Την ανεβάζουμε την φάση!


Η ομάδα παίρνει τις νίκες και πετάει για την Πορτογαλία με καλή ψυχολογία να πάει να πάρει το διπλό.

Αλλά επιτρέψτε μου να κάνω ένα εξωαγωνιστικό σχόλιο..

Η κερκίδα μας αρχίζει σιγά-σιγά και γίνεται κερκιδάρα με τον κόσμο φέτος να το χει πάει πολύ καλά το όλο θέμα. Σήμερα ακούστηκε και η παλιά συνθηματάρα και τα αποτελέσμα...αναμενόμενο. Όλο το γήπεδο στο πόδι να το τραγουδάει.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και όλο και περισσότεροι να παίρνουμε πρέφα πως το μεγαλύτερο μας όπλο είναι η φωνή.

Τρελαίνονται οι πουτάνες όταν βλέπουν τέτοια πάρτι στην γεμάτη Λεωφόρο. Πάμε να την αρρωστήσουμε ακόμη περισσότερο την φάση!

Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πολύ καλή η ομάδα , θα μπορούσαν να βάλουν και άλλα γκολ. Κάποια στιγμή θα έρθουν και αυτά.
    Καλή τύχη στα δύσκολα παιγνίδια που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zafeiris Mouskas28/9/14 10:29 μ.μ.

    Κερκιδάρα(να'ναι καλά οι Κρητικοί που επανέφεραν τη συνθηματάρα τις προάλλες),επαγγελματική νίκη,μπόμπα φάση σήμερα.Αν και ξενερώσαμε με τις γυναίκες στον Αγ.Δημήτριο.Κρίμα,μείον ένας τίτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός. Και εξαιρετική παρουσία στα Νότια μετά το ποδόσφαιρο, μια 150 άτομα άκοπα.
    Όποιος είναι Αθηνα και δεν έρχεται συχνά Λεωφόρο απλά δεν ξέρει τι χάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zafeiris Mouskas29/9/14 12:41 π.μ.

    Το ίδιο ισχύει και για τα τμήματα του Ερασιτέχνη.Και καλά στον Τάφο έχει πάντα πάρτυ,αλλά κάποιες κερκίδες την περασμένη χρονιά στην Κυψέλη και στα Ιλίσια ήταν πραγματικά κόλαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να αξιωθούμε ξανά στα τμήματα του βόλεϊ να παίξουμε τελικούς και Ευρώπες και εκεί να δείτε γούστα που θα βγάλουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζαμπα, μια αποφαση απο το πουθενα χαλασε το σχεδιασμο. Μακαρι να βρεθει λυση, 20 χιλιαρικα δεν ειναι τιποτα για ολους αυτους τους λεφταδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο τη στιγμη που πληρωνει η νοβα, κανει οτι γουσταρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Νικη ειναι η πιο αδύναμη ομάδα στο πρωτάθλημα με παθητικό πριν το μεταξύ μας ματς 3-4 γκολ . Οποτε δε χωράει πολύ κουβέντα για το παιχνίδι. Δύο άλλα πράμματα λοιπόν τροφή για σκέψη.

    ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ
    1) Πρώτη φορά μετά από χρονια ο Ολυμπιακός σε 5 ματς γκελάρει και στα 2 εκτος που έπαιξε. Αυτό δείχνει πως δεν είναι τόσο δυνατός όσο θέλουνε να μας λένε. Ποδοσφαιρικά έχει ασύνδετη ομάδα με πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας του και πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Το οτι νίκησε την Ατλέτικο σίγουρα είναι επίτευγμα για αυτούς αλλά μπορεί να είναι και μια νίκη φωτοβολίδα. Στο πρωτάθλημα πάντως μετά από χρόνια βλέπουμε αυτή τη βαθμολογία. Πότε ο Παοκ είχε 4 νίκες στα 5 πρώτα ματς .. ? Πότε ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας βάλει 13 γκολ και έχοντας δεχτεί μόνο 1 !!!! Αν δεν κάνει τρομερή κοιλιά ο ΠΑΟΚ θεωρώ πως φέτος με τον σοβαρό πάντα Αναστασιάδη θα είναι δυνατός αντίπαλος για το πρωτάθλημα.


    ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΤΟΠΕΡ
    2) Μ αρέσει αυτή η ιδέα που κινείται στο μυαλο του Αναστασιου. Το γιατι είναι απλό . Η ομάδα μας γέρνει πάντα επιθετικά προς στα αριστερά λόγο του πολυ καλού Νάνου που έχει συνήθως όλη την πλευρά. Από δεξιά όμως το χάος μπάζουμε αμυντικά εφόσον ούτε ο Μπούρμπος ούτε ο Τριάντα είναι καλές λύσεις ενώ και στην επίθεση δεν υπάρχει σημείο αναφοράς με αποτέλεσμα να είμαστε μονοτόνοι και προβλέψιμοι . Θα μου άρεσε προσωπικά να παίξουμε με 3 στοπερ και να αφαιρεθεί από τη πλευρά ο Μπούρμπος .. Να παίξει όλη την πλευρά ο Ζέκα που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και επιθετικά και αμυντικά . Νομίζω πως με αυτό τον τρόπο θα είχαμε πολύ καλύτερη ισορροπία. Σίγουρα με την ένδεια που υπάρχει στο ροστερ η μετακίνηση του Ζέκα από το κέντρο μπορεί να φέρει ορισμένα προβλήματα..Αλλά θεωρώ πως η ομάδα δεν έχει ούτε την ικανότητα αλλά ούτε και τους παίχτες να παίξει κάθετα και είναι δουλεμένη να παίζει πλάγιο.. ΓΙ αυτό το λόγο θεωρώ ως καλή ιδέα την δοκιμή αυτού του συστήματος.. Όλα αυτά μέχρι τον Γενάρη που η ομάδα αν θέλουμε να παλέψει για το πρωτάθλημα χρειάζεται τουλάχιστον 3 καλές μεταγραφές που δεν έκανε. Κεντρικός χαφ - χαφ εξτρεμ -δεξί μπακ ..Και ίσως να θέλουμε και έναν γρήγορο στόπερ γιατι τα δίδυμα που παίζουνε τώρα τρώνε πολλές φάσεις στη πλάτη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου