Την πρόκριση και τα μάτια μας!


Την Πέμπτη πρέπει στην Λεωφόρο μας να πετύχουμε σκορ πρόκρισης επί των Δανών και να πάμε όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την άλλη βδομάδα στο Χέρνινγκ.

Δεν είναι δίκαιο να βάζουμε σε αυτήν την ομάδα το πιστόλι στο κεφάλι, αλλά μάγκες πρέπει όλοι να νιώσουμε πως θα χαθούν πολλά πράγματα αν δεν έρθει η πρόκριση στους ομίλους του Europa. Εξαρχής αυτός ήταν ο ρεαλιστικός μας στόχος και ας χάσαμε το δικαίωμα να κυνηγήσουμε το θαύμα του Champions League με την γκίνια στο ματς με την Σταντάρ.

Τώρα όμως πρέπει να...πετύχουμε να μην εμφανιστεί για κανένα λόγο ούτε κάποια γκίνια, ούτε κάποιο κακό μας πρόσωπο, ούτε καν κάποιο κακό πεντάλεπτο. Η πρόκριση αυτή σημαίνει οικονομική ανάσα, μα πάνω από όλα σημαίνει επιστροφή του Τριφυλιού στην Ευρώπη. Να μπούμε στο τριπάκι να λυγίσουμε κάποια μεγάλη ομάδα και να κυνηγήσουμε κάποια μεγάλη πρόκριση ξανά. Να χαρεί η Ευρώπη την Θύρα 13 και να ταξιδέψουμε πάλι. Αυτά έλειψαν πάρα πολύ την περυσινή περίοδο και θα είναι αποκαρδιωτικό να βιώσουμε την ίδια απουσία και φέτος.

Για αυτό την Πέμπτη η ομάδα με πάθος και εμείς στην κερκίδα με τρέλα.

Όσο καλή ομάδα κι αν είναι ή μπορεί να αποδειχτούν αυτοί οι Δάνοι ε ρε μάγκες Παναθηναϊκός είμαστε... ποια Μίντιλαντ και πούτσες μπλε; Όσο γραφικό κι αν ακούγεται, η φανέλα πρέπει να αρκεί για να τους πάρουμε και να ξεκινήσουμε την σαιζόν με όνειρα που θα ξεφεύγουν από την σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.


ΥΓ: Όταν με το καλό προκριθούμε, η διοίκηση δεν έχει κανένα λόγο να πάρει την ομάδα από την Λεωφόρο και να την στείλει ΟΑΚΑ για τους ομίλους. Πρέπει να κάνει όλες τις αλλαγές που θα χρειάζονται για να παίξουμε στο σπίτι μας και να μην βολευτεί σε ένα πιθανό αρχικό stop της uefa που όμως θα τουμπάρεται. Καλή η οικονομική εξυγίανση, αλλά χωρίς μεγάλες βραδιές δεν γράφεται ιστορία. Και αυτές είναι πιο πιθανό να τις ζήσουμε σε γεμάτες Λεωφόρους, παρά σε μισογεμάτα ΟΑΚΑ...

Σχόλια

  1. ΌΠΩΣ ΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΛΕΩΦΟΡΟ...

    Σε πρώτη φάση πρέπει να αυξηθεί αισθητά το φως από τους πυλώνες. Αν δεν έχει η διοίκηση να καλύψει όλο το ποσό, ας αναλάβει μερική κάλυψη του ποσού η θύρα 13.

    Μόνο Λεωφόρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΙΜΠΑΓΑΣΑ οταν εβγενε αλλαγη! ''οι σκληροπυρινικοι πάνθηρες''ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ λένε για εμας οτι πάμε στην τουμπα και δεν γινετε τιποτα ενω δεν βλέπουνε αυτοι οτι στην νεα σμυρνη στον σισσε λεγανε κατι ''ουγκ'' εχω την εντυπωση οτι ειχανε πεταξει και μπανανα.. η στον οφη που γινετε χαμος οταν παμε.. σφαλιαρα σε μαυρια και αλλα πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε νομιζω να παμε ΟΑΚΑ, και καλα θα κανουμε δηλαδη. Πρωτον δε θα γεμιζει γιατι σαν καλοι πανηγυρτζιδες που ειναι οι περισσοτεροι δε γεμιζουν 60αρι αμα δε παιζεις με μεγαλο ονομα και δευτερον σαν πρωτη χρονια στην Ευρωπη για πολλους παιχτες, χρειαζονται οση περισσοτερη βοηθεια γινεται και η Λεωφορος ειναι οτι πρεπει. Επιπλεον αφου μας αφηνει η UEFA να παιζουμε λεωφορο στα playoffs λογικα δε θα εχουμε προβλημα και για τους ομιλους.


    Για το ματς τωρα... αν και πιστευω οτι δεν ειναι ευκολη αντιπαλος, πρεπει και πιστευω οτι θα περασουμε. Ο κοσμος πρεπει να γεμισει τη λεωφορο και η ομαδα να κανει το καθηκον της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο λογικό στο Πανιώνιο, γιατί η Βέροια πρώτα είναι Βέροια και μετά ολυμπιακός. Δηλαδή αν η βέροια ή ο λεβαδειακός, αύριο τους συμφέρει να είναι με την αεκ θα το πουλήσουν το μαρινάκη.

    Αντίθετα ο πανιώνιος αυτή τη στιγμή ελέγχεται 100% από τον Μαρινάκη και δεν υπερβάλω καθόλου. Γι' αυτό και δεν πρόκειται να υποβιβαστεί φέτος ο Πανιώνιος. Του χρόνου όμως;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου