ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ 1 εισιτήριο διαρκείας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!


Τα κλασικά.. δηλώνετε συμμετοχή μέσω σχόλιου ή στέλνοντας στο panathinaikos.press@gmail.com πως θέλετε να μπείτε στην κλήρωση.

Ο νικητής κερδίζει δωρεάν 1 εισιτήριο διαρκείας της φετινής σαιζόν για ένα από τα ομαδικά τμήματα του Συλλόγου (βόλεϊ αντρών, μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών και πόλο).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα μέχρι τις 23:59. Η λίστα θα ταξινομηθεί ανάλογα με την ώρα που στείλατε την δήλωση συμμετοχής σας και θα ανέβει λίγο μετά.

Η κλήρωση θα γίνει μέσω του www.random.org την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00. Θα ανακοινωθεί ο νικητής με ανάρτηση στο blog και θα υπάρξει επικοινωνία μαζί του, ώστε να πάει να πάρει το διαρκείας του.

Καλό είναι όσοι δηλώσετε συμμετοχή, να έχετε σκοπό να πατάτε σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες του Ερασιτέχνη και να μην το πάρετε απλά για να το έχετε.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΥΓ: Ευχαριστώ τον Ερασιτέχνη για την άμεση ανταπόκριση του.

ΥΓ2: Μην ξεχνάτε να γραφτείτε μέλη στον Σύλλογο. Πλέον μπορείτε να το κάνετε και μέσω του viva.gr ,όπως και να αποκτήσετε και κάποιο από τα διαρκείας του.

Απλά μπείτε στο παρακάτω link και δείτε τις επιλογές που έχετε:

http://www.viva.gr/tickets/sports/pao-erasitexnis-diarkeias/

YΓ3: Συμμετοχή μπορείτε να κάνετε και μέσω του facebook κάνοντας share την αντίστοιχη ανάρτηση που θα ανέβει στην σελίδα του blog.

YΓ4: Ό,τι απορία έχετε, στέλνετε.

Σχόλια

  1. Αν και σε κάτι τέτοια ποτέ δεν κερδίζω, βάλε με στη κλήρωση να σου κάνω σεφτέ!


    Υ.Γ. Όσο αφορά το viva.gr καταλαβαίνω ότι στη νέα εποχή βολεύει πολλούς, αλλά προσωπικά παθαίνω αλεργία με τα εκτυπωμένα σε σελίδα Α4 εισητήρια. Θέλω το εισητήριο πάντα να είναι στη παλιά του μορφή, εκτυπωμένο, είτε αφορά τη Πανάθα είτε κάποια συναυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για διαρκείας, οπότε σου έρχεται η κάρτα κανονικά στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου