Χαμένοι σε όλα!


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

Η σημαντικότερη απώλεια από σήμερα..
Ξενέρα, τσαντίλα, αναθέματα και πίκρα..
Για ακόμη μια φορά ζήσαμε ένα σκηνικό το οποίο έχουμε βιώσει ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια. Η σημερινή γκέλα με τον Λεβαδειακό ήταν ένα...λίγο από όλα.

Σήμερα φάνηκε πως τις...παρενέργειες της Ευρώπης..
Σήμερα είδαμε πως όταν δεν είσαι στα καλά σου και σε έχει μπλοκάρει ο αντίπαλος, θα υπάρχει και το κοράκι που δεν θα σου δώσει το πέναλτι που δικαιούσαι ώστε να βρεθείς μπροστά στο σκορ..
Σήμερα βιώσαμε ακόμη μια ξενέρα από το...πουθενά μιας και όλοι περιμέναμε πως εύκολα ή δύσκολα θα ερχόταν η νίκη.

Με λίγα λόγια ό,τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σε γκέλες μας με μικρές ομάδες.

Αλλά οι χαμένοι βαθμοί,το κοράκι και η κακή εμφάνιση περνάνε σε δεύτερη μοίρα, αφού μετά το ματς ήρθε μια μεγαλύτερη ξενέρα. Τραυματισμός του Μπεργκ και πιθανότατα εκτός γηπέδων δύο μήνες. Εκεί που ο Σουηδός ήταν στα καλύτερα του και αποτελούσε πιο πολύ από ποτέ βαρόμετρο για την ομάδα, έρχεται η γκίνια και φέρνει πραγματικά μεγάλα προβλήματα από το πουθενά.

Τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται (Μίντλαντ, Πανιώνιος) γίνονται ένα κλικ πιο δύσκολα και η ομάδα πρέπει τώρα να δείξει χαρακτήρα και ο Αναστασίου να βρει τρόπους να κρύψει όσο μπορεί το κενό του Μπεργκ.

Γενικά ξενέρα η όλη φάση σήμερα...

ΥΓ: Προς όσους πάνε να τα μπλέξουν όλα στο μίξερ της μαλακίας. Σε κάθε χώρα, σε κάθε πρωτάθλημα, σε κάθε μεγάλη ομάδα οι γκέλες είναι μέσα στο πρόγραμμα και όταν έρχονται δεν έρχεται και η καταστροφή. Όσοι πάτε να μιλήσετε για -2 από τον Αύγουστο και λοιπές μαλακίες, τότε σκεφτείτε απλά γιατί απελπίζεστε για μια διαφορά που σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα θα καλυπτόταν. Αν πιστεύετε δηλαδή πως πάμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα του Βαγγέλα...

Σχόλια

  1. ΜΕΡΟΣ Α

    Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δε μπήκε καν να παίξει.. Γενικότερα το θέαμα ήταν άθλιο εφόσον και η Λειβαδιά έπαιζε μεγάλη μαζική άμυνα και μπλόκαρε το παιχνίδι του Αναστασίου που συνήθως γίνεται από τα άκρα. Δυστυχως οι ομαδούλες του Ελληνικού πρωταθλήματος έχουνε μάθει το παιχνίδι μας . Πρέπει να επιτεθούμε από τον άξονα και οχι μόνο με πλαγιοκοποιήσεις και σέντρες. Βεβαια με ποιους παίχτες θα το κάνουμε αυτό ? Χάσαμε τον Αμπειντ που πρόσφερε 5 ασσιστ νομιζω και 10 γκολ και φέραμε τον κανέναν.. Πάρτε παίχτες ρε ! 3 παίχτες ποιοτικούς ζητήσαμε και πήρατε δυο δανεικούς τον Μπουρμπο και ένα τέρμα χειρότερο του Κοτσολη. Τα λεφτα από τον Καπίνο που ειναι μωρε ?

    Αυτό που πραγματικά στεναχωριέμαι είναι οτι η γκέλα κάποτε θα ερχόταν και δε με νοιάζει αυτό αλλά..να τραυματιστεί αυτός που προσφέρει το 50 % της ποιότητας στην ομάδα είναι αφάνταστη ατυχία τραγικό και γκαντεμιά. Ειδικά με την αρχή που έκανε στο μόλις προηγούμενο παιχνίδι..Αλλα οι ξεφτίλες της διοικησης θα τους βολεψει γιατι ειναι ανικανοι να χτίσουνε μια μεγάλη ομάδα . Θα κρυφτούνε πίσω από την απώλεια ενός παίχτη και όλα όμορφα. Και ναι αυτοι τον φέρανε και χίλια μπραβο γι αυτά αλλά..

    Ξηλωθείτε καταραμένοι ή φύγετε επιτέλους να ησυχάσουμε εκει στη διοικηση μ όλους τους αγαπητικούς σας. Προεδρος στον Παναθηναικο εισαι ξεκολλα με την Λαικη Βαση δεν υπαρχει αυτό . Μονο στα μυαλα ορισμένων υπάρχει 7000 άτομα εγώ λεω και 10.000 από 50 ευρώ μωρε να διοικήσουνε τον Παναθηναικό . ? Ποιον Παναθηναικο τον πρωταθλητη σε όλα τα σπορτ ?

    Να την βράσω τη Σπορντει και όλα τα γιουσουφάκια του Αλαφούζου που μας βγάζουνε τρελούς. Τον Πετριτς ακόμα τριβουμε τα ματια μας ..να τον δούμε έμεινε στο ζέσταμα.. Ο Μπαιράμι που θα εβγαζε ματια στη προετοιμασία ακόμα στα πιτ.. Εχετε κάνει τον Παναθηναικό να του λείπουνε 2-3 παίχτες να κατεβαίνει αγνώριστος τόσο έλλειμμα ποιότητας έχει το ρόστερ . Τραυματιστηκε ο Μπεργκ παιχταράς με τα όλα του και η ομάδα χωρίς αυτόν θα δυσκολευτει να καθαρίσει το κάθε χωριό τυπου Λειβαδια. .Πϊσω του φέρατε έναν δανεικό που δεν έχει παίξει ούτε ένα επίσημο ματς.. και τον Πετριτς τον πρωην ποδοσφαιριστη. Δε παιζει ο Λαγός στο κέντρο και έχουμε μια τρύπα να. Δε παίζει ο Νανο και δεν έχουμε άλλο αξιοπιστο παίχτη στα αριστερα.. να τον αντικαταστήστει. Στα δεξια φέρατε τον Μπουρμπο.. που τον εστελνε η ΑΕΚ του 2004 δανεικο για να παίζει ο Παουτάσο και ο Νίκος ο Γεωργέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΡΟΣ Β



    Νιώστε επιτέλους στη διοικηση πως οσα στα μετρα σας να θέλετε να τον κάνετε τον Παναθηναικό μερικοί θα είμαστε ενοχλητικοί και θα θέλουμε μαζί με τον Νάνο έναν Μινχ έναν Φύσσα. Μαζί με τον Μπεργκ έναν
    Ολισαντέμπε εναν ΣΙσε εναν Παπαδόπουλο στα καλά του κτλ κτλ..Θα θέλουμε Λέτο και ΕΚι Γκονζάλες και Ρότσα και Σαραβάκο .Τον Παναθηναικό πρέπει νατον αφήσετε να αναπνεύσει.

    Μας έχει αφήσει η μισητη γαυρο - ομαδα σε όλα πίσω. Κάνει οτι θέλει με τους διαιτητες με τους δανεικούς
    διοριζει οποιον θέλει αγοράζει οποιον θέλει και εχεις τον Αλαφούζο που υποτιθεται ..θα κατεστρεφε τη παραγκα. Ο ανθρωπος ξαναλεω ειναι της πλακας . Ντρεπομαι που ειναι προεδρος. Μονο τα συμφεροντα του τον νοιάζουνε και να μείνει στη καρέκλα.

    Εφτασε ο γαυρος να έχει 60.000 βαθμούς στην Ευρώπη ποιος γαυρος που γινοταν ρεντικολο καθε χρονο
    και γελούσαμε και τώρα που ο Παναθηναικος τα τελευταια χρονια απουσιάζει από την Ευρώπη μερικοι στημένοι είναι και ευχαριστημένοι και μας λένε να τον πληρώνουμε κιόλας τον ψευτο -σωτήρα.

    Πάει ο γαύρος να φτάσει δεύτερο γκρούπ δυναμικοτητας και εμεις περιμένουμε να του κάτσει δύσκολη κλήρωση μπας και τον ξεφτιλισει κανεις οπως παλια. Όπως όμως τον κάνετε τον γαυρο τον έχετε εκτοξευσει εσεις εκει στη διοικηση μαζευει ολα τα φράγκα απο το τσαμπιονς ληγκ κάνει ξέπλυμα
    χρημάτων και εμεις αντε να γράψουμε καμια ανακοινωση για τα ματια του κοσμου. Σας βλέπουμε ορισμένοι ρε ξεφτιλες . Σας βλέπουμε..Δεν θα υπάρχει πραγματικός δυνατος Παναθηναικος να τον τρέμουνε όλοι μεχρι να ξεκουμπιστείτε .

    Εχει φτάσει το ΑΕΚΑΚΙ Της Β- Εθνικής να είναι έτοιμο να χτίσει σύγχρονο γήπεδο και να κάνει συμφωνία με κάποια JEEP στη φανέλα ρε ..Και ο Παναθηναικος δεν εχει χορηγό στη φανέλα..και περιμένει τον ΟΠΑΠ...Μαζευει το ΑΕΚΑΚΙ στο ΟΑΚΑ 25000 κοσμο στο ΟΑΚΑ για ενα φιλικο και εμείς με αυτά που έχετε κάνει πανηγυριζουμε οταν και αν γεμίσουμε την Λεωφόρο μωρε...Το πιο δυνατο φιλικο φέτος ήταν με τον
    Ατρομητο..για μια ομάδα που παίζει Ευρωπαικές διοργάνωσεις και ηθελε να περασει στο Champions League.και μέχρι και κάποια Καλλονη έστησε φιλικο με την Ουντίνεζε..Πως μωρε θα φέρετε κοσμο στο γήπεδο ..μετρώντας το κάθε ευρώ.. ? Οταν θες να κάνεις μια επένδυση πρέπει να παρεις και τα ρισκα σου και αμα θες να κουβαλας τον Παναθηναικο και να τ παιζεις σωτηρας και να βλεπουμε τη φάτσα σου κάθε μερα πρέπει να τα σκας χόντρα τόσο απλά. Αλλιως πάνε σπίτι σου και ασε και εμας στην ησυχια μας μπας και βρούμε κάποιον να κανει όσα δε μπορείς να κάνεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ25/8/14 3:30 π.μ.

    Η ΑΕΚ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β΄ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΚ.... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ;;; ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ... ΜΑΝΤΑΛΟ,ΜΠΑΚΑΚΗ,ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟ,ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ,ΑΡΑΒΙΔΗ,ΚΟΡΔΕΡΟ,ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ... ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕ;;;

    ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΟΡ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΜΠΕΡΓΚ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΚ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙ-ΑΜΠΕΙΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΗΜΑΡΤΟΝ. ΗΡΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 15 ΕΥΡΩ ΤΙΚΕΤΟ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 2 ΦΑΣΕΙΣ 2 ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΡ.

    ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Π.Σ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοβ φανέλα δεν φορας για κανενα λογο! Πως του ηρθε; καλυτερα να κραταγανε την περσινη μπλε χιλιες φορες! σιγα τις πωλησεις που θα κανει η μωβ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ω ρε γκρινια και μιζερια...... απο τη πρωτη αγωνιστικη.......
    Καλα ολοι να γκρινιαζεται ξερετει, να δωσετε ενα 20ρικο στη συμαχια με τιποτα.....
    Αλλα ετσι ειναι η 'ΕΛΛΗΝΙΚΗ' μαγκια, να κανω το μαγκα με τα λεφτα του προεδραρα μας...
    ε και αφου ο δικος μας δε βαζει το χερι στη τσεπη δεν ειναι laaarge.... βριστε τον.... χλευαστε τον..... γενικα βαρατε τον ρε παιδι μου αφου δε βαζει το χερι στη τσεπη....
    και μας χαλαει βεβαι το οτι ξεκινησαμε με 8 ελληνες, οι περισοτεροι δικα μας παιδια και αυτο μας χαλαει, να νικαμε και δε πα να ειναι ολοι μαυροι, ναι ?


    Α ρε τζιγκερ που θελεται.......


    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από υπερβολές άλλο τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αρχισατε απο τωρα?ο αλλος λεει οτι η αεκ εχει καλυτερη ομαδα....τι αλλο θα ακουσουμε???ειπαμε στηριζουμε και φυσικα κανουμε κριτικη αλλα αυτη η γκρινια ειναι παραλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο στο παραρτημα, τα εδωσε ολα και πηρε τον βαθμο.
    Το πρωταθλημα δε θα το χασουμε γιατι φεραμε Χ, το πρωτάθλημα θα το χασουμε γιατι η συγκεκριμενη ομαδα που με εμας επαιζε σαν να ηταν το ματς τελικος champions league, με το γαυρο θα ειναι αγκαλιτσες και φιλακια και 4-0 απο το ημιχρονο.... οσοι δε τα πιστευετε διαβαστε και κανα βουλευμα να τα μαθετε και να "πεσετε απο τα συννεφα".


    ΥΓ Εγκλημα αυτο που εγινε με τον Μαρκους. ΕΓΚΛΗΜΑ.


    ΥΓ2 γαυροBaggelis δωστα ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να πεθαινε παλι παιζετε αμα το εδινε (βλεπε περιπτωση Μαρινακη στο ματς με Αρη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε φιλε 5εκ μπατζετ εχουμε, ειναι φυσιολογικοτατο να εχουμε πολλους παιχτες που δεν ειναι επιπεδου παναθηναικου... τι αλλαξε σε σχεση με περυσι δηλαδη???


    Και πρεπει να σταματησει η λογικη του σε καθε γκελα "ειμαστε για τον πουτσο" και σε καθε νικη "μπραβο στην ομαδαρα μας"...


    Σε ολα τα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ πρωταθληματα του κοσμου, ΟΛΕΣ οι ομαδες μπορουν να χασουν απο ΟΛΕΣ. Μονο στην Ελλαδα εχουμε αρχισει να πιστευουμε οτι για να παρεις πρωταθλημα πρεπει να κανεις το 34 στα 34...


    Και ναι παιξαμε τραγικα (ασχετα αμα ΠΑΛΙ μας εκλεψαν τη νικη με το πεναλτυ που δε πηρε ο Μπεργκ), και ναι πολλοι παιχτες δεν κανουν (το ξερουμε), και ναι εχουμε ελλείψεις (γιατι πολυ απλα δεν εχουμε λεφτα!!!) αλλα αυτη τη στιγμη ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ να ειμαστε ενωμενοι εναντιον του συστηματος. Αμα καθαρισει αυτο, τοτε θα μπορουμε να μιλαμε και για μπαλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νίκο συμφωνώ σχεδόν σε όλα οπότε πάμε κατευθείαν εκεί που διαφωνώ.

    1) Εγώ είμαι δυσαρεστημένος γιατί από τη στιγμή που υπήρχε το όραμα του τσου λου, έπρεπε να επενδύσει σε μεταγραφές και όχι να φέρει παίκτες εκ των οποίων να παίζει μόνο ο μπούρμπος

    Και 2) η διαφορά του πέρυσι με φέτος είναι στις απαιτήσεις προς την ομάδα και στους βασικότατους παίκτες που έφυγαν θελημένα (Καπίνο) ή άθελα (Αμπέντ) αντικαταστάθηκαν με πορδές.

    Τον φιλότιμο Κωτσόλη και πέρυσι τον έλεγα τροχονόμο. Δεν περίμενα ούτε τη σταντάρ, ούτε τη Μίντιλαντ. Απλά φέτος αυτό φαίνεται περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απ' ότι διάβασα ο Ντάλλας έχει κάνει συμφωνία με το γιατρουδάκο να βρίσκεται στην Ελλάδα 3 μέρες το μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου