Τα νέα του Ερασιτέχνη





Πλησιάζοντας το τέλος Αυγούστου ξεκινάνε την προετοιμασία τους εάν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου ενόψει της έναρξης της νέας χρονιάς. Σε κάποια από αυτά έχουν κλείσει τις μετεγγραφικές τους κινήσεις ενώ το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι μέλει γενέσθαι με το αντρικό βόλει.


Ξεκινώντας από το βόλεϊ γυναικών όπου παρέμεινε ο βασικός κορμός(ανανέωσαν Μερτέκη, Καββαδία,Γκούζου,Τσατσούρη και Γιαννακοπούλου απο τις νεανίδες του συλλόγου) και ο προπονητής Γιώργος Ρούσης με μόνη εξαίρεση την Ανθή Βασιλαντωνάκη η οποία θα δοκιμάσει την τύχη της στη Ιταλία. Αποκτήθηκαν οι Πένυ Ρόγκα(λίμπερο) από την ΑΕΚ,  Χαρά Παπαδοπούλου και Σοριάνα Πατσέκο(πασαδόροι) απο Ηρακλή Ιωαννινων και Χάλμσταντ αντίστοιχα, Ναταλία Μεταξά(κεντρικός) από τους Μακεδόνες Αξιού, Εύη Χρήστου(ακραία) από τους Ίωνες, Αντριάνα Βίλκου(διαγώνια)απο την ΑΕΚ Λάρνακας και η Άντζελα Βαμβακούση(λίμπερο) από τους Τράχωνες.

Στο μπάσκετ γυναικών οι αλλαγές ξεκίνησαν από την άκρη του πάγκου αφού την θέση της Γιασεμής Σαμαντούρα ανέλαβε ο Πέτρος Πρέκας γνώριμος του συλλόγου αφού την περίοδο 2012-2013 είχε εργαστεί ως βοηθός της Σαμαντούρα πανηγυρίζοντας μάλιστα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Ανακατατάξεις όμως έχουμε και στο έμψυχο δυναμικό αφού αποχώρησαν παίκτριες όπως οι Ντέλβα, Μαγκλάρα, Κοσμά, Κωστάκη, Γέμελος.

Στην περιφέρεια αποκτήθηκαν οι Μαρία Αυτζή από την Αναγέννηση Νεου Ρυσίου, Τόνια Δανούση από τον Πανιώνιο, Νίκι Έιβερι απο τον ΠΑΟΚ, ενώ επέστρεψε η Σταυρία Κόνιαλη απο τα Μελίσσια. Στις θέσεις των ψηλών αποκτήθηκαν η παλιά γνώριμη απο την διετία 2006-2008 όταν και είχε περάσει ξανά από τον "Τάφο του Ινδού" Σόφια Κυριακόπουλου που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ίκαρο Καλλιθέας,η Κατερινα Γλυνιαδάκη από τον Αθηναϊκό και η Μονίκ Όλιβερ από τον Άρη. Υπάρχει ακόμα η εκκρεμότητα της Ελεάννας Χριστινάκη η οποία ναι μεν ανακοινώθηκε απ τον Αθηναϊκό όμως με σημερινή του δήλωση ο Ερασιτεχνης αναφέρει ότι είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα αθλητριών του συλλόγου και δεν παραχωρείται, οπότε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις.

Στο πόλο ανδρών  ο Κώστας Λούδης παραμένει στο τιμόνι του συλλόγου και ήδη 8 παίκτες από την περυσινή χρονιά ανανέωσαν την συνεργασία τους οι Αφρουδάκης, Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Δερμιτζάκης, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος και Παπαδόγκωνας.

Αποκτήθηκε ο Χαρης Χαραλαμπόπουλος απο τον ΑΝΟ Γλυφάδας που αγωνίζεται στην θέση του φουνταριστού, ο αμυντικός Παντελής Καλογεράκος από τον Ολυμπιακό ενώ είναι πολύ κοντά στον Φίλιππο Καραμπέτσο που έχει ξαναφορέσει το σκουφάκι με το τριφύλλι. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είχαμε και ένα πολύ άσχημο γεγονός που ήταν ο θάνατος του εφόρου του τμήματος Μάθιου Καρλάφτη σε ηλικία 45 ετών από ανακοπή καρδιάς

Το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το βόλεϊ ανδρών αφού ως γνωστόν από τον Ιανουάριο λόγω της οφειλής προς τον Στάθη Ντονά δεν μπορεί να προχωρήσει σε μετεγγραφές. Για αυτό τον λόγο άλλωστε δεν έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στον πάγκο ενώ υπάρχουν συμφωνίες εξαιτίας όμως της απαγόρευσης δεν μετουσιώνονται σε συμβόλαια. Ο χρόνος πιέζει ήδη έχουν αποχωρήσει οι Μούρ, Γκάλιτς,Αμορόζο, Μπέλος, Λιόντας,Μανιόπουλος, Καπίρης, Κουρούπης και Μάδουρας απο το περυσινό ρόστερ.

Στα υπόλοιπα τμήματα στην τοξοβολία είχαμε την αποχώρηση της Ελένης Μαυροδήμου και στην θέση της προσελήφθη ο Αλέξανδρος Παμβούξογλου



  

Σχόλια

  1. Διαβαζω οτι στο πολο θα ανεβουμε επιπεδο φετος. Μακαρι οι προσπαθειες των παιδιων να αποδοσουν καρπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μεγάλη υπόθεση η παρουσία του Ανδρέα Ζώτου ως υπευθύνου του υγρού στίβου. Τόσο στην κολύμβηση όσο και στο πόλο υπάρχουν θετικά δείγματα με επιτυχίες στις μικρότερες ηλικίες γεμίζοντας με αισιοδοξία ότι κάτι καλό ετοιμάζεται. Μακάρι το πόλο να σπάσει το ρόδι και να κατακτήσει ένα τίτλο αν και δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To πόλο ας το αφήσουμε στην ησυχία του, γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε φάει χοντρές ξενέρες.
    Κι ας έχει να αντιμετωπίσει ένα σύστημα πολύ πιο εχθρικό από το αντίστοιχο της μπάλας, δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί κάποια χρονιά στις αντικειμενικές δυνατότητες που είχε.


    Πραγματικά αν κατακτήσουμε κούπα σε αυτό το τμήμα, θα μιλάμε για πραγματοποίηση ενός ΜΕΓΑΛΟΥ απωθημένου που υπάρχει πάρα πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου