Mε την Midiland για το Europa


Τους Δανούς θα κληθούμε να αποκλείσουμε για να περάσουμε στους ομίλους του Europa League,

Και πρέπει να τους περάσουμε!

21 στην Λεωφόρο το πρώτο ματς και 28 στην Δανία ο επαναληπτικός.

Σχόλια

  1. Προσοχή και σοβαροτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψυχραιμία , σοβαρότητα , αυτοσυγκέντρωση. Πρέπει να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από το μυαλό μας το ματς με την Σταντάρ. Εξάλλου αν περάσουμε την δανέζικη ομάδα , πιθανώς να την ξαναβρούμε μπροστά μας.


    Προσοχή , κύριε Αναστασίου. Όχι λάθη στην διαχείρηση των 2 ματς. Γιατί κακά τα ψέματα , η Σταντάρ με 2 ευκαιρίες έβαλε 2 γκολ. Εμείς κάναμε 20 , είχαμε 3 δοκάρια και βάλαμε 1 γκολ από σπόντα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να δείξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές ένα κλικ παραπάνω σε αγωνιστική ετοιμότητα για να περάσει η ομάδα μας στον επόμενο γύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάζω στο τραπέζι και μια άλλη σημαντική παράμετρο της ανάγκής για πρόκριση, που είναι η βαθμολογία της ομάδας στην UEFA. Μετά την διετία 2008-2010, έχουμε συγκεντρώσει λίγους βαθμούς και αυτό σημαίνει ότι του χρόνου υπάρχει ο άμεσος κίνδυνος να είμαστε στους ανίσχυρους στις κληρώσεις. Μακάρι όχι μόνο να έρθει η πρόκριση αλλά να κάνουμε και δύο νίκες για να καλύψουμε αυτό το μειονέκτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήθελα να γράψω πως δε νοειται ο Παναθηναικός να μη περάσει αυτη την ομαδούλα . Αλλά με βάση τα όσα έχουμε δει τα τελευταια 4 χρονια κυριως δε πρεπει να είμαστε σίγουροι για τίποτα...

    Το φυσιολογικο θα ηταν να τους περάσουμε εύκολα και να πάρουμε βαθμούς όπως λεει και ο ΓΙαννης γιατι είμαστε στη ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ που ειχαμε ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ .

    Ενισχύστε την ομάδα με δυο καλους παίχτες όχι για να περάσουμε την οποια Μιντιλαντ αλλά για μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη όπως παλιά που όταν δε φτάναμε στους 16 Ευρωπαικής διοργάνωσης ..ήταν αποτυχία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μενουνε 2 βδομαδες για το πιο κρισιμο ματς της σεζον ειτε απο αποψη γοητρου ειτε απο οικονομικης αποψης
    η καλη πορεια στην ευρωπη ειναι ο σοβαροτερος στοχος της σεζον



    αλλωστε με την λευκη πετσετα που πεταξε ο ρωσοποντιος συν τα γνωστα παρασκηνια στη λιγδα πανω κατω ξερουμε σε τι θεση θα τερματισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο ερχομός του Φίσσα σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα και αποχώρηση. Δεν θέλει πολύ φαντασία για ποιον χτυπάει η καμπάνα.


    Η στήριξη στην ομάδα γίνεται στο γήπεδο. Όχι με τουμπεκί ψιλοκομμένο στο διαδίκτυο. Το ίδιο πράγμα κάναμε με τον Νιόπλια, που δεν μιλούσαμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα, και τα αποτελέσματα τα είδαμε. Ομάδα με παιχταράδες - Σίλβα, Σισσέ κ.λ.π. - πήγε στους ομίλους και έπαιξε σαν Ολυμπιακός. Με τον Φάμπρι διαφώνησα εξ αρχής, τον είχα χαρακτηρίσει πιο γραφικό από τον Σούλη Παπαδόπουλο, και τα άκουγα τότε. Αποδείχτηκε ότι άλλοι έκαναν λάθος.



    Στο κυρίως θέμα.


    Ομάδα - που όπως δήλωσε ο Μικάελσεν - είναι γρήγορη στις αντεπιθέσεις και καλή στο 1 vs 1 δεν είναι εύκολος αντίπαλος για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Και κυρίως δεν είναι ομαδούλα. Ο δε Παναθηναϊκός δεν μπορεί να λογίζεται φαβορί, ειδικά όταν έχει χάσει πρόκριση με αυτή τη Σταντάρ. Αν μάλιστα δεν προλάβει τα ματς ο Κάρλος Ζέκα, φαβορί είναι οι Δανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ , αλλά αν πάρουμε Αμπέντ , η παρτίδα σώζεται. Επισημαίνεται , ότι αν ο Παναθηναικός έδινε 300,000 ευρώ στη Νιούκαστλ , θα τον είχε ήδη εντάξει στο ρόστερ του. Αυτά από το ρεπορτάζ. Τώρα γιατί δεν δώσαμε τα 300 χιλιάρικα και αντί αυτών προχωρήσαμε στον δανεισμό του Μπούι είναι για μένα ένα ερωτηματικό. Φέτος , ο Παναθηναικός αν περάσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λίγκ , δεν θα έχει την πολυτέλεια να μην "πιάσουν" τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα , Μπούι , Μπούρμπος και Στιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως γράφω παραπάνω στην 1η παρ. κάποιος θα πληρώσει τις λάθος επιλογές φέτος το καλοκαίρι. Πιθανολογώ πολύ σύντομα, μέχρι το επόμενο ΠΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παίξανε μανατζαραίοι οι Αναστασίου , Νταμπίζας , στην πλάτη του Αλαφούζου , υποσχόμενοι ότι θα του φέρουν παίκτες που θα κάνουν την διαφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ομάδα δεν προσέλαβε και άλλο προπονητή, γιατί τον ανακατεύεις;

    Ο Αλαφούζος δεν ξέρει μπάλα. Όταν κάποιος του λέει ότι δεξιά είμαστε εντάξει με τον Μπούρμπο συμφωνεί. Και ο παίκτης δεν είναι ούτε στην αποστολή ... Και σε εκείνη την τρύπα χάθηκαν τα 2,1 εκ. Προς το παρόν, γιατί και τα "παιζόμενα" 2,5 είναι εντελώς στον αέρα.

    Οι προπονητές θυμίζω ήθελαν Γκάλο, άρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Την ευθύνη της ομάδας την έχει ο προπονητής. Άρα ο Αναστασίου. Για τον Μπούι το ίδιο μου κάνει. Το καλοκάιρι πήγε στην Ολλανδία , του είπαν για τον Μπούι , άφησε στην απέξω τον Αμπέντ και έφερε αυτόν που ως στιγμής δεν έχει κάνει τίποτα. Φιλικά , με το μυαλό μου τα βάζω όλα αυτά , μπορεί να κάνω και λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχεις κολλήσει. Ο προπονητής είπε Γκάλο και ήρθε Μπούρμπος. Τόσο απλό είναι να βρεις ποιος φταίει.

    Παρεμπιπτόντως το απόγευμα στο live chat ο Αθανασίου όταν ρωτήθηκε για Μπούρμπο, απάντησε ότι έχει κάποιο τραυματισμό. Αυτό συνήθως στη δημοσιογραφική γλώσσα σημαίνει ότι δεν υπάρχει τραυματισμός. Αν ήταν αληθινό θα έλεγε π.χ. στους προσαγωγούς. Αυτό το «κάποιο τραυματισμό» είναι δικαιολογία για να καλυφθεί κάτι άλλο.

    Τον παίκτη δεν τον συνοδεύουν τα καλύτερα διαπιστευτήρια σαν χαρακτήρα. Κάτι γνωστοί ομιλίτες μου είπαν ότι είναι (ήταν) ανακατωσούρας στα αποδυτήρια. Σαν Κατσούρ, χωρίς βέβαια τα κονέ στους δημοσιογράφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τότε είναι ο Νταμπίζας. Δεν υπάρχει άλλη περίπτωση. Όμως , ο Αλαφούζος ποιόν θα έπρεπε να ακούει , τον Τεχνικό Διευθυντή ή τον προπονητή;


    Γιατί σε θέματα υπόδειξης παικτών την ευθύνη την φέρει ο προπονητής. Ο Νταμπίζας επιλέγει παίκτες τους οποίους προτείνει ο προπονητής και κάνει τις διαπραγματεύσεις μαζί τους ή με την ομάδα που ανήκουν.


    Θυμάμαι τον Μπούρμπο από την ΑΕΚ. Ήταν καλός παίκτης και γερό σκαρί. Το γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε με την Σταντάρ είναι θέμα προπονητή. Πάντως αν κάνει νταηλίκια στα αποδυτήρια , όπως έκανε ο Καπίνο πέρυσι , μην αμφιβάλλεις ότι ο Αναστασίου θα τον αφήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ... ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ, ΔΕΚΑΡΙ.. ΓΙΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΙΔΑΝΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΠΑΚΑΚΗ Η GALO (ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ) ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΞΙΖΕ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ.. ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ 50 ΧΙΛΙΑΡ.. Η 100 ΧΙΛΙΑΡ.. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΣΟ ΑΚΟΜΑ.. ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 20.. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι ψάχνεις να βρεις τώρα και εσυ ..με τα χρεη .. Εδω ατομακια που ειναι οι ρεπορτερ - κολαουζοι της διοικησης δινουνε απαντησεις του τυπου.. ε καπου στα 15 με 20.. Ενώ περυσι η προπερυσι λεγανε καπου στα 20 ή μπορει 25. Τρεχα γυρευε τώρα ποσα είναι τα χρέη..Και αυτη η απόκλιση των 5 εκατομμυριων ..ε τώρα για ψιλά θα συζητάμε..?

    Βέβαια μικρές λεπτομέρειες τα μικρά μπατζετ και οτι τα έσοδα τελικά υπερβαίνουνε των εξόδων στο αγωνιστικό καθαρα κομμάτι..Γιατι τώρα πως γίνεται πχ το αγωνιστικο τμημα όπως μας λέγανε να έχει 5 εκ μπατζετ και το διοικητικο αλλα 5 εκ ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο..Τι να ψάξεις και τι να βρεις ειναι τοσο ακέραιες και οι διαφανείς οι διαδικασείς που τα μαθαίνουμε όλα χαρτι και καλαμάρι.

    Η με τις πωλησεις Μαυρια Καπινο Καρνέζη Φιγκερόα μόνο τα ..σχετικά χοντρά δηλαδη είναι καμια 6-7 εκατομμυρια αν πιστέψουμε οτι μας λένε..Οποτε τελικα είτε τα χρέη των πολυμετοχικών και βαρδη ήταν μεγαλύτερα από οσα μας είπε ο Αλ είτε η διαχειριση .. δεν ειναι κ τοσο ..αγία.. είτε ολα πάνε κατ ευχην αλλα δε μας το λένε..

    Δυστυχως ο ενας καλυπτει το κωλο του αλλου..και εννοω παντα για τους διαφορους μεγαλομετοχους - διοικητικους και κτλ και η αληθεια ποτε δε θα βγει προς τα έξω εφόσον δε γίνεται αυτό που έπρεπε να είχε γίνει απο την αρχή.

    Δηλαδή οικονομικός έλεγχος και να κληθούνε όσοι τα κάνανε σκατά οικονομικά να πληρώσουνε..τη νύφη..Αλλά κανεις δε το ήθελε αυτό ..¨Ολους τους βόλευε να τα θάψουνε..όλους..Τώρα πως έγινε τελικά μια ομάδα που δε χρωστούσε σεντ( σύμφωνα με όσα ξέρουμε αλλά και από Ουεφα) και μπήκανε 70 εκατομμυρια το 2008 το 2010-11 να ειναι τοσο ναυάγειο ένας θεος ξέρει..Αν ηταν κιολας πραγματικά έτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξεκινήσατε κ. Βαγγέλη εσύ
    και κάποιοι άλλοι στα Πράσινα Νέα να κατηγορείτε τον Αλαφούζο; Ποιος
    έφερε την ομάδα σε κατάσταση χρεοκοπίας;



    Μήπως ξεχνάς ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος και οι
    Πολυμετοχικοί την έφεραν;

    Βάλανε 70 εκατομμύρια όπως λες και το ότι βάλανε δεν έχει
    την σημασία που το αναφέρεις , αλλά πως βάλανε που μπορεί να ήταν τίτλοι ,
    μετοχές , δάνεια και κουβέντες υπόσχεσης σε παίκτες , μανατζαραίους , υπαλλήλους της ΠΑΕ και
    λοιπούς παρατρεχάμενους.



    Όταν ήρθε η στιγμή της πληρωμής όλοι λακίσανε , και η ΠΑΕ
    θα πήγαινε στο πρωτοδικείο για να ορίσει διοίκηση με κίνδυνο υποβιβασμού.
    Ευτυχώς , που βρέθηκε ο Αλαφούζος και πήρε την ΠΑΕ.



    Τα χρέη δεν είναι της λογικής ότι αρπάξει ο κώλος μας. Έρχεται
    η στιγμή που , ο ποδοσφαιριστής , η υπάλληλος της ΠΑΕ , οι διάφοροι μεσάζοντες
    και μανατζαραίοι τα ζητάνε. Αν δεν τα δώσει η ΠΑΕ πηγαίνουν στην ΟΥΕΦΑ ή
    στα δικαστήρια και κατόπιν , αν η
    ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχει την δυνατότητα να τα αποπληρώσει , ως τιμωρία
    υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική. Κάτι που έγινε με την ΑΕΚ , που υποβιβάστηκε.



    Αλλά πολλοί από εσάς που γράφετε δεν έχετε φτιάξει σπίτι ,
    δεν έχετε κάνει επενδύσεις , ή είστε δημόσιοι υπάλληλοι που κυνηγάτε το
    χιλιαρικάκι , ή τα περιμένετε από τον μπαμπά σας , δεν έχετε δουλέψει για να
    δείτε με πόσο αίμα και ιδρώτα βγαίνουν τα χρήματα. Γιατί αν είχατε δουλέψει ,
    θα είχατε συναίσθηση της ευθύνης και δεν θα μιλάγατε με απαξιωτικούς
    χαρακτηρισμούς για τον Αλαφούζο.



    Αναφέρεις ότι η διοίκηση του πρώην μεγαλομετόχου δεν
    χρώσταγε ούτε σεντς. Αν θέλουμε το πιστεύουμε , αλλά και στην περίπτωση που το
    δεχθώ , δεν θεωρώ ότι είχαμε καλύτερες ομάδες από την φετινή. Τουλάχιστον για
    μια δεκαετία πίσω , δεν αναφέρομαι στην ομάδα της περιόδου 2001-2004.

    Λοιπόν , και ο
    υποφαινόμενος κάνει ομάδα , παίρνοντας Μπίσκαν και Σάριτς και ξεπουλώντας τον
    Κωνσταντίνου στον Ολυμπιακό.



    Ο Αλαφούζος που εσείς
    τον κατηγορείτε , έβαλε πέρυσι δάνειο 5 εκατομμύρια , έβαλε στην
    Παναθηναϊκή Συμμαχία ως στιγμής 3 εκατομμύρια (1,5 πέρυσι +1,5 φέτος) και πλήρωσε το 2012 τους φόρους της ΠΑΕ περίπου
    2 εκατομμύρια. Συνολικά ως στιγμής έβαλε 10 εκατομμύρια.



    Έφτιαξε την Λεωφόρο , -μην ξεχνάμε ότι πήγαινε για
    κατεδάφιση- , και την έκανε κουκλί. Όχι όπως την είχε φτιάξει ο πρώην
    μεγαλομέτοχος , που με την πρώτη βροχή γέμιζε λακκούβες ο αγωνιστικός χώρος και
    στάζανε νερά στον τάφο του Ινδού.



    Αγόρασε το προπονητικό στο Κορωπί. Σε ωραία τοποθεσία στο
    βουνό του Υμηττού , λίγο έξω από το Κορωπί.
    Δεν κατάλαβε κανείς ούτε οι ειδήμονες , ούτε οι δημοσιογράφοι , ούτε οι
    οπαδοί το πόσο ομαλά μεταβήκαμε από το προπονητικό της Παιανίας στο προπονητικό
    του Κορωπίου.



    Φωνάζουν κάποιοι για μεταγραφές. Καταρχήν η ομάδα είναι σε
    πολύ καλό σημείο ,έχει καλούς παίκτες και πάλι φέτος θα πρωταγωνιστήσει. Φέτος ,
    κατάφερε και κράτησε το 85~90% του περυσινού ρόστερ. Κράτησε Ζέκα , Λαγό ,
    Πράνιτς , Σίφο . Μπορεί να χάσει τον Αμπέντ , δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί οι
    Εγγλέζοι ζητάνε 500 χιλιάρικα.



    Όλα ο Αλαφούζος δεν μπορεί να τα κάνει. Του δώσανε μια
    ομάδα με χρέη 40 εκατομμύρια , χωρίς προπονητικό και με την Λεωφόρο έτοιμη για κατεδάφιση.



    Θα να μου πεις για το προπονητικό της Παιανίας; Ο πρώην μεγαλομέτοχος προσπαθεί να το
    ενοικιάσει στην Εθνική Ελλάδας και δεν μπορεί. Που; Στο Ελληνικό Κράτος , το
    οποίο δεν δέχεται το υψηλό ενοίκιο της Παιανίας.



    Σε παρακαλώ μην με αποκαλέσεις κολαούζο , παρατρεχάμενο
    και τα άλλα συναφή που γράφεις , δεν έχω καμία σχέση με την ΠΑΕ , ούτε με τον
    Αλαφούζο , ούτε με φίλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.



    Όλα αυτά τα γράφω γιατί θέλω να λάμψει η αλήθεια και να
    μην γίνονται κακόβουλα σχόλια εναντίον της διοίκησης της ΠΑΕ και εν γένει της
    ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το γεγονός ότι μειώθηκε το χρέος δεν σημαίνει ότι μπορεί η ομάδα να κάνει πολυδάπανες μετεγγραφές. Καλώς η κακώς ένας απο τους πρώτους στόχους είναι να εξυγιανθεί η ομάδα οικονομικά. Υπάρχουν ακόμα διακανονισμοί που τρέχουν και όπως αναφέρει ο φίλος Γιώργος εάν μία δόση καθυστερήσεις τότε κινδυνεύεις να χάσεις πολλά περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιάννη σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ευτυχώς , υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΣ! ΕΤΑΖΕ, ΕΤΑΖΕ,ΕΤΑΖΕ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΥΜΑΜΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΕΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ. Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΟ 2008 ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝΕ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 54,7% ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΟΛΟ; ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ! ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΒΓΕΝΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΙΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. 1) ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ to 2009 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΤΟ 2010 ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 25% ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .. ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ ΛΑΚΙΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έτσι έγινε , όπως τα λες. Ο Γιαννακόπουλος καμμία. Οι 3 είχαν την ευθύνη. Αλλά κανείς από τους τρεις , δεν είχε την ευθύτητα να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναικού για τα σοβαρά λάθη που υπέπεσε.


    Από εδώ και πέρα τι γίνεται; Προχωράμε με Αλαφούζο και Δημήτρη , αυτούς έχουμε. Και να λέμε πάλι καλά γιατί η ομάδα αν αυτοί δεν εμφανίζονταν θα μπορούσε να είχε υποβιβαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμφωνω Πάνο οτι ο βγενο εχει τεραστιες ευθυνες! Εριξε χρημα μπολικο αν και εκεινη την εποχη του 2008 ερεε γενικως αλλα σαν να μπηκε για αλλους σκοπους.Οσο για τους Γιαννακοπουλους δωσανε και την ζωη τους στον ΠΑΟ και τελικά φανηκε ποσο αδικοι ειμασταν μερικοι που τους ζητάγαμε και τα ρέστα οταν ειχανε βαλει ''χέρι'' στον Πατερα επειδη δεν ειχανε ενημερωθει για την απωλυση του ΤΕΝ ΚΑΤΕ .. Ο Παυλος ειχε βαλει 10 εκατομμυρια ειχε μετοχες και το μονο που ζηταγε ητανε αυτο! ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ!! Τελικά δεν ξερω αν ητανε ευχη η καταρα η Πολυμετοχικοτητα.. γιατι και με ΤΖΙΓΓΕΡ μπορει να μην χρωστουσες αλλα δεν εκανες και υπερβασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η πολυμετοχικότητα θα άλλαζε τον σύλλογο προς το καλύτερο εάν όλοι τους σκέφτονταν το συνολικό συμφέρον και όχι τα προσωπικά τους οφέλη. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών γιατί όλοι τους λίγο η πολύ έβαλαν το χεράκι τους και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    Υ.Γ.Όντως επί Βαρδινογιάννη δεν χρωστούσαμε όμως ούτε και αυτός έκανε το παραπάνω βήμα για να πετύχει το κάτι παραπάνω. Και βέβαια να μην ξεχνάμε τον ρόλο του στην υπόθεση Τσάκα και το "παρκάρισμα" των μετοχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου