Χαλαρά!


Χωρίς να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα, κάναμε αυτό που έπρεπε, νικήσαμε 0-1 τον Ολυμπιακό Βόλου και λογικά κλειδώσαμε την υπόθεση πρόκριση στους 32 του Κυπέλλου. Το γκολ πέτυχε ο Ατζαγκούν στο 17' με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή.

Οι αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν επηρέασαν την ομάδα που μπήκε από την αρχή του αγώνα ορεξάτη και δημιούργησε ευκαιρίες, κυκλοφορώντας αρκετά καλά την μπάλα. Με τον Ολυμπιακό Βόλου να μην απειλεί ιδιαίτερα και το 0-1 να μην αλλάζει, η ομάδα μοιραία όσο περνούσε η ώρα κατέβαζε και ταχύτητα.

Αξιοσημείωτο πως για πρώτη φορά μετά το πρώτο μας επίσημο ματς στην Λιέγη δεν δεχτήκαμε γκολ!

Ντεμπούτο και για τον Στιλ σήμερα που είχε μια καλή απόκρουση αλλά και δύο ...βόλτες στον αέρα.

Πολύ καλός ο Μπαϊράμι που σε κάθε ευκαιρία δημιουργούσε κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή, όπως θετική εμφάνιση και από τον Μπούι που μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Επόμενα ματς για το Κύπελλο με Παναιτωλικό στην Λεωφόρο και εκτός με τα Χανιά.

Την Κυριακή έχουμε Νίκη Βόλου στην Λεωφόρο μας στις 16:00. 

Σχόλια

  1. Καλη εμφανιση, ακομα ποιο σημαντικη η νικη. Μπαιραμι μακαρι να ειναι καλα θα βοηθησει πολυ.


    Ο Στηλ μου αρεσε βγαζει μια σιγουρια, βεβαια ο καιρος θα δειξει αν πρεπει να ειναι βασικος. Αποψη μου πως πρεπει να χρησημοποιηθει οπωσδηποτε στο ματς με τη Νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως και εγω δε βλεπω φως. Τι να κανεις καποιοι παιχτες οταν φτανουν στα 33 απλα δεν κανουν. Πηραμε το ρισκο και δεν βγηκε.


    ΥΓ περιμενω post δικαιωσης απο τους γνωστους... βεβαια οταν τους βγαζεις ολους ανικανους σε καποιους θα πεσεις και μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή προπόνηση για την δύσκολη συνέχεια. Ανέβηκαν όλοι οι παίκτες , κυρίως οι Μπαιράμι και Μπούι.

    Φοβερή η απόκρουση του Στηλ. Ο Στήλ είναι πολύ καλός γκολκίπερ , όμως θέλει να αγωνιστεί σε παιγνίδια , για να εγκλιματισθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόλοιπη ομάδα. Όμως η σιγουριά που βγάζει , βοηθά ψυχολογικά όλους τους αμυντικούς παίκτες και έτσι παίζουν καλύτερη μπάλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμενόμενο από πέρυσι...ακόμα για όσους έχουνε μια κάποια μυρωδιά από μπάλα..Ήρθε τραυματίας στην ομάδα και ακόμα περιμένουμε..να δείξει την κλαση και την κλάση που μας λέγανε..Τόσο κλάσλη ποια δε χώρεσε φαίνεται..και εκτροχιάστηκε..



    Υ.Γ : Ξεβράκωμα των Αθανασοβασιλαράδων Πρασινοαλαφουζοστηριχτάκηδων ..Δε χωράνε είναι και πολλοί.. που τον οποιοδήποτε παίχτη της " νέας εποχής " μας τον βγάλανε με το ζόρι παικταρά.. Ε τόσο λιβάνισμα το βαριέται και ο παππάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καμια σχεση με τον Λουτσιανο Φιγκεροα,μιας και οι δυο ειναι σχεδον στη ιδι ηλικια και αμφοτεροι με προβληματα τραυματισμων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zafeiris Mouskas25/9/14 1:24 π.μ.

    Τον είχε παίκτη όταν ήταν πρόεδρας στον νιώνιο.Νταξ,από τέτοια...απλά αυτό έτυχε να το δούμε.Δε μας εκπλήσσει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αληθεια ειναι οτι για να καθαρισεις τα σκατα πρεπει να λερωθεις κιολας ΑΛΛΑ στη συγκεκριμενη περιπτωση οι "αγκαλιες" νομιζω πως ηταν καθαρα λογω προσωπικης γνωριμιας....


    ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαλακια βεβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τάκη δυστυχώς μετά από αυτό οφείλεις να παραιτηθείς.μόνος σου.τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Dimitris Kefis25/9/14 6:40 π.μ.

    Εαν εξαιρέσουμε τις δυο βόλτες στον αέρα οπως γράφει και παραπάνω,το δοκάρι που τον έσωσε κατα τα αλλα εκανε την δουλεια του σωστα οπως ειπε και ο προπονητης του!ειδικα στα γυρίσματα που του έκαναν οι συμπαίκτες του πισω σου έδινε μια σιγουριά και στις μπαλιές που έβγαζε μεσα υστερα απο τα γυρίσματα εαν εξαιρέσουμε κανά δυο φορές που τις έβγαλε αουτ και μια που τον παρατήρησε ο προπονητης του κατα τα αλλα εκανε σωστα την δουλεια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γι' αυτό συνέχεια λέμε, άλλο οι οπαδοί και φίλαθλοι και άλλο οι διοικήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω τον Πετριτς δεν τον βλεπω αδιαφορο! Με δεδομένο αυτο πιστευω οτι καποια στιγμη συντομα θα εχει ρεντα και θα ξεμπουκωσει.. Μην ξεχνας οτι το γκολ του με τον Πανιωνιο δεν το βαζει αλλος φορ στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φιλαρακι στη θεση σου θα ημουν πιο συγκρατημενος στο κραξιμο και στην κριτικη στους παιχτες
    γιατι τυχαια διαβαζω τα περσινα αρθρα σου αρχες της χρονιας και με εχουν πιασει τα γελια
    φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσε μην ψάχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το γραψα και στο υστερογραφο μου. Ξερει τι κανει ο αγνος Βαγγελης, τους βγαζει ολους αχρηστους και οταν βγει καποιος πραγματικα αχρηστος δικαιωνεται! Κλασσικη γκοντζοτακτικη, εχουμε εμπειρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσυ ποσες φορες εχεις ξεβρακωθει με αυτα που εχεις γραψει θα 'θελα να μαθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για αυτούς που είναι φιλαράκια με τον Κόκκαλη δεν έγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!


    ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ..................


    Στα αρχιδια μου με ποιον εκανε παρεα ο Πατερας... το 50-50 και το τελευταιο double αυτος το εφερε... τωρα αμα νομιζει καποιος οτι η προστασια της ομαδας θα γινει με προσευχη και πιστη στο Θεο ειναι γελασμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχω να κάνω δύο ερωτησεις.
    Ο Φύσσας και ο Σιωπήλης μόνοι τους πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν δημόσιες σχέσεις?
    Δηλαδή ο Αλαφούζος δεν μπαίνει πουθενά μέσα στο κάδρο των φωτογραφιών?
    Όσον αφορά προς το μόνιμο σχολιαστή του site nikos pap ο οποίος δεν διστάζει να ειρωνευτεί οποιανου δεν του αρέσει η άποψή του. O Πατέρας εκτός από το 50-50 και το double έφερε και το χρέος. Στη διετία που ήταν πρόεδρος διαχειρίστηκε 120 εκ. και όταν έφυγε άφησε ταμείο 18 εκ,. και ταμειακές υποχρεώσεις 46εκ που αυτά με τη σειρά τους και την άρνηση των μετόχων να ξανακάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου φέρανε το χρέος ύψους 28 εκ. .... Ένα χρέος που πριν από μερικούς μήνες μάθαμε, λόγω του ενδιαφέροντος (?) του κ, Γιαννακόπουλου να αποκτήσει την Π.Α.Ε και όχι μέσω ενημέρωσης του προέδρου προς τα μέλη της Π.Σ όπως όφειλε να κάνει, ότι ανέρχεται στο ύψος των 25 εκ. με ταμειακές υποχρεώσεις άλλα 20 εκ. Σύνολο δηλαδή 45 εκ. Μέσα σε αυτό το ποσο δεν συμπεριλαμβάνεται το 1 εκ. που δίνει για το Απήλιον, αλλά αντιθέτως αυτό το ποσό αναγράφεται πστα 10 εκ. που είναι τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας. Δεν τα λέω εγώ. Οι δημοσιογράφοι όλων των αφημερίδων και όλων των site το έγραψαν και δε διαψεύτηκε ποτέ από τη διοίκηση.
    Αυτά για την ιστορία....
    Και κάτι άλλο τελευταίο
    Πέρσι η ομάδα είχε έσοδα 25 εκ. (εισιτήρια διαρκείας 2,6, διάφοροι χορηγοί 5,2, τηλεοπτικό συμβόλαιο 5,4, ομολογιακό δάνειο 5, εισφορές μελών της Π.Σ 2,5, πωλήσεις ποδοσφαιριστών 4,5) και φέτος τα έσοδα υπολογίζονται στη χειρότερη στα 21εκ . Σύνολο 46. Αφαιρείς τα 20 που ειναι όλα τα λειτουργικά. Σύνολο 26. Βγάλε και ένα εκ. για τα έργα στο Απήλιον φτάνουμε σταα 25. Αυτά θα πάνε για το χρέος άρα καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουμε μηδενικό χρέος με μόνο τις ταμειακές μας υποχρεώσεις. Και εγώ ρωτάω με το φτωχό μου το μυαλό τη κατάσταση θα είναι όνυως έτσι η όχι?



    Υγ: Ανένταχτε είδα ότι διαβάζεις το συγκεκριμένο site και θα ήθελα μέσω αυτού να σε ευχαριστήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου