Γ.Αλαφούζος: "Είναι δυνατόν να έχει κινέζικο τηλέφωνο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, να μιλάει κρυφά με άλλους παράγοντες και να μην έχει τιμωρηθεί;"


Πόσο πιο απλά;
Και αυτός ο άνθρωπος το μόνο που κάνει είναι να αφήνει να παίζουν ομάδες που δεν έχουν ενημερώτητα και να απειλεί δημοσιογράφους να μην αναφέρουν το όνομα του.

Σχόλια

  1. ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΚ.....ΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός ο Αμπειντ και θα ήταν υπερχρήσιμος για την ομάδα.. Είναι ομως καραγκιοζιλικι μεγάλο ολόκληρος Παναθηναικός να μην έχει μια εναλλακτική λύση από πίσω εφόσον η μεταγραφή δε προχώρησε..και να φάει ολο το καλοκαίρι στη περίπτωση του Αμπέιντ..Ειναι αφάνταστα τραγικό να κρεμόμαστε από τα χείλη της Νιουκαστλ που σκέφεται αν θα χρησιμοποιήσει τον Αμπέιντ..για αλλαγή ή θα τον στείλει ξανά κάπου δανεικό...

    Η χρονιά αν δε το έχουνε καταλάβει έχει ήδη αρχίσει ..Ήδη χάσαμε το Champions league ήδη κάναμε μια γκέλα στο πρωτάθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο ωραίο κομμάτι της συνέντευξης- μια από τα ίδια με λίγο σάλτσα-είναι οτι δε δημοσιοπούμε λέει τα οικονομικα μας..Τόσο μεγάλη διαφάνεια υπάρχει εκεί μέσα..που το λέει και ευθαρσώς..Και οτι με 2-3 εκατομμύρια σε μεταγραφές..δε θα είχε λέει διαφορά..η ομάδα..Να γελάς η να κλαις τώρα..


    Δε μας είπε όμως ο μαχήτης της παράγκας..( στα λόγια ) γιατι τελικά ψήφισε γαύρο πρόεδρο στη Σουπερ Λιγκα...και έβαλε και τον Σιωπήλη Αντιπρόεδρο..Βεβαια δε τον ρώτησε και κανείς..Όλες οι ερωτήσεις ήταν μια και μια..παλι ..Α ρε δημοσιογραφάρες..



    Γιαννη αφου μπορεις ..και σε αφήνουνε συνέχισε να μας χορεύεις όπως θέλεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω δεν τη βοηθας εσυ που εισαι προεδρος....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oτι καταφερανε και φτιαξανε περυσι το γκρεμισανε φετος πρεςς και αδελφια παναθηναικοι!!! Δυστυχως αντι να εριχνε 2 μυρια στην ομαδα ο γυφτος και να βλεπαμε κατι καλο.. θα παμε ακλαφτοι! ΥΓ ΜΕ ΤΟΝ κουγια ΓΕΛΑΕΙ ο κοσμος και τα τσιμεντα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάνο Αύγουστο έχουμε. Πότε προλάβαμε να δούμε την ομάδα να γκρεμίζεται; Εκτός κι αν ο ρεαλιστικός στόχος που είχες θέσει στην αρχή ήταν οι όμιλοι του Champions League και όχι του Europa και αν θεωρούσες πως θα πάρεις το πρωτάθλημα από τον γαύρο, νικώντας όλο το σύστημα.


    Και μιας και είπα για το πρωτάθλημα, να θυμήσω πάλι το εξής. Κάνουμε σαν τρελοί όλοι που χάσαμε και βρεθήκαμε 1η αγωνιστική στο -2 γιατί έχουμε αποδεχτεί την βρώμα του πρωταθλήματος και ξέρουμε πως τις γκέλες που κάνουμε για να τις κάνει ο γαύρος πρέπει να γίνουν σημεία και τέρατα. Γιατί και χάλια να παίξει, αν δεν παίζει με κάποιο παράρτημα, δεν θα τον αφήσει και η διαιτησία να γκελάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. panagiotis avramidis26/8/14 6:33 μ.μ.

    ama einai na pame -20 sto proto guro....kai na to mazeuoume tin upoloipi xronia.......kalutera na ptoxeuame kai na proxoragame apo to 0........auto to pano kato......mas kanei koureli.....de thelo mono niki sto karaiskaki....thelo titlo....ptotathlima....thelo diakrisi stin europi....na ksanagino auto pou imoun....otan pas duo mporsta kai tria piso......den proxoras.....piso pas....kai tous xazous tous koroideueis......alla o kosmos mas xazos den einai......kserei kai blepei....gi auto mazeuontai 10 -12 xiliades stantar sti leoforo.....pou etsi opos paei o alafou....tha tous ksenerosei kai autous.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο μεταξυ ανεβηκε στο αρμα του χοντρου και ο σιχαμενος ο Κουγιας. Εχει πολυ μελι για ολους ο χοντρος....


    Πρεπει να παρθουν δραστικα μετρα αν δε καθαρισει το ποδοσφαιρο μεσω της δικαστικης οδου. Το κακο ειναι οτι ο Αλαφουζος δε φαινεται να εχει κατι τετοιο στο μυαλο του και απλα ελπιζει στην δικαιοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βέβαια ο ένας έταξε εκατομμύρια των εκατομμυρίων και ο αλλος τιποτα ασχετα αμα απο αυτον ζει η ΠΑΕ... αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες...


    Τέλος πάντων, ο Δημητρης ας μη βαλει ευρω αμα δε θελει αλλα ας βοηθησει με αλλους τροπους που μπορει. Απο οτι φαινεται δε θελει να το κανει. Τουλαχιστον ας αλλαξει ονομα στην εφημεριδα και να λεει οτι είναι μπασκετοπαναθηναικη να μη κοροϊδεύει τον κόσμο, γιατί παναθηναϊκή εφημερίδα και αγάπες σε βαθμό έρωτα με Φαταουλ-ες δεν κολλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!! Κανένας δεν εταξε τιποτα οταν εγραφε το gazzetta για καβες 75 εκατομμυριων και θα μπει με κινεζους και τετοια ειχε βγαλει ανακοινωση και τα ειχε διαψευση για να μην παραπληροφορουν το κοσμο, για θυμησου καλα!!! Ο τυπος επαιξε τεραστιο αρνητικο ρολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου