Σχετικά με το αν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή...

Site Gazzetta

Eπειδή λογικό είναι να έχει δημιουργηθεί θέμα μετά το ναυάγιο με την μεταγραφή του Αλφάρο θέλω να κάνω ένα σχόλιο σχετικά με το αν θα κάνουμε άλλες μεταγραφές χρησημοποιώντας δηλώσεις του Γ.Αναστασίου που είχε κάνει στον Ν.Αθανασίου στο Gazzetta όπου ανήκει και στον τελευταίο το σημερινό ρεπορτάζ "Μόνο Αμπέιντ ή ...κάτι εξαιρετικό!"

Και χρησιμοποιώ ρεπορτάζ του ίδιου γιατί είναι ένας από αυτούς που έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση μέσα από την ΠΑΕ.

Το ρεπορτάζ λέει λοιπόν:

"Ο Αύγουστος μπαίνει στην τελική του ευθεία και μαζί η θερινή μεταγραφική περίοδος. Ο Παναθηναϊκός με την έλευση Μπερίσα κάνει την πέμπτη του κίνηση(Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Μπούι, Στιλ), ωστόσο, παραμένει ανοιχτό το αν θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνίζεται στον άξονα.

Από το «πράσινο στρατόπεδο» επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του gazzetta.gr για επαναπροσέγγιση στην Νιούκαστλ για τον Αμπέντ, ωστόσο, ξεκαθάριζαν πως ο αγγλικός συλλόγος δεν δείχνει ξεκάθαρη διάθεση για να τον παραχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «τριφύλλι» έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση και περιμένει απάντηση. Παράλληλα υπάρχει και δεύτερη περίπτωση που «δουλεύει» ο Νταμπίζας αλλά παρουσιάζει δυσκολίες(όχι οικονομικές).

Από κει και πέρα, το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής στο Κορωπί(Αλαφούζος, Φύσσας, Νταμπίζας, Σαραβάκος, Αναστασίου), με τον Έλληνα τεχνικό να επαναλαμβάνει πως δεν θέλει άλλη μεταγραφή στα χαφ, εκτός κι αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό(Αμπέντ ή ο άλλος ποδοσφαιριστής που αναφέραμε παραπάνω). Αυτό δηλαδή που ξεκαθάρισε και ο ίδιος δημόσια στην συνέντευξη Τύπου μετά το 4-1 επί της Μίντιλαντ."


Ενώ ο Γ.Αναστασίου είχε δηλώσει πριν 1,5 μήνα στον ίδιο σε σχετικά του ερώτηση για μεταγραφές πλην αμυντικού και δεξιού μπακ:

«Χαφ σίγουρα. Θα εξαρτηθεί φυσικά και από το αν μείνει ο Αμπέντ. Σίγουρα θα πάρουμε έναν παίκτη στο κέντρο, που θα έχει το τρέξιμο και την ενέργεια αλλά και την δυνατότητα να έχει δημιουργία στο παιχνίδι του. Έχουμε ανοιχτά μέτωπα και όπως είπα πριν, τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις. Ανάλογα με τα οικονομικά μας ίσως να κινηθούμε και για έναν εξτρέμ, ώστε όταν έχουμε την δυνατότητα να μπορούμε να παίξουμε με ''καθαρούς'' ακραίους. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες για να λέμε ότι απλά πήραμε παίκτες».


Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως είτε δεν παίζουν λεφτά στην ΠΑΕ και θέλουν με την σχεδόν σίγουρη είσοδο πλέον στους ομίλους να καλύψουν κι άλλο τα χρέη χωρίς να κάνουν μεταγραφή, είτε όντως ο κόουτς δεν θέλει να πάρει κάποιον παίκτη που δεν τον είχε εξαρχής στις πρώτες του προτιμήσεις.

Σχόλια