Νίκησε τον επόπτη και την άμυνα του!


Σε ένα ματς όπου είχε ανατροπές η ομάδα μας κατάφερε να φύγει νικήτρια από τα Χανιά γυρνώντας το ματς από 2-1 σε 2-3, υπερνικώντας την αστεία άμυνα μας και τον αστείο επόπτη που σταμάτησε δύο φάσεις μας που έβγαζαν γκολ με ανύπαρκτα offside.

Σήμερα για μένα τα κέρδη της νίκης είναι δύο. Πρώτον ότι τέτοιες νίκες ,που έρχονται με ανατροπή και κόντρα σε...ανθρώπινα λάθη και κακές μας εμφανίσεις, φτιάχνουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και δεύτερον ότι είναι ευκαιρία να ασχοληθούμε με την αστεία αμυντική μας λειτουργία έχοντας την ηρεμία του νικηφόρου αποτελέσματος.

Kαι στέκομαι σήμερα στην άμυνα μας, αφού σχεδόν τίποτα -στα μάτια μου- δεν δούλεψε σωστά. Λάθος μεταβιβάσεις που δεν μπορούσαν να ενώσουν την άμυνα με το κέντρο, λάθος μαρκαρίσματα και λάθος τέρμα. Γίνομαι κακός που το συνεχίζω, αλλά θεωρώ πως ο Κοτσόλης δεν πρέπει να παίζει βασικός. Να δοκιμάσουμε και τον Άγγλο και να δούμε ρε παιδί μου αν θα ναι χειρότερος...

Επίσης πολύ κακός και ο Τριάντα που αρκετές φορές δείχνει σαν να μην παίζει με μυαλό. Χαρακτηριστικό που δεν είχε την περυσινή σαιζόν όπου έπαιζε πιο προσεκτικά.

Πολύ καλός ο Ντίνας, ενώ ο Πέτριτς δείχνει ακόμη να ψάχνεται..

Τώρα έχουμε Βόλο την Τετάρτη που είναι ΠΟΛΥ δύσκολο ματς. Και δεν πρέπει να το πάρουν στο χαλαρό γιατί δεν θα είναι έκπληξη αν γκελάρουμε.

ΥΓ: Τα ανθρώπινα λάθη του επόπτη που μας έκοψαν 2 γκολ έτυχε και δεν μας επηρέασαν. Προφανώς αυτό δεν θα τυχαίνει κάθε φορά, ούτε θα είμαστε σε θέση να τα υπερνικάμε. Σήμερα μας ξανασφάξανε σε περίπτωση που δεν το πήρατε πρέφα.

Σχόλια

  1. Για πια γεγονότα μιλάει Το μύνημα στο πανί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιθανοτατα την τεταρτη να ειναι ο στιλ αυτος που θα ξεκινησει το ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 φαουλ ο πλατανιας... δυο γκολ κομμενα... νταξει μωρε, ακομα μια μερα στην Μπανανια...
    δεν αντεχουμε αλλο ΡΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παγκόσμιο ρεκορ εύκολα το 1 φαουλ σε αγώνα για οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη γη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ξεχάσουμε να κάνουμε και καμία ανάλυση του ματς παιδιά. Πώς είδαμε τον 30 δεξιά και τον Μλάντεν στην επίθεση. Και αν το θυμηθούμε σχολιάζουμε και το γκολ που ακυρώθηκε αλα Κατσουράνης στο Καραισκάκι και για τον οφσαιντ στον Καρέλη που βγήκε τετ α τετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για αδέρφια που είχαν προβλήματα λόγω ορισμένων ρουφιάνων -της γνωστής ομάδας- εκεί πέρα. Εξαιρετικό πανό για όσους ξέρουν πέντε πραγματάκια παραπάνω περί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://sanogiaprobata.blogspot.gr/2014/09/oute-iero-oute-osio.html



    χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα τον κανονισει ο Νταλλας γατακια.... λεμε τωρα..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ομαδαρα ο Πλατανιας, οι παιχτες τους δεν πατανε καν στον αγωνιστικο χωρο, ίπτανται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την επόμενη θα κερδίσουμε 2:)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο για τη νίκη . Σίγουρα είναι θετικό πως ενώ η ομάδα κάνει ντέρμπι το παιχνίδι με την Λειβαδιά την Καλλονή τον Πανιώνιο τελικά να παίρνει την νικη.

    Όμως ας μη κοροιδευόμαστε η ομάδα μας είναι αυτής της δυναμικότητας γιατι κάποιοι επέλεξαν( ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ) να είναι έτσι ..στα μέτρα τους. Εχει κουράσει πλεον η ιστορία και δε βγαίνει κάτι..Υπομονη και γερό στομάχι . Τι να κάνουμε με τον Πλατανιά του Αγκιλέρα και του Μπανάνα..που θα μπορούσαν να προκύψουν ως χαρακτήρες από ανέκδοτο.. νικη με το στανιό αλλά η νίκη είναι νικη.

    Θετικά και αρνητικά τα γνωστά..Πετριτς συνεχίζει να μη δικαιολογεί την παρουσία του στο ροστερ αφού ούτε ως εναλλακτική δε μπορεί να προσφέρει. Πράνιτς συνεχίζει να παίζει αρκετά μέτρια και να κρύβεται στις δύσκολες φάσεις.
    -Η ΑΜΥΝΑ μας παρουσιάζει τις γνωστές αδυναμίες αφού η ομάδα από περυσι ακόμα και στο καλό της διάστημα ήταν αδυναμει αφου περα απο τις ικανοτητες του κάθε παιχτη ξεχωριστα ο προπονητής δεν έχει δώσει βαρύτητα.Ο Κουτρουμπης επεστρεψε στο πρωτο μισο της πρωτης περιοδου με τις πολλες γκελες.Ο Αναστασιου επιμένει αδικαιολόγητα στον Τριανταφυλλόπουλο ως δεξι μπακ ενω σε αρκετα ματς ΑΔΕΙΑΖΕΙ το κεντρο ( ειδικα με την παρουσια του Πρανιτς ) ..
    -Επίθεση - σε γενικές γραμμές η ομάδα το προσπαθεί έχει καλή οργάνωση προσπαθεί να παίξει πλάγια αλλά λείπει η κάθετη ανάπτυξη λέιπει και ο Μπεργκ..Παλι καλα είμαστε σε αυτόν το τομέα.
    Οι παίχτες που προσπαθούνε πάντα συνεχίζουνε να προσπαθούνε ..Σε αυτό το group εντάσσοντα κυρίως ο Νάνο ο Ζέκα και ο Καρέλης που σταθέρα πάντα δίνουν ένα τουλάχιστον 7αρι σε προσωπική απόδοση.

    ΚΕΡΔΟΣ ο Ντίνας σίγουρα.. προσωπικά δε περιμενα να κάνε αυτές τις εμφανίσεις. Όμως το παλικάρι το προσπαθεί και του αξίζουνε μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tο έγραψα στην ανάλυση που έκανα για τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού:

    Ο αγώνας με την Δυναμό Μόσχας , έδειξε σε μένα , ότι τα νεαρά παιδιά του Παναθηναϊκού , όπως οι Δώνης , Ντίνας , Καρέλης , Κλωναρίδης , Λαγός , Κουτρουμπής , Τριανταφυλόπουλος έχουν πολύ τσαγανό και θα είναι η επόμενη Εθνική Ελλάδος.

    Προσθέτω και τον Χουχούμη. Καταρχήν τα ματς δεν κερδίζονται πάντα , με το να παίζει μια ομάδα την σούπερ μπάλα.

    Για όσους είναι παλαιοί , η ομάδα του Γιάτσεκ Γκμοχ την περίοδο 1984-1985 που πήρε το πρωτάθλημα , δεν έπαιξε φοβερή μπάλα , όμως οι παίκτες είχαν 3 πράγματα: τσαγανό , μαχητική ψυχή και θέληση για διάκριση.

    Προφανώς η άμυνα έκανε λάθη , ο Κοτσόλης δεν ήταν τόσο κακός , έπιασε κάποια σουτ και (η άμυνα) δείχνει ότι με την προσθήκη του Κουτρουμπή που ήταν τραυματίας τις προηγούμενες ημέρες να γίνεται πιο συμπαγής. Ο Μέντες δεν είναι στόπερ , είναι αμυντικός μέσος και σε αυτή την θέση αποδίδει καλύτερα.

    Ο Πλατανιάς μου αρέσει πολύ ως ομάδα. Τον παρακολούθησα πέρυσι τον Γενάρη , στη Λεωφόρο όπου κερδίσαμε με 1-0. Στο εκείνο το ματς ο Πλατανιάς , έχασε τα μαλλιά της κεφαλής του σε ευκαιρίες , κάλλιστα θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό στις αποσκευές του για την Κρήτη. Μου είχε κάνει εντύπωση περισσότερο από κάθε άλλη αντίπαλη ομάδα , που αγωνίστηκε στη Λεωφόρο , γιατί είχε μπαλαδόρους
    ποδοσφαιριστές , με δυο – τρεις πάσες βγαίνανε φάτσα με τον Καπίνο.

    Επομένως η νίκη της ομάδας έχει μεγάλη αξία κυρίως λόγω αντιπάλου , αλλά και γιατί ανεβάζει το ηθικό και την ψυχολογία των παικτών.

    Η δεύτερη παρατήρηση έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Όλοι είδαμε τι έγινε στην περίπτωση του πέναλτι με την αψιμαχία Τσόρι – Μήτρογλου. Στον Ολυμπιακό θα έχουμε και άλλα τέτοια περιστατικά , δεν θα είναι το κλίμα καλό. Γενικά ο Ολυμπιακός με τους μισθοφόρους ποδοσφαιριστές , που ο καθένας κάνει το δικό του
    , θεωρώ ότι τα έχει φάει τα ψωμιά του. Σε πολλά δε ματς , θα χρειάζεται και την βοήθεια του διαιτητή για να κερδίσει.

    Το ακριβώς ανάποδο γίνεται με τον Παναθηναϊκό , όπου οι διαιτητές δίνουν τα υπέρ μας φάουλ με το σταγονόμετρο. Συνεπώς , η λογική που λέει ότι πρέπει να νικάμε και τους διαιτητές ισχύει στο ακέραιο.

    Και νομίζω ότι το έχουν ενστερνιστεί και οι παίκτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδω κλεισανε εγκαινια την ημερα με την παναχαικη..Για να μαζευτουνε απο ατικη και πελοπονησο. Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι αλλά το πρόβλημα είναι ο Μπουι και ο Μπούρμος παιδιά να τα λέμε και αυτά. Δεν διαβάζετε αντικειμενικές εφημερίδες ανένταχτες και ανεξάρτητες συμφερόντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον ηξερα απο την Παναχαικη τι εστι παιχταρας ητανε και με δικαιωσε με την μεταγραφη του στην παναθα! Οπως με δικαιωσε και στο οτι θα πιασει.. εχουμε να δουμε πολλα καλα ακομη press! Συγχαρητηρια για την αναφορα παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νίκο , ασχέτως ότι ο διαιτητής ήταν στημένος , ο Πλατανιάς έχει καλή ομάδα λόγω του ότι ο Ολυμπιακός του δίδει τους καλύτερους παίκτες από αυτούς που αποφασίσει να δανείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γνωστοί gay-roi.ΞΕΦΤΙΛΕΣ μια ζωη,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρες , ο Ντίνας και ο Δώνης θα είναι οι φετικές εσωτερικές μεταγραφές. Πέτριτς και Μπαιράμι θα είναι ανεβασμένοι σε σχέση με πέρυσι , αλλά όχι ότι θα κάνουν την διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου