δεν έδωσε τα χρήματα που υποσχέθηκε αλλά στο ποδοσφαίρο ούτε και ο ίδιος δε ξέρει τι κάνει. Δε βλέπεις πως μας ρεζιλεύει όλους μας με τα καθημερινά δημοσιεύματα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ( κράχτης ο Μπερίσα - βιονικός ο Μπουι..σκότωσε τη Βιτορουλ ..και όλες αυτές οι ομορφιές)? Δε ξέρω τι σκοπούς έχει το 95 % των Παναθηναικών και εγώ μαζί περιμενω πολλά περισσότερα με βάση τα όσα υπόσχεθηκε αλλά για τους χ - ψ δικούς του λόγους αποφάσισε να μείνει εκτός. Σε κάθε περίπτωση είναι όμως ο μόνος που βάζει πραγματικά φράγκα στο μπάσκετ και ειναι το μόνο άθλημα που μας φέρνει κάθε χρόνο τουλάχιστον έναν τίτλο..Να κατηγορήσουμε λοιπόν τον Γιαννακόπουλο για τα όσα..δε μπορεί να κάνει ο Αλαφούζος θα ήταν φαιδρό..


    Τελικά όσον αφορά τον Γιαννακόπουλο το μόνο που καταλαβαίνω είναι οτι και εγώ αν είχα εκατομμύρια δε θα ήθελα να τα βάλω και να τα διαχειριστεί ο Αλαφούζος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιωργος15/9/14 1:27 π.μ.

    οπως τα λες δεν τρωμε αλλο σανο! δηλαδη θα καθισουμε να βλεπουμε να φτασουνε οι αλλοι στα 50 πρωταθληματα η να περνει και κανενα η ΑΕκουλα και εμεις να μικραινουμε; Οι ομαδες γινονται μεγαλες μεσα απο τιτλους.. για αυτο και το 2010 που ειμασταν καλυτεροι παρα πολλοι χασαμε 2 φορες απο γαυρο γιατι ειχανε και φανελα εκτος απο κςλοφαρδια! και το πρωταθλημα το πειραμε μονο με 6 βαθμους διαφορα παρα το οτι οι ομαδες ειχανε χαωτικες διαφορες! γιατι τα 6 χρονια που ειχες να παρεις τιτλο ητανε πολλα και αυτος που τους περνει συνεχια χτιζει φανελα και χαρακτηρα! Πρεπει οσο πιο συντομα να μπει ενας και να ριξει λεφτα αλλα και παλη μην νομιζεις οτι θα εχουμε αμεσα αποτελεσματα η ουσια ειναι να μην χαθει αλλος χρονος εκμπεμπει S.O.S μικραινουμε ειμαστε ΠΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρες δεν περίμενα από εσένα , να κάνεις τόσο σκληρή κριτική στον Αλαφούζο. Να την κάνει ο Βαγγέλης που είναι φίλος των πρώην ιδιοκτητών , το καταλαβαίνω , εσύ για ποίον λόγο; Επειδή έχασε ο Παναθηναϊκός στη Λέσβο από την Καλλονή;

    Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

    1) Καταρχήν , ο Παναθηναϊκός , με βάση τις εξελίξεις που υφίστανται θα έπρεπε να είχε ακολουθήσει τον δρόμο της ΑΕΚ και του Άρη. Θα έπρεπε να ήταν στη Γ’ Εθνική , γιατί είχε χρέη το 2012 περίπου 40 εκατομμύρια.

    2) Ο Παναθηναϊκός , ήταν ένας ξυπόλυτος βασιλιάς. Ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου δεν είχε , το προπονητικό της Παιανίας ανήκε περιουσιακά στους πρώην ιδιοκτήτες της ΠΑΕ.

    3) Ο Παναθηναϊκός για πολλά χρόνια , ίσως περίπου 5 χρόνια , από το 2010 , ήταν εκτός των μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν προχωρούσε , είχε τις περισσότερες φορές ήττες παρά νίκες. Αυτό από μόνο του , σε σχέση με το παρελθόν , ήταν μια πηγή στέρησης εσόδων.

    4) Η ΠΑΕ χρωστά σε πρώην παίκτες της ομάδας χρήματα , που βάσει τελεσίδικων αποφάσεων δικαστηρίων , τους τα επιστρέφει. Τοτσέδες , Φορναρόλες , κλπ έχουν λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό , ασχέτως αν η προσφορά τους ήταν από μέτρια έως μηδαμινή.

    Πάμε τώρα στον Αλαφούζο. Ο Αλαφούζος δεν έχει τα λεφτά του Σαββίδη. Προφανώς ο Ιβάν έχει από πίσω του την μαμά Ρωσία και του δίδονται αφειδώς χρήματα μιας και με όχημα αυτόν έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις από την χώρα αυτή στην Βόρεια Ελλάδα.

    Όμως με αυτά που έχει , κατάφερε να αποτρέψει ως στιγμής τον υποβιβασμό της ομάδας μας , να ξαναφτιάξει την Λεωφόρο γήπεδο ( στο παρελθόν οι περισσότεροι την περιφρονούσαμε) , να αγοράσει νέο προπονητικό , να το εξοπλίσει και ταυτόχρονα να πληρώνει τους διακανονισμούς παικτών.

    Δεν μπορεί να πάει παραπάνω , ενδεχομένως και αυτά που βάζει να είναι πολλά για αυτόν. Αλλά από την άλλη μεριά δεν βλέπω επιχειρηματίες που να είχαν το τσαγανό και την δύναμη του Αλαφούζου , ώστε να
    κρατήσουν τις ομάδες που ασχολούνταν σε ένα καλό επίπεδο όπως ο Παναθηναϊκός.

    Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε. Το έχει καπαρώσει ο Ολυμπιακός. Θέλεις με τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ , θέλεις με τα λεφτά από τις διαφημίσεις και τα τηλεοπτικά , έχει τις δυνατότητες αγοράς καλών ποδοσφαιριστών.

    Προς Θεού και ο Παναθηναϊκός μας έχει καλούς ποδοσφαιριστές , που έχουν πάθος τσαγανό και θέληση.

    Μην τους φωνάζουμε , βρίσκονταν στο πόδι από τα τέλη Ιούλη στην προσπάθεια να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έγινε μια ήττα , ίσως τζάμπα ήττα , αλλά έχασε. Στήριξη στην ομάδα και στον προπονητή μας. Φέτος έκαναν πολλές υπερβάσεις , και θα κάνουν ακόμη περισσότερες.

    Να βοηθήσουμε την ομάδα , να πάμε την Πέμπτη στον αγώνα με την Δυναμό Μόσχας και να ενισχύσουμε με την φωνή μας την προσπάθεια των παικτών. Όχι άλλο δηλητήριο και γκρίνια , τα παιδιά , το προπονητικό τιμ και η διοίκηση έχουν στην κυριολεξία μετακινήσει βουνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπηκαμε 3η χρονια που κανει κουμαντο και ακομα δεν εχει βρει λυση για τη διαιτησια

    οπου μας βρουνε μας χτυπανε


    ισχυει παντα το ρητο περι κομμωτικης
    γιατι στο τελος τα δικα μας μυαλο πονανε λες και μπηκαν στο μπλεντερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΒΑΣΙΛΗΣ15/9/14 2:11 π.μ.

    Δεν ισχυει αυτο που λες και σοβαρεψου...ο κυρ Γιαννης εχει αποχωρησει δυστυχως και δεν ξαναγυρνα( με αυτο το χαλη που βλεπω τωρα).. στο τελος θα αναγκαστουμε να λεμε ολοι που εισαι τζιγγερ; Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΠΕΝΟΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ που μας κανταντησες.. μπικες μπροστα για να φυγεις νυχτα α ρε αληταρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα έβαζε λίγο το χέρι στην τσέπη και θα παίρναμε το πρωτάθλημα από τον γαύρο;
    Μάλλον σε άλλη χώρα ζεις φίλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όποιος θέλει παίρνει την ΠΑΕ ό,τι ώρα θέλει. Και αν δεν ισχύει αυτό, τότε να κατηγορήσουν τον Αλαφούζο για κάτι τέτοιο.


    Ο Γιαννακόπουλος μόλις εξέφρασε ενδιαφέρον, πήρε πακέτο μετά από λίγο και τα οικονομικά στοιχεία.


    Από την στιγμή που έχεις λαϊκή βάση, θα ψηφίζουν αυτοί οι 1000 γιατί αυτοί οι 1000 μπήκαν στην διαδικασία να δώσουν λεφτά για την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν εσυ πιστεύεις οτι ο τίτλος έχουμε Λαική Βάση ενώ ουσιαστικά είναι μια βιτρίνα για να διοικεί ο Αλαφούζος και όποιοι άλλοι βρίσκοντα μαζί του δίπλα του , πίσω του και είσαι ικανοποιήμενος με αυτό το μέλλον για τον Παναθηναικό τα βλέπουμε πολύ διαφορετικά τα πράμματα. 3 χρόνια περάσανε απο τοτε που κάναμε αυτή την κουβέντα ακόμα πιστεύεις οτι η Λαική Βάση όπως εφαρμόζετε στον Παναθηναικό έχει μέλλον;



    Δε μου λέει κάτι οτι πήρε πακέτο τα στοιχεία ο Γιαννακόπουλος ο Αλαφούζος στην υποτιθέμενη Λαική Βαση δεν πρέπει να λογοδοτήσει για τα χρέη στον Γιαννακόπουλο . Ούτε κάν μέτοχος δεν είναι..δε ξέρω καλά καλα αν εχει γραφτει και στη ..Συμμαχία..Ή μήπως όποτε μας συμφέρει λέμε έχουμε λαική βάση ( κυρίως στα αρνητικά δηλαδή φταίει ο κόσμος που δε τον πείθει το μοντελο και οχι ο τρόπος διοικησης - τα αποτέλεσματα τα πρόσωπα ) . Ενώ στα θετικά μπράβο στον Αλαφούζο. Τελοσπαντων δε θα κολλήσω εδώ αλλά θα σου δώσω και ένα άλλο παράδειγμα γιατι ο συλλογισμός σου είναι λάθος.


    Δηλαδή αυτοί που πληρώνουνε διαρκείας 300 ευρώ ή και περισσότερο γιατι να μην έχουνε δικαιώμα ψήφου αλλά να έχει αυτός που βάζει το 50 άρι στη Συμμαχία ; Δηλαδή ποσο λογικό είναι αυτό.. ? Αγοράζεις δηλαδή δικαίωματα ψήφου....με ένα 50 άρι..αλλά με το 300 άρι ..παίρνεις ένα εισητήριο διαρκείας.. και δεν έχεις γνώμη..για τα κοινά..Έστω και στο μόνο που μπορείς να έχεις γνώμη..στο μόνο που σου δίνει δικαίωμα αυτή η ..περιφημη Λαική Βάση κάθε τρία χρόνια μια ψήφο αλλά..όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουνε στην ομάδα τα αποφασίζει ο Αλαφούζος..Και πρόσεξε έτσι ..και μια άλλη παράμετρος που μετράει..βγάζεις τον πρόεδρο της Παναθηναικής Συμμαχίας έτσι .. ; Και το Δ.Σ του Παναθηναικού προκύπτει με άλλες διαδικασίες..Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο οτι θα ψηφισεις..και θα βγάλεις τον πρόεδρο του Παναθηναικού..θα βγάλεις τον πρόεδρο της Συμμαχίας..Αλλά εντάξει ψιλα γράμματα είναι ολα αυτά τη στιγμή που η υποτιθέμενη Λαική Βάση δεν ανακοινώνει τίποτα για την λειτουργία της και πως κινεί τα χρήματα έστω και αυτά των λίγων που την εμπιστεύονται..


    Τελοσπαντων δε βγάζουμε άκρη..Παραμένουμε με την ελπίδα μηπως εμφανιστεί κανενας να εξαναγκάσει τον Αλαφούζο σε αποχώρηση γιατι μόνος του δε τον βλέπω να φεύγει..τουλάχιστον όχι συντόμα..Δυστυχως. Καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδή τι δεν εφαρμόζεται σωστά στο μοντέλο λαϊκής βάσης που έχουμε; Να γραφόντουσαν περισσότεροι, να βγαίνανε άλλοι μπροστά και να διεκδικούσαν την προεδρία για να διοικήσουν την ΠΑΕ (κάτι που θα γίνει στις επόμενες).


    Όποιος παίρνει διαρκείας, γράφεται και μέλος στην Συμμαχία, άρα δεν ισχύει αυτό που λες.


    Ο Γιαννακόπουλος πήρε τα στοιχεία γιατί ήθελε να πάρει την ΠΑΕ. ΆΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.


    Σε αυτό το κομμάτι τα πράγματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    Όποιος θέλει την παίρνει. Δεν την θέλει κανείς, οπότε έχεις τον Αλαφούζο με το τρόπο διοίκησης που αυτός νομίζει ότι είναι σωστή. Δεν θες Αλαφούζο και δεν έρχεται λεφτάς; Ρίξτον μέσω της λαϊκής βάσης. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι θα λεμε που εισαι Τζιγκερ μιας και με τον Τζιγκερ οι διαιτητες μας σεβονταν και μας παιζαν 50-50...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρχίζω με το βασικό μου πίστευω.
    1) Ο Αλαφούζος ή ο έταιρος πρόεδρος να αποκαλύψει με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ τα πάντα όλα που έγιναν με τα χρέη.
    2 ) Να αναζητήσει σε καθημερινή βάση ΣΟΒΑΡΟΥΣ επενδυτές για την ομάδα.

    3 ) Να βάλει σε πρώτο πλανο την διεκδικηση ενος νεου σύγχρονου γηπέδου που θα αλλάξει εξ ολοκληρου το τοπίο και να διεκδικήσει ισότιμη λύση με την ΑΕΚ ( 20 εκατομμύρια για νεο γηπεδο τιποτα λιγοτερο).



    Τώρα να σου απαντήσω..
    Δεν ειναι απάραιτητο αυτό που αναφέρεις . Μπορείς να παρεις διαρκείας και χωρίς να είσαι μέλος της Συμμαχίας. Αν τυχόν πάλι κάνω σε αυτό λάθος ( αν και δε το νομίζω ) πόσο νταβατζηλικι είναι να πρέπει οπωσδήποτε να γραφείς σε έναν φορέα που λειτουργεί παράλληλα με την ΠΑΕ για να πάρεις διαρκείας.. ; Στον φορέα τον οποίο δε δίνεται ο παραμικρός λογαριασμός για το πως κινούνται τα χρήματα των μελών αλλά ούτε και για τις αποφάσεις που παίρνει ούτε για τα χρέη της ομάδας. Στον φορέα που το μόνο σου δικαίωμα είναι ένα δικαίωμα ψήφου..για να εκλέξεις τον προεδρο της Π.Σ και οχι του Παναθηναικού. Αυτά σου φαίνονται λίγα..;

    Μπορώ να σου γράψω τόσα που θα βαρεθεις να διαβάζεις..για το τι πηγαινει λάθος..στο μοντελο της Λαικής Βάσης. Έγραψα ορισμένα στα παραπάνω ποστς έχω αναφέρει αρκετά και παλιότερα. Δεν έχω τώρα το χρόνο να στα ξαναγράψω ούτε νομίζω οτι θα βοηθησει τελικά σε κάτι. Τελικά αν θέλεις και εκ του αποτελεσματος το γεγονος οτι το μοντελο τρέχει τώρα τρία χρόνια και ενώ μειώνεται το ποσο εγραφής προσελκύει τα ίδια ή και λιγότερα μέλη αρκεί από μονο του οτι κάτι πάει πολύ στραβά.

    Για το τελευταίο που αναφέρεις..να με συγχωρείς αλλά μου ακούγεται ανέκδοτο εγώ θα βάλω τα λεφτά μου..για να γίνω ο 9001 για να βγει πρόεδρος ο ποιος ? Κάποιος έταιρος Αλαφούζος που θα θελήσει και αυτός να κρατήσει τα πράμματα κρυφά ή μήπως να ανέβω σε κάποιο ροζ συννεφάκι και να πιστέψω πως θα βρεθει το καλό το παιδι ο αναμαρτητος που θα κανει κουμάντα σε όλων τα λεφτά..Λες και δε ξέρουμε ποιοι αρέσκονται στο να παίρνουνε τέτοιες θέσεις..Λες και δεν έχουμε δει την χαρά του λαμόγιου ..με οτι συνέβει στον Άρη ..Δε διαφωνώ μόνο στο άτομο του Αλαφούζου διαφωνω εντελώς και ξεκάθαρα στη Λαική Βάση και έχω εξηγησει το γιατι με επιχειρήματα. Δε μπορεί να τρέξει αυτό το μοντέλο για κάνενα λόγο στην Ελλάδα του σήμερα με όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα . .και δη στον Παναθηναικό . Ειδικότερα δε οταν τα λεφτά του κόσμου πάνε για να πληρωθούνε τα χρέη του Βαρδινογιάννη και των ΠατεροΒγενόπουλων.


    Αυτός που πρέπει να αναλάβει είναι ένας και μόνο άνθρωπος που θα έχει την απόλυτη ευθύνη των όσων συμβαίνουνε . Έτσι δε θα χρειάζονται να εμπλέκονται οι φίλαθλοι στην διοικηση γιατι αυτό μόνο περισσότερο μπερδεύτει τα πράμματα παρά τα λύνει. Η θέση του φίλαθλου οπαδού είναι μόνο στο γηπεδο και οχι να ασκει ή να ψηφίζει διοικησεις.. Ποδοσφαιρική ομάδα είμαστε..στην Ελλάδα κιόλας..των 10 εκατομμυριων ψυχων με το ζορι..Δεν υπάρχει εδώ καμία Ντορτμουντ και κανενας κράτος Γερμανων ούτε και τα λεφτά τους..Μέχρι και εκεί αδιάβαστος είναι ο Αλαφουζος και οσοι κάνουνε συγκρισεις με μοντέλα που δεν έχουνε καμία σχεση με την Ελληνικη πραγματικότητα..


    Υ.Γ Αν γράψεις κάτι άλλο θα απαντήσω αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΒΑΣΙΛΗΣ15/9/14 4:11 π.μ.

    Τουλαχιστον ο τζιγγερ ειχε παρει και Νεαμπλ και οταν αδικουμασταν εβγαζε ανακοινωσεις(και τα πρωταθλη. τα εχανε απο τζιοβαννι τζορτζε, ριβαλντο οχι απο αυτη την αστεια ομαδα του γαυρου) γιατι αστεια ειναι! και αν δεν ξερεις στην ΕΠΟ με το σης και με το σας του μιλαγανε απο σεβασμο(αντιθετος με Μαρινακη αλλο που δεν του χαλανε χατηρι-αυτο δεν σημαινει οτι τον πανε για τους συμβουλους τις επο το λεω- τα ξερω απο καπου αυτα.) Με τον Αλαφουζο ουτε πρωταθλημα προκειται να παρεις αλλα ουτε σεβασμο θα εχεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. gruenerteufel15/9/14 8:54 π.μ.

    Δεν με νοιαζουν τα ονοματα το πως βλεπουν την ομαδα και τι κανουν για αυτη με νοιαζει
    Αν εχει στοιχεια ας τα πει εξω απο τα δοντια δεν παει αλλο , αλλα και η καταντια της ομαδας στο γηπεδο εχει την δικη του υπογραφη αφου την αφησε γυμνη. Θα φανει ο ρολος του Αλαφουζου συντομα και θα εκπλαγουν πολλοι ακομα και εσυ και τοτε θα δουμε ποιος ειναι σοβαρος και ποιος οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και ο αλλος ο οδηγαρα ο τζιγκερ ειχε την οικογενεια του 33 χρονια και λυση δεν βρηκε...ο,τι να'ναι απλα για να φταιξουμε τον αλαφουζο; δεν του δινω αλλωθι αλλο αντιπαραβαλλω 2 περιπτωσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου