Με μαχητική ψυχή, ανατροπή στις καθυστερήσεις!

To goal που έκανε την μεγάλη ανατροπή..

Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 86' από τον Πανιώνιο καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς στις καθυστερήσεις και να πάρουμε την νίκη με τα γκολ των Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Παιχνίδι-μάθημα αφού η ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή και απειλητική σήμερα, παρά μόνο σε κάποια διαστήματα του δευτέρου ημιχρόνου. Όταν δεν καθαρίζουμε τέτοια ματς από νωρίς, τότε κανείς δεν μας εγγυάται πως θα τα γυρίζουμε κάθε φορά στο τέλος.

Από την άλλη η ομάδα πέτυχε κάτι που δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να το κάνουμε. Να στραβώσει δηλαδή ματς στην έδρα μας, να έχουμε λίγα λεπτά να το γυρίσουμε και να το πετυχαίνουμε! Αυτό δείχνει πως η ομάδα το πίστεψε και το πάλεψε. Είναι μαγκιά τους το σημερινό αποτέλεσμα.

ΥΓ: Ποτέ ξανά η Λεωφόρος μας άδεια. Αν και για την τιμωρία αυτή δεν έφταιγε ο κόσμος μας, καλό είναι σε μελλοντικές προκλήσεις να χρησμοποιούμε περισσότερο μυαλό και να σκεφτόμαστε αν πονάει περισσότερο όταν μας αφήνουν απέξω..

Σχόλια

  1. ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΡΘΦΥΛΛΑΡΑ! ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε με προβληματισε η εμφανιση γιατι πιστευω οτι σιγα-σιγα και με την ευκαιρια της διακοπης θα βρουμε ρυθμο και θα ειμαστε οπως πρεπει, με προβληματισε η ελειψη παθους. Πρεπει να μπαινουμε σαν ταλιμπαν, τα παραρτηματα δινουν τον αγωνα της ζωης τους καθε φορα...


    Τεραστιο μπραβο για την ανατροπη. Δειγμα μεγαλης ομαδας που ξεπερασαν το σοκ και δε το παρατησαν το ματς παρολο που ειχαν μεινει λιγα λεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγική εμφάνιση με πολλά προβλήματα..Επική ανατροπή όμως! Και τελικά η ουσία είναι να παίρνουμε τις νίκες.Όμως όταν προβληματίζεσαι με ομάδες που θα παλέψουνε για την κατηγορία όπως ο Λεβαδαικός και ο Πανιώνιος είναι δύσκολο να πεις οτι πας να πάρεις πρωτάθλημα.

    Είχαμε όντως καιρό να δούμε τόσο μεγάλη ανατροπή..Θύμισε το 08-09 ανατροπή με 10 παίχτες εμείς με γκολ του Γιάννη του Γκούμα απέναντι ίσως στον πιο δυνατο Πανιώνιο που έχει κατέβει με Ρεκόμπα Εστογιανοφ Χούτο και γενικά πολύ στρωτή ομάδα..εκτός έδρας κιολας τοτε..

    Πάντως σε αυτή τη φάση ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που κρέμεται από μια κλωστή για να μη πέσει κατηγορία με το ζόρι έχει παίχτες επαγγελματίες στην ομάδα του οι 10 από τους 11 ήταν από τις ακαδημιες του όσους δεν έχει πουλήσει ακόμα... Ήταν λοιπόν ανεπίτρεπτη η εικόνα μας σήμερα.

    Η ομάδα δεν έχει καθόλου κάθετη ανάπτυξη και στο κέντρο η έλλειψη ενος παιχτη που θα κουμαντάρει το παιχνίδι μας βγάζει μάτι..Όπως και τα κενά στην άμυνα. Σήμερα κατι που μου έκανε αρνητική εντύπωση ειναι οτι η αμυνα μας ανέβαινε πολύ ψηλά για κάποιον ανεξηγητο λόγο και ευτυχώς είχαμε τον Μέντεζ και τον Ζέκα σε καλή μέρα που κόψανε αρκετες δύσκολες φάσεις. Ειδικά ο Ζέκα έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι..Ήταν πανταχού παρών και οταν βγήκε ο Μπούρμπος και πήρε όλη την πλευρά είμασταν ακόμα καλύτεροι . Αυτό το παλικάρι είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Ο Μπουρμπος πολύ μέτριος αλλά αυτά μπορεί αυτά κάνει..δυστυχως το μόνιμο παιχνιδι από τα άκρα με κύριο εκφραστη των επιθεσεων ..σεντρα κ ψάξε για κεφάλι δεν αρκεί.

    Ο Πέτριτς σήμερα μας εσωσε συνεχίζει όμως να μη πείθει και σορρυ που την χαλάω σε αρκετούς..αλλα το παλικάρι μόνο σε στατικές φάσεις μπορεί να απειλήσει.Όπως παίζει αυτη τη στιγμή ο Παναθηναικός και μαθημένοι όλοι από τον Μπεργκ χάνει τον κύριο εκφραστή των επιθέσεων, ο Πετριτς δεν έχει ούτε την οξυδέρκεια του Μπεργκ ούτε κατα διάνοια ειναι fit για να παίζει τον σύνθετο ρόλο που έπαιζε ο Μπεργκ ο οποίος έδινε πλάτος και μήκος στην επίθεση ενώ ταυτόχρονα έπαιζε και το ρόλο του οργανωτή. Εαν η ομάδα δε κάνει κάποια άλλη μεταγραφή θα μιλάμε πλεον για ΕΓΚΛΗΜΑ..Ήδη όλη αυτή η καθυστερηση μας έχει στοιχίσει μια πρόκριση στα play -off και τους βαθμούς από τον Λεβαδειακό ..

    Το γεγονος δε οτι πάλι κοιτάνε παίχτες που έμειναν ελεύθεροι δείχνει οτι υπάρχει πιθάνοτητα να μας φέρουνε για ακόμα μια φορά κάποιο κουτσό άλογο που θα " πληρώσει " η ομάδα το χρονικό διάστημα μέχρι να γίνει μέλος της ομάδας μεχρι να αποθεραπευτεί και κτλ. Είναι πραγματικά κρίμα η περυσινη ομάδα με 2-3 παίχτες πραγματικα θα μπορούσε να δει τα πράμματα με διαφορετικό φέτος. Να πω την αμαρτία μου αν ειναι να φέρουνε πάλι τετοια περίπτωση παίχτη ας μείνουμε ως εχειν και ας ψάξουνε να προωθήσουνε παίχτες από την Ακαδημία..Πολύ καλύτερα..θα είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο θα ηταν να βαζατε το σωστο λινκ.ο ανθρωπος που καθεται κ τα φτιαχνει αυτα κανει πολυ δουλεια.σεβαστειτε τη τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχει περιπτωση οι ακαδημιες του γαυρου να μας δωσουν παιχτη τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ......ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΑΤΣΑΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To σωστό μπήκε.
    Μια χαρά την σέβομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως και στο ματς με τον Λεβαδειακό έτσι και στο ματς με τον Πανιώνιο σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο. Αυτή την φορά καταφέραμε να γυρίσουμε εντελώς το ματς όμως δε θα συμβαίνει αυτό κάθε φορά που βρισκόμαστε πίσω στο σκόρ.
    Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν είναι τόσο ζεστοί για την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορέσει να διασπάσει τις πολυπρόσωπες άμυνες που θα αντιμετωπίσει ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή η εμμονή με τον Άμπεντ όλο το καλοκαίρι δεν μας βγήκε σε καλό χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
    Υ.Γ. Στο ματς με την Μίντιλαντ βρέθηκε απέναντι απο τον τερματοφύλακα και βιάστηκε να σουτάρει, αντίθετα χθες ο Ατζαγκούν ήταν πιο ψύχραιμός και ευστόχησε.Είναι γρήγορος, βοηθάει πολύ και στο τακτικό κομμάτι πρέπει όμως να βελτιώσει την τελική του προσπάθεια.
    Υ.Γ. 1 Η διακοπή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους Μπούρμπο, Μπούι να δουλέψουν ακόμα περισσότερο με την ομάδα.Η άνοδος της απόδοσης τους θα δώσει λύσεις σε δύο θέσεις που αυτή την στιγμή δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα.
    Υ.Γ. 2 Σημαντικό το γκολ που πέτυχε ο Πέτριτς εάν δεν βγάλει εκ νέου προβλήματα τραυματισμού πιστεύω ότι καλύπτει άνετα το κενό του Μπέργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Γύρισαν ένα ματς που φαινόταν χαμένο , αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει άντερα και ψυχή. Περαστικά στους μυαλοπώληδες του μπλογκ μας και των Πράσινων Νέων. Επίσης Καλό Χειμώνα σε όλους τους φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βαλε κ το ονομα του τοτε,μην ντρεπεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου