Σαν Panathinaikos για Europa League!


Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε, κέρδισε με εμφατικό τρόπο τους Δανούς με 4-1, βρίσκεται με το 1,5 πόδι στους ομίλους του Europa League και προσέφερε στον κόσμο μια όμορφη επιθετικά παράσταση κάνοντας πάρα πολλές φάσεις και σημειώνοντας 4 τέρματα!

Για ακόμη ένα ματς ο Μπεργκ έδειξε πως είναι το βαρόμετρο της ομάδας και όταν το παιχνίδι στράβωσε από το πουθενά, πήρε την...μπαγκέτα και άρχισε να παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου.

Το ζητούμενο χθες το βράδυ ήταν ένα μεγάλο σκορ που δεν θα μας πήγαινε σε ματς ζωής ή θανάτου στην Δανία και ευτυχώς αυτό ήρθε. Η ομάδα σε συνέχεια του ματς με την Σταντάρ στην Λεωφόρο, έδειξε πως είναι ένα κλικ πιο επιθετική από πέρυσι και αν σοβαρευτεί στην αμυντική της λειτουργία θα μπορεί να μην αδικεί τον εαυτό της, όπως συνέβη στο γκολ που δεχτήκαμε κόντρα στην ροή του αγώνα.

Απο το χθεσινό ματς -αν και ο αντίπαλος είναι χειρότερος και τον κάναμε να φαίνεται πολύ χειρότερος- τα κέρδη ήταν πολλά. Η ομάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση και είδε ότι μπορεί να ανατρέπει ματς που στραβώνουν από το πουθενά, ο κόσμος χάρηκε μπάλα, η είσοδος στους ομίλους μοιάζει σχεδόν σίγουρη και το άγχος προφανώς μειώθηκε.

Τώρα έχουμε την πρεμιέρα της Σούπερ Κλίκας και αναμένουμε την αντίδραση της ομάδας ύστερα από μια Ευρωπαϊκή νίκη. Είπαμε... και μεις και η ομάδα βλέπουμε και μαθαίνουμε νέα πράγματα κάθε φορά. Φέτος θα φανεί πως θα αντιδρά ύστερα από ματς Ευρώπης και πως θα χωρέσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

ΥΓ: Καρέλης... πραγματικά τι να πούμε για τον τύπο!!

ΥΓ2: Μακάρι να γίνει σταθερή και αξιόπιστη λύση ο Κοτσόλης, αλλιώς θα έχουμε θέμα.

ΥΓ3: Πρέπει να χάσουμε 3-0 στην Δανία για να μην περάσουμε...ε έχω εμπιστοσύνη σε αυτήν την ομάδα και δεν πιστεύω πως θα αυτοκτονήσει.

Σχόλια

  1. Κερδισαμε??? Κριμα... καλα περνουσαμε τοσες μερες με τη Baggeloparea να τα σπαει.... τελος παντων στην επομενη γκελα.


    ΥΓ Ρε Τριαντα γιατι κανεις τετοιες μαλακιες...


    ΥΓ2 Ειχαμε σημαντικο προβλημα στην αμυνα σημερα. Πιθανώς να έφταιγε και ο Κοτσωλης που δε δίνει την αναγκαία εμπιστοσύνη στους αμυντικούς. Πιστευω οτι ο Στηλ ειναι καλυτερος. Θα δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παιχταράς Μπεργκ κατι τέτοιες ομαδούλες τις έχει για πρωινό ! Μονος
    του τους πήρε εχτες. Δε θα μπω σε συγκρισεις με τον Σισέ νομίζω δεν έχει
    και πολύ νόημα .. Αυτό που πρέπει να γίνει ειναι να μείνει ο παιχταράς
    Μπεργκ και να συμπληρωθεί μαζί με άλλους 2-3 παίχτες υψηλού επιπέδου .
    Είναι ευκαιρία μεγάλη όταν εχεις έναν τοσο καλό επιθετικό αλλά
    ταυτόχρονα και αμαρτία να μην εκμεταλλευτεις στο έπακρο τις δυνατότητες
    του προσθέτοντας και μερικά κομμάτια ακόμα που θα κάνουνε την ομάδα
    καλύτερη.

    Από εκεί και έπειτα νομίζω οτι οταν παίζει με Καρέλη
    φαίνεται και περισσότερο ο Μπεργκ. Ο Καρέλης μπορεί να μην έχει τόσο
    ταλέντο να μην ειναι killer επιθετικός αλλά ταιριάζει με τον Μπεργκ θα
    φάει ξύλο ..θα δώσει ξύλο θα τρυπώσει..Είναι πολύ σημαντικο να έχεις
    επιθετικούς που να αλληλοσυμπληρώνονται ..Να θυμίσω για παράδειγμα το
    Παπαδόπουλος - Κωνσταντίνου ή Ολισαντέμπε - Κωνσταντίνου.. Το ποδόσφαιρο
    μπορεί να άλλαξει αλλά τα δίδυμα και οι αλληλοσυμπληρώσεις πάντα έκαναν
    την διαφορά !

    Υ.Γ Επιπλεον εξακολουθώ να πιστεύω οτι χάθηκε μια
    ολοκληρη πρόκριση στην επόμενη στον Πέτριτς..με Στανταρ αλλα αυτό είναι
    άλλο θέμα..
    ΥΓ.1 Ποσο διαφορά έκανε εχτες η παρουσία του Λαγού
    ..Συγκριτικά με το ματς με Στανταρ είχαμε κέντρο...Παρόλα αυτά η ομάδα
    παρότι έπαιξε με έναν αντίπαλο επίπεδου Εργοτέλη είχε αμυντικά κενά που
    μπορει να τα πληρώσει
    ΥΓ2: Ο Τριανταφυλλόπουλος πρέπει να την δει αλλιώς..
    ΥΓ3. Στο τέρμα φαίνεται οτι θα έχουμε θέμα.. Οταν πουλάς κάθε χρόνο και από ένα τέρμα..θα τη πληρώσσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο σημερινό Παναθηναϊκό ο Μπεργκ είναι χρησιμότερος από τον Σισσέ, που ήταν μονοδιάστατος παίκτης. Αλλά παιχταράς. Αν ο Σουηδός ήταν τόσο αθλητικός θα έπαιζε σε ομάδα από το πάνω ράφι της Ευρώπης, εκτός τις 4-5 κορυφαίες.

    Άσχετο. Η γυναίκα του, η Ζοζεφίν, είναι ξετρελαμένη με την Ελλάδα. Όσο ο παίκτης πληρώνεται κανονικά δεν φεύγουν. Εκτός αν βρεθεί ομάδα της αρεσκείας τους - αποφασίζουν σαν οικογένεια - σε πόλη της αρεσκείας τους και σε πρωτάθλημα της αρεσκείας τους. Εννοείται και με σημαντικά καλύτερους οικονομικούς όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας από τους λόγους που αποκλειστήκαμε από τη Σταντάρ είναι η καρμιριά της διοίκησης με τον Ροντρίγκο Γκάλο, που έκλεισε στην πορτογαλική μικρομεσαία Πάκο
    Φερέιρα με καμιά 80αριά χιλ ετήσιο συμβόλαιο. Και στοίχισε στο κλαμπ 2,1
    εκ. αφού έπαιξε δεξί μπακ η μαύρη τρύπα 30, που κάνει την αβίαστη πάσα
    στον αντίπαλο και δεν σκίζεται να επιστρέψει στη θέση του, αφήνοντας το
    ξέφωτο στη Σταντάρ να σκοράρει.

    Παίκτης νεαρός που δεν μπορεί να τρέξει και θέλει να λογίζεται σαν ποδοσφαιριστής!

    Χθες όμως μας αποζημίωσε. Εκτός
    την ασίστ στο 3ο παστέλι στον Μπεργκ μας έκανε τη χάρη και αποβλήθηκε. Και μάλλον θα κάνει καιρό να ξαναδεί ενδεκάδα, γιατί ο Αναστασίου δεν γουστάρει Ράμπο και κινηματογραφικούς αστέρες εν γένει.. Καλά
    κάνω και βλέπω στραβά ανθρώπους με τατουάζ "μανίκι". Δείχνει ανυπερθέτως
    έλλειψη γούστου και μέτρου. Το τατουάζ είναι ωραίο αν επιλέξεις και το σωστό μέγεθος, μεταξύ των άλλων.

    Ο Καρέλης πρέπει να καταλάβει - γιατί είναι ΜΟΝΟ πνευματικό το ζήτημα - ότι οι ευκαιρίες μέσα από το κουτί δεν επιτρέπεται να πηγαίνουν wide out, που λένε και στο χωριό μου. Στείλε τη ανάμεσα στα δοκάρια και άσε το αντίπαλο τέρμα να καθαρίσει. Χθες πάντως ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της νίκης, όλα τα υπόλοιπα τα έκανε σωστά.

    Μην παίρνετε στη πλάκα τον Στηλ. Τέρμα που έχει παίξει στο Νησί - όπου πέφτουν σουτάρες και στις μικρές κατηγορίες - σπάνια να είναι "απορροφητήρας". Ή να είναι κακός στις εξόδους, αφού η εγγλέζικη "αεροπορία" είναι διαχρονικά power.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το θετικο φετος ειναι οτι ειμαστε σχεδον ιδια ομαδα με περυσι,,,,,αποδυναμωθηκαμε στο τερμα κ με τον αμπειντ αλλα η φιλοσοφια εμεινε ιδια.....αισιοδοξω πως φετος(κ βλεποντας στη τρουμπα τι κανουνε)μπορει να το χτυπησει το πρωταθλημα......μεχρι την 8η αγωνιστικη(παμε τηγανι)πρεπει να παμε αν οχι με το απολυτο 7 στα 7 το πολυ εχοντας μονο ενα χ....ειναι μεγαλη υποθεση για την αυτοπεποιθηση της ομαδας να ξερουν οτι πανε με αξιωσεις στο τηγανι.....κ μην ακουω περι παραγκας κ τετοια(υπηρχε,υπαρχει κ θα υπαρχει αλλα πρεπει να κερδισεις κ αυτην)....αν ειναι ετσι να το εγκαταληψουμε το αθλημα.....η ομαδα τρεχει πολυ(πιο πολυ απο ολες στη λιγκα),τους σκαει ολους στο τρεξιμο,δε βλεπω καμια αλλη να μπορει να την ακολουθησει ......ακουω πολυ γκρινια στο γηπεδο,γιατι πουλησε το καπινο,γιατι δε πηρε μπακ,10αρι,τερμα κτλ......εδω κ χρονια στον παναθηναικο ο καλυτερος παιχτης ειναι αυτος που δεν ηρθε η αυτος που δεν παιζει.........παρτε χαμπαρι οτι τα παλια λουσια κ τα πολλα λεφτα εχουν φυγει......η ομαδα ειναι δυσκολα οικονομικα...παρτε διαρκειας,γινετε συμμαχοι,στυριξτε αναστασιου,παιχτες,διοικηση η αλλιως καθηστε καναπε να το παιζετε συμαχοι του καναπε......απαραδεκτο τα διαρκειας να μηνεχουν εξαντληθει....220 ευρω ολο το χρονο τα φτηνα κ γκρινιαζουμε...ΕΛΕΟΣ.....
    υγ...ειμαι 36,εχω διαρκεις απο 2000 μεχρι σημερα,ανεξαρτητος διοικησης κ παιχτων....οπαδοι ειμαστε....παρτε διαρκειας ολοι
    υγ1....μη παρεξηγειτε την αισιοδοξια μου για πρωταθλημα...κοιταξτε το προγγραμα που εχουμε,κοιταξτε τι κανουν οι τρουμπεοι(σε λιγο θα μας πουν οτι η ντορνμουντ δινει τον κλοπ κ 40 μυρια για τον μανιατη) κ τοτε θα δειτε πως παςς φετος με καλες προοπτηκες...ιδια ομαδα εχουμε....

    ευχεριστω press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνω μαζι σου....πολλοι θα στεναχωρηθηκαν χτες με την νικη-προκριση......μεχρι το 1-1 χτες στην 7 ειχαμε καμια 500αρια αναστασιου να λενε λαλακιες.......δωσε γκρινια κ παρτους τη ψυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εισαι πολυ σκληρος με τον 30... center back ειναι και κανει οτι μπορει στη θεση που παιζει. Λαθος της διοικησης που δεν εκλεισε την τρυπα νωρις. Παντως ο λογος που αποκλειστηκαμε απο Στανταρ για μενα δεν ηταν οι κακες του 30 αλλα οτι κοιμηθηκαμε μετα το 1-0, το θεωρησαμε πολυ ευκολο το ματς και παιζαμε αμυαλα με σκοπο να το καθαρισουμε με αποτελεσμα να κανουμε λαθη και ουσιαστικα να χαρισουμε την προκριση σε μια ομαδα που δε την αξιζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φεισα 5εκ
    Σαμαρης 10εκ


    ....


    Ξ ε _ _ _ μ α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα να παθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκληρός δεν είμαι με τον 30. Πιο άγρια τε λες εσύ παρακάτω: «Τριάντα γιατί κάνεις τέτοιες μαλ@κίες» έγραψες, για παράπτωμα που δεν στοίχισε στην ομάδα.

    Αν ένας νεαρός παίκτης νομίζει ότι μπορεί να παίζει χωρίς να μπορεί να τρέχει με αξιοπρεπή ταχύτητα, δεν κάνει για Παναθηναϊκό. Ούτε για Πανθρακικό εδώ που τα λέμε. Ας το μιλήσει με το τεχνικό επιτελείο να του δώσουν να κάνει - μετά την προπόνηση - ασκήσεις να αποκτήσει έκρηξη, ξεπέταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το «Τριάντα γιατί κάνεις τέτοιες μαλ@κίες» το εγραψα γιατι και μενα με απογοητευσε με αυτο που εκανε αλλα δε θα τον φαμε κιολας. Τελος παντων, προσωπικα θα τον κρινω οταν επιστρεψει στη θεση του και δε νομιζω να χρειαζεται να ειναι ιδιαιτερα γρηγορος για να παιζει center back.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dynati metagrafi mono ston ypno sou!!! sou sistinw na alaxeis omada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oxi re den paizoun lefta!!!! otan tiggarei to kologipedo gia kane enan ypologismo posa vgenoun kai pes mou!!! provata beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαρκους Μπεργκ Παιχταρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εαν αναφερεσαι στο 2ο υστερογραφο εχεις δικιο. Το βλεπω να ξεκιναμε με τιμωρια απο την 1η αγωνιστικη. Δυστυχως εχει περασει η βλακωδης γραμμη οτι εμεις λεφτα στον Κομποτη δε δινουμε και θα μπουμε τσαμπα. Εδω σε αλλες περιπτωσεις λεμε και ξαναλεμε οτι δεν πρεπει να γινει τιποτα και ολο και καποιοι βρισκονται να κανουν τη μαλακια. Τωρα που παμε με τετοια νοοτροπια δε μας σωζει τιποτα. Ο Πρες συνηθως ειναι προσεκτικοτερος σε τετοια ζητηματα, αλλα εδω νομιζω την πατησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ φοβάμαι μην μπερδευτούν και βάλουν τον ύμνο του γαύρου αντί για του νιώνιου στο γήπεδο...

    Όσο για το Υ.Γ. τα παιδιά μόνο εμάς βρίζουν και τους δραγουμάνους του ποκ. Τους φταίει ο Γιάνκοβιτς πριν 60 χρόνια, όλα τους φταίνε, Το μόνο που δεν τους φταίει είναι ότι έχουν γίνει ολυμπιακός νέας σμύρνης & κάνουν τσιμπούκια στην 7 από το πρωί μέχρι το βράδυ, εκεί τσιμουδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ αν ήμουν Πανιώνιος ή θα επαναστατούσα ή θα αυτοκτονούσα. Όπως ακριβώς έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου