Ψάχνωντας τον Γκιστ...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΔΑΣ.

Μπαίνουμε στα μέσα Σεπτέμβρη και ο Γκιστ είναι στην Αμερική και ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα. Αυτό προφανώς είναι ζημιογόνο για την ομάδα, αφού πάλι έχει αλλάξει το μισό ρόστερ και ο Αμερικάνος σαν ένας από τους...παλιούς είναι αρκετά σημαντικός για την περίοδο της προετοιμσίας.

Το παλικάρι δεν ξέρω τι θέμα έχει και μακάρι να είναι όλα κομπλέ. Αλλά είναι περίεργο που τελευταία στιγμή ενημερώνει πως δεν γυρίζει..

Μακάρι όλα να λήξουν ομαλά και να μην ψαχνόμαστε για αντικαταστάτη και σε αυτήν την θέση..

Σχόλια

  1. ΛΗΜΝΙΟΣ10/9/14 8:27 μ.μ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ ετσι ειναι, που να ξερουν οι ευρωπαιοι τι γινετε στη Μπανανια. Μονο εμεις και η UEFA τα ξερουν αλλα καλοι μαφιοζοι ειναι και εκεινοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πιθανότητες να επιστρέψει είναι πολύ λιγότερες από το να μην επιστρέψει. Ανέβαλε την επιστροφή του επ' αόριστον. Θυμήσου την κουβέντα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ'ό,τι έχω διαβάσει Πρες,υπάρχει θέμα με την κηδεμονία της κόρης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που ένας παίκτης έχει ... οικογενειακά προβλήματα είναι έτοιμος να αποχωρήσει, αν δεν το έχει κιόλας κάνει. Υπάρχουν συνήθως οικονομικά θέματα, π.χ. ψαλίδι στις συμφωνημένες αποδοχές.

    Το κομμάτι της ανακοίνωσης ότι «η ομάδα θα εκτιμήσει την κατάσταση» δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση. Και έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με το άλλο κομμάτι, «κατανοούμε το πρόβλημα του παίκτη».

    Όπως με τον Αλφάρο, που κόπηκε στα ... ιατρικά. Εδώ σας είχα πει ότι η αιτία που δεν επήλθε συμφωνία ήταν το πριμ υπογραφής (100.000) που δεν δόθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παναθηναικο πρεσσ ξερεις γιατι ο ντονας εγραψε ολες αυτές τις ανακρίβειες στην ανακοινωση που εβγαλε μαντεψε ο δικηγόρος του είναι και δικηγόρος της παναχαικης τυχαιο δεν νομιζω ουτε εγω το ηξερα εντελως συμπτωματικα το διαβασα χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Greenmaniac1313/9/14 2:57 μ.μ.

    Εκτός αυτού τον έχει πειράξει και η πολλή παρέα με τον Νικολάκη τον θεατρίνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου